Jupiter
|
Hej Hannah, dovoljan ti je mail i oni ti posalju ponovo lozinku. Sto se pregleda i komentara gin to sve zvuci ok. I ne treba da beba bude super napredna ili tako nesto. Ponekad mi se cini da pojedini dokt i gin nikako ne mogu izaci iz "okvira" i/ili kao da smo samo brojevi pa nam tako hladno pristupaju..ne znam. Znaci, dolje si ko brtva zatvorena? neka, neka, jos malo.. I meni prstici naticu. Smiju mi se doma da su kao cevapcici. Kupila sam neke kucne klompe dva br vece i taman su mi. Bojim se da cu dok rodim morati okolo bosa.. Mmamita i ja ovdje dizem noge prema suncu ali sam tako blesavo bijele puti da mi trebaju dva ljeta za redom da bi pocrnila kako treba.. Drago mi je da ste bar ta dva dana sunca uhvatili, pogotovo kad vidis kakvo je primjenjivo ovih dana. Panika, ha? Mene hvata od bolnice, ne od poroda. Najradije bih da rodim kod kuce. Smuci mi se kad pomislim na njihove hladne hodnike, poglede, odluke.. Faustina i moja je tako ziva. Jos ako sam tek jela ili ujutro jos nisam bila na wcu...ubi me...Ali isto tako, ako se ne javi u ono vrijeme kad znam da bi trebala, full se zabrinem i vidis me kako ljuljam, bockam, zovem, pritiscem...samo da se malo mrdne. Stvarno ti mlijeko vec curka ? Nisam znala da to moze i tako rano krenuti. Mislim, citam o tom kolestrumu ali da bas curka.. nisam znala. Iz tako nekog blesavog razloga sam zabranila mm mazanje cica sa uljem da ne krene mlijeko prije..a kad ono, ti meni kazes da i nije tako blesav.. Di.sak nauzivaj se u subotu! Skini se bosa ako bude trebalo! Mi cemo i to izvjesce cekati sa nestrpljenjem :) Ja nisam imala djevojacko...ali ni on momacku. Zivjeli smo vec tri godine skupa pa nismo ni razmisljali o tome.