|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebice u 2013 god :)
15.2.2013 14:25:01   
Hladna
Cuba pa to je stvarno onda mali div, cini mi se podosta velika beba 2100 u 31 tjednu user posted image user posted image user posted image -trebat ce ti fakat puno snage da to izbacis kad jos naraste do 4 kile user posted image user posted image , super da je sve u redu i da bebač dobro napreduje user posted image user posted image

Kako si sad 8 mjeseci trudna?? Nije to 7 mjeseci ???
Koliko sam ja onda trudna ako ce mi u ponedjeljak biti 26 tjedana??? Mene stalno muce ti tjedni u mjesece user posted image user posted image

Cuba posto ti doktor kaže da vjerojatno nečes docekat termin onda ti polako spremaj torbu, peri i peglaj robicu i onda mozes samo čekat i uzivat do tog dana i naravno još malo odmorit user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1476
15.2.2013 14:43:11   
pepeljuga
Cuba bravo za malog diva user posted image user posted image
I ja bila jutros i sve je ok. Sutra punih 23 tjedna,dobila sam do sada 5 kg,ja zadovoljnauser posted image . Uglavnom curka se rita ne veliko i isto moram napraviti krvnu sliku,urin,testove zbog negativnog rh faktora i oggt,isto sada šalju sve,rutinski. Uglavnom curka je od početka veća za jedno 10 dana i sad ima oko 700 grama i isto misli da ne viruje da ću dočekati termin pogotovo jer je 4 trudnoća a i njih svih sam rodila ranijeuser posted image . I naj bitnije je da se nisam počela otvaraju sto je super jer sam se u prijašnjih uvik rano. Uglavnom kontrola opet za misec dana.
Hladna ti si sada šest ipo miseci trudna,još tri ipo do kraja.

Zaboravila reci da braća imaju razne prijedloge za ime a naj novije je Zvončicauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 15.2.2013 14:51:48 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1477
15.2.2013 14:57:10   
anaxx
Ej, pepe, super da ste vas dvije ok, a dečki su vidim isto aktivni i jedva čekaju da stigne mala seka... mislim da pored ovoliko muških u kući ipak ti imaš pravo odlučiti o imenu tvoje princeze...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1478
15.2.2013 15:13:43   
cuba

Pepe super i za tvoj pregled, neka je sve u najboljem reduuser posted image user posted image  Ma bit će to curka i pouser posted image  Ali frajeri ti stvarno imaju ludi popis imenauser posted image  Nedaj se, ti ovaj put birajuser posted image  Da, da, mališan je stvarno veliki pa sad i mene malo frkica porodauser posted image  Al dobro, rodila sam već jedno od 4kg pa ću i drugouser posted image Hladna, već sam ti ja sve spremilauser posted image  Tj samo trebam još u dm-a kupiti higijenske potrepštine za bebača i meni za bolnicu pa sam gotova. Torbu za rodilište sam jutros izvadila i definitivno će do 15.03 kad ulazim u 9mj trudnoće sve biti oprano, opeglano i spremnouser posted image Ja sam ti sada trudna punih 7mj a danas sam ušla u 8mj trudnoće. Mjesece računaš po terminu poroda.Idem sada ručati, frajer lupka, gladan je, da nabaci još koji dkguser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1479
15.2.2013 15:36:08   
maminangel
Pepe i Cuba bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stvarno su vam velike te vaše štruce..Meni su radili uzv u 24 tj.u bolnici i imao je sad čitam u trudničkoj skoro 800gr.,dobila sam 7 kilica ali ovim mirovanjem će to ići punom parom gore.Kontrola mi je za deset dana.Ajde zavirite u trudničke knjižice i pogledajte kolike su vam bbeboline bile u 24,25 tj.,baš me zanima.Uživajte cure moje,ja sam pomalo bolje ali još uvjek pod velikim dojmom cjele situacije u bolnici,,ženica koje su doslovno molile boga od 26 tjedna za svaki dan dulje što je trajala trudnoća,jer bi to značilo da će i beba biti koji gram teža,do onih što su u zadnjim tj.gubile bebe,neću vas opterećivati stime,same sestre na odjelu kažu samo pozitivne misli i sve će biti super,često nas sama psiha pokopa..Čuvajte se i ON će vas čuvati...Ljubimm...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1480
15.2.2013 15:52:59   
aries
cuba , super za deckica, kako ej narastao :)user posted image user posted image user posted image
pa eto mene sad brine jer me ovaj moj jos nikako nije poslao da ponovno vadim nalaze. sljedeći pregled 25.2. tad je vec kraj 8.mjeseca (35.tjedan), mogao me već poslati da ponovim nalaze jer sam ih radila prije sto godina, prilikom prvog pregleda, mozda u 10om tjednu??a izgleda imam i neku upalu, pojacan iscjedak i peckanje...Kad je teta pitala sestru sto radi kod dokotra, hoce li mi traziti da vadim nalaze, ova joj rekla pa ako se voli bocati, neka vadi?! stvarno vise nemam rijeci. normalno da se ne volim "bocati", ali voljela bih znati da je sve ok...lijeni stvor jedan, mrsko joj me izvagati i mjeriti tlak, pa to uradim sama prije nego dodjem na pregled...ufffff

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1481
15.2.2013 16:06:00   
zvijezd@
cuba nista mi nije pomoglo, zali boze novaca ocito mi ne preostaje nista nego odmarat sta vise, je li iko bija u ovakvoj situaciji, bas sam tuzna, trudnoca se blizi kraju ja ka slon i jos ti bolovi( ali bas boli, danas sam zvala doktoricu i rekla mi je da ne spavam vise na livom boku posto me boli liva strana nego da odmaram na desnom i da bi trebalo popustit, sta vi mislite user posted image ) , srica da sam sve kupila i spremila a mama ce sve prat i peglat user posted image  

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 1482
15.2.2013 16:11:51   
Mmaestral
@ Zvijezd@ sad nisam ni ja sigurna više jel mi rekao da je glava dolje ili zadak. Koji dio tijela je uopće zadak? Čitam da se može imati normalan porod iako je beba na zadak, da ne mora biti carski osim ako beba nije jako teška. Mene je ona prije udarala cijelo vrijeme jako dolje, a u zadnje vrijeme sam ju osjetila sa obje strane trbuha, pa sam pretpostavila da su joj noge gore.
@ Cuba - skoro smo isti tjedan, a tvoja beba je 600 grama teža. Mene je opet strah da mi ne bude premala. A svakome nekako. Ipak smo i mi različitih visina i težina pa tako i bebe moraju biti.

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 1483
15.2.2013 18:45:10   
maminangel
Mmaestral kad kažu da je beba na zadak to znači da beba sjedi kao mali budauser posted image user posted image umjesto da joj je glavica dole u zdjelici,ali nebrini još se stigne okrenuti..

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1484
15.2.2013 18:49:43   
zvončica1
maminangel kako si mi ti? kao je prošlo kod tebe, nisam dugo čitala postove jer sam ležala u vinogradskoj tjedan dana, da ne ponavljam priču napisala sam u temi spontani pobačaj ili prijevremeni porod, ugl. sad sam doma na mirovanju i ja i beba smo dobro samo osjetim trudiće svaki dan po malo, pijem normabele 3 puta dnevno, otvorena sam za 2/3 članka i portio skraćen..

Sin veliki 2003
Seka 2006
Stiže šmizla 25.06.2013.

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 1485
15.2.2013 19:31:06   
maminangel
Zvončice evo i ja sam maloprije napisala svoje iskustvo na toj istoj temi pa da se ne ponavljam.A zašto ti nisu radili serklažu? vjerovatno isto kao i meni čekaju da se skroz otvoriš pa im dođeš s trudovima,grozno,,znam kako ti je,to iščekivanje je najgore,želim ti sve najbolje draga,samo što više odmaraj i čuvaj se,znam da je uz dvoje djece to teško kao i meni samoj ali nemoj misliti negativno,imaš iskustva i sama sa tim bolovima za koje znaš da nisu normalni ali evo možda i ovo pomogne,meni je sestra u bolnici rekla da ako u sat vremena imate više od 5 kontrakcija u donjem djelu trbuha,to je oštra i tupa bol,trbuh se istovremeno stvrdne,a križa bole kao da se rastvaraju(laički rečeno)i ako se intenzitet pojačava nemate drugo nego ići u bolnicu.Nadam se da će biti sve uredu.Pusa i vama i bušicama...

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 1486
15.2.2013 19:31:22   
porculanka
Mlijekomat user posted image pa zar ih jos ima na trzistu?
Mmaestral gdje ga kupujes? ja sam ga davno nabavljala na jarunskom placu, a sad pijem Veroniku user posted image

I mi smo bili ovaj tjedan na pregledu, ali u bolnici cisto da krene upoznavanje prije vristanja user posted image kak je reko moj ginic.
Odluka je pala na vinogradsku i na uvz je bilo cist ok, a sad kak je gore na porodima ak neko ima iskustva molim da shera info user posted image
Moj bebili je 1970g za 32tj, po dokiju je to normalno, al ipak mi je cudno kaj jos mora dobiti 1,5kg. Cini mi se puno za malo vremena al valjda je to normalno. Iduci tjedan idem svom ginicu na predzadnju kontrolu, bas me zanima kaj ce mi sad dati za domacu zadacu osim ogtt-a.
Inace moja curka je vec glavicom dole i strasno me tiska po mjehuru kad smo vani u setnji. Al zato rukice i nogice siri na sve strane user posted image Uzela sam si neki dan u prenatalu gacice sa steznikom, po preporuci prodavacice bas za tu svrhu. Zivo me zanima kak ce se pokazati. Puse vasim buskama od nas user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1487
15.2.2013 19:56:01   
Mmaestral
@ Porculanka - ja u Vt kupujem mlijeko, mi smo tek sad dobili 2 mljekomata u gradu, pa postaju sve popularniji. Možeš kupiti kad god ti padne na pamet (za razliku od tržnice) i ne smrdi po kravama. user posted image user posted image Nisam čula za to Veronika mlijeko, toga nema kod nas. Tako mi se mama zoveuser posted image . Mi imamo jedino kod ženica na tržnici za kupiti domaće i to svaki drugi dan. I sada mljekomate. Čitala sam na netu da ima dosta gradova pa sigurno ima i Zg. Dosta često budu u Kauflandu.
A onda moja mala nije na zadak kad me udara u trbuh malo iznad pupka. To se sad promjenilo u tjedan dana možda. A i to ništa ni nije strašno, samo može biti porod drugačiji. Glavno da budu zdrave, to me stalno muči, da mozak funkcionira kako treba. Joooj... Nećak mi je autističan pa mi je to najveća briga.

(Odgovor članu porculanka)
Neposredna veza do poruke: 1488
15.2.2013 20:31:27   
zvončica1
Ne znam, rekli su mi da sam kod njih na promatranju i da ako se neću više otvarati da idem doma na mirovanje,al čim osjetim trud i mali mali da dođem da će me zašiti, s obzirom da je stanje ostalo nepromjenjeno i meni su se kontrakcije smanjile stvarno na 1 dnevno i to slabo, beba je dobro, osjetim ju non stop, živahna bebica rekli su da nema potrebe za intervencijom, a glavna dr. Košec mi je rekla da mi ide u prilog što su prethodne 2 trudnoće bile uredne i rodila sam u krajnjem terminu 41 i 43 tjedan, nema potrebe za panikom. svaka 2 tjedna kod njih na kontrolu, ali isto tako ako me bude bolilo da dođem odmah i da će napraviti 2-3 šava, da ne brinem..vjerujem im, stvarno su me smirivale i rekle da će bit   sve ok.        ja ako osjetim da me boli idem odmah k njima.

Sin veliki 2003
Seka 2006
Stiže šmizla 25.06.2013.

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1489
15.2.2013 20:42:23   
BUMBI
Pepe user posted image za Zvoncicuuser posted image ,ajme decki su legendarni s smisljanjem imena.Jos da i F zna sta reci,bilo bi jos zanimljivijeuser posted image
Ma draga jesam ti ja vec rekla da ce se curka i poslije termina roditiuser posted image ,vidis da ti je s njom sve drukcije.
Cuba super i za tvog king kongauser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1490
15.2.2013 21:35:31   
Fever
Cuba i Pepe :************* za Juniora i Zvončicu user posted image jbt je se vi raspišete :D
Zvončice i Maminangel šaljem vibrice da sve bude super!!!

Ja sam noćas imala takve kontrakcije kao i preko dana i to poprilično često.....najkasnije prekosutra i torba za rodilište mora biti spremna iako ova moja mala bubaaaaa, samo nek buba i da sve prođe u redu. U pon smo 36 tjedaaaaaaaaaaaan!!!!! kent bilivit iako su me ispiti zaokupirali cuba samo se ti rugaj user posted image u ponediljak mi je pregleed i tata nam prvi put spriječen da ide s nama i cili je u komi hahahahah ali moram u pon jer triban uzat bris za sterpekok ili kako već, danas sam uzela nalaz od testa imunizacije i odličan je....tako da lagano privodimo finale user posted image

cuba curka bude kod bake najvjerovatnije u ponediljak, pregled je u 9 i 15, mogle smo na rivu na kavicu ako bude lipi dan, ha koka? user posted image

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1491
15.2.2013 21:39:04   
cuba

Fever yeeeees, kofi na rivi ujutro na suncuuser posted image user posted image  Znaš da sam uvijek za čakuluuser posted image user posted image Javi se u nedilju da se dogovorimo točno za uru al računaj da se vidimo sigurnouser posted image

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 1492
15.2.2013 21:48:27   
Fever
user posted image jeeeeeeeeeeeej meditacija user posted image važi za detalje u nedilju priko moba!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1493
15.2.2013 21:49:37   
cuba

Imaš Whatsapp aplikacijuuser posted image

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 1494
15.2.2013 21:57:10   
Fever
ma imala sam ali znaš da mi je mobić iša dva puta na servis i onda kako su stavljali novi softwer tako su ga maknuli i nisan opet stavljala jer će po treći put ić ovaj tjedan uz dopis da mi izvole dati novi jer ovo je prešlo svaku mjeru psmtrs

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1495
15.2.2013 22:02:02   
cuba

Ajojuser posted image  To su te pošteno izvozali onda oko moba. Ma stoji mi pod kontaktima sa tom aplikacijom i tvoje ime pa ti baš tila obratiti pozornost da se možemo i tako tipkati free...kad ono ništa. Ajde držim fige da dobiješ zamjenski i da ti tvoj šta prije poprave.

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 1496
16.2.2013 13:41:34   
endless
user posted image user posted image eto i ja samo malo da svratim i pozdravim vas, nisam toliko više aktivna na forumu jer se dosta vučem po krevetu, razlog je naređenje mog ginića da se pričuvam, više ležim i odmaram jer je bebici glava dosta nisko, pa da se nebi počela otvarati prije reda user posted image ) za sada, u 33 tt težimo oko 2100 grama i sto posto su nam potvrdili da smo dečko user posted image
Sad trenutno sam aktivna na facebooku ponajviše (jer se mogu i preko mobitela spojit, iz kreveta, ne moram sjedit za kompom user posted image user posted image pa eto, tko ima facebook nek mi pošalje ime u inbox pa da se i tamo vidimo/čujemo user posted image user posted image user posted image bebić i papalina me već imaju na svojim listama...

Jel koja od vas imala iskustva s tim "niskim" trudnoćama ili mogućim prijevremenim otvaranjem? user posted image Puse šaljem vama i vašim bebicama!!!

Gabriel 03.04.2013.
Marija Evelyn 24.10.2015.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1497
16.2.2013 18:44:52   
Papalina
Mi smo danas kupili skoro pa sve za našu palčicuuser posted image
srce nam je veliko ko kućauser posted image user posted image user posted image
cure sa iskustvom, dal su stvarno potrebne te švedske pelene??kakve su to opće? ja sam kupila 12 kom tetra pelena u dm-u. imali su i kaliko pelene ali nisam znala kakve su to pa nisam uzela...

još sam kupila sebi pola toga za u torbu stavit... još moram taj grudnjak za dojenje i spavaćice... danas sam šopingirala od 9 ujutro i moram priznat da me malo izmorilo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pusa cure

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu endless)
Neposredna veza do poruke: 1498
16.2.2013 20:30:40   
Hladna
Papalina svedske pelene ti svakako trebaju ako mislis siroko povijat bebu sto je dobro za kukove , a to se povija samo prva mjesec dva , one se vezu ili su na cicak da nebi tetra pelene ispadale i da se sve drzi na kupu user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1499
16.2.2013 20:34:27   
cuba
Papalina ako ćeš bebicu široko povijati do pregleda kukića onda ti švedske pelene trebaju.
Imaš dvije vrste, bijele trokute - cca 15-20kn komad ili šarene trokute na čičak - puno praktičnije za staviti bebici - 30kn komad. Ja sam za R imala tih bijelih 6kom i bilo mi ih je nekako malo pa sam sada kupila još 4 komada na čičak da ih imam u kompletu 10kom i to će mi biti dovoljno.

A imaš i kao već napravljeno to široko povijanje tj tetra pelena u tom trokutu - cca 40kn komad. Ali s obzirom da si tetra pelene već kupila onda ti trebaju samo švedski povoji.

http://minigreeny.com/svedske-pelene-na-cicak.html
Ovo su ti trokuti na čičak koje sam ja sada kupila.

http://www.b92.net/zdravlje/roditeljstvo.php?yyyy=2006&mm=06&nav_id=199576
A ovo ti je taj bijeli švedski povoj (imaš i sve sličice kako se postavlja)

http://shop.babysedmica.hr/index.php?route=product/product&product_id=242
A ovo već umetnuta tetra pelena u trokut.

Valjda sam ti dovoljno dobro pojasnilauser posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

pametna anketa No.3!!
NIKy

piše li se: samnom, ili sa mnom?

samnom (36%)

sa mnom (64%)

Broj svih glasova: 120

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!