Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.8.2016 8:20:50
|
|
|
|
lidac0605
|
Mamiceeee,nije još vrijeme za zimski san pa di ste pobogu sve nestale... Jezic, za Lucu..napredan curetak,već puže nadam se da je tempica prošla Jučer nisam pisala niš jer vidim-nigdje nikog...bili kod bake(moje mame) na ručku jučer,...bio joj je rođendan,pa nas maltene pola dana i nije bilo doma...Mauro-sve po starom,krenuli smo sjedit u pravoj hranilici(ja imam onu drvenu koja se kasnije pretvori u stolicu i stol) pa mu je sad to zanimljivo. .a i viper mu je već turbo premali,noge mu vise dole od koljena tak da mislim da bu viper išo dalje-il na prodaju il na caritas... Spremam se danas peglat,pošto je fino hladnije... Pusica bebicama i mamicama!Jaaaviteeee seeeee...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.8.2016 8:32:03
|
|
|
|
lidac0605
|
NAŠE BEBICE Jezic123 - 26.11.2015. Lucija Danira - 29.12.2015. Dominik lidac0605 - 05.01.2016. Mauro SpužvaBobica - 12.01.2016. Ema baby20 - 12.02.2016. Leo Hope23 - 17.02.2016. Noell Vilić zuba - 03.03.2016. Luka Jagodica13 - 08.03.2016. Antonio Kazimira - 09.03.2016. Baltazar NAŠE JESENSKE BEBICE katy1503 - 27.09.2015.Katja hipo - 04.11.2015.Hipica
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.8.2016 8:43:05
|
|
|
|
Jezic123
|
Jutro Evo mi se lagano vracamo u normalu, L pocela jucer lagano jesti i kasice uz siku. Temp. Nema od pon sada je pocela malo kasljucati ujutro, onako ko kada ti se slajm nakupi u grlu pa trebas iskasljati. Pa cemo poceti piti sljez da joj olaksa otopiti tu sluz. Lidac ja neznam sto bi prije, peglala ili bi cistila. Mislim da cu kombinirati dok je ona budna budem usisavala icistila, a kada bude spavala budempeglala. Danas za rucak kuham pileci paprikas. Sto ces ti za rucak? za maura koliki je on frajer veliki. Mi smo u hranilici vec skoro mjesec dana, do sada smo bili u kolicima, a na moru bila kod bratica i tamo ju stavila u hranilicu i curki se svidjelo tako da smo poslije poceli sjediti u hranilici .
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.8.2016 8:55:34
|
|
|
|
lidac0605
|
Jooooj,ja zmišljam nekaj s tim tikvicama opet za ručak-možda musaku ili tak nekaj,pa ne znam više kud bi s njima ...već mi ih je i škrinja puna,a rastu još uvijek ko bedaste... Ja ću još iskoristit mm ovaj tjedan dok je doma,tak da mu uvalim M a ja ću peglat na miru da je Luca bolje...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.8.2016 14:18:00
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej Lidac sto se tice tikvica sada si me sjetila da ssm na moru kod kuma jela filane tikvice umjesto punjene paprike. Bile su super. Tako da ih mozes napuniti umjesto paprike. Negule se samo se izdube i napune. Eto ti novi recept sa tikvicama.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.8.2016 15:27:55
|
|
|
|
Danira
|
Hej zenske Mi bili kod pedice na pregledu i pikici Domi tezak 8250 i dug 70cm.sve je pokazal kaj zna pedica ostala paf. Sutra david slavi rockas pa sam u guzvi pacam meso,pecem kolace i tak. Jezic nek je L bolje Lidac i mi papamo u hranilici ,sad je pocel sm sa zlicom manevrirati,kao sam bi papal mos mislit
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.8.2016 16:42:03
|
|
|
|
katy1503
|
pozdrav ekipica evo i mene u popodnevne sate a ne vecernje kao inace :) Gospodična spava,pa je malo free zona :) Danas se borimo s jelom al dobro ovih dana je dobro papala - iskreno mislim da ju vrijeme zeza al šta ces... uf, hranilica - bila nam zanimljiva u početku al od kada treba sjesti za nju 4 puta u danu nije bas raspolozena - ustvari, kako koji dan - nama trenutno hranilica sluzi za penjanje Danira, bravo za Domija - veliki pravi decko!! Zabavite se na rockasu ... Jezic, bravo za L - sad ce ona na staro :) Lidac, ma da, viper mu je maleni! mi smo ga izbaciili jewr se ona pocela posjedati pa da ne bude .. hop na glavu! i da, nalazi krvi uredni! jupiiii Tipkamo se kad uhvatim vremena sa ovom svojom kamikazom
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 12.8.2016 9:47:02
|
|
|
|
Kazimira
|
Jutrooo!!! Eto mene uz kavu u tisini...👫 otisli kod sveki, dida i ja pijuckamo, a B spava u kolicima 👍 Nebum dugo jer idem peglati I pospremiti, a kad B otvori okice bum usisavals jer voli bijelu buku jaakoo.....prosli put je zatvorio oci kad sam pocela I otvorio kad sam zavrsila sa usisavanjem 🙏 🍌🍌🍌🍌🍌 je zakon, mislim da mu dobro djeluje na probavu 😀 Vrti se decko, papa noge, ruke, smije se grohotom kad K plese ispred njega...bas raste I super se razvija.....kad vidi mm smajl od uha do uha I ruke i noge rade 😍 Ja danas imam trecu masazu....uf sto je dobro....mogla bi satima lezati da me netko masira 💆
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 12.8.2016 9:55:27
|
|
|
|
Danira
|
Jutro Kazic i ja bi masazu,upalila su mi se ramena Ujutro su nam dosli klinci u krevet i D s njima koja veselica,ma neprocjenjiv osjecaj bas su svi tri slatkisi D mi je jutros skoro ispao iz hranilice,skliznuo je dole zadnji cas sam ga uhvatila od sad ga vezem Danas kuham juhicu i pecem povrce u rolu,mm pece rostilj U 18 dolaze gosti i tak,cijeli dan slavimo rockas
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 12.8.2016 9:55:45
|
|
|
|
Kazimira
|
Danira bravo za Domija....pravi frajer 👍 Sretan rodendan D 🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🎉🎉🎉🎁🎁🎁🎁 uzivaj u maminoj klopi 👏👏👏👏👏 I nek si zdrav I sretan! Jezic nek je L ozdravila, to neka virozica ili zubici 😍 Oko robe bumo se cule krajem mjeseca jer mi mm radi vidjele dane pa ide na put I tek je slobodan poslije 22. Toga se dosta skupilo...bus si nekaj izabrala, najbolje kaj ti se svida, a ostalo poslijedi 😀 Lidac kak su ta vasa djeca velika....M je super frajer...Boze koda smo jucer bile trudne 😄
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 12.8.2016 9:56:32
|
|
|
|
Kazimira
|
Katy za nalaze....lakse se dise!
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 12.8.2016 16:15:12
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej Kazic nema frke budemo se dogovorile, a sto sevtice prosljedivanja kolegica mi treba roditi za mj. Dana curicu tako da imam kome prosljediti Katy za nalaze Danira to saklincima ti vjerujem. Moja L jucer kada je M dosao iz vrtica tako mu se razveselila i odmah ga je isla grliti a on jadan nije se nisnasao. Bas su bili slatki Tvom D sretan rodendan i neka je zdrav i sretan
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 13.8.2016 8:14:41
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curke Danira,sretan rođendan velikom dečku,nek bu zdrav,pametan i dobar fino ste se pogostili Vidim Domi je postal pravi vražićak ...moja hranilica inače ima onu pregradu između nogu da ne može past i nemam remenje za svezat,kaj tvoja to nema? Kazić, za masaže...ja sam išla jednom samo i to u salon na antistres masažu cijelog tijela(platio mi mm za godišnjicu)-dakle to je bila takva uživancija-žena mi masirala čak i svaki prst posebno,mirisni štapići...divota...posle sam bila 20 kg lakša nekak kad sam izašla van Katy za nalaze...bitno da je K zdrava...mi to moramo ić vadit 5.10.Nadam se da budu i naši ok... Ja jučer malo zabušavala kaj se tiče RR...našetavala se okolo,kupovala sitnice za školu,tipa olovki,gumica,pribora za likovni i sl,bilježnice i tak...samo kad ja kupujem "sitnice" za školu onda to ispadne da dođem na blagajnu sa cca 70ak bilježnica samo za start,20 običnih olovki,oko 40ak omota+ par komada folije za zamatanje pa me baba bijelo gleda kad vidi kaj sam nametala na traku Knjige nas stižu sa Ekupi,dečki mi ove godine ČAK dobivaju od grada knjige(dobijaju svi,valjda radi izbora),tak da smo morali samo radne za njih i za kćer naravno sve,za srednju nema nikakvih povlastica...njoj sam većinu kupila rabljene udžbenike,a kaj nisam našla sam uzela onda na Ekupi... Ove godine nas čeka državna matura...i pripreme naravno,koje bumo morali platit...B se mora upisat u srednju a opće ne zna kaj bi,L pregled za prvi razred,tak da bu nam veselo... Moja grofica je rekla da oće studirat talijanski i švedski...ne znam otkud joj sad taj švedski ...al dobro,samo nek se upiše kaj god oće i nek završi...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 13.8.2016 9:15:49
|
|
|
|
Danira
|
Jutro curke Rockas proso super bilubmoji,muzevi i D kumovi ravno 20. Danas mu dolaze klinci iz razreda njih 10,narucila sam pizze,tortu mu spekla moja mama i nek se igraju i vesele Lidac mene glava zaboli kad se sjetim skole Iduci tjedan idemo kupit biljeznice i sve ostalo,knjige sam platila u 6 mjesecu . Lidac moja hranilica je plasticna,ima za vezat,al do sad je bil miran i nisam ga vezala. Jutros cica i poceo puhati u cicu to mu je pak nekakva fora
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 13.8.2016 9:22:36
|
|
|
|
Danira
|
Katy i mi smo vadili krv zbog zeljeza isto sve ok. Kazic samo odi na masazu to stvarno puno znaci,veli jucer moj brat da ima frenda koji super masira i sve namjesti i nije skup ,a veli mm pa mogu te i ja izmasirati,zenska maserka il nema masaze umrla sam od smjeha .
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 13.8.2016 9:58:11
|
|
|
|
Danira
|
Hvala curke za lijepe zelje D za rockas
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 13.8.2016 21:10:35
|
|
|
|
Jezic123
|
Vecer curke Evo mi iskoristavamo lijepo vrijeme, tako sam jucer oprala tepih. A dsnas su moji drva rezali i cjepali. Lidac mogu misliti kako je to kada ides u nabavku za 3 skolarca. Mislim divno je doba dok idu u vrtic i dok su manji. Cim krenu u skolu to nekako brzo prode i eto vec odrasli ljudi. Ovako mali su najbolji i najsladi .
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.8.2016 12:17:26
|
|
|
|
hipo
|
Ja cim nesto idem napisat il ona kmeci il me izbaci. Jos smo na moru, uzivamo. Pusa svima.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.8.2016 21:19:42
|
|
|
|
Jezic123
|
Zimske mame gdje ste? Mi danas malo bili u zagorju kod kumova i bas nam bilo ljepo i tako.sta cete za rucak sutra Ja imam njoke u planu sa pohanim mesom
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 15.8.2016 18:57:00
|
|
|
|
lidac0605
|
Ojla zimkulje Vidim mi opasno štrajkamo s temom ... Sve se nekaj skićem okolo,sister mi u petak odlazi nazad za Berlin pa koristim još priliku jer ju ne bum vidla do 2.mj...danas jutro proveli na groblju,moj tata bi danas imao 73 god,al njega već 15 godina nema ... Mauro laprda sve u 16,lajavac bu isto ko i njegovi prethodnici ...sad već fino sjedi,malo više ga forsam na sjedenje na podu,osim kad zaboravi pa se gazda samo fino pusti da bu se naslonil,pa se prevrne Di ste sve,kaj se dela? Kod nas se upravo sprema neka opaka kiša...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 15.8.2016 19:56:40
|
|
|
|
hipo
|
Lidac uzivaj sa sekom, meni moja fali, isto zivi vani pa se vidimo 1-3 puta godisnje, kako kad. Zao mi je sto ti tata nije tu. Moj vec desetak godina ima demenciju i zadnjih godinu se bas jako pogorsalo. Fizicki je super, al ne zna rec sto hoce vecinu puta pa su to pregovori dok se skuzimo. Ako je dobre volje sve ok, nasmijemo se i mi i on, ako je ljut onda nema stpkjenja pa je ljut na sebe jer ne moze nac rijeci i na nas jer ga ne kuzimo. Nije mami lako. Danas mu je sve od jutra krenulo naopako pa je i dan takav, jucer je bio super. Kako ce bit sutra.... ko zna. Zna ko smo svi mi i hipica mu se jako veseli, on joj pjeva i radi grimase pa joj je omiljen od cijele familije. I kad je na svih ljut, njoj se smije.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 15.8.2016 20:35:26
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej Evo da se i ja javim. Mi od prosle noci vodimo bitku sa zastopanim nosicem, pa tesko spavamo i sisamo. Marko mi opet poceo kasljati i nos mu curi, a u vrticu je bio samo 4 da na. Tako da mogu reci da se lagano vracamo u ne bas dobru rutinu.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 15.8.2016 20:42:09
|
|
|
|
hipo
|
Ajme Jezic zao mi ke. Drzim fige da ozdrave.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 15.8.2016 20:47:32
|
|
|
|
Danira
|
Hej curke Mi danas uzivamo,ujutro isli na misu,poslije pekli peku,pa isli u Marijino svetiste,klinci se vozili na ringispilu,pa se i D vozio na malom auticu,uzivao je Eeee skoro zaboravih domi ima jedan zubic Jezic zao mi zbog viroze Lidac ja sam sretna jer moja seka zivi 500 m od mene pa se vidmo svaki dan i najbolja mi je prijateljica Hipo na poslu sam znala vidat starce s demencijom,nekad mi ih je znalo bit zao,a nekad bi se i nasmijala,sve je to zivot,ko zna kakve cemo mi biti Kazic kak si ti?
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.8.2016 8:25:28
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,eto njih svih izmigoljile odnekud Hipo,žao mi je radi tate...znam kak je to imam ih na poslu takvih kolko hoćeš Jezic,žao mi radi prehlade...nadam se da budu brže bolje Danira za zubonjuuuu naši još nisu vani...sve mu nabreklo i crveno al nejde van pa nejde... Gruntam kaj bi skuhala...mm od danas nazad na poslu,gotov godišnji-i njegov i moj -vraćamo se na staro... Kazić,di si
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!