Jupiter
|
Joj, da, Mare, i ja se nadam da nece biti velikih problema kod dojenja kako citam. Tekst je predobar! Mala se sjeca dojenja i odvikavanja..i osjecaja da je to mjesto utjehe, topline, ljubavi... Predivno razmisljanje.. Hannah zao mi je da si naletjela na takvu zamjenu Nije u redu da komentira nesto sto moze a ne mora biti kad se po tom pitanju i onako nista ne moze. Naime, posteljica moze "setati" i to sto je nisko a nije na ulazu, cerviksu, nista ne znaci. Bilo je cura cija je posteljica lezala bas na cerviksu pa se pomakla. Uostalom, i da bude na samom ulazu, to samo znaci da nece biti prirodan porod vec carski. Koji btw nije kraj svijeta. A kad smo kod tog carskog... tko nam garantira da ce nam bebac biti okrenut bas kako treba, da je glavom dolje a ne poprecno.. Nemojte se bojati carskog, necemo biti nista manje majke od onih koje rode "prirodno". Pisem polrorodno pod navodnicima jer je danas u bolnici malo toga prirodnog kod poroda, pocevsi od dripa.. Hannah, nista se nemoj nervirati. Bebac je taman koliko treba biti i ti se osjecas dobro i to je jedino bitno. Sljedeci put (kad je slj.pregled?) reci da zelis da te pogleda da li si zatvorena, a mozda i koji bris ne bi bilo lose uzeti. Mi, zene, danas moramo biti dobro informirane kako bi znale sto da trazimo i kako sa pitamo nesto. Moramo se znati izboriti i nikada presutjeti nepravdu. Ovo se sad referiram na mnoge zene koje sute i trpe citajuci iskustva.. Malo sam se raspisala...al ovo me jako ljuti..