Piturica
|
hejla zenske i buse evo i nas! inace, htjela sam napisati neke stvari vec dva puta, ali mi svaki puta nesto zablokiralo ovdje kad se treba ovaj fucking prozor za poruke otvoriti tako da sam lijepo odustala od dva dana pokusaja inace, u cetvrtak sam bila na tom fucking pregledu za stitnjacu i promjenili su mi opet terapiju. mislimo ono... sad imam 18.03. ponovo pregled da vide kako napreduje. u petak sam isla nadobudno za taj secer vaditi.. i lijepo dodjem, pripremila sam si i knjigu za citati jer sta cu dva sata tamo raditi, kad ono dodjem tamo i izvade mi samo obicno krv i lijepo me naruce za ovaj petak, 22.2. jer kao moram doci tocno u 7:00 jer oni su do 9:00 tamo a ja sam dosla oko 7:15! inace, bila sam se jedva probudila taj dan. bas sam se naviknula lezati do 9:00 maminangel, jako mi je drago da si ponovo sa nama nadam se da si sad vec bolje i psihicki i fizicki cuba, kad gledam kilazu tvog malca, ova moja koja je 200 gr. laksa mi se cini kao mrvica ajme meni... nadam se da cemo te nase loptice izbaciti samo tako ja jos samo cekam sutra da vidim koliko je mala od Papaline teska pa da riknemo sve skupa inace, super za ove slike za te pelene ja jos nisam kupila te svedske, ni tetra pa si mislm da cu uzeti ove zadnje koje se kao navuku i zajedno su tetra i svedske. uzet cu tetra u dm-u paket jos dodatno za kupanje i za bebicu kad ju nosam, kolica i tako... imam ovih bljuckalica, to mi je mama donesla kad je bila. toga imam tonu inace , toliko ste se raspisale da vise ne znam tko je napisao da ga svrbi koza i da nastaju strije, mislim da Hladna... ugl, htjela sam reci da mene isto znala svrbiti koza za poluditi iako sam se trackala sa svime i svacime..od maslinovog ulja pa do nekih extra krema i ulja za trudnice. sve dok nisam kupila bademovo ulje i onu afroditino mlijeko za tijelo od badema nista mi nije pomoglo. jos uvijek nemam strije ne znam da li je to zbog toga ili nije, ali bar me vise nista ne svrbi. to mlijeko namazem u jutro, nakon tusiranja jer se brzo upije pa mogu odmah u traperice i izaci van, a ulje namazem na vecer prije spavanja. bas bude koza fino glatka i navlazena. mm i ja smo u subotu fino proveli 5 sati na zraku i suncu. otisnuli se do Crikvenice, odn. Kacjaka pa lijepo prosetali sve do Crikve. bio je predivan, suncan dan tako da smo uzivali i bebica isto. ja se vratila full rumena i zdrave boje u licu, navitaminizirana sa D vitaminom super nam je bilo! jos sam se fino iznenadila kad sam se vratila jer sam dobila na nagradnoj igri posteljinu za krevetic za bebu, tamo na fejsu super savrseno! jos kupim jednu i to je to. ovaj vikend cemo otici jos do beba centra u slo i tamo kupiti sve sta mi treba jos za mene i bebu i mi gotovi sa shoppingom. sad me isto zvala patronazna i kaze da kupim hidrogen za pupak? jer sam ju pitala sta da kupim za pupak pa je rekla to i one gazice, a ostalo cemo u hodu tako da jos kupim to, ali i cijelu aparaturu sta je cuba napisala da bude za svaki slucaj eto, drage moje.... sad odoh jos malo na fejs vidjeti sta ima i onda psihicka priprema za peglanje. ljubim vas sve