|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Rodilište u Puli
17.1.2013 11:45:51   
evanoi
i, kakva su tvoja iskustva? ekipa na porodu? a šta kaže kuma? bi li opet rodila u puli? koji su doktori ok.?

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 51
   RE: Rodilište u Puli
24.1.2013 10:44:42   
Marti83
meni su na 3 katu sve bile super sestre...One su nam čak i održale "mini" predavanje kako dojiti,o mastitisu...i obilazile su par puta kad bi mali jeo i pitale ako treba pomoći.Meni sva sreća nije trebalo,ali sam bila iznenađena jer sam očekivala po pričama najgore.Očito sam ubola ta 3 dana odličnu smjenu.Mene samo živciralo što nisam mogla nikako dozvati sestru u sobu kada sam trebala prvi put na wc.Kao ne smiješ sama,one se ponude, zovite nas i bla bla bla...i na kraju ja morala sama.Zavrtilo mi se pa sam skoro i u nesvjest pala,ali sam naravno tresnula malo na stražnjicu,i sve zvijezde vidjela kad su šavovi zategnuli..bilo bi mi pametnije da sam puzala do wc-auser posted image
Meni je jako pomogo dvd što reklamiraju sa Rodinih stranica "Mliječna staza",pogledala sam ga 3-4 puta prije nego sam rodila.user posted image

_____________________________

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 52
   RE: Rodilište u Puli
1.2.2013 12:19:43   
evanoi
A što podrazumijevaju vizite u ta dri dana nakon poroda? Tko od nadležnih doktora, babica sudjeluje u njima? Valjda nije preneugodno user posted image

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 53
   RE: Rodilište u Puli
2.2.2013 22:52:03   
mala99
Evo ja sam rodila krajem desetog mjeseca. Sta se tiče vizite samo prođu, pitaju kako si i ništa ne kontoliraju, osim onog dana kada te otpuštaju. Onda pregledaju šavove ako si rezana, ako nisi ni to.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 54
   RE: Rodilište u Puli
2.2.2013 23:59:17   
lovely
ja sam rodila u Puli,pa ako te zanima nesto pitaj.Nisam citala postove,pa neznam dali te jos sto zanima.Imas dvije sestre koje su neugodne.A jedna je tako dobra,od svih sestra,5 puta su mi pokazivali kako dojiti ona je jedina znala kako pokazati,nadam se da ce ti ona biti najcesce....Jako malo objasnjavaju,samo te obicu na minut,tako da ako nesto neznas ili te zanima sve moras pitati,jer nama ama bas nista nisu objasnjavale.Poludila je cura do mene pa je rekla:mi bi kao trebale sve znati,nitko ti nista ne prica,ne kaze osim kad pitas,a nista neznas,totalno si zbunjen...A bebu ti rijetko presvlace,uzmi si obavezno sve za presvuci bebu.

_____________________________

Siguran put k neuspjehu je - odustati! Često budući uspjesi dolaze preko sadašnjih promašaja.

(Odgovor članu pupi pu)
Neposredna veza do poruke: 55
   RE: Rodilište u Puli
3.2.2013 0:01:28   
lovely
joj spetljala sam cijeli post.Nadam se da si nesto skuzila.

_____________________________

Siguran put k neuspjehu je - odustati! Često budući uspjesi dolaze preko sadašnjih promašaja.

(Odgovor članu lovely)
Neposredna veza do poruke: 56
   RE: Rodilište u Puli
4.2.2013 12:29:05   
evanoi
Skužila sam sve, hvala user posted image Ma katkad mi se čini da je bolje da ni ne dolazi nitko od živčaniog osoblja, nego da me nabrijavaju bez veze. Znam da ću najviše sve skužiti doma u miru s mužem. Ma samo da sve prođe dobro, da bebač bude zdrav i mi svi ostali. :)

(Odgovor članu lovely)
Neposredna veza do poruke: 57
   RE: Rodilište u Puli
11.2.2013 12:44:43   
merica00
bok svima.moze mala pomoc user posted image ?? termin mi je 12.3 i stvarno neznam di da na kraju idem rodit. pa da ukratko ispricam. ugl cesto sam u puli zbog jednog problema kojeg imam i cak i kad sam tamo sat vremena mi je uzasno. svi su neljubazni, bezobrazni, bahati, svasta mi kazu, a mogu tek mislit kako bi mi bilo da jos i rodim tamo user posted image . nikako ne bi htijela. cula sam svakakve pohvale za rijeku i definitivno bi isla tamo rodit. jedini problem je to sta sam iz poreca pa mi svi govore da je rijeka predaleko, kako bi bilo bolje da rodim u puli jer je blize itd. sad sam se stvarno pocela bojati da ne bi stigla do rijeke. ovo ce mi bit prvi put i stvarno neznam sta da radim. da li vi mislite da nije pametno sta sam malo dalje. neka me neko utjesi da prestanem mislit da ne bi stigla do rijeke user posted image .

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 58
   RE: Rodilište u Puli
14.3.2013 9:23:04   
Marti83
Pa ako ti je prvo mogla bi stići do Rijeke samo da kreneš odmah čim osjetiš trudove...A uputnicu ti mora dati ginekolog i ti mu tada napomeneš da hoćeš za Rijeku jer mislim da to mora pisati na njoj.Ako ne,idi u Pulu,možda ti je samotakva smjena bila jer meni osobno nisu bili tako strašni

_____________________________

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu merica00)
Neposredna veza do poruke: 59
   RE: Rodilište u Puli
24.4.2013 16:32:45   
yanna
Ja sam rodila u Puli prosle godine u veljaci i mogu reci da je sve super proslo. Kad sam isla na preglede pred kraj trudnoce tu su sestre na prijemnom bile dosta grube. Ima jedna koja radi ct, bucka, ona je extra (zaboravila sam kako se zove). Uglavnom, ovisi kakav je kome dan. Od doktora su mi najbolji bili dr. Belci, Perkov i Kuharic (on je obavio carski) iako ni drugi nisu bili losi ali ovi su me najcesce kacili. Prilikom poroda babice extra (kacile su me dvije smjene i sve su bile super). Primio me dr. Belci, operirao Kuharić. U sedam dana lezanja Belci me je dosao obici par puta (van vizite). Dr. Perkov ljubazan i strucan. Dr. Kuharić - svasta sam cula prije poroda ali samo rijeci hvale. Nakon otpustanja sam imala male komplikacije s ranom i taj me doktor zvao kuci da vidi je li sve ok. Sto se tice sestara meni su sve bile ok. Kad god sam sta pitala dosle su i pomogle, davale inekcije i tablete za bolove. Sobe nisu toliko lose, hrana normalna kakvu treba jesti poslije poroda. Nije to hotel sa milijun zvjezdica. Kad sam ja lezala bio je treci kat prebukiran (veliko nevrijeme i nekoliko blizanaca, manjak prostora zbog nevremena) i nisu imale toliko vremena oko svake bebe ali su bile tu kad god je trebalo. Presvlacenje beba 4 puta, kupanje svako jutro. Ali, drage zene nije da pametujem, ali jedan savjet: nemojte biti dosadne i ponasat se ko da nista zivo ne razumijete, to ih nervira, a inace ce vam pokazati i pomoci sve. Slusajte ih i ne kukajte, svatko ima nekad los dan. Meni je bilo extra bez obzira sto je bio carski i sto sam imala bolove i ponovno cu u Pulu.

Sto se tice opreme za bebu, odjecu ne morate nositi, mi smo nosili samo pelene ali i to cujem da je kako kad potrebno. Ostalo je sve bilo od njih. Osim ako se u medjuvremenu nije sta promijenilo.

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 60
   RE: Rodilište u Puli
21.5.2013 10:37:10   
mariaLena
Nije istina da ti muz mora proci tecaj u rodilistu da bi bio sa tobom na porodu.Ja sam isla s njim na tecaaj kod patronaznih i dobili potvrdu.Onda me okrenulo da idem i u rodiliste na tecaj sa frendicom za slucaj da se moj dragi hmm..ukaka od straha ili se ja predomislim i zelim da ipak bude moja frendica na porodu (user posted image ) ..I eto sa njim imam potrvdu tamo,a sa njom u rodilistu i pitala sam obedvije vaze,nije bitno gdje ga zavrsis.Mogu reci da mi je drago da sam isla na obadva tecaja,jer je razlika velika,kruske i jabuke.Kod patronaznih je vise tema trudnoca,hrana bebica nakon prooda,presvlacenje i to,nesto malo o porodu,a u rodilistu ti ipak na svaki sat dodje netko drugi,ginekolog,pedijatar,anesteziolog i stvarno je 90 % tema o porodjaju,i mozes ih sve pitati.Eto,rekli su mi da sam ih zeznula sa dvije potvrde user posted image haha,i da se to jos nitko nije sjetio,posto smijes tecaj zavrsiti samo s jednom osobom,a eto ja isla na dva tecaja sa dvije osobe i ne mogu mi nistauser posted image ,med.sestra se pocela smijati i rekla,moze ti doci tko hoce od njih dvoje samo ne smiju biti u isto vrijemeuser posted image ..Moze bilo tko biti sa tobom na porodu,ako je zavrsio tecaj.I ne znam sta vas jos zanima.Da,porod na stolcicu je opcija u Puli,i mozes se odluciti za njega,bez obzira dal ti je to prva trudnoca,samm moraju svi nalazi biti u redu,i sve mora biti ok.da se porodila na stolcicu.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 61
   RE: Rodilište u Puli
21.5.2013 10:51:02   
mariaLena
E da,jos nesto kod patronaznih partner mora doci samo jednom na sat,i to 3.put.kad je tema porod,a u rodilistu partner mora doci 3 od 4 puta ako zeli dobiti potvrdu.eto.ja moram roditi u 7-om mjesecu i idem u Pulu,pa kud puklo,htjela sam u Rijeku u kadu,ali rekli su takodjer da sve mora proci u redu da bi isla u kadu,imaju samo jednu kadu,i sta sad npr.ja dodjem kada zauzeta i rodim normalno,necu se ni muciti.Odo ja tu blizu,a ako netko bude netko bude bezobrazan,samo u novine,izmuciti cu se i ovako i onako,a ovdje sam doma i blizu mi je sve.Pa nek nam je sa srecomuser posted image

(Odgovor članu mariaLena)
Neposredna veza do poruke: 62
   RE: Rodilište u Puli
17.7.2013 12:04:39   
gigsi
Cure, da li mogu tražiti epiduralnu u Pulskom rodilištu ili će izmisliti svašta da je ne dobijem. Ima li tko kakva iskustva sa epiduralnom?user posted image

(Odgovor članu mariaLena)
Neposredna veza do poruke: 63
   RE: Rodilište u Puli
2.12.2013 13:20:42   
tpezer
evo ja rodila u puli prije tri mjeseca i mogu reći da je bilo fantastično.doktori super

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 64
   RE: Rodilište u Puli
22.12.2013 15:12:39   
Marti83
Meni je žao što nije mm bi samnom cijelo vrijeme dok sam bila u predrađaoni.Primalja ga poslala na "kavu" jer kao neću ja još dugo.i zvala sam ga da dođe zadnjih sat i pol vremena.Moja cimerica je zato imala muža uz sebe cijelo vrijeme,a ja sama ko ćuk


_____________________________

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu tpezer)
Neposredna veza do poruke: 65
   RE: Rodilište u Puli
21.11.2014 17:29:38   
gogim
ono sta je moja zena dozivila u rodilistu u puli kod doktorice mirele markanovic dok su joj radili abortus nebi volio da dozivi nitko. u hladnoj sali nisu joj mogli naci venu a dok. je vec pocela sa operacijom bez anestezije na zivo jer je valjda mislila da ce joj u medjuvremenu uspjet dat anesteziju i na kraju bez pitanja sta da rade vec su joj samo rekli ajde stisni zube nece bolit kad smo vec poceli nema nazad. toliku bol je prozivila em fizicku da je vristala od boli em emocionalnu jer mora gledat sta joj rade da je to za nevjerovat. kao mesari ili neki veterinari se ponasaju prema ljudima. sramota za jednu doktoricu koja je i zena i trebala bi suosjecat sa zenama a i sramota za cijelu bolnicu i sve koji se tako nehumano ponasaju. sve se je to moglo bolje i profesionalnije napravit da se je htjelo.ZALOSNO ZA CURE KOJE DODJU NJIMA U RUKE.

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 66
   RE: Rodilište u Puli
3.12.2014 22:12:07   
kika23
Ovakvu glupost još nisam čula da u Puli rade abortus naživo. Ako ti ženi nisu mogli naći venu, i to anesteziolozi, onda je ili bila na nečemu ili još jest. Radije razmišljaj o tome koje će ti žena psihičke posljedice nositi jer je namjerno abortirala, pa sljedeći put koristi gumicu, a ne razbacuj se sjemenom. A blatiti doktoricu koja jedina sa osmijehom uđe dok je vizita u sobu pravo je olakšanje. Ja sam bila u rađaonici na induciranom pobačaju jer mi je beba umrla u trbuhu i sva sreća da sam baš nju imala cijeli dan u smjeni. Nema veće sigurnosti do one kad te liječnik pomiluje po čelu i ohrabri te riječima. Kad sam dolazila na kontrole u ambulantu za trudnice, na hodniku su žene strpljivo čekale ogroman red. Da ne govorim da su kod nje svi termini za preglede u trudničkoj ambulanti uvijek najpopunjeniji, a kad uđeš u ambulantu ponaša se kao da si prvi i zadnji na pregledu. Sve ti objasni, ako zamoliš napravi ti i ultrazvuk. Bilo bi dobro kad bi postojao takav doktor i van bolnice, da ima ambulantu, pa da i za manje probleme možeš doći na pregled.

< Poruku je uredio kika23 -- 3.12.2014 22:13:37 >

(Odgovor članu gogim)
Neposredna veza do poruke: 67
   RE: Rodilište u Puli
7.12.2014 18:50:17   
smibb
Bok svima!
Otprije mjesec i pol ja imam odlična iskustva u našem rodilištu, a i prvi put je bilo ok. Sa prvom bebom prije 4 godine nije bilo sjajno prošlo. Porod mi je bio završio carskim rezom iako su se doktori i babice jako trudili. Dobili smo komada od 4300g i 54 dugog. Sada ponovno dolazim u trudničku ambulantu i dobijem mladu , plavu doktoricu o kojoj govorite, punu entuzijazma. Procjenjuje mi ultrazvukom manju težinu djeteta na porodu nego prvi put i dogovaramo se za probni vaginalni porod. U toku noći mi je pukao vodenjak i odmah iza toga dobila sam trudove, dolazim na prijem ginekologije, kad ono u dežurstvu ista doktorica. Tada mi je laknulo. Ekipa u rađaonici bila je super, i rodila sam nakon par sati curicu tešku 3900g, dugu 52 cm. Ono što me nasmijalo je da sam prije pra dana otišla u ambulantu na  prvi pregled nakon poroda kod ginekologa koji je preminuo, kad ono u ambulanti ista doktorica. Kasnije su mi objasnili da su tu ambulantu preuzeli liječnici iz bolnice i da će se tako raditi dok ne nđu za stalno novog liječnika.
Uglavnom, rodilište za deset.user posted image

(Odgovor članu kika23)
Neposredna veza do poruke: 68
   RE: Rodilište u Puli
7.12.2014 19:01:23   
noemaa
cure, ja sam rodila prije cc.2 god u puli. nakon plašenja od drugih žena da je grozno i sl., ja sam doživjela vrlo ugodno iskustvo. babice i smeđa mlađa doktorica bile su fenomenalne. joj, ne smjećam se imena, žao mi je što se nisu predstavile da ih mogu pohvaliti svima! user posted image uglavnom, ako ikad ponovno rodim, mirne duše ću ponovno u pulu. ne pada mi napamet ići do ri ako mi je ovo blizu...

_____________________________

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu smibb)
Neposredna veza do poruke: 69
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:







Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!