|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
16.8.2016 9:25:51   
lidac0605
Curkeeeee,Zdenka nam je zimska mamica ponovo user posted image user posted image user posted image javila se na zimskim za ovu godinu!!!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1101
16.8.2016 15:05:40   
baby20
Hey koke 😉
Joooj kod mene ludnica, krenuli sa renoviranjem kuće (dizemo sobe u potkrovlje) i taman kad smo otvorili zid na tavanu za unosit materijal, drugu večer je počela pljustat kiša i puhat, tako da se sam imala poplavu u sobi i kaj je najgore, sljevalo se baš u moj krevet u sred noći.... Ma užas. Kasnije smo se miskica Lea i ja preselile u boravak spavat (ona spava samnom u krevetu)...
Radovi još uvijek traju i trajat će.... 😞 a već mi je sada dosta 😞
Prošli tjedan mi je Lelica kurila temp 4dana 39°C, bila je nemoguća, ništa nije jela u ta 4dana samo je na soku živjela 😞

Leo je zato dobrica, samo papa i spava 😁 nedavno smo počeli sa uvođenjem dohrane po par žlica 😁 za sad smo probali mrkvicu, krumpiric, tikvicu, jučer, danas i sutra je kruška na meniu 😀

Kad uhvatim vremena moram vas pročitati (stala sam na 39 ili 40 stranici 😱😨😵)

Najgore mi je kaj ih ne mogu uskladit da skupa spavaju, taman kad se Leo probudi Lea ide spavat, onda se ona probudi a on ide spavat, navečer dok ih okupam jednog po jednog i uspavam, nemam snage više za ništa.... No brzo će proći vrijeme kad ima više neću biti toliko potebna, pa zato uživam sada u gnjavaži i pozitivnom umoru 😀

Šaljem vam puno pozdrava i pusa 😘 😍 😘

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

Neposredna veza do poruke: 1102
16.8.2016 16:56:53   
hipo
Baby bome guzva i puno posla. Zao mi je radi polave!

Hipica svaki dan nesto novo. Danas pljeska kad djoj kazemo bravoooo
I pocela je pokazivat prsticem sto hoce.
Valjda se necu ureknut, al zadnjih tjedan dana jede super. Puno papa sama i uz to mi da je ja hranim.
Onaj horor je trajao mjesec ipo dana. Sad i manje posisa pa mi sise nisu sretne.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 1103
16.8.2016 21:23:05   
katy1503
Pozdrav ekipa

K u krevetu, mama freeuser posted image
Joj baby, zao mi radi poplave a i svaka cast kako ti to hendlas s njima...
Hipo, bravo za Hipicu! Zao mi sto ti tata prolazi kroz sve ali Hipica ga uveseljava a to je najbitnije.
Lidac, zeno, kraljice...opet ti s njih 5-ero ...a tako lako sve podnosis! Vidjel sam da nest spominjes Hipp combiotik, vidis ja ga koristim od pocetka i nama je super.. To ti sve ovisi o bebicama...
Vidjela sam da Danery ima pune ruke s gospodicom pa im zelim brzi oporavak...

Kod nas sve po starom- gura samo guralicu po parku bez problema, aktiva cijelo vrijeme budnosti, ne volimo kad nam se kaze da nesto ne mozemo, hranimo se kako kada, jedemo obrok po noci ili pred jutro pa ćornemo malo duze..., odnedavno i kakamo po noci, zubi nigdje...
I najnovoje- povracamo u voznjiuser posted image user posted image .. Do sada vec 3 puta.. Koma, a ne znam zasto... Izgleda da je hrana u pitanjuuser posted image .. Povracala je kad je bila u jajetu okrenuta u suprot om smjeru, povraca sada kad je u as od 0-18 okrenuta naprijed...
Nemam pojma ni razlog al sad imamo vjezbe svaki dan , bar po pola sata...
U 9.mj naa ceka dug put do Hvarauser posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1104
16.8.2016 23:18:23   
lidac0605
Katy,evo tebe prvu čujem da ti paše taj combiotik...ja sam ih četvero othranila na Hippu,al ovo kaj je sad Hipp nije ni sluga onom od prije...ne znam jel su mijenjali formule ili kaj al prvo kaj sam skužila i na tom combiotiku i na običnom je da je rijeeedak,njihovo mlijeko je uvijek bilo najgušće i najzasitnije,ovo sad više nema veze s ničim....
user posted image za malu hodačicu user posted image
Moja kćer ti je isto povraćala u vožnji odmalena...kad je bila tak mala nismo se mogli odvest ni 10ak minuta,ona bi se već sva zarigala user posted image pustilo ju tek u 7.razredu user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1105
17.8.2016 6:39:38   
hipo
Katy bas mi je krivo rafi povrqcanja. Je li prodje neko vrijeme kad je jela ili povraca bez obzira na klopu?
Super za hodanje i guranje!

Ona ćori a ja budna vec sat. Sad je 6:40. :-(
Bjt cu preko dana zombi.

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 1106
17.8.2016 9:55:46   
katy1503
Jutro!
Pijem kavicu a K i tata otisli u ducan... Nocas me satrala... Budemja svako malo, uspije se smiriti kad popije vodu pa nastavi spavati i samo odjednom vrisak...al stvarno ovaj put mislim da se nest o sprma izbiti van...e da, pnda u 4 se gospodica ustala uz kindac i zove me, budna i naspavana a ja ne znam gdje sam...malo se mazile, zaspe i opet vrisak..na kraju sam je stavila kod sebe, muza otjerale u dnevnu i spavala do 8...
I da, opet smo kakali ...
Ako se ne varam, hipo ti si rekla da ti je Hipica imala rjede stolice pred izbijanje user posted image ...a ko ce ga znati....

Lidac, evo ja koristim Hipp, kuma od K, nase kumce dok je bilo manje... Svima super...vidis kak je sve individualnouser posted image
A daj, tak dugo ju je drzalo....
Jedino sto sam skuzila jest to da je svaki put jela voce prije voznje, nismo isli odmah al ocito joj ne odgovara tecnija hrana vec joj treba nesto kruto rpije puta.. Npr. Bili jucer u citya, sve ok...
Moram vise paziti na to pa se nadam da ce biti ipak ok...
Sta se kuha danas? Mm i ja cemo salsu sa tjesteninom a K ima junetinu i povrce...

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1107
17.8.2016 10:37:01   
hipo
Katy, bilo je malo rjedje i cesce i isto je vristala u snu. Pomoglo je natrackat dentinoxom prije spavanja ili Lupocet kad sam bila sigurna da je zub.

Gospojica se pojisava sve cesce dignut na noge.
Mi imamo pljeskavice, a hipica mahune.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1108
17.8.2016 11:36:14   
katy1503
Tnx Hipo na info!
Nakon koliko otprilike si onda vidjela zubuser posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1109
17.8.2016 13:12:27   
hipo
Vikanje je bilo par noci prije.
Sad opet vice al nece tako skoro, vidim hrpu zuba, al mi se cine jako visoko.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1110
17.8.2016 13:27:47   
Kazimira
hej cure...samo da se javim da sam živa user posted image
Mm je radio po cijele dane i jutros odletio za London, vraca se u ponedjeljak navecer user posted image ...pa ako se ne javljam....znate kaj je....user posted image
Sreca sad spavaju svi troje....ludnica inace....K podivljao, nis ne slusa....valjda je to sad faza sa 4 godine....mali gospon isto malo zeza, samo bi se nosao i da ga se zabavlja.....V standardno "našefljena" user posted image

pozzzz...mozda uspijem malo sklopiti bar jedno okouser posted image

eeeeeee i dalje se masiram svaki drugi dan......milinaaaaauser posted image

pusaaa

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1111
17.8.2016 16:53:44   
Danira
Hej curke
D ima 2 zubica,kak su ostri,gricnuo mi je cicu,uh jos mi uvijek odzvanjauser posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1112
17.8.2016 20:03:19   
hipo
Danira, strasni su ti zubi. Ko mali zileti. Mene hipica grizla pa je prestala i sad je opet pocela. Najede se pa bi grizla. Kazem ne, a ona ae ceri i opet. A onda je skinem.
Al gricne ona i za ruku i sl.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1113
17.8.2016 20:32:35   
hipo
Mislim da cemo u nabavku nove autosjedalice kad se vratimo gore. Ima jos dva prsta do vrha a i malo joj je uska.
Sta preporucate?
Sad smo na nekig 9,3 kg i 74 cm. Sve odokativno jer mjerim na drugoj vagi i drugim metrom.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1114
17.8.2016 20:53:23   
Jezic123
Hej evo i mene
Kad me nema vi se raspsete user posted image user posted image neka neka
Danira user posted image user posted image za zubice. To grickanje mi je najjace i moja valjda kada joj dojadi cicati krene puhati u nju i onda samo najednom glabi a ja vrisnem jer me iznenadi, a ona jadna pocne plakati.user posted image user posted image
Lidac stvarno svaka cast za tebe i tvoje hendlanje s njih 5. user posted image user posted image
Baby zao mi je za poplavu, a to saspavanjem te razumijem, jer i meni kada M ostane kodkuceonda ih nikako uskladiti ili ako i zaspu jedno za drugim onda se probude obadvoje u isto vrijeme nakon nekih pola sata i onda sam opet nigdje.
Kazic mogu misliti kako ti je sa njih 3 samoj, evo i pon ce zakoji dan.
Mi smo bolje nos jejos zastopan ali nije kao prvi dan moze sisati i spavati sto mi je najbitnije.

Neposredna veza do poruke: 1115
17.8.2016 20:55:35   
Jezic123
E da sto mi je krenula po danu odspava mi 2 puta po nekih 2 sata ili 1 u komadu 4😂 ova druga opcija mi se vise svida, ali eto kako kada. Kako vasi preko dana spavaju tj. koliko?

Neposredna veza do poruke: 1116
17.8.2016 23:15:52   
lidac0605
Ojla curke user posted image

Danira user posted image za zubiće...tak budu valjda i naši kad krenu nicali jedan za drugim user posted image ...

Hipo,baš sam prije 2 tjedna kupila autosjedalicu na Ekupi na akciji za 400 kn,a bila je 650,od Nanie,Jaguar uzorak i gore kod glave jaguar,baš mi se dopala user posted image Inače je l/ll/lll grupa,znači od 9-36 kg,tak da sam sad mirna sa autosjedalicom dok god se mora vozit u njoj...turbo je pričvršćena i vezana u 3 točke i ne mrda nikuda...zadovoljna sam..

Jezic,kaj se tiče spavanja,moj ti jako malo spava po danu...po noći odspava 12 sati u komadu i onda po danu oko podne oddrijema 20 min do pol sata i popodne odspava oko sat,sat i pol i to ti je to do večeri...

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1117
18.8.2016 7:01:59   
danery
Jutro,da vam mahnem u prolazu user posted image kod nas na temi super za monologe i retoricka pitanja user posted image
Katy,hvala na zeljama za oporavak,pakujem u vrecu i nosim u bolnicu odmah user posted image netko u vizitu nosi voce,netko sok,a ja cu ozdravilice user posted image user posted image
Kako su vasi bebaci vec otfrkli,cudim se i nasmijem dok citam o njima user posted image user posted image

Juft,lidac,pa kud nania as,pa to vele da nis ne valja (rece majka dviju zadovoljnih korisnica iste marke user posted image )

< Poruku je uredio danery -- 18.8.2016 7:04:12 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 1118
18.8.2016 7:52:00   
lidac0605
Pa ne znam kaj žena očekuje od autosjedalice user posted image ja očekujem da ne mrda s mjesta i da je klinac dobro povezan...ova ispunjava oba uvjeta user posted image
Tak luda nisam da da dajem tisuću dvije kuna zato kaj je AS markirana,sve je to isto sr_anje...

NAdam se da je gospica već bolje user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1119
18.8.2016 8:12:31   
lidac0605
Evo,ja sam ovu kupila i baš mi je ok

https://www.babycenter.hr/nania-autosjedalica-grupa-123-beline-sp-jaguar-293237-118926.html

Neposredna veza do poruke: 1120
18.8.2016 9:14:23   
Danira
Lidac i D je dobio takvu i bas je super,moja seka je imala maxi coza i nis podebno nije bila.
Sve je to isto sam kaj marku platis vise nego kvalitetu.

Neposredna veza do poruke: 1121
18.8.2016 16:32:59   
hipo
Evo hipicaa napokon spava. Ona je grozna za spavat po noci i po danu.
Po noci oko 11 sati odspava s budjenjima svaki cas, a po danu tri puta po pol sata il ako fula i spava duze onda spava dva puta.

Takvu bi neku i ja AS koja ce bit dokle god je mora nosit.
Vidjet cu sta gospon muz ima za odpametovat.
Muz dolazi na more danas popodne, zavrsio je sobu od hipice.

Danas i jucer je ova blentavica htjela odgrist svoju pelenu dok je pelena bila na njoj. Pa sam zakljucila da oce cistuuser posted image
Opet mi grize bradavice, zlo malo. Danas me i za obraz isla ugrist i pocupala za kosu i onda rekla baba. Pa da egzorcista zovem da je smiri.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1122
19.8.2016 7:05:51   
hipo
Jutro!
Opet ja budna od 6, a hipica se vratila natrag spavat nakon cice. Da se probudila, meni bi se spavalo. I tako svaki dan.
Jeli smo mahune i prduckala je cijelu noc i jaukala. Mislim da cemo ih preskocit jos neko vrijeme. Drugo sve sta je pojela smo davno uveli pa mogu samo njih optuzit.
Njoj smeta i kad ja jedem neku hranu. Drama od prduckanja. Tako ne smijem krastavce i grasak. A bas mi se jedu krastavci.

Zadnjih tjedan dana jako dobro klopa i polako smanjuje sisanjw nakon obroka. Da mi da je hranim i dobro joj ide finger food. Najvise vodu pije na bocu iz slamke, a zna i sama pit i case, od pocetka je pila al bi ja drzala casu. Jedino ne kuzi da mora casu nagnut, to ne kuzi i na boci.
Nekidan na plazi neki mali Česi mamu zovu mamiiii
Eto ti hipice odma kopira i zove mamiiiaauser posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1123
19.8.2016 8:29:08   
Danira
Jutrouser posted image

Pijem kavu i jedva tipkam D se probudio oko 4 i plakao u snuuser posted image jos mi nikad tak nije,uvijek mirno spava.

Hipo hipica je bas naprednauser posted image

Ja cim pojedem kelj D se frce,grasak i krastavce jedem i ne smetaju mu.

Danas za rucak skarpina i blitva s krumpirom.

Jucer smo bili u sopingu,kupila speceraj za cijeli mjesec,sve za D i sve za skolu,jos moram im kupit slape i maloj za tzk bijele majice.
Ostalo mi od place par sto kuna,uzaasss,ta me skola svake godine ubiuser posted image

Zbilja vrijedi ona izreka " mala djeca,mala briga
Velika djeca,velika briga"

Skicnite u album stavila sam sliku svo troje kak papaju slanceuser posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1124
19.8.2016 8:44:51   
danery

IZVORNA PORUKA: hipo

Danas i jucer je ova blentavica htjela odgrist svoju pelenu dok je pelena bila na njoj. Pa sam zakljucila da oce cistuuser posted image
Opet mi grize bradavice, zlo malo. Danas me i za obraz isla ugrist i pocupala za kosu i onda rekla baba. Pa da egzorcista zovem da je smiri.

dakle pukoh od smijeha user posted image user posted image user posted image
šašava mala,nema šta user posted image user posted image

moja zmajica eno jučer dobila "krunicu"....ja u posjetu,a ona na glavici ima braunilu da joj lijekove mogu dati direkt...i to zagipsano,priti pliz.....kud mi ju žao što je u bolnici,tu mo došlo smiješno,s tim na glavi ko paun sa onih par peraca na vrh tikve user posted image

oooo,rekoh,madam,pa vas okruniše....sestre se nasmijale....vele ok je mala,guče im stalno i svima se smije,al kad zaplače,gaće padaju....i tak....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!