|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
19.5.2016 12:34:45   
Hannah27
A do Istre a i do tamo cemo letiti sat vremena . Split Jelsa ti je 15-ak minuta, ali unutra ti je toliko tijesno da ja i muz sjedimo jedno na drugom, kokpit se ne moze zatvorit onda mozes mislit hahah, a i bojim se da je bučno previse za bebicu . Ja sam u tom slučaju za trajekt, sjedneš unutra, lipo klimatizirano, uzmeš kavu i briga te ....

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1651
19.5.2016 13:17:53   
mmamita
Desideria dobro ti Hannah govori, uzasno je bucno i tijesno. Mala i ja smo se vozile ovo lito Jelsa-Split i puhalo je jugo, ja sam mislila da cemo se srusit. Jos uz tu buku, bilo je prestrasno! Definitivno za prvi put treba biti mirno da bi se koliko toliko u miru vozila. user posted image
Za bebicu tako malu ti je bolje trajektom, a imas i katamaran Split-Jelsa, za nekih sat vremena si tamo.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1652
19.5.2016 14:21:44   
Desideria
Nisam znala da je takva buka.muz je letio prije par mjeseci nije mi nista takvo rekao. Znam za katamaran ali onda mi skoro svejedeno. Ici cemo svi s trajektom. Ja radim planove a malac jos u busi 😅

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1653
19.5.2016 16:48:41   
Jupiter
Vi vec putujete? user posted image Neka, neka, i mi planiramo svasta. Pogotovo zimski odlazak u toplice Catez. I ja sam bas racunala koliko ce malena imati mj pa nece biti nikakve brige.. Sad treba na sve misliti..

Malo sam ljubomorna na ovo putovanje na Mali Losinj. I jaaa bii!!
Ali sve mi se cini da, ne samo da necu nikamo prije rodjenja, nego da necu ni iz kuce (takorec).. Jucer bili na tecaju, pa pice u gradu, pa trgovina..i jeedva da sam docekala da dodjemo kuci! Imala sam kontrakcije svakih 10-15 min. Usrala sam se...pardon na izrazu...ali stvarno..
Jutros sam oplakala od straha i obecala i muzu i sebi da cu full usporiti. I ne idem vise nikamo. Bar ne dok ne udjem u 37tt.

Imam obavjest od nase Mare.
Porucuje da je trenutno bez interneta i da ce se javiti cim se to sredi. Da ne mislite da se ne zeli javiti ili da, jos gore, zamisljate razne scenarije..

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

Neposredna veza do poruke: 1654
19.5.2016 17:04:46   
Desideria
Pa ja mislim ici na hvar kd obavimo prvi pregled. Sta cu u zg po ovim vrucinama. A i bebe se dole rađaju i zive? Kaj vi mislite cure? Bome i ja osjecam konrrakcije. I to kako koji dan. Ali svaki dan. Ili samo par puta a neki dan tako cesto da.mi je malo falilo da krenem mjeriti 😅. Za sedam dana je kontrola ak cervix i sve bude ok necu joj ni spominjati. Rekla je da ce mi i briseve uzeti sad na ovoj kontroli.nakon ovog pregleda slijedeci je rekla za dva tjedna pa terminski. Kaj to znaci? Koliko cesto? Vec je dugo proslo od zadnje dvije trudnoće da se ni ne sjecam. Cure jel se vi bojite poroda?

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1655
19.5.2016 17:44:42   
mmamita
Jupiter citam i ne vjerujem!! Pa zar i ti!
Zene moje, jutros u 7 h mi poceli bolovi u ledjima toliko jaki da nisam mogla maknit, ali doslovno maknit. Pocelo se sirit prema naprijed i udrilo na prednji donji dio i jajnike. Kontrakcije svako 15 minuti s jakim bolovima. Oplakala sam kao nikad u zivotu. To je trajalo 2 h. Mobitel mi je bio u kuhinji, a ja se nisam mogla ustat iz kreveta da nekoga zovem. Uz to pocela strasna muka i nagon za povracanje. Oko 9h se sve smirilo i od tada nista user posted image
Zvala ginekologicu, rekla ako se ponovi jos jednom hitno u rodiliste a neko od mojih ce doci po uputnicu.
U tolikom sam strahu da ne znam sta bi vam rekla. Samo sam mazila busu i govorila bebi neka priceka jos malo user posted image

Maloprije sam skoknila do dm-a kupit sve sta mi treba i bebi sam kupila robicu za izac i sam mir do daljnjega. U ponediljak cu otic do ginekologice samo da me pregleda, da me smiri koliko moze...

Desideria i ja cu put Hvara isto tako mjesec dana nakon rodjenja. Isto mislim kao i ti user posted image Puno se bebica radja tamo, i sve gustajtu na otoku user posted image Pogotovo ti sta si iz Zagreba, bjezi na otok cim budes dobro user posted image

Neposredna veza do poruke: 1656
19.5.2016 18:01:17   
Desideria
Mmamita koji tjedan si? Ja danas ne osjecam kontrakcije ali mucninu osjecam....

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1657
19.5.2016 18:04:23   
Desideria
A sta sutra ne odes na pregled i ctg?

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1658
19.5.2016 19:00:17   
Hannah27
Ajmeeee , pa ja sam po citav dan u pogonu, i jos nisam imala te lažne trudove , naprotiv nesanica me satare, roštiljam se po cijelu noć!!! I danas nisam ušla u kuću, cijeli dan vanka.
Mamita pa nije mozda nista strašno, vjerovatno si se preforsirala, to doktoricino hitno u rodilište zvuci strašno, ali znas kako se teško rađa, nemoj misliti na porod jos .... Ja imam osjećaj ko da necu jos 9mj.
user posted image

Desideria ja sam ljubomorna radi Hvara . Svako ljeto smo tamo, a ovo mi Ne pada na pamet , eventualno u 9mj. Pogotovo zato sto smještaj uvjek rezerviram vec u 5mj. A ne mogu znati hoću moć s njim i sta ce biti, tako da ako mi se dogodi da bi isla, sigurno nece biti smještaja pogotovo dobrog !

Ti vjerovatno ideš kod nekoga ili ?

Mamita vi imate nesto na Hvaru ili ? I gdje točno ? Ajme na to sam tek ljubomorna ka pas . Ja bi na Hvaru pa makar poljski wc !!!! user posted image

Neposredna veza do poruke: 1659
19.5.2016 19:02:11   
Hannah27
Jupiter tebi bi mali Lošinj trebao biti blizu, jel tako ? Aj na kavu user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1660
19.5.2016 19:20:54   
Desideria
Kucu u jelsi imamo. Mmamita je u gdinju ako dobro pamtim 😊. Ne bi isla da nemam svoje. Mislim da bi mi to bilo prekomplicirano. A moje curice ce biti tamo sa bakom pa moram k njima ❤

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1661
19.5.2016 19:22:12   
Jupiter
Hannah istina, Losinj mi je dost blizu. Bila sam na Cresu i Krku ali na Losinju jos ne. A mogli bi vi i do Pule :) Malo Arenu da vidite, pa nas predivan rt Kamenjak. Obala di god se okrenes..nismo bzvze poluotok. user posted image

Muz je nastimao cijeli godisnji da iskoristi cim rodim. Tako da ce biti uz nas tih mj dana pocetka. I nema fraj do 12mj. Tako da, ako i budemo isli nekamo, to ce biti ovo oko nas. Ali necu se zaliti. Stvarno imamo svakakvih obala i izbora.
Meni je npr gust pobjec u planine. More vidim svaki dan..zato..

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1662
19.5.2016 19:27:40   
Jupiter
Mmamita znam kako ti je jutros bilo..user posted image
Mene je muz tjesio cijelo jutro, iako sam vidjela da je i on zabrinut. Pa sam na kraju vadila cinjenice sa interneta kako su bebe ok ako se sad rode...samo malo mrsavija...
I cijelo vrijeme mi salje poruke sa posla i pita kako smo..
Meni nije palo.na pamet zvati gin jer mi je bolnice dosta onih prvih tjedana. I onako ni tada a ni sad ne bi mogli nista uciniti. A ja ne idem osim ako mi ne pukne vodenjak ili kontrakcije ne dodju na 3min. Ali da sam se prepala ko grlica, ...jesam.. bez preuvelicavanja.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1663
19.5.2016 21:13:04   
mmamita
Desideria pitala sam da bi dosla, ali rekla je da nema potrebe, da je samo nazovem sutra da cuje kako sam. I s obzirom da su bolne kontrakcije nisu BH, nego pravi trudovi tako da ako se ponovo odmah u bolnicu. Dobro Hannah govori, bas zvuci ostro user posted image

Hannah mi imamo kucu za sebe i jednu za goste sa 4 apartmana. Ova nasa je bas uz cestu (mi to zovemo u selu), a ova za goste je dole uz more. Di ti ljetujes na Hvaru?

Jupiter razumile smo se onda, ne ponovilo se jos 3 tjedna user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1664
19.5.2016 21:25:30   
Hannah27
Mamita Praviiiiii??? user posted image user posted image ajmeee !!!

Ja ti na Hvaru najviše volim u Milnu, pa mi je sve blizu, navečer odemo do Hvara, a po danu se kupamo na zoracu, ili u Milni ... Često odemo do Starigrada, Pitvi ...
A gdje dodje to tvoje misto odprilike? Blizu cega ?

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1665
19.5.2016 21:53:38   
Desideria
Kako razlikovati prave od bh? Ja u prve dvije trudnoće nisam imala niti jedan prirodan trud pa ne znam. Oba poroda inducirana

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1666
19.5.2016 22:31:22   
mmamita
Hannah mi smo ti otprilike na sredini otoka. Selo je Gdinj, a uvala je s juzne strane. Ajme ja volim zarace, tamo sam se dosta puta kupala u 1T jer sam radila u Hvaru. Milna mi nije nista posebno, ali je dosta blizu onoj "zizi", tako da bi i ja vjerojatno na tvom mistu odabrala takvu destinaciju.

Desideria lazni trudovi ne bole, samo zategne stomak, odnosno stomak se stvrdne i drzi do minute i pusti. Pravi trudovi su bolni i isto se stomak stvrdne i moraju bit u pravilnim razmacima da bi se krenilo u bolnicu. Npr. pocinju prvo svako pola sata, pa svako 20 min, pa 15.... i kad dodju na razmak od 5 min preporuca se da se krene u bolnicu.Ovo jutros sto se meni dogodilo je bilo u razmacima 15-20min, bili su nepravilnim ali bolni... Da su krenili svako 10 minuta vec bi ja bila spremna za bolnicu.

Neposredna veza do poruke: 1667
19.5.2016 22:33:09   
mmamita

user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Desideria - 28.06 . user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 09.09.user posted image

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1668
19.5.2016 22:36:55   
mmamita

Naši pregledi user posted image

Hannah-----------20.05.
Jupiter------------23.05.
faustina----------24.05.
saki84-------------25.05.
Desideria--------25.05.
mmamita-------30.05.
Lisica Mica----02.06.
di.sak-------------06.06.
Jupiter-----------07.06.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1669
20.5.2016 10:23:53   
PinkyFunkyBirdy
mmamita pa čekaj malo! Tvoj datum je još daleko. user posted image

Držite se drage trudnice. Još malo i stiže vaše vrijeme za tiskanje. Držim fige da bude brzo i lagano i da vaši bebači budu zdravi i živahni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1670
20.5.2016 10:37:45   
Jupiter
Jutro!
Ma nece Mmamita jos, to je samo trening/priprema. Sve mi se cini da ce i kod nje kao i kod Noeme sve biti gotovo za manje od sat vremena user posted image .
Ja jucer lezala skoro cijeli dan i imala samo 4 kontrakcije cijeli dan. Nema sta, morat cu mirovati i to je to. Onu prasinu cu staviti na veci ignor...ili cu muza zaposlit..
Desideria, Mmamita ti je tocno opisala kontrakcije. Iako osobno ne znam jos kakve su prave, za ove znam da su bh, tj lazne jer nema te boli. Samo ti se zgrci cijela maternica a falabogu ima je...

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1671
20.5.2016 11:14:48   
Hannah27
Ha ha a jeste me nasmijale s opisom tih kontrakcija . Prijavljujem i ja da to imam user posted image al nisam skužila . Stomak sinoc tvrd ko da ce eksplodirat od težine i zatezanja .

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1672
20.5.2016 12:15:16   
mmamita
Pinky i ja kazem bebi da nije prisa, nek se strpi jos malo user posted image

Jupiter nema druge, lezi i miruj. I nadam se da ce tako bit, sat vrimena i sve gotovo user posted image

Hannah sritno danas! user posted image Nadam se da ces vidit maleckoga user posted image

Mare, Cvrcak da cujemo novosti user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1673
20.5.2016 13:43:33   
MareM
Evo da se javim... iz bolnice. Bila jutros na pregledu i ostavilo me na patologiji trudnoce radi sumnje na kolestazu. Zasad je sve ok i cekam nalaze. Da je bilo jos samo dva dana doma mogla sam sve sredit i doci spakirana, a ovako cekam mater da mi donese stvari jer nisam ocekivala da ce me ostavit.
Pozdrav svima iz ST rodilista user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1674
20.5.2016 14:06:25   
mmamita
Ajme Mare nisam ocekivala ovakav ishod! Ali bitno da je sve ok. Daj mi pojasni tu kolestazu... Nisam upoznata user posted image
Ako ti sta triba poslat cu ti u PP moj broj mobitela pa se javi, ja doletim odmah user posted image
Kako si posumnjala na to? Jel Tatjana to vidila pa te poslala na pretrage ili kako?

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!