|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
7.6.2016 12:42:20   
Hannah20
A Jupiter je tek danas na pregledu, krivo sam skužila .
Vec gledam sta se ne javlja .

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1801
7.6.2016 14:54:04   
Jupiter
Hej drage moje. Evo sto smo saznali danas..
Kod gin smo izmjerili tlak (120/70), tezina +2kg (ukupno +15kg), proteina u mokraci nema. Dolje skroz zatvorena ali omeksalog cerviksa. Dobila uputnice da nastavak pregleda obavljam od sad samo u bolnici i uputnicu za sam porod, te uputu da se vidimo 6ti tjedan nakon sto rodim.
U bolnici na uzv Leona savrsena. Glava dolje, super protok kroz pupkovinu.
Velicine po tjednima. Po onoj tal stranici ispada da je teska 2.7kg. Primjereno plodne vode. Ugl sve 5. Za 7 dana narucena ujutro kod njih i slijedi nam prvi ctg user posted image .
Ja i mm presretni!!!!
Pisemo se jos ubrzo!

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1802
7.6.2016 14:56:00   
Jupiter
Naši pregledi user posted image

mmamita---------08.06.
mmamita---------13.06.
Jupiter-------------14.06.
Lisica Mica------16.06.
saki84--------------21.06.
Faustina-----------22.06.
Hannah------------22.06.
di.sak---------------27.06.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1803
7.6.2016 15:10:33   
saki84
Jupiter za pregled user posted image user posted image ...samo u prolazu malo u guzvi...tipkam kasnije

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1804
7.6.2016 15:16:36   
Hannah20
Super , odlično !! user posted image user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1805
7.6.2016 15:27:39   
lidac0605
Jupiterko user posted image user posted image user posted image ,još malo i evo štrucice user posted image !!!!
Leonice,čekamo te user posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1806
7.6.2016 17:24:07   
belina
Evo ljetne bebice da se malo ubacim. Sad sam se prebacila virkat sta ima kod vas posto su proljetnice skoro gotove. Heeheehe!
Sretno svima a veliki poljubac nasoj hrabroj jupiterki!!

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1807
7.6.2016 17:31:17   
mmamita
Jupiter ajme super! Baš lipe vijesti user posted image Leonica je taman kako treba biti. Prava cura user posted image

Otišla sam i ja na tal. stranicu i upisala mjere od prošlog pregleda sa 35tt kad je beba po njoj imala 3kg. Po mjerama ispada 3180g. Ajme meni, živo me zanima sutra kolika će biti. Cili dan se mislim šta da radim i mislim da sam odlučila. Ako beba sutra bude velika oko 3500g, dogovorit ću se s njim da idemo na indukciju za 2 tjedna, jer mi se čini da tako ništa ne gubim. Budem li čekala do poroda odnosno do termina bit će vjerojatno oko 4kg i ne gine mi dogovoreni carski. Ovako ću barem probat prirodno. On je sigurno u bolnici 22.06.. a tada ću bit 38+2. Jedino ako ne bude dežuran tih dana onda ništa, odustajem od nauma.

Desideria ima li šta novo?

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1808
7.6.2016 18:54:19   
Jupiter
Evo, bili opet do mora...malo tocati nilske gleeznjeve user posted image
Isli mi kupit japanke, muski kroj, broj 41/42 a inace nosim 38/39.. tako da nam svima izgleda ne gine ovo kad je ovako toplo.

Nego, zelih reci Hannah...Odite na one druge dijelove tecaja, necete pozaliti. Slike poroda stvarno nisu za svacije oci i zeludac.. Tu sam na Mmamitu...takodjer sam namjerno trazila svakakve verzije na youtube..

Belina, hvala draga! Uzbudjenje nam raste kao i temp na roplomjeru danas user posted image , odbrojavamo sitno i placemo na svaku kenjkavu pricu ili sliku... Sta da ti kazem user posted image

Lidach ovo navijanje je bas super osjecaj! Vec doma vidim kako ce biti razmazena..svi je jedva cekaju..i jos prva cura u obitelji. Svi, tj sve tete, babe i ostale...su poblenavile user posted image user posted image

Mmamita ti sve neku veliku djecu radjas user posted image
To jeni inace tako u tvojoj fameji? Drzim sve fige da uspijes u naumu da bude prirodni.

Desideria javi ako ima kakvih promjena i sl. Pisi, zali se, znas da mislimo na tebe..

Di.sak i Saki, vas dvije ste nam zadnje na listi ali ne brinite...mi, barem ja, cemo vam dosadjivati dok ne dodju bebice!! Necete biti same na temi, to sigurno!!

Sad odoh i ja da virim sta mi rade proljetnice i na odbrojavanje user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1809
7.6.2016 19:05:12   
Desideria
Nisam nesto od volje. Prvo je bilo porod u ponedjeljak radi gestacijskog i.manje bebe..e sad jednom dnevno nađem vodenu fleku na gacicama. Ja to uredno prijavljujem daju mi kompresu ali ostatk dana nista. Jucer me moja dr pregledala. Uzv plodna voda ok granicna, amnioskopski pregled ok, gledala da vodenjak negdje nw curka ali ne. Ok kompresu i svaku promjenu da joj prijavim jer je dezurna. Ali do jutra nista. Buđenje je u 5 i sestre nas tjwraju da hodamo radi ctg. I ja na wc a ono fleka. Zovu moju ona opet amnioskopski pregled sve ok. Njoj nista jasno. Kaze da to jos nije imala. I bila je u viziti i poslije mi dođe sama i kaze da sad ide doma iz dezurstva ali da je rekla da.me prate. Ako dođe vodena fleka dr mora pregled napraviti. Ako se dokaze da je plodna voda da idem na porod. Ali da ona nije majsretnija jer bi rađe da izdrzimo do ponedjeljka kad sam vec 38.tjedan jer bebe rođene pod gestacijskim a prije 38.tjedna se teze prilagođavaju....

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1810
8.6.2016 0:10:50   
mmamita
Desideria baš čudno. Ne mogu virovat da se sad pred kraj to događa, a i ona se nije nikad susrela s tim user posted image Ali ja nekako virujen da ćeš izgurat do sljedećeg tjedna. I to za šećer nisam znala da bebe tada nisu spremne prije 38tt. Sigurna sam da ti je dan ko godina i da misliš da nikad kraja, ali samo misli pozitvno! Bit će malac u redu user posted image

Jupiter da japanke 41/42 user posted image dobra si! Prva cura u obitelji je uvik posebna svima. I moja je prva, tako da svi jadni muškići ne dolaze uopće do izražaja od šefice user posted image
A šta se tiče nas, nije niko bia ispod 3500g, ali opet svi smo bili u normalnim granicama.
Već sam sama sebi dosadila sa ovim carskim, a mogu mislit vama! Ali izdržite me još malo user posted image

Toliko sam nestrpljiva šta će sutra bit da uopće ne mogu zaspat. Najradije bi ove kazaljke na satu prstom pogurala da bude 8h ujutro da se počnem spremat za pregled user posted image

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1811
8.6.2016 9:50:02   
Jupiter
Jutro!
Desideria, slazem se sa Mmamitom.
Moguce je da ti malac tako pritisce mjehur ili da curka toliko mala kolicina p. vode da se ne moze izmjeriti jer se ona non-stop obnavlja. Tako da i ja vjerujem da cete docekati taj 38tt i da ce biti sve kako treba. Samo pokusaj da se i ti malo opustis i da se ne lovis za svaku izgovorenu rijec gin jer su oni obavezni sve nabrojati a mi se uvijek "uhvatimo", tj cujemo samo one lose..

Mmamitica ti si sad vec sigurno obavila svoje. Jos uvijek imam prekrizene prste.. zelim da budes zadovoljna. Ne dosadjujes sa tim,vidis da svaka od nas ima nesto...ja doma isto imam osjecaj da muzu doslovce "pilim" mozak sa pricama kako je tesko uz drip...isto tako i za epi... Imam potrebu stalno o tome..a samo mi on nekako blizu user posted image jadnicak..
Ugl cekam/o novosti!!

P.s. zaboravih napisati da nam je Mare jos u komadu te da danas pop ima pregled i uzv pa cu javiti novosti. I dalje vas sve pozz!!user posted image

< Poruku je uredio Jupiter -- 8.6.2016 9:53:14 >

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1812
8.6.2016 10:58:16   
mmamita
I naravno kako to uvijek biva, ništa nije po planu. Isplakala sam kišu suza od izlaska iz ordinacije do sada. Beba ima 3600g, i kaže on da se više niti ne nadam. Kad je vidia moj izraz lica pokuša je malo ublažit cilu priču, kao da dođem opet za 2 tjedna čisto da provjeri da nije pogriješia. Pitala sam može li indukcija za 2 tjedna, pa makar da probamo, ali veli on ne jer ako je sve u redu ne inducira se prije 39tt. Tj. on ne preporuča i nebi "riskira" na taj način.
I eto drage moje, barem znam šta me čeka user posted image
Dalje mi ništa nije govoria niti me pregledava doli, tako da virujen da je sve ostalo ok. Nisam od šoka ni pitala ništa više.

Tila sam Mari poslat poruku da je vidim kad sam već u bolnici, ali nisam na kraju tila onakva pred nju. I ovako joj ajme šta mora tamo ležat, još da sluša moje žalopojke user posted image

Barem ću vjerojatno znat točan datum kad ću se moć mazit sa mojom bebicom. user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1813
8.6.2016 11:10:21   
Jupiter
Hej, draga Mmamita.. ne budi mi tuzna, molim te user posted image
Samo se sjeti koliko gorih stvari ima i desavaju se svaki dan. Hej, pa mi imamo zdrave i lijepe mrvice u busi! A da mene pitaju, pa radije bih otisla na carski nego na inducirani, pod dripom.. ali to sam samo ja.
Grlim te jako, jako! Neka ti osmjeh krasi lice!

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1814
8.6.2016 18:19:57   
Lisica Mica
Ajoj šta se svega izdogađalo...

Desideria, žao mi je šta si zaglavila u toj bolnici, mislim da te samo izluđuju tamo ti svi doktori...izdrži još malo, sad je tako kako je, još malo i vidit ćeš svoju bebicu i uvjerena sam da će sve biti ok, dobro te kontroliraju, još malo izdrži...user posted image , mislimo na tebe
Moguće da ti to urin curka. I meni se to dogodi tu i tamo, već dugo vremena, u zadnje vrijeme izađe tu i tamo i nešto sluzavo bijelo (bljak, sorry na ovom opisu), to su pripreme na ono šta slijedi...
mmamita, čini se da neće ispasti kako si htjela...ali nikad se ne zna, kaže se "čovjek snuje, a Bog odlučuje", bit će onako kako je najbolje za tebe i tvoju bebu, uvjerena sam, misli pozitivno user posted image
Jupiter, user posted image za pregled i veliku curu Leonu!!!! A za oticanje...šta da ti kažem, valjda si jednostavno tome sklona i nema tu pomoći...osim držanja nogu na povišenom i šetanja kroz more...još malo...
Šta se tiće straha od poroda ili bolnice...mislim da je to normalno i svi ga imamo (pogotovo prvi porod), ja sam isto u kategoriji onih koji se više boje bolnice i kakvo će biti osoblje nego samog poroda...osobno bih voljela da bude šta prirodnije moguće i ne bih htjela ni drip ni epiziotomiju, ni prokidanje vodenjaka, da me prisile da satima ležim na leđima, a Bože sačuvaj nalijeganje na trbuh...to mi sve skupa stvara nervozu jer znam da ću se tamo vrlo vjerovatno morati "natezati" s njima oko toga, a to mi se ne da...a sa druge strane možda se iznenadim pa sve bude ok...u svakom slučaju ću se iznenaditi jer rijetko bude onako kako smo mi zamislili user posted image

Ne znam više šta da vam napišem, ja sam ok, još idem na vježbe, sutra planiram malo smočiti noge u moru user posted image , nekako sam nervozna zadnjih dana (komešaju se hormoni), na momente bih najrađe odma u rodilište da se to više riješi user posted image , a nekad mi se čini da neću nikad...

Pozdrav curke i držite se!!!!!!!!!!!user posted image
user posted image

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1815
8.6.2016 19:42:29   
mmamita
Ma evo došla sam malo sebi, pribala se...
Šta ću sad user posted image
Još sam danas odradila zubara. Kad je već dan počea krivo nek bude tako do kraja. Sad je popustila anestezija pa me malo boli ali reka je stomatolog da sutra nebi trebalo ništa bolit.

Lisice pa ti još na vježbama user posted image Nema šta, imaš volje na pretek user posted image

(Odgovor članu Lisica Mica)
Neposredna veza do poruke: 1816
8.6.2016 19:43:26   
mmamita

Naši pregledi user posted image

mmamita----------13.06.
Jupiter-------------14.06.
Lisica Mica---------16.06.
saki84--------------21.06.
Faustina------------22.06.
Hannah-------------22.06.
di.sak---------------27.06.
mmamita-----------27.06.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1817
9.6.2016 11:27:38   
saki84
Jutro user posted image
Desideria kako si, kakvo je stanje?
Mammita pokusaj se ne opterecivat sa carskim, bit ce sve u najboljem redu i kako bude najbolje za vas dvoje.

ja sam vam cure moje jutros bila kod svoje gin jer sam napipala kuglicu i nateklinu na ljevoj strani kod prepone i ispada da sam dobila kilu, oko 13 h se idem zapisat kod kirurga na razgovor. Nadam se da nece rasti i da ce se smiriti inace mi sljedi carski. Boli me kad se dizem i dok hodam, zateze me cijela ljeva noga. Bas neki ruzan osjecaj. A bebonja se primirio kao da zna da me bolucka.
I kod mene svako malo neki problemcic iskrsne, taman kad sam se mislila opustit. user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1818
9.6.2016 12:42:25   
Jupiter
Lisice isti strah/ovi i mene muce. Ja bi najradije da sam si mogla priustitu Doulu i roditi doma. Na poznatom..
I da, ide se skoro svaki dan do mora jer sam drugi red od njega pa mi stvarno nije daleko. I onda i ja gackam po plicaku.

Jucer je bilo neko suc-muc vrijeme...a ni danas nije nesto.. Jucer sam u sekundi promjenila raspolozenje. Cijeli dan sam bila super i onda, odjednom, sve mi je islo na zivce, smetalo..nerviralo...bila bi plakala..
Takav dan + hormoni..

Mmamita ja nocas sanjala kako sam na redovnom pregledu i moram sjesti na onaj stocic za radjanje da me pregleda i pita me hocu li sad na carski ili idemo na inducirani? Ja ono....wtff?? I probudim se.. uhhh

Saki, nadam se da nije kila, vec obicno, kratkotrajno, zacepljenje koje ce brzo proci. Bas javi kad ides na razg. Nadam se da neces ni to dugo cekati. Ehh..vajk nesto nadjemo ili nesto nadje nas..

Ostale user posted image user posted image ? Jeste li spremne? user posted image
Desideria drzi se user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1819
9.6.2016 14:01:05   
saki84
Bila, zapisalo me u pon u 10 ujutro. Ako bude puno bolilo morat cu na hitnu. Sad lezim kuci i nemq mrdanja dok se to malo ne smiri, a nadam se da oce. Bojim se tog ukljestenja samo tako user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1820
9.6.2016 15:08:53   
mmamita
saki jesi nešto teško dizala pa te tako uklještilo? Jbnti nadam se da nije ništa strašno! user posted image da što prije prođe!

Jupiter ti se redovito točaš vidim ja user posted image Neka, guštaj!

Di nam je Nina i Cvrčak? Javite nam se samo da čujemo kako ste!

Mi smo se izđiravale jutros, bile u bake na ručku i sam idemo malo odspavat. Triba malo odmorit user posted image
Zovu nam ružno vrime ovi vikend i naredni tjedan, tako da će malo odahnit od ovih vrućina pred kraj. Meni skroz odgovara user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1821
9.6.2016 15:16:39   
saki84
Mammita jucer sam se mucila na wc-u jako dugo, mislim da je to pridonjelo tome...imala grceve al nikako izbacit jer je bilo ogromno i tvrdo. Gin nije zabrinuta al ja nakon sto sam pogledala po netu vidjela da to nije tako bezazleno. I jos maleni me zeza pa nece da se bas javlja. Lezat cu par dana pa se nadam da ce bar malo proc. Stalno nesto.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1822
9.6.2016 16:39:00   
faustina
Ej curke , stavila san novu fotkicu svoga trbušćića , ja mislim da se vidi razlika na odnosu na prvu slikicu.

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1823
9.6.2016 18:37:59   
mmamita
saki ap si se to toliko jadna natezala da si kilu dobila. Sorry ali toliko si me nasmijala!! user posted image Ali isto toliko mi je žao. Ja sam sigurna da će proć, samo ti lezi a usput ćeš i odmorit malo user posted image

Faustina bravo, evo i ja sam stavila slike. AJmo i ostale cure, vrime je za naše balončiće. Prošlo je više od mjesec dana od zadnjeg postavljanja slika.
Moje su malo mutne, jer sam slikala priko laptopa, a kamera je očito očajna... Ali ne da mi se opet namištat user posted image I izgledam sebi presmješno u ovim kratkim hlačicama, a drobina ispala user posted image

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 1824
9.6.2016 20:44:02   
Cvrčak
Drage moje,
Kod mene ide sve uredu.
Čirnem vas svako par dana. Imam pregled u sridu i nadam se da ce sve biti uredu.
Ne znam kako vi, al mene popodne pocme sve zivo bolit ka da san radila u rudniku, a na dane i ne maknem bas sa sobom.
Ne mogu docekati dan kad cu svog mališu privit na prsi.
Je li koja od vas razmisljala o porodu na stolčiću, čula sam da je to bolje nego li na onom krevetu.
Joj ja se stvarno bojim da ne prenesem i ovaj put, i dajem se u potragu za svim sto mi moze potaknuti porod.
Ja idem s brodom na 2 tjedna, inace sam svaku trudnocu provodila na brodu i super sam to podnosila. A svi smo ludi za brodom i morem.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!