daze
|
dobro jutro,al ste se raspisale jučer valjda sam sve pohvatala mi se jutros digle u 8 i 30 davno se nisam probudila naspavanija,iako nam noć nije bila baš bajna.i ja sam se sinoć zeznila pa dala maloj par puta da se napije vode da je ne dižem iz krevetića a znam da je nedavno dojila i nije glad u pitanju.šta je rezultiralo mokrom robicom i posteljinom,tako da sam je u neka doba,neznam ni ja više kad je bilo,morala komplet skinut i presvuć. a koje je to vrištanje bilo ljudi moji,sve se orilo.još sam je skidala u polumraku da je ne razbudim pa mi se desi šta i bumbi i nelly pa da se moram dizat usrid noći i igrat se.srića pa je odma zaspala evanoi,da,meni i ukućanima se presvlačenje bebe pretvorilo u jedan veliki cirkus. kad su primjerice popodne doma i mm,pa mi dođu seke i mama iz prizemlja,onda je ja skidam,jedna seka je drži,druga dodaje stvari,mama pušta na youtubeu onu pjesmu manuela cha cha cha od srebrnih krila ili neku s baby tv-a a mm se krevelji ispred nje i svi pjevamo na glas.da to neko gleda sa strane reka bi ovi nisu normalni šta čine.ma živi show bude. a kad sam sama ajme meni,ona se baca na sve strane,ja se sva naživciram... sax e hebiga sad,baš si me morala namamit da pogledam zarinu robicu,sad me sve kopka da odem jer sam vidila par komada koji mi se sviđaju.iako nislim da je nelly u pravu,potrošim masu para na robicu koju obuče svega par puta.al nema veze,neće se bacat,možda bude meni opet trebalo,a ako ne meni imam brata i sestre pa će se iskoristit ja hodalicu nemam a neću je ni kupovat tako da je M osuđena na pod i pokušaje da sam dohvati šta želi.nevjerojatno mi je,al najčešće i uspije iako ne puže neznam jesu vaši tako,al ona sjedi na podu pa se postavi u položaj za puzanje,malo se migolji i onda opet sjedne.i tako non stop i malo po malo pređe udaljenost od zida do stola cca 3 metra a da ni sama nezna kako.ili se baci na pod pa se kotrlja prsa-leđa dok ne dođe dokle joj paše opet savršen dan,idemo u šetnju,jučer nismo jer se cijepila pa nisam bila sigurna jel mi pametno u slučaju fibre ili nešto.al sad ćemo nadoknadit. ljubite bebače,čujemo se kasnije