di.sak
|
hello cure! :) ne trebam ni napominjat da vas citam cim neka od vas objavi poruku... :D sve preko moba, pa evo sad preko moba i pisem, jer mi se ne da palit laptop :/ Mare i Desideria, sve bu bilo okej! drz'te se :) navijam za vas i bebice! Saki, nadam se da nije zuc..al fala bogu pa su se malo bolovi smirili :) ja sam u srijedu, petak i subotu cistila kucu generalno i sad trpim bolove u krizima i nogama...sva sreca pa mi je dosla sogorica (blagoslovljena bila :) ) pa mi je pomogla..u cetvrtak bili u zagrebu na rostilju kod kume, u nedjelju bili moji kod nas na rostilju...vrijeme je super, pa da se iskoristi.. ne znam jesam li javila da sam bila u domu zdravlja, isla vadit krv za secer, pa cekam sad ponedjeljak da vidim nalaze...jucer malo pljevila vrt... sad se malo odmaram, jer brijem da ce mi kriza otkazat totalno, ako se primim jos nekog posla...inace nemam bas nikakvih problema, malena je zivahna i udara sve u 16 :)) i neka... prije 10 dana mm i ja bili na tecaju i dobili potvrdu, tako da ce tata biti prisutan na porodu :D neki dan dobila od seke jos robice i sad vec ne znam kud bi s toliko toga...samo kapica sam nabrojala 29 komada ahhahaha...neka se nade :D
|