Desideria
|
Joj evo mene i mog pregleda. Niti jedan mi nije prosao skroz ok. Ok je jedan 😂. Malisa je ok, 2600g, ja zatvorena, plodna voda ok sve super. Ali u urinu su mi svasta nasli i leukocita i proteina. Pa me poslala u privatni lab u istoj zgradi na nalaz urina. Tamo leukocita 500 kroz nesto, i 3+, pise nesto bakterija i nitrita. Digla je frku. Moram urin na urinokulturu. A mi sutra na vikend. I glupo mi sve otkazati radii toga. Zovem prijateljicu dr u klaicevoj kaze ona to ne mora nista biti. Zovem 3 privatna laba u zagrebu nitko naravno sutra ne radi. Muz spasava situaciju, zena od kolege radi u jednom privatnom i kaze dodji odmah. Ja pitam a sta je s onim prvim jutarnjim urinom, veli ona nije to bas takva frka. Ako sta ima pokazati ce se ovako i onako a ako je negativan mozemo ponoviti za svaki slucaj u ponedjeljak. Djeca same doma, muz otisao na vikendicu pokositi da mi mozemo sutra doci a mama i ja po zagrebu vozimo uzduz i popreko 😂. Dobila stroge upute od dr, 2l tekucine (moj problem je sto malo pijem), pita imate kakve smetnje, bol kod mokrenje, peckanje dok mokrite, cesto sila na wc a ne mozete poskiti. Ne! I da redovito mjerim tlak radi ev preklampsije radi ovoga. Ja sam ostala paf. Kako to vama zvuci? U srijedu idem kod nje da mi uzme dole briseve i do tada ponoviti nalaz urina. Nikad onak skroz mira....
|