Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.8.2016 9:25:51
|
|
|
|
lidac0605
|
Curkeeeee,Zdenka nam je zimska mamica ponovo javila se na zimskim za ovu godinu!!!
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.8.2016 15:05:40
|
|
|
|
baby20
|
Hey koke 😉 Joooj kod mene ludnica, krenuli sa renoviranjem kuće (dizemo sobe u potkrovlje) i taman kad smo otvorili zid na tavanu za unosit materijal, drugu večer je počela pljustat kiša i puhat, tako da se sam imala poplavu u sobi i kaj je najgore, sljevalo se baš u moj krevet u sred noći.... Ma užas. Kasnije smo se miskica Lea i ja preselile u boravak spavat (ona spava samnom u krevetu)... Radovi još uvijek traju i trajat će.... 😞 a već mi je sada dosta 😞 Prošli tjedan mi je Lelica kurila temp 4dana 39°C, bila je nemoguća, ništa nije jela u ta 4dana samo je na soku živjela 😞 Leo je zato dobrica, samo papa i spava 😁 nedavno smo počeli sa uvođenjem dohrane po par žlica 😁 za sad smo probali mrkvicu, krumpiric, tikvicu, jučer, danas i sutra je kruška na meniu 😀 Kad uhvatim vremena moram vas pročitati (stala sam na 39 ili 40 stranici 😱😨😵) Najgore mi je kaj ih ne mogu uskladit da skupa spavaju, taman kad se Leo probudi Lea ide spavat, onda se ona probudi a on ide spavat, navečer dok ih okupam jednog po jednog i uspavam, nemam snage više za ništa.... No brzo će proći vrijeme kad ima više neću biti toliko potebna, pa zato uživam sada u gnjavaži i pozitivnom umoru 😀 Šaljem vam puno pozdrava i pusa 😘 😍 😘
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.8.2016 16:56:53
|
|
|
|
hipo
|
Baby bome guzva i puno posla. Zao mi je radi polave! Hipica svaki dan nesto novo. Danas pljeska kad djoj kazemo bravoooo I pocela je pokazivat prsticem sto hoce. Valjda se necu ureknut, al zadnjih tjedan dana jede super. Puno papa sama i uz to mi da je ja hranim. Onaj horor je trajao mjesec ipo dana. Sad i manje posisa pa mi sise nisu sretne.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.8.2016 21:23:05
|
|
|
|
katy1503
|
Pozdrav ekipa K u krevetu, mama free Joj baby, zao mi radi poplave a i svaka cast kako ti to hendlas s njima... Hipo, bravo za Hipicu! Zao mi sto ti tata prolazi kroz sve ali Hipica ga uveseljava a to je najbitnije. Lidac, zeno, kraljice...opet ti s njih 5-ero ...a tako lako sve podnosis! Vidjel sam da nest spominjes Hipp combiotik, vidis ja ga koristim od pocetka i nama je super.. To ti sve ovisi o bebicama... Vidjela sam da Danery ima pune ruke s gospodicom pa im zelim brzi oporavak... Kod nas sve po starom- gura samo guralicu po parku bez problema, aktiva cijelo vrijeme budnosti, ne volimo kad nam se kaze da nesto ne mozemo, hranimo se kako kada, jedemo obrok po noci ili pred jutro pa ćornemo malo duze..., odnedavno i kakamo po noci, zubi nigdje... I najnovoje- povracamo u voznji .. Do sada vec 3 puta.. Koma, a ne znam zasto... Izgleda da je hrana u pitanju .. Povracala je kad je bila u jajetu okrenuta u suprot om smjeru, povraca sada kad je u as od 0-18 okrenuta naprijed... Nemam pojma ni razlog al sad imamo vjezbe svaki dan , bar po pola sata... U 9.mj naa ceka dug put do Hvara
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.8.2016 23:18:23
|
|
|
|
lidac0605
|
Katy,evo tebe prvu čujem da ti paše taj combiotik...ja sam ih četvero othranila na Hippu,al ovo kaj je sad Hipp nije ni sluga onom od prije...ne znam jel su mijenjali formule ili kaj al prvo kaj sam skužila i na tom combiotiku i na običnom je da je rijeeedak,njihovo mlijeko je uvijek bilo najgušće i najzasitnije,ovo sad više nema veze s ničim.... za malu hodačicu Moja kćer ti je isto povraćala u vožnji odmalena...kad je bila tak mala nismo se mogli odvest ni 10ak minuta,ona bi se već sva zarigala pustilo ju tek u 7.razredu
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.8.2016 6:39:38
|
|
|
|
hipo
|
Katy bas mi je krivo rafi povrqcanja. Je li prodje neko vrijeme kad je jela ili povraca bez obzira na klopu? Super za hodanje i guranje! Ona ćori a ja budna vec sat. Sad je 6:40. :-( Bjt cu preko dana zombi.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.8.2016 9:55:46
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro! Pijem kavicu a K i tata otisli u ducan... Nocas me satrala... Budemja svako malo, uspije se smiriti kad popije vodu pa nastavi spavati i samo odjednom vrisak...al stvarno ovaj put mislim da se nest o sprma izbiti van...e da, pnda u 4 se gospodica ustala uz kindac i zove me, budna i naspavana a ja ne znam gdje sam...malo se mazile, zaspe i opet vrisak..na kraju sam je stavila kod sebe, muza otjerale u dnevnu i spavala do 8... I da, opet smo kakali ... Ako se ne varam, hipo ti si rekla da ti je Hipica imala rjede stolice pred izbijanje ...a ko ce ga znati.... Lidac, evo ja koristim Hipp, kuma od K, nase kumce dok je bilo manje... Svima super...vidis kak je sve individualno A daj, tak dugo ju je drzalo.... Jedino sto sam skuzila jest to da je svaki put jela voce prije voznje, nismo isli odmah al ocito joj ne odgovara tecnija hrana vec joj treba nesto kruto rpije puta.. Npr. Bili jucer u citya, sve ok... Moram vise paziti na to pa se nadam da ce biti ipak ok... Sta se kuha danas? Mm i ja cemo salsu sa tjesteninom a K ima junetinu i povrce...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.8.2016 10:37:01
|
|
|
|
hipo
|
Katy, bilo je malo rjedje i cesce i isto je vristala u snu. Pomoglo je natrackat dentinoxom prije spavanja ili Lupocet kad sam bila sigurna da je zub. Gospojica se pojisava sve cesce dignut na noge. Mi imamo pljeskavice, a hipica mahune.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.8.2016 11:36:14
|
|
|
|
katy1503
|
Tnx Hipo na info! Nakon koliko otprilike si onda vidjela zub
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.8.2016 13:12:27
|
|
|
|
hipo
|
Vikanje je bilo par noci prije. Sad opet vice al nece tako skoro, vidim hrpu zuba, al mi se cine jako visoko.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.8.2016 13:27:47
|
|
|
|
Kazimira
|
hej cure...samo da se javim da sam živa Mm je radio po cijele dane i jutros odletio za London, vraca se u ponedjeljak navecer ...pa ako se ne javljam....znate kaj je.... Sreca sad spavaju svi troje....ludnica inace....K podivljao, nis ne slusa....valjda je to sad faza sa 4 godine....mali gospon isto malo zeza, samo bi se nosao i da ga se zabavlja.....V standardno "našefljena" pozzzz...mozda uspijem malo sklopiti bar jedno oko eeeeeee i dalje se masiram svaki drugi dan......milinaaaaa pusaaa
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.8.2016 16:53:44
|
|
|
|
Danira
|
Hej curke D ima 2 zubica,kak su ostri,gricnuo mi je cicu,uh jos mi uvijek odzvanja
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.8.2016 20:03:19
|
|
|
|
hipo
|
Danira, strasni su ti zubi. Ko mali zileti. Mene hipica grizla pa je prestala i sad je opet pocela. Najede se pa bi grizla. Kazem ne, a ona ae ceri i opet. A onda je skinem. Al gricne ona i za ruku i sl.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.8.2016 20:32:35
|
|
|
|
hipo
|
Mislim da cemo u nabavku nove autosjedalice kad se vratimo gore. Ima jos dva prsta do vrha a i malo joj je uska. Sta preporucate? Sad smo na nekig 9,3 kg i 74 cm. Sve odokativno jer mjerim na drugoj vagi i drugim metrom.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.8.2016 20:53:23
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej evo i mene Kad me nema vi se raspsete neka neka Danira za zubice. To grickanje mi je najjace i moja valjda kada joj dojadi cicati krene puhati u nju i onda samo najednom glabi a ja vrisnem jer me iznenadi, a ona jadna pocne plakati. Lidac stvarno svaka cast za tebe i tvoje hendlanje s njih 5. Baby zao mi je za poplavu, a to saspavanjem te razumijem, jer i meni kada M ostane kodkuceonda ih nikako uskladiti ili ako i zaspu jedno za drugim onda se probude obadvoje u isto vrijeme nakon nekih pola sata i onda sam opet nigdje. Kazic mogu misliti kako ti je sa njih 3 samoj, evo i pon ce zakoji dan. Mi smo bolje nos jejos zastopan ali nije kao prvi dan moze sisati i spavati sto mi je najbitnije.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.8.2016 20:55:35
|
|
|
|
Jezic123
|
E da sto mi je krenula po danu odspava mi 2 puta po nekih 2 sata ili 1 u komadu 4😂 ova druga opcija mi se vise svida, ali eto kako kada. Kako vasi preko dana spavaju tj. koliko?
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.8.2016 23:15:52
|
|
|
|
lidac0605
|
Ojla curke Danira za zubiće...tak budu valjda i naši kad krenu nicali jedan za drugim ... Hipo,baš sam prije 2 tjedna kupila autosjedalicu na Ekupi na akciji za 400 kn,a bila je 650,od Nanie,Jaguar uzorak i gore kod glave jaguar,baš mi se dopala Inače je l/ll/lll grupa,znači od 9-36 kg,tak da sam sad mirna sa autosjedalicom dok god se mora vozit u njoj...turbo je pričvršćena i vezana u 3 točke i ne mrda nikuda...zadovoljna sam.. Jezic,kaj se tiče spavanja,moj ti jako malo spava po danu...po noći odspava 12 sati u komadu i onda po danu oko podne oddrijema 20 min do pol sata i popodne odspava oko sat,sat i pol i to ti je to do večeri...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 18.8.2016 7:01:59
|
|
|
|
danery
|
Jutro,da vam mahnem u prolazu kod nas na temi super za monologe i retoricka pitanja Katy,hvala na zeljama za oporavak,pakujem u vrecu i nosim u bolnicu odmah netko u vizitu nosi voce,netko sok,a ja cu ozdravilice Kako su vasi bebaci vec otfrkli,cudim se i nasmijem dok citam o njima Juft,lidac,pa kud nania as,pa to vele da nis ne valja (rece majka dviju zadovoljnih korisnica iste marke )
< Poruku je uredio danery -- 18.8.2016 7:04:12 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 18.8.2016 7:52:00
|
|
|
|
lidac0605
|
Pa ne znam kaj žena očekuje od autosjedalice ja očekujem da ne mrda s mjesta i da je klinac dobro povezan...ova ispunjava oba uvjeta Tak luda nisam da da dajem tisuću dvije kuna zato kaj je AS markirana,sve je to isto sr_anje... NAdam se da je gospica već bolje
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 18.8.2016 9:14:23
|
|
|
|
Danira
|
Lidac i D je dobio takvu i bas je super,moja seka je imala maxi coza i nis podebno nije bila. Sve je to isto sam kaj marku platis vise nego kvalitetu.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 18.8.2016 16:32:59
|
|
|
|
hipo
|
Evo hipicaa napokon spava. Ona je grozna za spavat po noci i po danu. Po noci oko 11 sati odspava s budjenjima svaki cas, a po danu tri puta po pol sata il ako fula i spava duze onda spava dva puta. Takvu bi neku i ja AS koja ce bit dokle god je mora nosit. Vidjet cu sta gospon muz ima za odpametovat. Muz dolazi na more danas popodne, zavrsio je sobu od hipice. Danas i jucer je ova blentavica htjela odgrist svoju pelenu dok je pelena bila na njoj. Pa sam zakljucila da oce cistu Opet mi grize bradavice, zlo malo. Danas me i za obraz isla ugrist i pocupala za kosu i onda rekla baba. Pa da egzorcista zovem da je smiri.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.8.2016 7:05:51
|
|
|
|
hipo
|
Jutro! Opet ja budna od 6, a hipica se vratila natrag spavat nakon cice. Da se probudila, meni bi se spavalo. I tako svaki dan. Jeli smo mahune i prduckala je cijelu noc i jaukala. Mislim da cemo ih preskocit jos neko vrijeme. Drugo sve sta je pojela smo davno uveli pa mogu samo njih optuzit. Njoj smeta i kad ja jedem neku hranu. Drama od prduckanja. Tako ne smijem krastavce i grasak. A bas mi se jedu krastavci. Zadnjih tjedan dana jako dobro klopa i polako smanjuje sisanjw nakon obroka. Da mi da je hranim i dobro joj ide finger food. Najvise vodu pije na bocu iz slamke, a zna i sama pit i case, od pocetka je pila al bi ja drzala casu. Jedino ne kuzi da mora casu nagnut, to ne kuzi i na boci. Nekidan na plazi neki mali Česi mamu zovu mamiiii Eto ti hipice odma kopira i zove mamiiiaa
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.8.2016 8:29:08
|
|
|
|
Danira
|
Jutro Pijem kavu i jedva tipkam D se probudio oko 4 i plakao u snu jos mi nikad tak nije,uvijek mirno spava. Hipo hipica je bas napredna Ja cim pojedem kelj D se frce,grasak i krastavce jedem i ne smetaju mu. Danas za rucak skarpina i blitva s krumpirom. Jucer smo bili u sopingu,kupila speceraj za cijeli mjesec,sve za D i sve za skolu,jos moram im kupit slape i maloj za tzk bijele majice. Ostalo mi od place par sto kuna,uzaasss,ta me skola svake godine ubi Zbilja vrijedi ona izreka " mala djeca,mala briga Velika djeca,velika briga" Skicnite u album stavila sam sliku svo troje kak papaju slance
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 19.8.2016 8:44:51
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: hipo Danas i jucer je ova blentavica htjela odgrist svoju pelenu dok je pelena bila na njoj. Pa sam zakljucila da oce cistu Opet mi grize bradavice, zlo malo. Danas me i za obraz isla ugrist i pocupala za kosu i onda rekla baba. Pa da egzorcista zovem da je smiri. dakle pukoh od smijeha šašava mala,nema šta moja zmajica eno jučer dobila "krunicu"....ja u posjetu,a ona na glavici ima braunilu da joj lijekove mogu dati direkt...i to zagipsano,priti pliz.....kud mi ju žao što je u bolnici,tu mo došlo smiješno,s tim na glavi ko paun sa onih par peraca na vrh tikve oooo,rekoh,madam,pa vas okruniše....sestre se nasmijale....vele ok je mala,guče im stalno i svima se smije,al kad zaplače,gaće padaju....i tak....
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!