|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebice 2012/2013
22.10.2013 20:04:14   
BUMBI
Sax i ja kupila Libero Comfort i sad sam mu stavila,vidjet ćemo kako će one proći.Ako ništa,uzet ću te Pmampersice iz Mullera,gledala sam bila ali mi mali paket a dosta koštaju.Svaka ti čast za grašakuser posted image ,ja nemam živaca za to,neće ga onda još jesti,možda mahune.A kakav kukuruz mu daješ?
Nelly super što mu se svidio Dukatosuser posted image user posted image L ga danas pojeo u sekundi i tražio jošuser posted image
Evanoi neće tvoj šrtumfić u hodalicu,L piči ko lud u njoj i samo gleda kako bi negdje štetu napraviouser posted image
Mi isto gledamo baby tv preko Max tv-a i L obožavauser posted image
Uglavnom te naranđaste Pampersice su katastrofa,jedva čekam da ih potrošimo

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1876
23.10.2013 0:46:15   
Jully
Mame ja pečem tortu i jedva gledam. Sutra dolaze kolege od muža sa posla vidjeti malog. Mislim da ću sve ostaviti i otići na spavanje. Manuelica mi je prezgodna, a ostale slike ne vidim. Gledala sam malo onaj link za zaru i meni je to jako skupo. Mi smo dobili dio rabljene robice od moje kume, a ostalo kik, lidl i sniženja. Žao mi je dati toliko para za nešto što ću za 3 mjeseca pospremiti na tavan (kako smo se muž i ja dogovorili za Lukasa jednog dana:). Naheklala sam prslučić, a vestica još malo pa gotova. Stavim nove slikice jednom kad se naspavam user posted image

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1877
23.10.2013 7:55:58   
evanoi
jully, baš si vrijedna, muž mora itekako biti zadovoljan user posted image
evo, konačno mi sinoć malo popravili spavanje. osim što je već cicao u 22h, pa opet u ponoć, nakon toga se probudio tek u 3 i pol i odspavao sve u svom krevetiću do 6. i sad mi tu ciči i priča i igra se user posted image nosić je puuuuno bolje, a jutros nisam čula kašalj. JOŠ user posted image
oko 9 će zahrkati, a onda ćemo u trgovinu kupit neke sastojke; danas planiram od ostatka kuhane piletine napraviti palačinke. user posted image tako da se ništa ne baca user posted image
bumbi, baš si me nasmijala opaskom da bi L samo štetu napravio user posted image
sminkret, gdje si?? P dobro?

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 1878
23.10.2013 9:21:48   
daze
dobro jutro,al ste se raspisale jučer valjda sam sve pohvatalauser posted image
mi se jutros digle u 8 i 30user posted image davno se nisam probudila naspavanija,iako nam noć nije bila baš bajna.i ja sam se sinoć zeznila pa dala maloj par puta da se napije vode da je ne dižem iz krevetića a znam da je nedavno dojila i nije glad u pitanju.šta je rezultiralo mokrom robicom i posteljinom,tako da sam je u neka doba,neznam ni ja više kad je bilo,morala komplet skinut i presvuć.user posted image a koje je to vrištanje bilo ljudi moji,sve se orilo.još sam je skidala u polumraku da je ne razbudim pa mi se desi šta i bumbi i nelly pa da se moram dizat usrid noći i igrat se.srića pa je odma zaspalauser posted image
evanoi,da,meni i ukućanima se presvlačenje bebe pretvorilo u jedan veliki cirkus.user posted image kad su primjerice popodne doma i mm,pa mi dođu seke i mama iz prizemlja,onda je ja skidam,jedna seka je drži,druga dodaje stvari,mama pušta na youtubeu onu pjesmu manuela cha cha cha od srebrnih krila ili neku s baby tv-a a mm se krevelji ispred nje i svi pjevamo na glas.da to neko gleda sa strane reka bi ovi nisu normalni šta čine.ma živi show bude.user posted image a kad sam sama ajme meni,ona se baca na sve strane,ja se sva naživciram...user posted image
sax e hebiga sad,baš si me morala namamit da pogledam zarinu robicu,sad me sve kopka da odem jer sam vidila par komada koji mi se sviđaju.iako nislim da je nelly u pravu,potrošim masu para na robicu koju obuče svega par puta.al nema veze,neće se bacat,možda bude meni opet trebalo,a ako ne meni imam brata i sestre pa će se iskoristituser posted image
ja hodalicu nemam a neću je ni kupovat tako da je M osuđena na pod i pokušaje da sam dohvati šta želi.nevjerojatno mi je,al najčešće i uspije iako ne pužeuser posted image neznam jesu vaši tako,al ona sjedi na podu pa se postavi u položaj za puzanje,malo se migolji i onda opet sjedne.i tako non stop i malo po malo pređe udaljenost od zida do stola cca 3 metra a da ni sama nezna kako.ili se baci na pod pa se kotrlja prsa-leđa dok ne dođe dokle joj pašeuser posted image
opet savršen dan,idemo u šetnju,jučer nismo jer se cijepila pa nisam bila sigurna jel mi pametno u slučaju fibre ili nešto.al sad ćemo nadoknadit.
ljubite bebače,čujemo se kasnijeuser posted image

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1879
23.10.2013 13:28:36   
nelly68
bokić i kod nas prekrasan dan vruće vani moji danas sade jesensku bašću a ja sam zadužena za ručak i sad sam završila onaj malac spava od podne brljo je po povrću mrkvica i piletina 5-6 kašikica pojeo bez problema kasnije neće usta otvorit ne silim ga više uopće zato je tražio cicu nakon 2 sata a ne 3,danas ću mu oped dat dukatos al ubacit ću mu krušku i on nam izgleda pomaže za stolicu pa pošto ima problema kad bude trebalo uvest treći obrok ću malo pričekat al ću mu za zamjenu davat jogurtiće dok se malo ne navikne...Ma neće Noa uopće na pod on bi sjedio a mene strah da ne padne i onda ga ubacim u kolica ili hranilicu onda hoće kod nekoga pa ga štipa grize kao da je ljut kad mu kažem ne smije se od uha do uha,on sjedi na trosjedu i guzom se gura do kraja hoće dolje obožava kad ga neko drži ispod ručica da stoji...mislim možda bi od mog djeteta i bilo nešta da mu mater nije poplašena i ne štrepi nad njim....DAZE bome i kod mene šou kad se presvlači plače iz petnih žila koči nogice ma poludim i evo taman sam pohvalila ove lidlove pelene i sad već 2 noći za redom ja se probudim a on mokar skroz a spava i onda ga moram probudit i presvuć tuto kompleto i normalno ne zaspe po sat dva a pelena mu ne izdri 8 sati nije mi jasno baš ću vidit jel vam libero valja pa da njih proba žao mi dat za pampers toliko novaca kad mu nisu valjale dok je bio manji pa ne vjerujem da će i sada...gdje ima libero pelena jel u Konzumu?Mislim da sam tamo vidila...EVANOI super da je malecki dobro pajkijo i da mu je bolje...ja dugo nisam pravila tortu većinom kolač a baš to volim radit fulala sam profesiju....

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1880
23.10.2013 13:53:45   
sax52341
Moram vam samo na brzinu javit, moj je opet brljavio sa hranom. Napravila mu zadorucak bananu, krusku, malo breskve, svjezi sir i malo jogurta pojeo 2 zlicice i nece vise, a znam da je gladan jer je jeo zadnji put u 4 (dorucak je bio u 10). I ok kad nece to dam mu dukatos jer njega uvijek hoce i jede i ja sad za probat stavim par zlicica kasice unutra i dam mu i pojede, i na taj nacin mi pojeo cijelu kasicu... Znaci bilo je bitno da mu dajem iz casice od dukatosa a ne iz njegove zdjelice. Danas cu mu napravit rucak i davat iz hippove staklenke bas me zanima da li ce i rucak onda pojest s gustom...
Popizdit cu s njim.
Sto se robice tice uglavnom kupujem na snizenjima hvala bogu barem radi toga da zivim u zg, a kad mi se nesto bas jako jako svidionda kupim i ovako. U ZAri sam mu kupila jako toplu trenerkicu za van - kostala je 105 kn jer sam imala popust jer smo otisli kad su popusti za mame i bebe, to mi se nije ucinilo tako puno. Ali definitivno je djecja roba previse skupa pogoto za bebe do godinu dana kad te stvari nose jako kratko. Ali npr trenerkice mu ja kupim malo vece sa lastikom na nogavicama pa ih moze nosit duze....

M 29.12.2012

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1881
23.10.2013 20:55:25   
Jully
Sax kojeg ti mugera imaš, ne mogu vjerovati. Kako je prošlo sa ručkom iz staklenke?

Meni gosti fala bogu otišli i sad me čeka pranje poda za malog puzonju, hrpetina suđa i još veća hrpa robe za peglanje. Nemogu više, krepana sam skroz user posted image

Mi smo imali uspješan doručak 1 banana, 1 jabuka, 1 mandarina i 6 zoo keksića smiksano nestalo u sekundi i tražio je još. Probali smo ciklu konačno i oduševljen je. Odlučila sam da ju neću kiseliti nego u kantu i u podrum pa ću mu kuhati svakih par dana.

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1882
23.10.2013 23:11:25   
sax52341
Pojeo je sve, u sekundi, valjda mu je bilo extra fino, nisam ni u teglicu stavila... Papao je povrce iz junece juhe (stavila luk, persin, karfiol, brokulu, mrkvu, i malo rajcice) jos sam juhe izdvojila i u njoj skuhala tikvicu i rizu, sve smiksala i dodala malo kiselog vrhnja. Kiselo vrhnje je danas prvi put jeo.
Inace jos ne spava, on je ko pticica a ja bi u krpe... Mm je na sluzbenom putu pa smo sami...

M 29.12.2012

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 1883
24.10.2013 7:00:21   
daze
jutrouser posted image
moja zorica zorule i ja smo već odavno budneuser posted image dojila je jedno sto puta tokom noći,par puta sam je uspavljivala jer je plakala i jutros se probudila prije mm i tukla nas naizmjenice jer je spavala između nas u krevetu.nisam imala snage vraćat je u krevetić s obzirom koliko se puta budila.sad je na podu i operira po igračkama a meni duša spava.brate još je noć vani,ja neznam kako ću danas funkcionirat.
jučer popodne je spavala nakon šetnje od 13 i 30 do 16h i onda je već prije 20h bila spremna za krevet.zato je jutros uranila valjda.user posted image
idem popit kavu do kraja pa virnem poslije šta ima ako ne zaspem di usputuser posted image

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1884
24.10.2013 8:05:05   
sax52341
Mi budni od 6 i 50. Zakurio mi preko noci, 38.9 u guzi, cendrav je jako a preko noci se budio 500 puta ali nije htio mlijeko nego ili nista nego samo nunanje ili caj. Ne kaslje, ne kise. Nos mu bas i ne curi user posted image on se sad igra, a Dazina i moja dusa izgleda negdje zajedno spavaju....user posted image

M 29.12.2012

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1885
24.10.2013 8:38:53   
sminkret
Da vas utjesim, meni je jos gore! Vec nekoliko dana vucem prehladu/kasalj, pa naravno mali oslabljeni imunitet Pavla pokupio i to za mnom, zasad u blazem obliku. Zaspala jucer u 22h. U pola 1 se probudio placuci jer mu grlo opet "grlji", zaspao brzo ali se komešao do 3 s tim disanjem. A ja od 3 ako sam i zaspala na 5 min probudio me jak kasalj. I tako do 7. Znaci, prakticki sam budna od 1! Kasljam idalje ko slon i jedva cekam da se muz vrati s posla da odem do doktorice. Samo trebam prezivjeti do 17h sa dvoje male djeceuser posted image mislim da opet imam bronhitis.
Želim svim bebicama da brzo ozdrave!

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1886
24.10.2013 10:35:51   
evanoi
joj, curke moje, pa šta je ovo?!? izgleda, mi se i online zarazujemo user posted image mi taman prizdravili i onda čitam vaše vijesti... brrrr user posted image ma ja krivim vrijeme za to, čas toplo, čas magla, čas hladno... pa kako i nećemo biti svi bolesni? jadna naša dječica user posted image želim vam svima brza ozdravljenja šaljem vam pozitivu i šalice ČAJA user posted image
sminkret, jel barem O dobro? izdrži danas, mislimo na tebe user posted image
sax, da nije opet koji zubić pa zato ima temp.? a baš si se dobro sjetila za zamjenu posudica... vidiš, i bebači već postaju pravi potrošači pa biraju što žele user posted image
daze, samo ti nju skrpaj k vama u krvtć ak se budi 500 puta. nema smisla nikakvog šetkarat toliko često noću. možda će si sad po danu malo više odspavati pa i ti čopiš koju uricu user posted image
jully, baš ti puno papa, bravo user posted image a s čime mu radš ciklu?nelly, uvijek možeš kad mali noica poraste, otvoritsvoj slastičarski obrt i eto zapolsenj user posted image
ma i moj se često probudi pred jutro sav popišan. to mi je već normalno pa sam naoružana: u svom noćnom ormariću mi uvijek stoji pidžamica i pelene za presvuć i vlažne maramice. i kad vidim da je mokar, u mraku ga polegnem na svoj krevet i skinem robicu, od muke je bacim na pod i tu dočeka jutro user posted image , vlažnom ga obrišem baš brzinski i stavim suhu pelenu i pidžamicu. niti ga ne mažem kremicom da ga ne razbuđujem još više. nakon toga mu dam cicu i relativno brzo zaspi.

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 1887
24.10.2013 14:22:29   
sax52341
Evo moj vec spava drugi put. Spavao je od 10 do podne i sad je opet zaspao u 2. Dala mu sirup u 7 kad je imao 38,9 u podne je bila 38,6 pa sam mu dala cepic. Pojeo je jedno dvadesetak zlicica rucka i nije htio vise pa sam mu dala caja i zaspao.... Mis moj mali... Poceo je kasljuckat i kihat, ako se pogorsa sutra nam je pedica popodne pa razmisljam da odemo da ga pregleda, iako je na pregled narucen u ponedjeljak pa mozda sacekam...nisam pametna?!?

M 29.12.2012

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1888
24.10.2013 15:25:12   
evanoi
sax, ako misliš da se pogoršalo, nazovi prvo pedicu odmah na početku smjene i objasni sestri. možda čće ti šta pametno reć da ga ne mučiš odlaženjem tamo, a možda ti baš kaže da dobro da dođeš, pa ćeš znat što činiti. želim vam što brže ozdravljenje user posted image

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1889
24.10.2013 21:14:12   
BUMBI
Evo i]L se malo prehladio,vec 2 dan mu nosic jako zacepljenuser posted image .Bili smo jucer kod pedice i sve je ok,samo taj nosic.Ja bolje odem da ga pogleda pa sam mirnija kad kaze da je sve ok.Inhaliramo se i usisavamo i kad kihne izleti ko ludouser posted image
Sax kako ste vi?Jel pala temp?Jeste bili kod pedice?Ja na tvom mjestu nebi razmisljala vec ga odvela zato sto ide vikend pa da nebi morali ici na hitnu.
Jully vidim vi isto lijepo papate?I mene zanima s cime s ciklu konbinirala?
Mi smo danas jeli piletinu/mrkvu/cvjetacu i popodne vocni jogurt(ali nije ga pojeo cijelog).
Ja sam danas bila kod frizera na bojanjuuser posted image
Libero pelene i nisu tako lose,preko dana njih koristimo,a preko noci Pampers.
Mene izludjuje ovo vrijeme,neznam uopce kako da ga obucem?Dosada je imao i stramplice pa mi pedica rekla da se mozda i uznojio pa sad vec 2 dana ih ne oblacimo

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1890
25.10.2013 7:58:47   
daze
jutro,opet sam ko zombiuser posted image
M se budila svaki čas i cendrala,nije htjela jesti samo je plakala.prvi put se tako probudila vrišteći oko 10 dok smo još bili budni pa je donila u boravak jer je nisam mogla umirit.ležala na meni na kauču i zaspala u roku od 10 min.i od onda svaki čas buđenje da bi se oko 4 opet propišala?!user posted image nisam joj davala vode pit pa mi nije jasno.definitivno ću odustat od babylove pelena,nisam ih uzimala neko vrijeme i bilo je ok,nekidan bila u dm-a pa uzela jer sam imala bodova i evo ga na šta se počelo događat.i onda opet sve skidaj,mijenjaj...bacila njenu robu na pod i tako se sjetila evanoi usred noći kako i ona baci na poduser posted image
jutros buđenje malo prije 7 a ja opet neispavana,užas!
sax nadam se da je Marin jutros bolje?i da se tvoja duša naspavalauser posted image
sminkret nije valjda bronhitis,samo ti još to fali da se ti razboliš,šta kaže doktor,jesi bila?
bumbi i L opet prehlađen?majko mila šta je ovo,krenile te prehlade i boleščine,sve me strah.u koju boju si se obojala?stavi koju slikuuser posted image
ma ni ja neznam više šta maloj obuć.jučer ujutro u šetnju,divota dan,imala je bodi dugih rukava,donji dio trenerke i čarapice.ja sam bila u majici kratkih rukava i bilo mi vruće.onda odjednom okrenilo jugo,nosi vjetar na sve strane,meni postalo hladno.pipam M ruke,već lagano hladne.brže joj obukla još gornji dio trenerke i stavila kapicu radi vjetra i išle kući da nas ne napuše.
najgora mi je noć jer se ona konstantno otkriva,ne trpi uopće pokrivač na sebi već mlati nogama dok se ne otkrije.imam neku vreću za spavanje,oprala sam je pa ću je probat smontirat večeras u to.iako me strah da se ne popiša opet pa će i ta vreća platituser posted image
evo sunce izlazi,još malo pa ćemo mi u šetnju,pa ću virnit poslije kako su naši bubani bebači i mame

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1891
25.10.2013 9:55:11   
BUMBI
Nama noć bila super,probudio se oko 00.30 i onda u 5i15,baš sam se naspavala,s tim da je produžio još do 6.30user posted image user posted image Nosić je puno boljeuser posted image
Vidim da nas ima dosta problema i mokrim pelenama preko noći,evo L se već par dana nije propiškio.Koristimo pampers za noć,a preko dana Libero (nisu ni one loše)
Sad spava,pa kad se probudi idemo malo van i u Billu po povrće.
Istu boju imam,samo izrast sam bojala
Sax kako je M?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1892
25.10.2013 11:54:39   
sax52341
Evo nas! Nazalost DAze moja se dusa nije naspavala. Mi bili na hitnoj na Rebru jucer, od 20 do 1.30. Zakurio mi na 40.3 pa mi je bilo sogurnije otic na hitnu. Kontrolirali mu krv i mokracu, na kraju izgleda da ima upalu zdrijela. Dobili antibiotik i Dalsy sirup ako slucajno lupocet ne bude pomogao. Mokracu najprije dao uz pomoc vrecice pa je nalaz bio suspektan, problem je ako je urino-infekt jer se onda ostaje ubolnici. Na kraju mu vadili mokracuuz pomoc katetera i hvala bogu sve je ok. Nocas Je jako lose spavao nije htio nis pit, jedva sam u lupocet sirup uvalila. Budio se u vrisku i placu, sve mi se cini da je u snu prozivljavao hitnu - pikanje prsta, kateter, gledanje grla usiju icekanje bez da moze puzat....
Danas je kenjkav ali jutros je temp bila ok....

M 29.12.2012

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1893
25.10.2013 12:04:18   
Jully
Evo mame i mi se priključujemo bolesnima. Ja imam gripu + povrčanje, bole me svi zglobovi, mišići tetive žile, kosa i najviše međurebreni mišići pa mi je svaki udah strašno bolan. Temperatura i nije tako strašna, samo 38, ali zato mi se jutos kod presvlačenja Ivano činio malo topal, kad ono i on 38. Za sad je vesel i igra se, ali nebi bilo čudo da pokupi kad je stalno samnom.
Ciklu mu dajem usitnjenu na kockice uz pire i kuhanu piletinu. Probala sam jutros prvi puta kravlje mlijeko u čokolinu i nije se bunio.

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1894
25.10.2013 14:07:18   
sminkret
E to su te temperature iznad 20 kad im nije vrijeme! Koliko god volila toplo ova juzina nije normalna i cekam da se temperature spuste!
Ja imam bronhitis. Kasljem toliko da sve budim... sad je po danu malo lakse, mozda je i lijek poceo nesto djelovati. Sve me boli.
Svim bebama i mama zelim sto brzi oporavak!

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 1895
25.10.2013 15:54:57   
daze
sax užasuser posted image nadam se da je već danas situacija boljauser posted image
jully i sminkret brz oporavak želim i nadam se da ćete i vi uskoro bit bolje!
nas dvije cijelo jutro u akciji,od 9 do 13 smo bile vani.popile kavicu s jetvom i njenim bebačem od 6mj,bebe fino spavale u kafiću,divota!poslije ja i M šetale po kvartovskim parkićima,bilo puno djece a ona cičala i vrištala od sreće.sve se naginjala u kolicima da ih dohvati bilo me strah da se ne baci iz kolicauser posted image gleda djecu kako se ljuljaju ili se loptaju i smije se na sav glasuser posted image baš uživam u ovim sunčanim danima,nisu pasje vrućine ko ljeti tako da je na suncu baš superuser posted image
kad vidim kako vas je sve odreda čopila fibra toplo se nadam da će nas zaobić,samo mi još to faliuser posted image

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 1896
25.10.2013 17:15:46   
sax52341
Je,danas je supernaspram jucer, puno bolje raspolozen, smije se i cici. Temperatura mu je dosegla najvse do 38.5. Zlicicu trenutno ni nacrtano ne moze vidjet tako da mu svako toliko neki komadic hrane uspjem uvalit. Izgleda da mi samo hitnu moramo posjetit pa sve krene na bolje, tako je bilo i prosli put user posted image
Daze jesi probali Manuelicu stavitna ljuljacku, moj ih obozava

M 29.12.2012

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1897
26.10.2013 8:26:33   
evanoi
cure, pa ovo je baš user posted image razdoblje! kako su vam klinci, bolje? a vi, bronhitis, temp?
daze, čuvajte se!!!
mi bolje, nosić više ne curi user posted image samo se još osjeća hroptanje kad kašlje, ali to je puuuuno bolje. zubići: trojka špici van, a bijele se i 1 i 2. tako da sinoć opet nismo spavali najbolje.
od pelena probali libero, pampers, babylove i toujouurs iz lidla. sve mi podjednako dobre ili ne. sve propuštaju kad je krcata i obrnuto. možda su mi mrvu bolje babylove, a sad i toujours, s tim da nismo uzeli do 9 kg (malac je na 8800), nego od 7 do 18 pa su veće i ima više prostora, samim time bolje zadržavaju valjda user posted image
daze, dok se moj ultra propiša, i vreća za spavanje bude mokra pa i nju bacam na pod user posted image , ali ako se noičin alarm uključi dosta rano, onda vreća zna biti spašena user posted image uglavnom, imamo dvije vreće pa ih perem, sušim, mijenjam itd.
evo, sinoć uspjeli, iako uz puno cicanja i buđenja, biti suuuuhi skroz do jutra user posted image
sax, baš grozote maleni proživio, brižnić. je li bolje?

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1898
26.10.2013 11:01:25   
Jully
Evo ja u još većoj komi, proljev, povraćanje, slabost, već 3 dana ništa ne mogu staviti u sebe user posted image Sreća mali nije ništa pokupio od mene, temperatura je bila zbog zubića, trojke samo što ne izvire, a on začuđujuće spava od 21 do 8 bez buđenja. Tate nam nema, dežuran je do ponedjeljka popodne, ali srećom došao se djed brinuti za malog jer ja stvarno nisam u stanju.
Mi smo na platnenim pelenama i apsolutno nemamo problem sa mokrim kevetom stavljam mu natra od velura i peko njihov mekani kaverić i izdrže bez problema, preko dana je u close parenticama i nekad ih zna propiškiti (kada popije 2 dl tekućine u komadu). Jednokratnesmo probali pampers bijele, one žute dok je bio skroz mali, narančaste, plave, babylove, one konzumove bebe, one iz lidla, clever iz bipe, violeta i hugis. Najbolje su nam bile hugis, ali daleko sam najzadovoljnija platnenima. U zadnje vrijeme od jednokratnih dobije pelenski osip user posted image

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1899
26.10.2013 13:31:04   
nelly68
bokić cure vidim svi su mi skoro bolesni user posted image želim svima brzo ozdravljenje stvarno ne znam kome je od svih gore još je samo moj Zvrndo i Elica zdravi valda neće nešta pokupit,mi smo ovih dana dosta po vani kako je lijepo vrijeme jučer u kratkim rukavima oboje ja njega oblačim kao i sebe ijako mi se ponekad čini da je njemu prije vruće nego meni ja isto muku mučim s tim pokrivanjem kad prvi put zaspe uspijem ga pokrit al kasnije ma nema šanse spava ja dekicu preko njega on odmah nogice gore i živcira ga prošle godine je bio u vreći a sad baš nevjerujem...već 3 noći se budi suhuser posted image zadnji put mu stavim pelenu oko 9 pola 10 i prvo presvlačenje oko 6-7 ja sam mu uzela 5 ove koje kupujemo lidlove i njih propiški neki dan tata kupio isto sve 5 i pakovanje al su pelene u nutra promjenili i sad nam oped valjaju i za noć konačno a ta 5 je od 11 do 25 malo su mu dublje a ne znam koliko je težak važem ga na našoj digitalnoj vagi u robici i ima 9.8 sad jel je toliko ili ne...i od kad jede dukatos ili nestle yogo ima redovnu stolicu tako da još nismo morali probat sjemenke lana...poznato mi je ovo sa robicom na podu user posted image ja sam ta ujutro samo kupi i u prljavi veš...faze sa jelo su različite nekad jede fino nekad neće a u glavnom je riječ samo o povrću jer dukatos pukne za čas....sad evo spava u zadnje vrijeme više po danu ne spava kao inače prvi put zaspe oko podne tek pa cendra...

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!