Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 23.8.2016 13:57:32
|
|
|
|
danery
|
Aaaaaa,moja haraci od ranog jutra,spavala satak i op,ajmo novi krug,vadili krv radi anemije,inafe e.c.vise nema u urinu,nasli enterokok,pa kao od toga infekcija ,al ajd,crp pao na 3,7 ona je vesela,fino se zaigra,dobro jede,pije,spava....
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 23.8.2016 15:47:35
|
|
|
|
lidac0605
|
Danery,to ti može bit i kontaminacija kod uzimanja urina,pogotovo ak su joj upalni parametri pali(a jesu)
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 23.8.2016 20:50:59
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej evo i mene malo Malo vas citam i gledam kome prije da komentiram Lidac sada kada te citam sjetim se da si i prosle godine isto pisala samo si bila u drugom stanjju , pa sada mislim zasto si neolaksa i da klincima da sami motaju i onda naletim na tvoj drugi post o knjigama . Sve mi se cini da cu i ja kao i ti sama, jer mi se nece dati gledati lose umotane knjige, ako ih oni budu motali. Jer kad se sjetim kako su moje knjige izgledale kada sam ih ja motala prvi put uzas to nebi mogla ni opisati s tim da smo ih motali u papir jer tada nije bilo bas ovih samoljepljivih omota ili ih je bilo, ali su bili jako skupi a nas puno . Daneri za crp i curku sto je bolje. Nadam se da cete kuci uskoro. Danira za umotane knjige. Lidac e da moja sada u zadnje vrijeme strajka sa klopom na zlicu, a za maura i klopu. Uglavnom mi je danas zatvorila usta i krenula klimati glavom da nece. mudrijasica mala
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 23.8.2016 20:57:09
|
|
|
|
Jezic123
|
E da danira za D i pljeskanje. L uglavnom cim cuje muziku bilo kakvu ruke dize u zrak i odmah ako sjedi onda na guzi poskakuje ili ako je u kreveticu ili uz nesto se dize hvata rukicama i na nnogama cupka . A za pljeskanje to kada vidi instrument bilo kakav (mi ih imamo dosta u kuci, od usne harmonike do violine) odmah kre e pljeskati. E da sada sam se sjetila da je neki dan sjedila u hranilici i krenula pljeskati i pricati ba-- v
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 23.8.2016 21:01:47
|
|
|
|
Jezic123
|
A najjaca mi je kad ja nesto radim, a ona me gleda i onda kada zavrsim posao ona krene pljesksti. Ono kao tipa bravo mama tako treba . Tako je kod dvekra jedan dan ja uzela krpu da obrisem pod jer ga je M djedu uflekao a ona u krilu kod djeda krenula pljeskati, a djed i ja u smjeh. Onda Marko sav zbunjen mama a zasto se smijete. On mislio da se njemu smijemo
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 24.8.2016 12:11:44
|
|
|
|
Danira
|
Hej Jezic sto se tice umatanja knjiga,nije da nebi znali umotati,nego neda mi se poslje provjeravati jel sve kak se spada zamotano Lucija je prava napredna cura D jos ni p od puzanja nece,jer ne voli biti na trbuhu Primio se za precku od kimbica i hoce se dignuti i nije mu uspjelo,uzasno je bio ljut i vikao na precku Lidac kaj mali slatkis radi? Cure ostale di ste??? Hipo je redovna javljalica jel ste doma ili jos na jugu? Mi jucer bili u city centru ostavila sam puunooo para,al sam bar ih do kraja spremila za skolu Kupila sam sebi trapke one s gumom i lijepu kosulju,iovak si nikad nis ne kupim uvjek sve njima. Kod mene danas tikvice varivo i pljeskavice za rucak.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 24.8.2016 12:13:30
|
|
|
|
Danira
|
Danery kak hana? za nalaz bez e.coli
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 25.8.2016 7:50:34
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,žemske Di ste sve,kaj se radi? Danira, za Domija...dizanje po kimbaću-za nas je to još science fiction ,ja sretna kad fino sjedi ljenguza moja ...a viš kak su djeca različita,ovaj moj je čim bilo di legne hop na trbuhu i spava na trbuhu cijelu noć,ja ga vratim,on nazad tak da ga više ne vraćam... Jezic,da i ja se sjećam da sam i prošle godine cendrala u ovo doba ...kaj bum tek iduće -čeka nas državna matura,upis na faks,upis u srednju i upis u prvi razred ima da posijedim za tih par mjeseci... za Lucu ,napredna curka,nema kaj! Danery,vidim na proljetnicama da je gospica još u bolnici...bitno da je bolje ne bu se toga ni sjećala Hipo si u Zagrebu? Katy,di ste vas dvije? Kupila ja jučer tenisice za po školi ovoj dvojici,fino prošla,naišla na zadnji broj u Deichmannu za starijega i ubola Adidaske za 180 kn -broj 44 i 2/3-njemu taman .Da te vrag zeme.Ko bu tog dečeca obul za koju godinu ...rekla mi je kćer kad je vidla tenisice-kak je tooo oooogroooomnooo,izgledaju ko neka korita ,a vlasnik još nema ni 14
< Poruku je uredio lidac0605 -- 25.8.2016 7:51:04 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 25.8.2016 15:21:24
|
|
|
|
hipo
|
Lidac jok, jos smo na moru. Sutra kod svekaca pokazat se i u ponedjeljak i Zg. I jedva cekam doma, a s druge strane mi se ne ide. Tu je maloj zabavno, rodjaci, susjedi, guzva. Idem vidit sta ste pisale. I probat zapamtit.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 25.8.2016 15:23:40
|
|
|
|
hipo
|
Danery super da je bolje Danira, bas su smijesni se tako ljute jer nesto ne mogu.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 26.8.2016 9:18:51
|
|
|
|
hipo
|
A di ste? Mi spakirani, idemo poslije rucka kad njoj bude vrijemw za ćorenje. Koji cirkus sinoc. Ona se inace dere za mackom i kaze enje. Zadnjih dana pokazuje prstom na nju i kaze enje pa njoj to valjda znaci macka ili nesto tako. I nikakl zaspat sinoc. Ja ju ljuljam a ona place iz svwg glasa i dere sw enje enje enje, pokazuje prema vratime i oce van. Nakon borbe od 15 min sam je odvela vam po svim.prostorijama i dvoristu al macka nije bila tu, isla u provod, pa se onda ova smirila i malo igrala na puzlama. Onda je zaspala. Jucer sam na kavi vidila jednu curicu od godine ipo koja se za svojim.psom dere nesto slicno njenje. Dok njenje nije doso da ga mazi nogom dernajava njenje njenjw. Bit ce da im.je to na beba jeziku rijec za malu dlakavu bestiju
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 26.8.2016 14:41:07
|
|
|
|
lidac0605
|
Hipo,odma ti se nasmijah od srca Mogu si mislit,sumanuta potraga za enje Kod nas niš posebnog,M ima već cijelo brdo od otekline di su zubi,a oni se ne daju pa ne daju...podsjeća me na Hipicu i njene patnje po zubima...nisam mu već neko vrijeme opće stavljala jantar,možda da opet krenem... A di su nam ostale curke?
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 26.8.2016 21:28:35
|
|
|
|
danery
|
ola,samo da vam mahnem mi smo komplet konačno kod kuće,vratila se gospica i to ne samo kući,nego i direkt "na pipu",opet sisa digli ju u bolnici na 4 sata razmaka,dodaju malo čaja,pa mir....apopodne je danas bome i šljivu zgnječenu smazala s guštom,obizala žlicu,jedva dočekala zgrabit ju
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 27.8.2016 9:35:36
|
|
|
|
katy1503
|
Hej cure!!! Nikako stici da vam pisem...najgore mi sto se s moba uopce ne mogu prijaviti a to mi je najprakticnije..ovako moram na ipad..a to mi se nekada ne daitd... Danery, bravo za curku! Uzivajte i mazite se... Hipo,vi vidim fino uzivali. Tako i treba. Hipica je odlicna!!! Lidac, dobro ti to sve i hendlas s njih 5-ero. Ja bi na tvom mjestu vec bila luda.... Mi smo dobro!!! Sinoc je prvi puta netko drugi je uspavljivao...ja i mm bili na svadbi, a nju cuvali dida i baka. Bilo sve ok, malo plakala pred spavanje jer otvori okice, i vidi da nije mama al onda se umorila i sama zaspala. Mi dosli oko 2, a ona budna od pol 7... Danas spavamo na raze Ovih dana super jedemo, al nas nesto zna prati nervoza samo tako...jede mi rame,gura cijele ruke u usta, tu i tamo vrisnem kao da se uvrijedi, ne da uopce dirati zubno. Medo...al zasada i dalje nista ne vidim... Sljedeci tjedan, cetv ili sri, idemo na more!!! Biti cemo nekih 2 tjedna, moram obaviti dosta toga plrije plovratka na posao- sve dogovoreno, 10.10 prvi radni dan ... S jedne strane se veselim, s druge ne mogu zamisliti da nismo skupa ... Al sta ces, raditi se mora!!! Svima pozdrav, ljubite bebice, uzivajte, volite se pa se tipkamo.... P.s. Danas nama je velikih 11 mjeseci!!!!!!
< Poruku je uredio katy1503 -- 27.8.2016 9:36:51 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 27.8.2016 12:32:59
|
|
|
|
hipo
|
Ja kod svekaca. Katy super za more. Drzim fige da bude lijepo vrijeme i da izivas prije povratka na posao. Danery super za malu sisalicu! A zasto se ovi staarci ne daju odvuc okulisti nego kupe naocalo onako odokativno pa su coravi i sve im prljavo. Da mi svekulja blender a ono kontakt nozeva i plastoke crn, pun naslaga. Kao da ga malo isperem jer je oraklhe usitnjavala. Ja isla isparat al uzela noz, vruzu vodu i spuzvu da to sastruzem. Ona se nalaktila pored mene i gleda sta to kap ribam. Onda ju je muz sprasio. Hipica se veaelo cereka svima, al je ona umislila da se cereka njoj najvise i da je njoj samo stalo do njem kao i ja sam nebjtna, njoj je samo do babe. Hahahah
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 28.8.2016 22:57:51
|
|
|
|
Kazimira
|
Hej cure....napokon da se javim! Vratio se mm s puta, ali koda I nije...stalno nekaj oko kuce se radi pa sam opet prekticki sama 😥 Umorna sam, nervozna I tak....sutra mi je rodo I sprckalaa neku tortu koju bumo vjerovatno jeli zlicom iz kalupi😱😱😱 B se poceo buditi po noci, papa svaki dan malo kasice, raste ko gljiva...😍 Tu I tam sam preletjela taju, ali vise sam se izgubiti, nadam se da ste svi dobro I zdravo....javim se sutra, mozda budem bolje volje 😖😴
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.8.2016 5:40:21
|
|
|
|
hipo
|
Kazo sretan rodjendan! Zao mi ke sto nisi dobro, nek to brzo prodje. Sta fali jest iz kalupa, bas fora! Sjecam se kad sam prvi pit radila domacu cokoladu pa brat i ja nismo mogli docekat da se stisne. Papali zlicom. To je bilo kad sam bila u 6. osnovne, a sad sam baba od 39 godina i tog se sjecam ko sad. I manje sudja Hipica zadnje tri noci grozno spava. Stenje, uzdise, jauce. Il raste 16 zuba il sanja svekrvu. Sutra stizemo doma. Izljubit cu pod od srece kad udjem u stan. Hipica grize opet. Sad me raskrvarila. Bepanten je super, pomaze isti dan. Jos da dodjem doma pa da mogu vjetrit te bradavice i trackat ih svojim mlijekom cesce pa ce bit jos bolje. Vracam se s porodiljnog ranije mjesec dana jer mi je iskrslo nesto na poslu sta ne moze bez mene. Moram sad sredit papire, a taj mjesec dana cu iskoristit slijedece ljeto.Dok ja obavljama sta imam it ce s tatom koji je sve dogovorio sa sefom (ima hrpu prekovremenih i slobodnih dana jer radi ko manijak dan i noc pa ga pusta ka nesto treba). Cim.to obavim.uzimam godisnji i onda polako navikavnje na jaslice. Nadam se da ce se brzo naviknut. Nastojim ignororat cinjenicu da ce je tamo pustit da place i dere se sama
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.8.2016 8:06:28
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,cure Kazić,sretan roćas draga...nek ti se ispune sve želje,uživaj sa svojima Hipo,vidim ti ko mračnjak,budna u pol 6...šteta što moraš ranije na posao...kad se samo sjetim tog groznog osjećaja kad ih sa god.dana moraš ostavit i ić radit a znaš da su još premali i preovisni o tebi ...sretan vam povratak nazad na asfalt! Danira,di nestade i ti? Ja jučer radila pekmez od buča-prvi put(od butternut tikve).S tim da sam stavila zaslađivać i fruktozu umjesto šećera,tak da je dijetni i mogu ga i ja malo jest...moram priznat da je jaaaako to fino.Klinci isto oduševljeni.A od jedne buče dobila osam onih malih flašica tak da mogu kolko ih još imam na vrtu skuhat i nosit na plac kolko bu to pekmeza . Jedva čekam drugi ponedjeljak,da počne škola...dosta mi ih više po cijele dane doma,onda se bar malo s tom školom okupiraju,ovak se samo razvlače ko magla po kući i zahebavaju...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.8.2016 10:32:47
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Kazić, sretan rođendan i neka ti se ostvari sve što želiš! Hipo, draga pa ti već na posao. Ajme pa kad je to proletilo? I ja sam brinula kako će moj M u jaslicama, ali na kraju je on super prihvatio tete i dječicu, a ja sam ta koja je svaki dan plakala (pa su me tete tješile kad bi donjela M). Klinci se super brzo priviknu na sve. Već sam te negdje zamolila pa da te pitam ponovno: dal bi mogla u potpis ili u ticker staviti kad je rođena hipica? Pamćenje mi je koma i nikad ne znam koliko je tvoja princezica već narasla. Ajme Lidac, kako je tebi uvijek veselo. Sve mi bude neugodno koliko se ja tu mučim s jednim klincem, poslom i mužem, a ti imaš pola momčadi doma i još stigneš brdo stvari obaviti tijekom dana. Ma samo da me taj umor ne zeza toliko ... možda bi i ja više toga stigla. Pozdrav ostalim mamicama i njihovim bebicama!
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.8.2016 13:05:06
|
|
|
|
hipo
|
Pinky budem stavila u potpis kad se docepam civilizacije i kompjitera. Datum.je 4.11.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.8.2016 20:37:22
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej evo i mene Kazic sretan rodendan, pa ja i ti dan razlike Meni jucer bio, pa mi bio brat sa klincims na nocenju i tako danas kuhala cijeli dan, a jucer sa majkom i L otisla na Mariju bistricu i bas nam je bilo ljepo, mada sam ja luda kolica zaboravila. No nema veze nosila sam ju u rukama i nije bilo strasno. U petak smo bili na kontroli i curka ima 7600 g i dugacka 67 cm A u subotu mi se u jedno par navrata krenula pustati i napravi korak i na guzu sjefne, pa si sve sama pljesce. Pocela je i vikati nesto tipa vau vau , ali to vise zvuci vu vu i ba kada pljesce. Hipo covjece pa sada ce to vrijeme proci za posao.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.8.2016 21:52:29
|
|
|
|
Danira
|
Kazic i jezic drage moje od srca vam zelim sretan rodendan,nek budete zdrave i sretne!
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.8.2016 22:02:00
|
|
|
|
Danira
|
Lidac za pekmez,vjeruj mi i ja nemogu docekat pon i skolu,do sad im je bilo ok,zabavno,al sad im je vec dosadno doma,nista im se neda i tak. Jezic uopce ne volim ta slavlja rockasa samo se naradim dok sve posluzim za luciju brzo ce ona prohodati. Hipo da te utjesim isto ti je krenut radit s 11 mjeseci il sa recimo 2 godine,uvjek je tesko mami ostavit svoje dijete i otic radit. Moj sin je imao 2, a mala 3 i pol,dva tjedna kak sam ih ostavljala oni su plakali,a i ja na putu do posla,mozda ce joj se tako maloj ipak lakse priviknuti na jaslice,sretno
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.8.2016 22:17:53
|
|
|
|
Danira
|
Kazic i ja se nekak glupo osjecam,umorna sam,em nemam vise ni para,sve sam utukla za skolu,jos mi se i vrat zakocio,mah uzas,al proci ce i to. Mislila sam se osisati,al jos se premisljam
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.8.2016 22:21:52
|
|
|
|
Danira
|
Pinky hvala ti sto mislis na nas,ljubi svog malisana Moj D je jako dobar,jednostavno je takve naravi Voli papati,zubici su porasli pa se lijepo vide. Naveliko pljesce i poceo je mahati pa pa.u stavu za puzanje se ljulja i nikako da krene.
|
|
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!