|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebice 2012/2013
5.10.2013 9:17:33   
daze
Danas je M 8 mjeseciuser posted image

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1751
5.10.2013 17:22:20   
nelly68
bravo za M i 8 mjeseci user posted image evo moj Noa jučer i danas jeo povrće ne koliko inače pojede ali spram onih par dana prije je super gnječim mu sa vilicom i ima komadića i nesmeta mu više uopće mu sew danas nije zaletilo jeo je tikvicu i karfiol ili cvjetaču kako ko kaže a popodne krušku i jabuku sad mu uvijek dajem voće koje otvara sutra ne znam šta ću al planiram mu skoro dat meso sada kad je polako počeo fino jest i povrće...EVANOI vidila sam Noicu kako mi je veliki i stoji ko pravi user posted image

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1752
6.10.2013 14:01:29   
nelly68
nema nikoga lijep sunčan dan moj sin spava ja završila kolač pa ćemo i mi u šetnju kad se probudi...uživajte cure user posted image

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1753
6.10.2013 16:43:24   
daze
Evo ja i M na selu uzivamo uz vatricu,kisa pada tako da nismo bile u setnjiuser posted image
Sinoc je zaspala u 19h tako da je jutros vec u 6 bila atento.a vani kisa,ledeno dusu dalo za spavanje.najvise mi je bilo zao mm koji je morao ustat i nacijepat drva da nalozi vatru.
Mala opet minja ritam spavanja,zadnjih dana spava po danu 2-3 puta al samo po 45 min dok bi prije mogla i po 2 sata odvalit.onda bude dobra jedno sat vremenabi onda je nervozna.valjda promjena vremenauser posted image

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1754
6.10.2013 16:47:29   
daze
E da i iz sjedeceg polozaja stane u polozaj za puzanje i onda se ljulja na rukama i koljenima al jos ne mrda s mista

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1755
6.10.2013 17:55:55   
evanoi
daze, super za pužpoložaj user posted image sad se tako njiše, uskoro će puzat za nazad, a onda i prema naprid! user posted image naš je trkač živi, cijelu sobu obađe, i ugl se lijepi za tV. čim se probudi, ajmo na penjanje. glavna mu je fora ulovit se za nešto visoko i stajati tako i gledati naokolo. user posted image ali, grrr user posted image počeo ful zafrkavati s povrtnim kašicama, jedva pojede 100ml user posted image jučer kažin. pojeo i manje od toga i to tako da sam mu davala cicu i onda ga svako toliko prevarila (dok bi uzeo odmor od cicanja) i ufurala mu žličicu povrća. user posted image user posted image user posted image
nelly, ti to ozbiljno lijep sunčan dan?? user posted image nama grooozan, kišni, bubu se ljuti, moramo van s njim pa budemo na terasi 5 min i u kuću...

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1756
6.10.2013 20:35:36   
BUMBI
Hej cure...u svatovima bilo superuser posted image ,a i L je bio dobar kod bake i probudio se samo jednom oko 3h i spavao do 7.
Evanoi vidjela slike,predobar je Nuser posted image Nemogu vjerovati kako se dize i stoji.Kod nas se to skoro nece dogoditiuser posted image
Daze vidim vi uzivate na selu,a i da M malo zeza s spavanjem
Ja ujutro idem.u Lidl,nadam se da cu uspjeti nesta naci.
Vodit cu L kod pedice sutra jer mu se onaj osip ili sta vec opet pojavio na preponama,a i na pisi ima,cak i na stomaku malo pa da ppgleda,.

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1757
6.10.2013 23:43:28   
sax52341
Kakav osip Bumbi? Crveno i pristici mozda?

M 29.12.2012

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1758
7.10.2013 6:40:55   
BUMBI
Jutro...mi budni od 6...
Sax a nekim dijelovima mi i izgleda kao pristici,a na nekim ne,nemam pojma.Jeste vi imali nesta slicno ili?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1759
7.10.2013 10:14:43   
sax52341
Mi budni od 7:40 i to mi je prerano...
Je Bumbi i moj je imao nesto slicno mazalasam sa garamicinom i proslo je kroz 2 dana,u tovrijeme je imao i malo vise onog bijelog ispod kozice na pimpacu...nismo bili kod pedijatrice radi toga. Pokusavala sam to povezat sa hranom ali nisam uspjela, tako da ne znam koji je uzrok. Ali bilo bi vise crveno ako je bio duze vrijeme u popisanoj peleni. I definitivno bi bilo bolje stanje nakon kupanja

M 29.12.2012

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1760
7.10.2013 10:23:18   
evanoi
bumbi, ako je nešto kao pelenski osip, mi imali kd je imao oko 2 mj, mazali 2-3 dana s mustelinom kremom i prošlo user posted image pa se opet vratili na lanoiln i poslije se nije više pojavilo!
sax, nama normalno buđenje oko 7, tak kad spavamo do 7 i 30 ko danas to smo "produžili" user posted image
hvala, bumbi, zaista se i mi čudimo kako se to diže i neće više ležati, čak mu i sjedit brzo dosadi. stalno hoće na nogice user posted image

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1761
7.10.2013 16:13:09   
sminkret
Bravo za Nou i dizanjeuser posted image nek mama čim prije trči za njimuser posted image
Moj je puno na podu i koljenima. A po novome se igra i u sekinoj sobi. Napravila je sigurnim za njega, sklonila na visinu sitne igračke i legače i sad oni odu tamo i uživaju. Naravno, sve joj posliniuser posted image ali baš je dobar osjećaj, muz i ja ručali u miru a oni se igrali u sobi.
Sax, puno ti hvala za next! Vec sam bila zaboravila za njih, odmah sam potrosila novce. I da Daze, kuzim te, opet mala najvise profitirala. Kaj je to s tim curicama i oblekom?!
Bumbi, mojem ti se znal pojaviti neki osip i pristici kad su mu izbijali zubi. To brzo projde za dan dva. A inace smo imali cudne osipe i pristiće od nekih vlažnih maramica i pampersica.
Moj prestao cicati po danu. Ali zato gušta u juhiuser posted image

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1762
7.10.2013 17:15:49   
daze
Mi budni jutros bili prije 6.kad nisam poludila,sve mi je u glavu bubnjalo od neispavanostiuser posted image
Neznam jel do promjene vremena i boravista ili sta,sve u svemu sutra se vracamo u st pa cemo vidit.
Danas sam joj prvi put dala oslic u kombinaciji s mrkvom i krompirom i sve je pojelauser posted image
A postala mi je gora po ponasanju,kad joj nesto ne pase vristi i izvija se,baca na ledja -katastrofa.ako joj se neda bit u kolicima samo se baci i ukoci i vristi,a na podu isto tako pa se onda jos i bubne glavom pa se dere jos gore.

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 1763
7.10.2013 18:18:46   
evanoi
Sminkret, kak to - prestao cicati? sam od sebe, ti postupno smanjival, kako? a koliko ti puta noću cica? i tako je super što ga seka vodi sa sobom u sobicu, ma odlična je user posted image user posted image
daze, to za vrištanje kad mu nešto nije po volji - i noica je ko tvoja manuelica. isti ljutkođir user posted image danas je tako na glavu pao i čim se smirio, opet isponova, isto mjesto, isti pokreti, isti scenarij. i opet user posted image ja doslovno, ko što reče sminkret, trčim za njim user posted image evo, sad moju papuču stavio u usta.... fuuuj user posted image
danas bio cendro, ja mislm od vremena. na kraju smo šetali pod kišom: prvi put u kolicima, ima zaštitnu foliju, 2.put u MT i kišobran. i onda bio nakon toga divan krasan. ponukana time, naručila ja lijepo od bubamare kabanicu za dečkiće user posted image

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1764
7.10.2013 20:41:20   
nelly68
bok cure ozbiljno je kod nas jučer bio sunčan dan i danas isto pa smo bili u šetnji,kod nas kad u Zg.pada kiša kod nas pada sutra dan user posted image nadam se i sutra lijepom vremenu pa sa kolegicom idem do kume na kavu ona ima malog brata kolegica sina i malu kćerkicu mlađu od Noice pa će mu bit zanimljivo...od mog Noice nikad puzača već sam spominjala kako se poslije presvlačenja kad mu dam ruke sam digne na nožice e jučer i danas kad ga držim okrenutog sebi i nožice sa strane uhvati mi se za ramena i ustane tako a ko zna kad će sam ustajat kad ne puže da puže lakše bi,e i on mi danas nije plako već baš to vrišti šef ako nije odmah dobio šta je zamislio.mi uvijek ustajemo oko 6 ili 7 a danas čak u pola 8 user posted image a zaspo mi sinoć u pola 8 budio se samo siki i zaspe bar jedna mirnija noć...SMINKRET curica ti je zlatna...DAZE user posted image za curu puzat će ona još ko velika user posted image znam kako ti je kad si neispavana...EVANOI kako si se sjetila kabanice ja sam noi na e bayu čizmice ukrala sam ove od SMINKRET(valda se neće ljutit)pa ću bež uz jaknicu i niske kao tenisice bež sa krznom isto pa će mu ić uz sve...

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1765
8.10.2013 1:39:39   
Jully
bok mame, mene opet nema dugo. Zganjam papire za ambulantu, berem šipak za čaj, kuham ciklu, imam betonažu ograde ... i naučila sam heklati i super brzo ide. Šeširić gotov za 3 sata uz čuvanje djeteta. Vidim da i vi muku mučite sa osipima. Mi do sada nismo imsli ni točkice, a prije 4 dana nam se pojavio pelenski osip jer je bio čitav dan u jednokratnim pelenama (mi smo na platnenim) i sada ne znam što da radim. Ako mažem sa sudokremom mora biti u jednokratnima jer na platnene ne smije krema, a čini mi se da od njih dobiva nove točkice. Probala sam sada nivein puder za noć pa ću vidjeti do jutra.
Bili smo u lidlu danas, kupili trapke na tregere i bodiće i postelinu i štramplice - baš sam zadovoljna. Sada imamo sve za vrtić, sljedeći mjesec sređujemo papire i za 2 mjeseca imam jasličara. Proletilo mi je to user posted image
Evo za ideju - današnji ručak- piletina izrezana na sitno-sitno prepržena na par kapi maslinovog ulja, dodam kipuću vodu, žlicu bulgura (ili riže), naribam 1 kumpir i 1 mrkvu. Kuha se još 15 minuta, hladi još 10 i nestane za 2 minute :)

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1766
8.10.2013 7:11:49   
BUMBI
Jutro...mi budni od 6h opet.Sad se igra,a ja pijem kavicu.I tijekom noci se dosta vrtio.
Bili smo jucer kod pedice ali je bila velika guzva pa sam pitala sestru.Rekla mi da kupim ono ljubicasto(sax je napisala kako se zove)pa da s tim probamo pa cemo vidjeti,a na vaganje rekla da dodjemo slijedeci tjedan.
Jully nadam se da cete se rjesiti i vi brzo osipa.
I ja bila jucer u Lidlu,kupila mu majice i trenerkicuuser posted image uzela bila i posteljinu ali je jako velika pa cu ici vratiti.
Jucer je za rucak papao puretinu+mrkvica+celer+persin+krompir,a voce bilo jabuka+banana,za danas jos neznam

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 1767
8.10.2013 7:15:57   
daze
Jos jedna u nizu neprospavana nocuser posted image
Sisala je 450 puta jutros do 5 sati i to se stalno budi placuci,a u 6 je pocela vristat dok je nisam digla.stvarno viae neznam sta cuuser posted image
Pa nije toliko sisala po noci kad je beba bila i bolje je spavala.cak jutros razmialjam da joj uvedem i treci obrok prije spavanja,sta vi mislite,jel mi to rano?
Jully ti si puna poslauser posted image ja sam tolikobumorna da neznam kako bi ista radila da primjerice moram na posao poslije ovakvih noci.a u 1.mjesecu krecem na staz tako da postoji mogucnoat da i M krene u jaslice ako ne nadjem nekog da je cuva.
Znaci i vasi vriste,ja sam mislila da je samo moja tako svojeglavauser posted image
Ma i moja bi na noge,cim joj se priblizim hvata se za mene i propinje pa opet vice kad je posjednem ili legnem.nije mi jos ona za na noge,krivi nogicu kad je postavim.

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 1768
8.10.2013 8:38:05   
evanoi
ma moj vrišti od ovog vikenda i ne da se user posted image što kaže nelly, ako nije u sekundi po njegovom, ajmoo... user posted image jučer cijeli dan sama s njim vrištećim, pa padne pa se udari, pa ajde ga tješit, pa opet padne na istom mjestu i udari se i opet tješit i tako cijeli dan. odpuzao mi ispod stola za komp, ušao u ormarić na kojem je Tv (ispod jer je rupa kao) i pokušava se popeti na kauč i na ormarić di je tv. stoji , drži se rukicama i nogicom upinje da će se popeti... nestaško mali user posted image user posted image user posted image kad je mm stigo konačno doma, sam se presvukla i odšibala na vježbe. i onda je, naravno, njemu bio savršen. bez problema ga presvuko, bez problema mu zaspao... user posted image
jučer jeli brokula+mrkva+krumpir+proso.
cure, sminkret, sax, bumbi i ostale, kako spremate mliječne kašice? danas mu mislim uvesti treći obrok, dakle onaj pred spavanje. imam još svog mlijeka u škrinji, a mogu se i izdajati pa sam mislila spravljati s tim... šta stavite unutra?

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1769
8.10.2013 13:31:35   
sax52341
Ja mom za mlijecnu kasicu stavim ili griz, ili rizine pahuljice i dodam mrvicu nekog voca

M 29.12.2012

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1770
8.10.2013 13:40:45   
BUMBI
Kad im dajete taj mlijecni obrok?Ja L nekad kasnije popodne dam monte ili mali dukatino jee on prije spavanja popije bocicu cokolina

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1771
8.10.2013 13:56:51   
sax52341
Ah Bumbi meni moj vise nece bocicu, samo preko noci mu je uspjem uvalit. Tako da u jutro jede voce sa nekom zitaricom, samo, ili sa jogurtom, pa onda rucak neko povrce - samo, sa mesom ili zitaricama, pa onda neko voce opet ili samo ili sa jogirtom ili sa svjezim sirom ili mu ponekad dam nestle puding. A kao zadnji obrok mu je ta mlijecna kasica. Tako da na kraju pojede 4 obroka tokom dana i dva ili jedan tokom noci.

M 29.12.2012

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1772
8.10.2013 14:08:33   
evanoi
a grisolino, rižolino, dajete li im i to? a šta nisu svi ti fini -lino slatki za njih, mislim, zaslađeni pa ne bi trebali često to jesti? i bumbi, tvoj papa jogurtiće i pudingiće... šta je ok. to, mislim, zbog šećera? ja ću mu probat danas prvi put napr mliječnu kašicu s rižinim pah. za ručak jelo brokulu+mrkvu+oslić. ok.mu bilo...
ali jaaako je plačko... ma idu li to zubići van, hmm??? user posted image

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1773
8.10.2013 19:56:23   
BUMBI
Mi smo na kr.mlijeku pa L ujutro i navečer papa na bocu neki Lino i tijekom noći još 2 puta...tako da mislim da mu je to i više nego dovoljnouser posted image
Nego evanoi draga šo sam ja to pročitala na nekoj drugoj temi sada?user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1774
8.10.2013 21:43:26   
daze
Haha i ja sam procitala pa pomislila da je evanoi trudna a nama nista ne govori user posted image user posted image user posted image
Zapravo je zabuna,nije ona nego susjeda jel tako evanoi?user posted image
Cekaj bumbi,L ti jede cokolino prije spavanja i dva puta nocu?skroz si presla na kravlje mliko,ne papa vise ad?
Mi se vratili u st,MJedva izdrzala do 20h i zaspala s tim da se do sad vec jednom budila vristeciuser posted image
Vec me strah kakva ce bit noc,a mm ce spavat u boravku jer nema sanse da se naspava za posao ujutro bude li ona ko i prethodnih noci.da mi je samo znat sta joj je zadnjih dana,bas je cendrava i skroz lose spavauser posted image
Donila sa sela nasu zimsku robu sta sam je odnijela u proljece da mi ne zauzima mjesto ovde u ormarima,iskopala jos robice od necakinje za M i plus roba sta smo ovih dana nosili na selu - dakle iman oprat jedno 6 masina,koje mi se nece osusit do sudnjeg dana na ovakvom vrimenu.jos bude li mi ona cendrava necu prat nista,briga meuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!