Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 18.10.2013 22:30:03
|
|
|
|
nelly68
|
hvala cure svima na savjetima Noica je danas normalno jeo konačno e sad viri nam i treći zubić pa mislim možda je zato slabije jeo ovih dana al definitivno su mu draže ove kupovne...kada ste počele svojim malcima davat i nešto za međuobrok?Moj Noa jede ujutro i popodne kašice i nekad mu dam u Nuby komadić voća...hvala vam na savjetima kod nas je uvijek baš toplo i vruće danas mi je čitav dan bio u bodiću kratkih rukava golih nožica sa čarapicama zna bit do 28 a toplomjer je gore na zidu a na ovome na stolu bude stupanj ili dva niža ma ove peći na piljevinu su prava milina griju kao lude a nemaš brige ujutro ubaciš uložak i čitav dan gori naložić navečer i probudiš se u toplom makar mama nemora ustajat prije svih da loži i zagrije bratu za školu...JULLY baš ti hvala mi smo se spremali jesenas a po internetu čitali oni su to sve zakomplicirali...EVANOI mislim da nisi pogriješila što ste bili vani baš mi sestra danas priča kako je njoj pedijatrica rekla što više van i ako je malo svježije kad uđe u kuću u toplo nosić će curit i prije će se očistit tako,sviđaju se Noici maline?Sutra će onda imenjak isto probat u jogurtiću...DAZE moj Noa ne trza na hippa hey on obožava "Charlie and the numbers" ja ja isto mislila pravit te figurice Noi za rođendan sestra je svojoj Manuelici i ove i prošle god.kaže da ima na YouTubu korak po korak kako ide koja figurica pa vidit ćemo šta je lakše pravit hippa ili Charlie
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 19.10.2013 6:28:34
|
|
|
|
BUMBI
|
Jutro,evo nas Daze super za pravljenje ticino mase Sax super za soping Ja mislim da cu ja uzeti isto jednodjelni skafander jer smo jaknicu vec kupili.Moram i ja rukavice kupitu,vec sam mu uzela u H&M-u ali su podstavljene i teze mu ih obucem,pa bi uzela neke tanje.Neki dan sam gledala tamo i vicmse nemaju tanjih(a imali) i u Cartersu gledala i ima samo za curice
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 19.10.2013 11:58:47
|
|
|
|
sax52341
|
Vecina trgovina nije ni dobila jos rukavice, u zari i h&m imaju samo podstavljene, nkd i kik imaju bez podstave ali di sam gledala imali samo za curke, beneton ima sa i bez podstave. Vecina ima rukavice sa palcem.e da trazila i termo carapice sa gumiranim potplatom ali termo jos nisu dobili tako da sam na kraju u benetonu uzela carapice-papucice sa neklizajucim potplatom, nesto slicno ima i u h&m. Skafander ce mu na kraju kupit neko od rodbine vjerovatno u nextu,marks & spenceru ili h&m, tako da briga manje. Bumbi kad idete spavat da se tako rano dizete? Moj isao spavat U 23.30 spavao do 7, papao bocu i nastavio do 8.30
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 19.10.2013 13:58:28
|
|
|
|
BUMBI
|
Sax L između 19-19.30 već spava,rijetko kada i 20 h dočeka Znači vi ste vidim rješili kupovanje skafandera,super ja se danas sjetila da nisam iskoristila onaj kupon iz Dm-a s 50% na jedan proizvod u C&A,pa bi to mogla na skafander Veliki braco je otišao kod mojih za vikend L sad zaspao,a ja mu stavila lagano kuhati ručak(piletina-mrkvica-celer-krompir)
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 19.10.2013 18:54:35
|
|
|
|
daze
|
DD Ja sam malo razmisljala i odlucila da necu kupovat skafander.prvo,kod nas snijeg padne svake prijestupne tako da mi u te svrhe ne triba.ako nekim cudom i padne ne virujem da ce mi M jos hodat pa da ce gazat po snijegu.a uostalom vidili ste na tv-u pretprosle godine kad je palo da mi splica i neznamo hodat po snijegu,ne ciste nam ice i opci je kolaps mogu jedino ic proklizavat po ledu na ulicama skupa s malom Mislim da mi je za setnje dovoljno obuc joj debelu jaknu i dole termo hlace koje vec imamo da se ne bacam u bespotrebne troskove.uostalom ako se slucajno predomislim uvik mogu otic kupit I rukavice su mi isto problematicne,i ja sam nrkidan trazila po ducanima i nasla samo neke debele bezvezne,a nekako se bojim da M nece to ni htjet na ruke s obzirom da uvik nesto operira rukama pa ce joj ic na zivce.vec vidim...ovaj vikend je city centru rodjendan pa u svim ducanima veliki popusti,a krajem mjeseca je sajam beba mama i trudnica pa cu otic i tamo,mozda sta upecam na akciji Jucer savrseno suncan dan,ja i M od jutra u setnji po rivi,dog se s cimericom iz rodilista i njenim bebacem za kavu.i tako sidim ja na klupi i dajem M kasicu kad prilazi mi neka zena.mislim se u sebi,evo ga na sad ce me udavit s nekom anketom ili tako nesto. Dosla do mene i kaze,oprosti jesi ti daze prvo sam blokala,onda mi sine da je to cuba s proljetnih bebica tamo smo se konacno upoznale,i moram rec da je vrlo zgodna mama i jako ugodna zena E danas kuhala teletinu,batat i brokulu s malo rize.prvi put dajem rizu da nisu rizine pahuljice,i nisam je miksala i super proslo
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 19.10.2013 21:17:56
|
|
|
|
BUMBI
|
Daze ja ti bas htjela reci kako se ne hvalis da si upoznala cubu,kad ti bas napisala Ja taj batat da vam pravo kazem neznam ni kako izgleda kakvog je to okusa?Super sto se M svidjelo Mi smo jutro pojeli Nestle kao jogurtic ali griz-keks,za rucak piletina/mrkvica/celer/krompir a voce Hipp kasicu marelica/breskva/svjezi sir. L spava od 19h,nije bas popodne spavao i nije mogao vise izdrzati.Ko zna kad ce ujutro biti budjenje
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 19.10.2013 21:49:32
|
|
|
|
daze
|
Bumbi batat je slatki krompir,izgledom je duzi i veci od "obicnog" krompira a iznutra je narancast. Ja ga nikad prije nisam jela,dok nisam uzela za M i probala pa mi se svidjelo.mozes ga nac po svim trgovackim centrima i na trznici,samo obrati pozornost. Drzim ti fige da noc bude dobra
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 20.10.2013 8:19:58
|
|
|
|
Lotte
|
Daze, bravo za novo poznanstvo i ticino masu. bravo i za vas cure koje ste se bacile na ručni rad. I mi smo u kupnji skafanderića. Neki dan u Ludlu nismo uzeli jer su imali samo male brojeve, pa tragamo i dalje. Ponovili smo se u nove cipelice. Jedino smo uspjeli pronaći Froddove broj 18, sve ostalo nam je veliko. Evanoi, ne boj se za Noicu. Ja sam svoje dečke iznosila van na sve vremenske prilike. Magla, minusi, kiša i snijeg su ok ako se dobro ubundamo i nikada mi nisu bili nešto posebno boležljivi. Tako mi je davno sugerirala jedna pedijatrica. Joj cure, moram vam se "pohvaliti" da mi je kasnila 4 dana. Nisam mogla spavati. Iako sam prvotno bila zagrijana za 4. dijete, davno sam odustala od toga. I tako ja, hvala Bogu dobijem, i sada prvom prilikom šibam kod ginekologa pa spiralu. Moj Noica kreće sa godinu u gradski vrtić, tako da ja mogu raditi. Ne vraćam se na svoj posao nego imamo obiteljski obrt u kojem ću malo raditi. Ako sam uspjela dobro pročitati na proljeće ćemo imati dosta jasličara.
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 20.10.2013 18:52:06
|
|
|
|
evanoi
|
cure, mi došli s vikenda od svekrve, bilo dobro, samo što se noica bufio 555 puta, naravno da je završio kod nas u krevetu, alii tad je plakao neutješno, ni cica pomogla. onda mu mm namazao s gelom zubiće pa se smirio. bubica. u 6 se već probudio, riknula sam, počeo mljeti dadada, bababa. a meni glava puca od neprospavane noći. i onda kuc-kuc, i uđe svekrva u sobu ako bismo joj htjeli dat maloga. ma nosi ga, draga ženo tako da se mi lijepo još naspavali do 9, a ona njega taman skrpala u krevetić. bili na miru do 10 eto, prvi put je ovo napravila, još je kasnije rekla da nije znala dal da dođe ili ne. ma samo neka, ja bila presretna prvi put papao kupovnu povrtno-mesnu kašicu. pola ju pojeo. ma valjda ga stvarno zezaju zubići, ali nikako van. i sad plače, idem.
|
|
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 20.10.2013 19:43:44
|
|
|
|
evanoi
|
evo, dali papati, antibiotik, presvukli ga (na nogama doslovno ) i sad mu dali 5 min mira pa onda u krvničke vode - pumpica i nosić danas je sam stajao!!! to je novost. toliko je živahan i aktivan... stalno mijauče, laje mene, seku, svekrvu i mm pojeo za nos, ljubi ih - otvori usta široko i tako nas njapa presmiješan! počinje rukicom kao mahati, iako to još nije svjesno. lotte, kakav obrt imate? imaš pravo za van, i mi idemo po svim vrem.uvjetima, čak i kiši, ali me zanimalo idete li ako su klinci prehlađeni? mi smo bili sad kad je bilo toplo... daze, za cubu, to je fora! bumbi, batat je slatkast, da, to bi mu se moglo svidjeti. sad si malo odmorila dok ti je veliki dečko bio ča, ili te malecki onda izmorio duplo? sax, vidim ja da si ti sve pripremila za zimu nelly, pa kod vas se vratilo ljeto!!!
|
|
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 21.10.2013 7:54:03
|
|
|
|
evanoi
|
cure, jutro! mi budni od 6, sad mama pije mmlijeko i jede kruhić s marmeladom (džemom po EU ), a mali vrti privjesak ključa koji je izmolio stojeći ispred njega par minuta i držeći ručicu u zraku, cendrao jer ga nije mogao dohvatit! ove dane puno novosti s njim. sinoć opet prešao k nama u krvt, jutros se probudi plačući i nakon cicanja. namažem mu desni, kad ono osjetim - nešto stiže!!! mislim, mislim da su to zubići. jer baš me ogrebalo kao, i pogledam, ono 2 bijele točkice na desnima. ma jel moguće da do 8.mj.nema ničeg, a sd se dva spremaju u isto vrijeme? upalila i vatricu, čisto da podignemo jedan stupanj. i uštrcala egedrin u nos i sad još antb, danas nam je zadnji dan...
|
|
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 21.10.2013 8:16:04
|
|
|
|
daze
|
jutro evanoi za zubiće.ma moguće je da su 2 odjednom izašla,i kažu da zubi izlaze u paru.jadan Noa,znači sastavila ga virozica i zubići istovremeno i da,bravo i za sveki,nek je uzela malog da se vi još malo odmorite.meni mama zna tako doć ujutro pa uzet malo M dok ne ode na posao,pa znam koliko i pola sata sna može značiti Lotte znači,već si se prepala da će stići i bebica br.4 bilo bi veselja u kući stavila sam par novih slika,potakla me Bumbi sa svojim slikama.inače,Bumbi dečki su ti preslatki.L je baš narastao,pravi je momak odoh sad presvuć M i u šetnju,tipkamo se kasnije
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 21.10.2013 8:36:27
|
|
|
|
evanoi
|
daze, kod nas opet kišurina, a vidjela na dobro jutro,hr da je u st lijepo... baš smo ljubomorni bumbi, preslatki dečki daze, i tvoja mrva, bomnbončić
|
|
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 21.10.2013 13:54:41
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej Lotte evo i tebe malo Vidim bilo ti je veselo Super za cipelice A i N kreće u jaslice?Kakav obrt imate? Daze M je predivnaaaaaaa Evanoi super z zubiće Nama je isto jedan za drugim bio izašao
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 21.10.2013 18:21:38
|
|
|
|
evanoi
|
moj bubu stalno priča, navijen je ko... i puže po stanu, počeo hoduckati držeći se za zidove, namještaj! i skoro si je oko zbumbao, ispod oka ima lijepu rozu crtu jer se udario. tako da sam danas izvadila hodalicu, ono za sjedit u njoj nam se upravo suši i sutra će bit u njoj kad mama bude morala u wc cure, moj čim vidi tv upaljen, crtani, on ode do tv-a i rukicom po svim likovima po ekranu, kao da ih mazi. poludim od tog "gledanja" na blizu pa gasim tv. jel i vaši idu tako blizu gledati, vi koje imate puzavce-gmizavce?
|
|
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 21.10.2013 19:08:26
|
|
|
|
sax52341
|
Moj ne sljivi tv ni 5% na moju zalost. Moj je poceo zezat oko kasica,danas jejako lose jeo... Dali se vasi po danu ponekad probude neispavani? Mrzim to, bude bas nekakav cendrav. Probali pelene iz Plodina i zadovoljna sam, nisam ih koristila po noci ali po danu su nam sasvim ok.
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 21.10.2013 19:53:12
|
|
|
|
BUMBI
|
Evanoi vidim ti imaš pravog puzača,a uskoro i hodača Ja danas kupila Pampers Sleep&Play i nisu nikakve,2 puta mu ih danas stavila i oba puta propiškio ,na svu sreću nema ih puno u paketu pa ću brzo potrošiti pošto ću ih sad češće morati mjenjati da ne mjenjam svu robu...a i zadnje 2 noći mi se propiškio,dobro to je stvarno prepuna pelena,2x jede i još zna dosta piti Danas smo ručali cvjetača/brokula/celer/žitarice,a voće mango/banana Prvi put probao mango i svidjelo mu se Kupila mu i 2 majice u Zari
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 21.10.2013 20:10:29
|
|
|
|
sax52341
|
Bumbi izgleda da samo ti i ja gustamo u shopingu Mene je ponuda u Zari bas ugodno iznenadila. Mi preko noci koristimo pampers active fit, nisu nam jos ni jednom propustile
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 22.10.2013 9:24:33
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej cure,nama noć katastrofa bila stalno se budio,čak smo u 2.30 se ustali i šli gledati baby tv ,oko 4 opet zaspao do čak 5i45 ..sad spava.Kad se bio probudio morala sam mu pelenu presvući jer bi opet bio sav propišan,ali dosta je nočas i pio.Ja ću probati i s Libero pelenama,baš sad vidjela da ima u Plodinama akcija još danas,2 paketa za 138 kn,nadam se da ima naša veličina,idemo čim se probudi. Sax koje su active fit?Ja sam dosada stvarno bila zadovoljna s Pampers i AB iPC,odkad smo prešli na 5 užas.Koju vi vel koristite? Ajme,ja obožavam Zaru ,još za veće dečke ima predobrih stvari,D mi najviše majica ima od tamo
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 22.10.2013 12:17:13
|
|
|
|
daze
|
Evo nas s pregleda,primila zadnje cjepivo.iduce s godinu dana Nije mi jasno kako to da mi svaki mjesec idemo na pregled a vi tako rijetko i stalno je nesto cijepilo,kad ce te vi onda primit sva cjepiva? Inace,M ima 8kg i 71 cm.od zadnjeg puta dobila 600 grama sve u svemu dobro,kaze da cvrsto uspravno sjedi,dize se na nogice i tako. Meni ni jedne pelene nisu bas bas dobre.svake su propustile do sad.a sinoc spektakl,da izvinete prosrala se odma nakon kupanja po cistoj pidjami i sve izasla van i usrala on podne puzzle,mislim da je uslo u svaku poru.jedva sam to ocistila Bumbi bas mi te zao za neprospavanu noc,znam kako je i suosjecam U zaru ne idem,nije mi na ruku jer je u centru grada a i tamo mi radi bratova bivsa zarucnica koja ga je posteno zaj...tako da izbjegavam da je sretnem
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 22.10.2013 12:44:26
|
|
|
|
evanoi
|
pridružujemo se još uvijek ekipi nespavača. do ponoć bilo ok., nakon toga, ajme, ajme. i ništa, k nama u krevet. i tamo jedva zaspali, a plus i glupi komarci (šta im je sad i jesen sezone??? ), ma užas... zubići ga muče turbo i nama se desi da se probudi neispavan, najčešće ako ga nešto smeta: lupanje, vika s ulice ili nosić. i onda bude cendrav, ali mi već za sat i pol cc. ide opet na spavanac. baš kao danas nije htio uopće ručati danas, morala sam mu dati cicu. ali će ga kašica piletina/mahune/krumpir/mrkva/1 žlica kisel.mlijeka i masl.ulja čekati kad se probudi.
|
|
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 22.10.2013 13:24:13
|
|
|
|
BUMBI
|
Daze za M Mi smo bili na sistematskom s 1,2,4,6,9 mj i onda s 1 godinom Vidim ti Zaru na veliko zaobilaziš Evanoi veselo i kod vas vidim Ja danas L za ručak na malo maslinova ulja poprzila malo luk,dodala mrkvicu,krompir i malo riže i skuhala,baš se lijepo najeo Kako vi dajete mahune ili grašak?Nama pedica rekla da možemo ali pasirano. Kupila sam Libero pelene pa ćemo sad vidjeti s njima kako će biti Jučer je bio LGG jogurt od dinje/jabuke/mrkve i baš mu se svidjelo Danas sam nača i cikla/malina
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 22.10.2013 14:48:03
|
|
|
|
sax52341
|
Bumbi to su pampersice iz mullera i njih stavljam samo za noc ili kad idemo na duze vrijeme van. Probali smo i libero comfort i one su nam bile ok ali samo preko dana preko noci bi mu promocile. Mi smo do sad bili 4 puta kod pedice- sa mjesec dana, 2,4 i 6. Idemo sad opet sa10 i onda sa 12 i po -13 Ja sam svog isto preko noci stavila malo u nas krevet, ko fol spava u mojim rukama, idem ga spustat u krevetic i dreka, meni se spavalo nije mi se dalo trenirat strogocu pa sam ga stavila kod nas On se kad se tako probudi digne na nogice, place i ceka da dodjem po njega.... Eh da preko cega gledate baby tv i koje jos djecje programe imate? Joj Daze jadna ti sa tim govnima, jos kad ti se taj smrad uvuce u nos Super da vas imam, ovako vidim da su to neke faze sa losim spavanjem i preskakanjem rucka, odmah mi je lakse... Sto se mahuna tice njih sam smiksala, a grasak sam micala kozicu jer se ona jako lose izmiksa. Nemam pasirku pa sam samo svaki grasak stisla medju prstima i sadrzaj samo izadje. Ja jos nisam probala luk, bas si mi dala dobru ideju za sutra. Danas je za dorucak bio dukatos sa breskvom i rizom, aza rucak ga ceka kukuruz, brokula, krumpir, karfiol, mrkva i malo rize i zobenih i jos cu malo dodat sirnog namaza. Daze steta da zbog ne ides u Zaru, vidi http://www.zara.com/hr/en/kids/baby-girl-%283-36-months%29/view-all-c436010.html
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 22.10.2013 17:56:11
|
|
|
|
nelly68
|
bokić cure e baš tako EVANOI kod nas pravo ljeto danas bili vani u kratkim majicama iskorištavamo baš ovo lijepo vrijeme žao mi je malog Noice zbog zubića valda će skoro van pa će se smirit malo....ma moj Noa je danas pojeo sve popodne dukatos sa breskvom i jabukom BUMBI baš ti hvala što si ga spomenila Noa ga obožava jede ga i bez voća nisam mogla doć sebi kako je sve fino pojeo a nije već nepamtim tako fino papo ...ma ja do Vk.ni ne idem često ali i nemamo baš nešta tamo da sam bar u gradu svaki dan bi bila u trgovinama a ovako šipak...a jel se smije pržit maslinovo ulje mislim da sam negdje čitala da ne??? čula sam od dosta žena da te sleep&play i nisu neke pa nisam pokušavala ja koristim ove iz lidla kad mu propuste uzmem veće pa smo već na 5 znaju navečer propustit al baš mu rano stavim i jede 2-3 puta u noći i onda zaspe pa mi ga bude žao budit...i odkad ima i gore zubić više mu nedam da se igra na cici kad se napapa jer kako vuće tako bocka jel i vama tako?BUMBI znam kako ti je ja njega presvukla sinoć u 2 i 20 i nije zaspo do 4 ustanak u 7...i da od Noe nikad puzača što se tiče samostalnosti bolji je neće puno ležat bojim ga se ostavit samog da sjedi na podu pa je ili u kolicima ili u hranilici poslo mu tata novu pa je baš prostrana i mogu mu dosta igračaka ostavit na pladanj pa se fino zaigra...i moja seka ga stzavila par puta u hodalicu i lud je za njom pa je moram sakrivat da je ne vidi da nije stalno unutra....mi smo išli na pregled sa 3 tjedna pa 2 mjeseca,4 pa 6 sad ćemo tek sa 9 pa godinu...mi gledamo baby tv preko max tv ali preko satelita oko 100 kn mjesečno
|
|
RE: Zimske bebice 2012/2013 22.10.2013 18:11:17
|
|
|
|
evanoi
|
i moj gospon štrumfić neće uhodalicu! udri u plač kad sam ga stavila. i ništa. on lijepo stoji izvan, i gura ju. morat ćemo nabavit guralicu, a ovu hodalicu sam posudila susjedi. ma sax, i meni je lakše kad čujem od vas da zezaju s hranom, sa spavanjem... onda znam da je to zaista normalno. i uvijek se sjetim seke kad mi je rekla: kod bebe jedino što se ne mijenja jest da nema ničeg stalnog, tj. da se stalno nešto mijenja. taman kad pomisliš - eto rutine, ona se rasprši moj je danas triput spavao i ručak koji je ljutito odbio u podne dobio u 2 i onda ga jeo pola sata, ali ga pojeo gotovo cijelog uz malo varanja, pjevanja itd... baby tv preko satelita gledamo. on gleda 2 min pa mu dosadi pa opet tako. nije da je zacementiran za tv. i bolje možda, mada nije lakše mahune sam izmiksala. grašak ćemo probati uskoro i mislim i njega. ti si sax stvarno vrijedno odradila grašak, ali moram priznati da sam za takvo što ja malo lijena i moj svaki put kad se probudi je na nogicama i cendra. jedino po danu se gleda u ogledalo ormara preko puta krevetića i priča nešto sam sa sobom daze, ma koji lijepi posao ti dala manuelica!!! ma jel ju bar možeš normalno presvuć? ja svog više ne. ili ga presvlačim stojećki (što je jako nezgodno ako je pokakan) ili ga mm mora zabavljati da ga kako tako mirno presvučem bar prvi dio - skidanje pelena i čišćenje guze ili vrišti ko blesav, još više nego kad mu ispumpavamo nosić bumni, tvoj malac je super papalica a nelly i tvoj vidim fino jede ma na ulju se ne bi trebalo uopće pržiti jer to ispušta kancerogene tvari, ali šta ćeš, kad je tako fino. iako ja izbjegavam dinstati na ulju, već stavim malo vode, a ulje dodam na kraju kad je vruća klopa, a ugašen plin.
|
|
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!