|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
4.6.2016 11:31:30   
mmamita

Naši pregledi user posted image

di.sak------------06.06.
Jupiter-----------07.06.
mmamita--------08.06.
mmamita--------13.06.
Lisica Mica------16.06.
saki84------------21.06.
Faustina----------22.06.
Hannah-----------22.06.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1776
4.6.2016 11:32:07   
mmamita

user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Desideria - 28.06 . user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 04.09.user posted image

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1777
4.6.2016 11:52:41   
mmamita
Hannah imas na svoj mailu korisnicko ime i lozinku, ako se zelis vratit na stari "profil".
A bebac se meni cini ok po kilazi za 35tt. A i po tvom drobicu ne znam di bi veci stao user posted image
Stopala mozes na kraju dana stavit u lavor sa hladnom vodom, dobro ce ti doc.

Mi smo "uboli" 2 lipa suncana dana, tako da sam bas lipo uvatila boje. Sutra se vracam u ST, jer imam neke stvari obavljat, pa u srijedu pregled i tako malo po malo docekat cemo taj termin user posted image

di.sak sretno s pripremama. Pa tebe ceka najljepsi dan u zivotu!!! Iako ti nebi bila u kozi samo radi vrucine, ali bi rado sve to ponovila user posted image

Desideria kako oni znaju falit u procjeni to ne zna niko!! Pogotovo kad to radi vise doktora u kratkom vremenskom razmaku, i trudnicu izbediraju! Vidit ces da ce bit sve ok! A i radjhala su se dica sa 2900 i 5900 i sva su bila zdrava, samo da posteljica odradi svoju funkciju do kraja!

Lisice user posted image za Vicu, pravi je! A ti si dobra s tim vjezbama, kako ti se da, svaka ti cast!

Ja sam sve oprala, dio ispeglala, ceka me to peglanje do kraja, spakirat jos sta mi fali, i ja spremna 100%
Kad samo promislim da imam jos tocno misec dana takva me panika uvati! Nekad u noci od te panike ostanem bez zraka! Znam da je sve to normalno, ali se isto pripadnem. Ma samo da user posted image dodje, pa ce sve bit lako!

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1778
4.6.2016 17:16:35   
faustina
Ej cure drage , a sta da ja napisem kad ste sve rekle , bilo bi visak , drz te mi se sve doti jedne , a ja i nemogu romane pisat
na ovom mob. juce se ja raspisala i otislo sve u nigdjezemsku, odma mi tlak skočija, moram brzinski pisat ili ode sve u p.m.
Tila san vas pitat jel ijednoj mliko pocelo curkati , danas me tako cicke zabolile ja samo malo taknula bradavice kad mlekeco iz njihuser posted image

< Poruku je uredio faustina -- 4.6.2016 17:18:07 >

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1779
4.6.2016 17:22:36   
faustina
Evo mene opet , ocito jedino ovako mogu , nekako mi doslo da se malo izjadan.
Po noci ne mogu da spavam , moj mis se toliko izrita iman osicaj da me guli iznutra , uvik gladna , pogotovo
ako slabije veceram negine mi objed u 3 ujutro , a po danu nemogu odmoriti od mog seniora M.bome se bas osica
da je finale blizuuser posted image user posted image

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 1780
4.6.2016 18:02:01   
Jupiter
Hej Hannah, dovoljan ti je mail i oni ti posalju ponovo lozinku.
Sto se pregleda i komentara gin to sve zvuci ok. I ne treba da beba bude super napredna ili tako nesto. Ponekad mi se cini da pojedini dokt i gin nikako ne mogu izaci iz "okvira" i/ili kao da smo samo brojevi pa nam tako hladno pristupaju..ne znam.
Znaci, dolje si ko brtva zatvorena?user posted image neka, neka, jos malo..
I meni prstici naticu. Smiju mi se doma da su kao cevapcici. Kupila sam neke kucne klompe dva br vece i taman su mi. Bojim se da cu dok rodim morati okolo bosa.. user posted image
Mmamita i ja ovdje dizem noge prema suncu ali sam tako blesavo bijele puti da mi trebaju dva ljeta za redom da bi pocrnila kako treba..
Drago mi je da ste bar ta dva dana sunca uhvatili, pogotovo kad vidis kakvo je primjenjivo ovih dana. Panika, ha? Mene hvata od bolnice, ne od poroda. Najradije bih da rodim kod kuce. Smuci mi se kad pomislim na njihove hladne hodnike, poglede, odluke..
Faustina i moja je tako ziva. Jos ako sam tek jela ili ujutro jos nisam bila na wcu...ubi me...Ali isto tako, ako se ne javi u ono vrijeme kad znam da bi trebala, full se zabrinem i vidis me kako ljuljam, bockam, zovem, pritiscem...samo da se malo mrdne.
Stvarno ti mlijeko vec curka user posted image ? Nisam znala da to moze i tako rano krenuti. Mislim, citam o tom kolestrumu ali da bas curka.. nisam znala. Iz tako nekog blesavog razloga sam zabranila mm mazanje cica sa uljem da ne krene mlijeko prije..a kad ono, ti meni kazes da i nije tako blesav..
Di.sak nauzivaj se u subotu! Skini se bosa ako bude trebalo! Mi cemo i to izvjesce cekati sa nestrpljenjem :)
Ja nisam imala djevojacko...ali ni on momacku. Zivjeli smo vec tri godine skupa pa nismo ni razmisljali o tome.

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1781
4.6.2016 18:59:37   
Jupiter
Mozda i vas zanima kao i mene, pogotovo ako nam je to prvo dijete..pa da podijelim sa vama:
Klik na------> Šalabahter za dojenje

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1782
4.6.2016 19:19:54   
faustina
Mozda san se krivo izrazila , nije da samo ide nego sam stisnula malo bradavice i izaslo je malo mlika . To je ocito vec priprema za dojenje, danas me cili dan nekako cidno bole

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1783
4.6.2016 19:38:06   
faustina
A meni dojenje nije strano , moga sinčića san dojila do njegove godine ipo dana , bija bi on sisa do dana danasnjeg
da me nije trazio sise svaki deset minuta , po danu i po noci , ja san mu bila izvor hrane duda varalica , iscrpljivalo me pa san ga morala odbiti od sise .

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 1784
5.6.2016 11:22:32   
mmamita
Faustina ja ne vidim da curka, ali ostane mi ne bradavici bijelo tako da znam da ga vec ima. U 1 T mi je bas curkalo, znala sam se nekad probudit bas s flekom na majici ili grudnjaku u predjelu di je bradavica.

Jupiter nase rodiliste je relativno novo i stvarno se zena ugodno osjeca unutra. Tako da me ne asocira na hladne hodnike i sve sta si navela. Cak su mi se sestre na 1. porodu i nakon bile toliko divne da se bas veselim povratku tamo. Ali me strah neceg drugog, neka luda panika, a ne znam cega. Mozda me strah prirodnog poroda, kojeg tako zeljno iscekujem, jer ne znam sta ocekivat pri samom kraju/izgonu. Naslusala sam se svakakvih prica, ali kad sve skupa zbrojim virujem samo u ono da boli kratko izgon i da brzo prodje. Ostalo me ne zanima jer svatko ima svoju pricu...

Ja sam se jucer ipak okupala i mogu vam rec da je more toliko dobro da steta ne iskoristit. I danas cu jos jednom prije odlaska a onda nastvaljam u istom tempu po Splitu user posted image

di.sak kako je bilo jucer? I sretno sutra na pregledu! user posted image

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 1785
6.6.2016 13:01:45   
di.sak
hello, ladies! user posted image

krenut ću s pregledom..
vidla sam nalaze od šećera: glukoza natašte 4,2, nakon 120 min 5,1 user posted image , malo niži hemoglobin pa mi je gin propisao Heferol za željezo, skroz sam zatvorena, malo su mi noge natečene, al okej, bole me prepone dok hodam za popi*dit, a dr veli da je to sve normalno... moja curica raste, mjere su dobre, sad je 28+5 i teška je 1400g, od zadnjeg pregleda dobila 2 kg tak da sam sad na +14 i ima da rodim s najmanje 110kg user posted image idući pregled 27.6.

u subotu bila na djevojačkoj, tema "hula lumpa" user posted image bazen, pijesak, tropsko voće, catering, nas 17 i bilo je fantastično user posted image user posted image ostala sam do 4 ujutro user posted image baš mi je bilo dobro hahahha..danas goste očekujemo na kasnom ručku, mm kuha (ko i obično user posted image ) pa ćemo se opet malo opustit user posted image

Jupiter sretno na pregledu sutra!user posted image javi se! user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1786
6.6.2016 13:01:46   
Jupiter
Kod nas bas neko zatisje na temi a i meni se ne da pisati.
Jucer smo bili skoro cijelo popodne na moru i cak sam se okurazila zbog Mmamite i zaplivala! More je savrseno!! Osjecala sam se taaako dobro!!

Faustina da, mislila sam da ti vec samo kaplje. Meni isto ima samo onako, kremasto. Citala sam poslije i to je sve bas kako treba biti. Samo kod nekih se javi kod drugih ne.. Neka, bar si sigurna da imas mlijeka :)

Mmamita bas zavidim na takvoj bol i ljudima. Ja se samo nadam da cu naletiti na neku normalnu smjenu a isto tako da porod sam protekne sto prirodnije..

Di.sak javi kako je prosao pregled! Tako smo nestrpljive sa tim info! Nemoj da nas brines pa da mislimo da se ne javljas jer nesto nije kako treba..

I ti Desideria user posted image Kako si? Kako busa? Kakva je cimerica/e? Bas sam od Mare cula da je hrana katastrofa u bol. Da li je i kod tebe takva?

Ja jedva cekam sutra. Jedino mi muka ono donje sredjivanje..
Javiti cu se kasno popodne jer imamo dosta toga za obaviti.

Ostale user posted image user posted image gdje ste? Sta radite.
E da...! Kolike su vam torbe za rodiliste? Ja, ma koliko god da sam micala neke stvari, nisam mogla manje od jedne skolske torbe..

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1787
6.6.2016 13:03:19   
di.sak
hahahaah, Jupiter, baš gledam, 1 sekundu prije tebe sam objavila post user posted image user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1788
6.6.2016 13:06:43   
Jupiter
Hej Di.sak pisale smo u isto vrijeme!user posted image
user posted image user posted image za pregled!
user posted image za zabavu i user posted image za takvog muzica user posted image
Sve same dobre vijesti! Jupii!!

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1789
6.6.2016 13:08:41   
Jupiter
Naši pregledi user posted image

Jupiter-----------07.06.
mmamita--------08.06.
mmamita--------13.06.
Lisica Mica------16.06.
saki84------------21.06.
Faustina----------22.06.
Hannah-----------22.06.
di.sak------------27.06.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1790
6.6.2016 13:21:41   
Desideria
Evo me 😊. Danas me konacno ispregledala moja dr. Dosla mi je na samo mimo vizite. Rekla.sam joj da mi svaki cca drugi dan nesto vodenkasto iscuri. Odvela me na uzv. Kolicina vode ok nis posebno puno ni malo. Protoci ok..tezinu nije gledla. Zatim na amnioskopiju, voda ok, vodenjak nogdje nije napunuon pa da iz njega curka, vadila mi je krv da vidimo kks i crp da nije upala. Nalaz se ceka. Prema svemu sudeci urin, malac pritisce negdje pa curne. Hrana je koma K O M A. A ja jos na dijabetes dijeti. Bljutavo neukusno neraznovrsno i sto je najvaznije nije dijabetes dijeta. Dođu trudnice na guk profil i sjexxx im.nalaz svojom tzv dijabtes dijetom. Uglavnom, ako ne bude iznenađenja i ako nalaz uzv u petak bude ok porađaju me u ponedjeljak! Tada sam 38+1

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1791
6.6.2016 13:47:10   
Jupiter
Hejj draga! Desideria! Ti me svaki put iznenadis!
Ali zasto na inducirani porod ako je sve ok? Ili?
Pa mi cemo dobiti kasnoproljetnu bebu!!! wooooaaah
Sad sam bas ono....kako...sta...joojj

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1792
6.6.2016 13:52:18   
Desideria
A sta ja znam. Radi dijabetesa, radi sumnje u zastoj itd itd....

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1793
6.6.2016 13:55:04   
saki84
dan svima user posted image

prvo za preglede bravo, da su svi u najboljem redu i da bebice lipo napreduju user posted image
di.sak to ce bit prava curka, bas me zanima koliko ce moj malecki imat na sljedecem pregledu, mogao bi i on tako neku kilazicu jer mama se ne stedi user posted image ...
mammita drago mi je da uzivas i da si se cak i okupala...ja mislim za vikend neki pokusaj ako more bude moje temperature mada nekako s obzirom da ce ovo ljeto izgledat kao i ono 2014 mi se cini da necu tako brzo se smocit.
Jupiter vidim i ti pises da si se okupala...pa vi ste sve hrabre, meni ako nije tako rec pišaka ja ne prilazim user posted image
Desideria za nalaze da budu dobri user posted image ..a sta se tice klope bolnicke bome bi meni dobro dosla da malo usporim sa kilama, sve se nekako pocelo ljepit za mene user posted image
Ja jutros odnjela doznake i papire za otvaranje komplikacija, i nakon toga sjela popit kavu i tek tada mi doslo do glave da nije jos tako puno ostalo...ponekad mi se bas cini da vrime brzo leti, ali samo na dane user posted image
ja punila paprike i tikvice, sad se krckaju i jedva cekam da budu gotove da se ljepo napapamo ja i moj malac vragolanac user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1794
6.6.2016 15:53:04   
Hannah20
Ooo i curica postaje velika ... Super ! Sto se tice zabave, meni fali piće user posted image user posted image ! Osjećam se kao liječeni alkoholičar . Ha ha ha.

Jupiter sretno na pregledu !!!

Desideria pa to je super !!! Pa blago tebi ! Jaoooooo sad me euforija oprala, kako se ti osjećaš ,? Jesi Uzbuđena ?
Mare sigurno da je hrana fuj kad si na toj prehrani radi žuči , ili ti se moze donijeti hrana ? Ako moze zovi, ja sam jos pokretna koliko toliko nije problem ...

Bila sam danas na tečaju za trudnice . Znaci strašno . Papilova . Osim sta nisam saznala nista sta vec ne znam, vidjela sam na slikama izgon , i moram vam reci da nije ohrabrujuće ni bitno uopce za trudnicu . Cijeli dan imam da oprostite proljev od toga . Mislim naravno da znamo da je to fuj i da izgleda bolno i očajno, ali koji k.??? Nam to tako slikovito pokazivati. ??!!! Ono je za preći u pedere . MM nije komentirao ali da sam ja MM ili TM propederisala bi se nakon onoga danas . Jao !!!!! Jos kao dal cemo u obilazak boksa ?? Mooooolim ? E jos bi mi to trebalo . Ovako cu sanjati sad mjesec dana samo izgon , a onako bi sanjala izgon na onoj stolici/krevetu za mučenje .
Uglavnom zavrsila sam s tečajem . Sutra je kao patologija trudnoce . ? Ne kuzim sta izvode i sta pokušavaju s tim tečajem .... rAZOCARAVAJUCE!
Desideria nadam se da ovo sta sam pisala ne utječe na tebe jer ti si to vec prošla , ne želim nabijati nekome paniku, ali brate nije im trebalo ono slike izgona, rezanja međice i Sl. Ne moze mi to pomoći .

< Poruku je uredio Hannah20 -- 6.6.2016 15:54:44 >

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1795
6.6.2016 16:04:50   
di.sak
Hannah, ja sam bila 20.5. na tecaju koji je trajao 2 i pol sata u domu zdravlja, to je kao neko predavanje ili prezentacija i patrinazna se najvise zadrzala na dojenju..kaj se tice izgona, pokazala je video, al kako ona kaze "najljepsi" kojeg je nasla :D bez rezanja i bez dreke, kaj ja znam, nije bilo ugodno gledat ni nama ni muzevima okolo, al stvarno nije izgledalo bog-zna-kaj strasno...
al si me nasmijala s ovim pederisanjem :))))) hahahaha

Saki, s obzirom da smo tu negdje po terminu 2 tj sim-tam, bas me zanima kolko ce tvoj deckic imat grama :))) jel imate ime vec? ne znam jesi rekla il ne :/

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1796
6.6.2016 16:07:05   
Desideria
user posted image Hsnnah upisala sam.se od smijeha. Al me iznenadila cinjenica da ja idem rodit 3.putbi da fakat ne znam kak to izgleda iz te perspektive ahahahha. Jos.me nije frka mislim da ce poceti za vikend. Al da me strah, strah me. Pricala sam danas i sa mojom ginickom koja ce me porađati. Pa nek zna. Zapravo vise me strah ako ce biti kiretaza posteljice iza. Do sada je oba puta bila. Zadnji put sam se jedva probidila iz narkoze. Tlak mi je bio u podrumu. Poslije boxa u predrađaonu i dve boce infuzije sam dobila

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1797
6.6.2016 17:42:13   
mmamita
di.sak ajme super za pregled! To je bas već prava cura! Neka samo tako nastavi. I neka si se ti izgustala na djevojackoj. Baš si je dobro opisala, čak sam mogla i dočarat sve to!

Jupiter si vidila! More je fantazija, idem sutra ujutro opet s malom. Šteta je dangubit kad znam da za 20 dana neću moć više nigdi. Reka mi je muž , pa jeb... jel ti sebe čuješ, em stenješ dok hodaš, dahćeš, pušeš ko slon user posted image Još se smijem, ali baš je bezobrazan user posted image

Desideria ti baš šokiraš čovika! Ali s obzirom da imaš šećer praksa im je indukcija u 38tt. Nadam se da će sve proć u redu i jedva čekam da nam dodje 1. bebica user posted image I toplo se nadam da nećeš ovaj put doživit istu situaciju s posteljicom!! Držim fige!

Hannah a jesi luda user posted image user posted image Smijen se ko luda. Ja sam ti u 1. trudnoći pregledala sve filmiće na youtube-u sa porodom. Tražila sam isključivo one di se apsolutno sve vidi i bila toliko uživljena!! Očito nešto nije u redu sa mnom user posted image I onda mi se dogodi carski, a pripremila sam se na sve viđene situacije user posted image
Zato sam ovaj put još spremnia user posted image

saki dok se mi sve zaredamo i eto i tebe user posted image . Ma brzo će to proć, brže nego misliš! I mene baš zanima koliki je tvoj user posted image Iako virujen da je sve u redu!

Jupiter čekamo izvješće sutra ko napete puške user posted image

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1798
6.6.2016 19:59:23   
saki84
Di.sak da mi smo blizu, meni je malecki na proslom pregledu imao malo vise od 900 grama (25t)sljedeci mi je pregled taman u 29 tt vjerujem da vec sada ima 1kg :-)..i da moj maleni djecak ce se zvati Toma user posted image
Hannah ja uopce ne zelim znati tako mi je lakse. Ja npr volim seriju dr.haus ali kod scena masakra ne gledam dok mi Mm ne kaze da je proslo, tako da bolje da ne znam. Kod mene je ona ''blazeno ne znanje''
mammita da ja sam zadnja, vi cete svi vec se rjesit dok ja dodem na red. Nadam se da me necete ostavit samu na ovoj temi user posted image ...

< Poruku je uredio saki84 -- 6.6.2016 20:01:00 >

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1799
6.6.2016 23:03:21   
Hannah20
Di.sak , mi nismo imali nista o dojenju, a to bi volila slušati . Vjerovatno ce biti ovih narednih dana ali na NE IDEM !
Desideria , Haha pa priroda je tako odredila da ni ne vidimo , i mater mi kaze da je troje rodila, a da nebi mogla to gledati .

Mamita najjača si, ja ne mogu jer me hvata teška panika, "sta ne znas i ne boli te" .
Saki i bolje da ne znamo . Ma nije tu bilo krvi bas , nije mi problem krv nego jednostavno nije za gledati . Mozda sam ja luda ali meni nije . Držala sam se za glavu skoro sam sebi nos slomila eto tako izgleda ajme .

Da ne govorim da je prezentacija jos od starog rodilišta pa onda dolazi slajd di su kao neka klješta koja se koriste umjesto vakumA, al kaze ona , ma zanemarite ovu sliku ova klješta se vise ne koriste . Znaci strašno user posted image pobjegla sam od tamo glavom bez obzira .

Meni su noge natekle ajme , desna pogotovo ...

Jao pa stiže beba sljedeci tjedan user posted image user posted image user posted image

Jupiter sta ima ?

< Poruku je uredio Hannah20 -- 6.6.2016 23:07:47 >

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!