|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
19.8.2016 9:04:14   
Danira
Danery bas mi zao hane,zelim joj sto brze da ozdraviuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1126
19.8.2016 9:06:40   
lidac0605
Jutro,cure user posted image

Hipo i ja sam se nasmijala tvojim postovima user posted image ...Hipica me podsjeća na moju kćer,ta je od malena bila ko da je vragu iz torbe opala user posted image ...a sad s 18-je isto takva user posted image da te utješim.

Danery,joooj ja to ne volim vidjet bebi braunilu na glavi...kod nas ih jaako rijetko stavljaju,baš onima ful malima.Više na noge i šake pa zamotaju zavojem i super...su ti rekli odokativno kolko mora bit?Ma,s tim malima nije problem,oni se još uvijek svima smiju i ne boje se...moj M je sad koma kaj se toga tiče-ne do Bog da mu se neka nepoznata faca obrati user posted image -urlik da ga ne smirim još 20 min posle...a valjda da ga neko nepoznati uzme u ruke bi poludel...

Danira i ja sam jučer njonjala po dućanima-tu po šestare,tam po kistove,tražim tenisice za školu za ovu dvojicu(sve kaj su jeftinije su dječji brojevi,a mojima trebaju odrasli,osmaš nosi 44 user posted image ,šestaš 39...dobro da u srednjoj nema toga)...user posted image ...mrzim ovaj dio godine.A kad se sjetim zamatanja knjiga-zlo mi je...
A za vrtić još nisam niš ni kupila od pribora...i tam moram još platit knjigu za engleski i ovu predškolsku vježbenicu...da te vrag zeme user posted image

Ja ću danas skuhat štrukle za ručak...vrijeme je ružno,visi nekak,sigurno bu padalo,pa ne bumo mogli van pa bumo onda nakuhavali user posted image
inače samo tražim neka polsatno kuhanje jela da možemo zgibat čim prije user posted image

Moram se nadodat,skoro sam vam zaboravila ispričat user posted image .Kupila ja jučer M one smokije debele,kukuruzne,neslane(jedva našla bez soli!)...to su mi svi klinci ko bebe obožavali,pa reko ajd može i on već to-obična napuhana koruza...i ja njemu dam u ruku...
Prvo ga je ogledal,pa u jednu pa u drugu i stavi on u usta...daaaakleee,on nije više dal to uzet user posted image pojeo(pocuclao) onaj dio kaj je virio iz ruke i silom gura u usta aniš mu nejde jer je smoki u šaki...krepali smo od smijeha...a kad sam mu uzela sam napravila valjda smrtni grijeh koje su to suze bile..dam drugi a on ko sumanut lovi,liže,cucla user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 19.8.2016 9:13:41 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1127
19.8.2016 9:15:12   
lidac0605

user posted image NAŠE BEBICE user posted image

user posted image Jezic123 - 26.11.2015. Lucija user posted image

user posted image Danira - 29.12.2015. Dominik user posted image

user posted image lidac0605 - 05.01.2016. Mauro user posted image

user posted image SpužvaBobica - 12.01.2016. Ema user posted image

user posted image baby20 - 12.02.2016. Leo user posted image

user posted image Hope23 - 17.02.2016. Noell user posted image

user posted image Vilić zuba - 03.03.2016. Luka user posted image

user posted image Jagodica13 - 08.03.2016. Antonio user posted image

user posted image Kazimira - 09.03.2016. Baltazar user posted image

user posted image NAŠE JESENSKE BEBICE user posted image

user posted image katy1503 - 27.09.2015.Katja user posted image

user posted image hipo - 04.11.2015.Hipica user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1128
19.8.2016 9:25:26   
danery
hvala,danira user posted image

ma lidač,ima već jednu braunilu u rukici lijevoj,tu dobiva infuziju skroz,prima lendacin user posted image ako sam dobro napisala,a ova je dodatnauser posted image ha čuj,da joj ne treba,ne bi ju imala,bar ja tako konam...
ne znam,ne prebirem po tome previše jer ću izludit sama sebe...
evo baš bila teta kod nje,veli da nije više imala temperaturu,spava...
u jednu ruku bolje da je na intenzivnoj,manje je djece a pod jačim je nadzorom....pa sad pomalo,kako bude,proći će...

rekli su 7-10 dana,e sad....mala cimerica je isto tak imala crp 170,pa su ju za 3 dana pustili kući jer je pao na 50...pa sad,svašta može i sa hanom biti,tak da niš ne uzimam za fiksno....

< Poruku je uredio danery -- 19.8.2016 9:28:11 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 1129
19.8.2016 9:34:00   
lidac0605
CRP ti brzo raste i brzo pada,to je normalno...tak da je i njoj sad nakon par dana terapije već napola sto posto...
Lendacin je ceftriaxon,daje se 1-2x dnevno venozno,ovisno o dijagnozi i težini stanja...dobar antibiotik,širokog spektra.Jesu joj izolirali kaj u urinu?
Moj M je imao sa 14 mj urinarac,vodala sam ga kod sebe gore u dnevnu bolnicu na Ceftriaxon venozno 1x dnevno..dobio je 3 dana zaredom i onda su mu dali još 10 dana pit Cedax doma 1x dnevno...imao je Proteus mirabilis,al bez temp tak da su mi rekli da to nije otišla infekcija dalje od mjehura,kaj je bilo dobro zato ga nisu ni ostavili...
Ma bit će naša gospica ko grom za kratko vrijeme...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1130
19.8.2016 9:39:22   
danery
nisu još nalazi gotovi bili jučer,mislim da bi danas ipak mogli stići....
spominjali su uzv bubrega,pa će i to pomoći da znamo o čemu je riječ...

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 1131
19.8.2016 9:44:42   
lidac0605
uzv joj moraju rutinski napravit čim ima urinarac...to se dela svima.na njemu ti mogu vidjet eventualno neke prirođene greške tipa refluksa ili tak nečeg radi čega bi bila upala

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1132
19.8.2016 15:12:00   
Jezic123
hej curke
evo i mene, ja se nejavim jedan dan i odmah se raspisete neka
hipo tvoja mala je prava mustrica i moja cim nije u bodiju cupa pelenu i onda se cudi sto joj je to u rukama
kad smo vec kod tih slatkih situacija i moja je sinoc imala jedan fini biser: sjedi ona u svom kreveticu i guzva plahticu i gleda madrac koji je fino u boji i ima neke slicice po sebi i najednom se cura saginje i pokusava ga gristi, kada joj to nije poslo od ruke sjeda i sa rukicom grebe po slici kao da ju uzima i tako kada se uvjerila daj e "uzela " slikicu i prinosi ju ustima i stavlja ju u usta (slikice su na madracu) i tako ona mice rukicu od usta i cudi se i ogleda gdje je nestala slikica koju je "uzela". user posted image user posted image i onako zalostan pogled prema meni kao da sam joj ju ja uzela user posted image user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1133
19.8.2016 15:13:11   
Jezic123
daneri i ja se nadam da ce curka brzo ozdraviti.

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1134
19.8.2016 15:16:36   
Jezic123
sto se tice klope moja jucer probala kelj i nije bilo nekih ekstra problema, a grasak isto klopa kao velika, je prducka od graska ali nista strasno, mada mislim da je to prosla dok je bila manja, jer ja nisam bas probirala sto se tice hrane imala je malo problema dok je cicala i ja jela grasak, ali sada je sve ok dok prducne pogleda me i pocne se smijati.user posted image user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1135
19.8.2016 15:40:26   
katy1503
Danery, neka curka sto prije dode doma zdrava ko dren! Sigurno ti nije tesko al dosta si racionalna pa sve odradujes -ja mislim da bih izludila a iz bolnice me nitko ne bi istjerao dok god je ona tamo...Veliki zagrljaj!

Jezic, sto se tice spavanja- mi smo na dva puta u danu, najcesce bude oko 2 sata sveukupno- prva tura oko 11, druga oko 16...zavisi kako se probudi... Bas sad coriuser posted image .

Hipo, i mi danas trebali probati mahune al kuhala ih 2 sata i jos su zilave (neke domace).. Na kraju nismo docekale, a za sutra kupujem smrznute pa cemo probati... A da, cupanje, griznja obraza- kazu stariji izraz ljubaviuser posted image

Danas poceo Kozmo vikend pa ko treba da ubode sto mu treba....
Pozz svima

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1136
20.8.2016 15:25:06   
hipo
Ajme jeste se rspisale, ne mogu popamtit toliko.user posted image

Danery, drzim.fige da bude sve ok!

Ova moja sve duze budna, a ne bi spavala vise od pol sata da se okrenes naopacke.
Grize li me grize, brojim zvijezdeuser posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1137
20.8.2016 21:04:50   
hipo
Vecer!
Danery kakva je danas situacija?

Meni svratila susjeda, bivsa patronazna pa mi uspavala hipicu. Moze svratit svaku vecer ako hoceuser posted image
Inace se probudi nakon 30 min,al evo jos ćori. Bit ce neki carobni dodir imauser posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1138
21.8.2016 12:24:37   
Danira
Hej curkeuser posted image

D i ja bili na jutarnjoj misi,bio je jako dobar svima se smjeskaouser posted image

Danas nista ne kuham mm radi,klinci kod moje seke bili na spavanju i ostaju do navecer.

D nas jakoo grize s ova dva zuba,mislim da ga gore svrbe jediniceuser posted image

Kako ste,kak bebice?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1139
21.8.2016 14:19:44   
lidac0605
Ojla,zimkulje user posted image

Danira,znači danas imaš day off user posted image ...super,uživaj solo s Domijem user posted image
Naši zubonje se još ne daju van user posted image

Ja jučer bila na šišanju,pa je bila gužva,2 sata sam čekala...frizerka se meni ispričava,a ja si mislim,reko bar sam si na miru posedila 2 sata user posted image ,fino se odmorila user posted image

Danas mm kuha pa i ja imam day off od kuhanja user posted image
Sve gledam oće li se razvedrit da idemo u lauf kad se gazda zbudi...sad ide na ćorku user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1140
21.8.2016 21:33:49   
Jezic123
Hej
Evo i mene, jucer cistila i peglala dok su moji bili u no, a danas smo L i ja uzivale same u kuci na podu dok je vani bilo ruznk vrijeme.
Danira user posted image user posted image za dan off, to je ljepo kada ti hoce netko klince uzeti na cijeli dan, zato ja svoju dvojicu posaljem u novsku da se nas dvije podruzimo.
Tako sam lidac i ja danas imala dan slobodan od kuhanja jer sam jucer skuhala za sebe za danas.

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1141
21.8.2016 21:41:04   
Danira
user posted image user posted image lidac bas si se velis dobro odmorila,da te niko nis ne pitauser posted image

Jezicuser posted image za zenski party,nek vam je bio mir.

Malo prije su mi suze potekle,mojD je poceo uz seku pljeskati i ide baaaa i pljesce,kak su ta mala stvorenja slatkauser posted image user posted image

< Poruku je uredio Danira -- 21.8.2016 21:42:54 >

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1142
22.8.2016 20:25:54   
hipo
Lidac bas je dobro ispalo to s frizerom user posted image

Hipica se danas digla par puta na noge!
Uzverala se uz tatu. Probala napravit koracic.
Jos smo oko tjedan dana tu pa natrag na sjever.

S jedne strane mibse nikako ne ide, a opet jedva cekam bit doma.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1143
22.8.2016 21:53:55   
lidac0605
Hipo user posted image za Hipicu...ove jesenske ženskice su nam baš fest napredne,ne znaš koja više user posted image

Danira a bome i Domi se nekaj požuriva user posted image

Novosti kod nas-zubi se još protive izlasku...moj gazda skroz izbacio bočice-znači sve na žlicu,pije na kljun sve u šesnaest,jede-za ne povjerovat,ko da to nije isto dijete,ja ne stignem tak brzo davat kak on brzo jede,zijeva ko som još ni ne dođem do usta,sve pomlati,ma milina user posted image

Došle nam danas knjige user posted image ...čak sam ih jedno 20ak i odma zamotala nadobudno user posted image ...još samo oko 3x tolko user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1144
22.8.2016 22:11:51   
Danira
Hej curkeuser posted image

Lidacuser posted image za maura,nek papa tak i treba!
To je takva generacija da bas ne vole flasiceuser posted image

Hipo bas lijepo da ste malo bili na odmoru,hipici ce sad doma bit sve zanimljivo posto vas nije bilouser posted image za hipicu.

Kazic,jezic,katy kako ste vi,bebice?

Nema nam ni jagodice i baby?user posted image

Domi danas cijeli dan pljesce,vidi da je forauser posted image

Lidac ja sam 18. Sve knjige i biljeznice omotala i poljepili smo naljepnice,napisali i super.

Sutra idemo u city centar kupiti slape i obleku za skolu,tak da bumo do kraja spremniuser posted image
Jedino likovni pribor nisam kupila posto nekad znaju u skoli dat novce i skupa kupiti.

Neposredna veza do poruke: 1145
22.8.2016 22:19:55   
Danira
user posted image user posted image lidac tek sad vidim tvoj post kak je M papao smokijeuser posted image user posted image a slatkis mali.

Moj D nesmije vidjeti da klinci nekaj jedu odma bi i on,pa mu daju da probauser posted image
.

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1146
23.8.2016 7:35:32   
danery
Diste,babe,kucanice cak user posted image user posted image ajme crkoh od smijeha na onoj temi....

Et nu da se ja javim malo dok muz ne kontrolira user posted image
Naspavana-jok,u nesvijesti-dasta,i to kako user posted image al ajd,bolje nego jucer....kad sam uspjela strgat izdajalicu pri pranju,tj.onu malu gumicu za vakum, eki miiiiini pipak ju drzao i potrgalo se user posted image mrak mi pao na oci astigmaticne...i smisljala,mudrovala kalo bi i sta,i na kraju poljepila onim traka-flasterom na kolutu,isssss,radi ko cager user posted image user posted image sad svako izdajanje samo zamijenim taj mali komadic da zatvori rupicu od tog iscupanog pipka i pricvrstim na mjesto i zapravo iako je slabiji vakum,lakse izdojim user posted image no nema veze,getriba sljaka user posted image

Gospica jos na odjelu,al bolje je....odnijela sam jucer vrecu obleke sto je prerasla,pa kao,ne treba im,imaju,al uzeli....kad popodne pol beba na odjelu u toj robi user posted image
I tak....danas rade uzv da iskljuce refluks....i ponavljaju krv i urin....jucer je bilo sterilno,al je e.coli 10x6...bila valjda kad su ju primili user posted image citala je nalaze mm-u,a on smotan ko truba,pa....

....mini gospa....

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1147
23.8.2016 8:18:14   
Danira
Jutro

Danery babo pa di si?evo ja baba se probudila sa svoja tri zlata,spavali s menom,jer mm u nocnoj,a ja ga doma cekam bez parauser posted image user posted image

Nadam se da ce i danas gospici biti dobar nalaz da ide domekauser posted image

< Poruku je uredio Danira -- 23.8.2016 8:19:06 >

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1148
23.8.2016 8:36:57   
lidac0605
Jutro,curke user posted image

Danery,super da je H bolje...nalaz u urinu-vraški....sve od 10 na 5 nadalje je akutna aktivna upala a sve do 10 na 4 je kliconoštvo koje se ne liječi osim kod trudnica...na onu temu domaćica i kućanica iskreno opće nemam volje ni živaca odgovarati i objašnjavat se nekoj slinavoj balavici kojoj su valjda po prvi put u životu zamirišale pare pa misli da je ulovila Boga za bradu...pihhh...user posted image većina nas tu ima i posao i pare i muža i djecu,a dotična je valjda nesposobna imat oboje pa je tu došla šlogat...

Danira ti si već sve napravila...kapa dolje,ženo user posted image ...doduše moji su već dost odrasli da bi to sve i sami mogli radit,al majko mila kak bu to onda zamotano user posted image i ja još uvijek nisam kupila tenisice za školu....

Ne znam kaj da kuham,još ni ne mislim ...trenutno očekujemo "zeta" na kavu user posted image user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1149
23.8.2016 11:11:20   
hipo
Danery drxim.fige da nalazi budu om

Danira, super za pljeskanje!

Lidac, koje olaksanje kad tako sirom.otvaraju usta! Najedu se brzo i manje za cistit, a o nasim zivcima da ne govorim.

Ova od sest budna. Cornula 20 minuta i ne nadam se skorom spavanju. Sva je ko navijena.

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!