|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
22.3.2016 21:36:44   
MareM
Jupiter user posted image user posted image user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1001
23.3.2016 11:03:47   
saki84
di.sak cestitam na curki user posted image , ja cu sad iza Uskrsa vidit nadam se dali nam stize user posted image ili user posted image ...sta se tice nika Saky to mi je od imena kao skraceno i tako me vecina zove pa sam se tako i prijavila na ringeraju..inace ne pamtim bas nikove i lozinke tako da mi to bilo najjednostavnije user posted image

Nymeria cestitke na prvom decku u jesenjskim bebicama user posted image i da sve do kraja prodje bas kako treba user posted image

Cvrcak sretno na pregledu i javi nam kako je prosao user posted image

hannah ja se isto mislim za 4D dal ici ili ne...ja bi kao i ti pregled od 5 minuta bez ikakvih snimaka osim slicice i to je to...ni slucajno pola sata- sat to mi je previse. Sad na pregledu cu upitat moju ginekologicu sta ona misli i savjetuje pa cu se po tome nekako i ja ravnati.

Ja jutros bila po nalaz i komentar stitnjace, smanjio se tsh i povecalo mi malo dozu sa 25 na 50 eutiroxa. Nakon toga ja i dragi bili na kavi i cim sam sjela leptiric mi poceo po stomaku, tj na dno stomaka, pa tezina na jednoj strani pa na drugoj..bila sam odusevljena i sigurna da se moj bebolino meni javljao...to je bilo prvi put do sada da sam osjetila leptira par puta na isto mjesto...sreci nasoj nije bilo kraja...sad mi je puno lakse docekat pregled user posted image

svim curama veliki user posted image
vidim vi ste bile bas vridne, tako da idem citat zaostatke ovo sta nisam bas upamtila..user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1002
23.3.2016 11:40:42   
nymeria
Evo hepi vijesti u kisno jutro.. nasla na forum hr. Cure pisu da su bile uplate na zabi erste i kreditnoj..

Ja cu tek kasnije iza 1 ic gledat na pbz

Mm- 81 g; normozoospermia
Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

27.09.2016 - mamin decko F

Cekati je tesko i dugo ali za najljepsi poklon vrijedi sacekati

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1003
23.3.2016 12:17:18   
di.sak
bokić, curke! user posted image

prvo: meni u erste su sjele komplikacije i već sam imala paradu za dobar dan...naime, stigla mi je poruka od banke o uplati i super, zatim se prijavim na netbanking da platim ratu kredita i ŠOK! fali mi 2300 knuser posted image ..i zovem banku 5x i žena mi objasni da su mi oni sami skinuli ratu kredita jer kasnim s uplatom..odahnula sam..čoeče, kak me panika ulovila user posted image al riješila sam..hihihihi

saki hvala na pojašnjenju za nick user posted image ja mislila da se možda isto ili slično prezivamo pa od tud nick user posted image

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 1004
23.3.2016 12:48:13   
mmamita
Mare to ti je bia poziv na budjenje user posted image
Dobro je rekla Jupiter bas ko u filmu Plan B user posted image . Btw. tribalo bi opet pogledat taj film, stavrno je smijesan.

Hannah jadna ti s tom alergijom. Ajme ne mogu niti zamislit kako ti je. Ali barem nesto pozitivo u svemu tome sta moras ucit, pa te tira da ostaje doma user posted image
Sto se tice 4D znas moje misljenje o tome. A stvarno imas jaku zelju, pa otidji. Iako , kako ti i cure kazu, za 5 min. ti se mozda ne isplati bacat pare jer beba moze pokriti glavu i neces ga uopce vidit... pa ce to bit duze od 5 min koje si zacrtala. Moj 4D u 1T kod privatnika je trajao 30min., ne iz hira, nego zato sta je gleda organ po organ i svaki detalj pregledavao dali je u redu.
Sada, kako i moja ginekologica ima 4D pogleda bebu na 5-10 min i to je to. Ali zato platim 50,00 kn a ne 400,00.

Saky mogla bi i ti vidit ta se krije u pupi sljedeci put user posted image . I super za bebicu, to je sad vec to. Leptirici i pokreti, sigurno je osjetis user posted image

Nymeria i ostale cure koje cekaju komplikacije, sjela je uplata. Meni vec oko 11h

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1005
23.3.2016 13:04:40   
mmamita
di.sak bome pravi sok!! Kako nisi vidila na netbankingu da ti je uplacena rata kredita? Vjerojatno od soka user posted image . Ajde dobro je sve zavrsilo na kraju user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1006
23.3.2016 13:06:37   
Hannah27
Mamita hvala na savjetu, odlučila sam da cu ga zamoliti da ga samo uslika na 4D a organe neka gleda na onaj .... Javim sutra sve , ako slika bude ok staviti cu je .

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1007
23.3.2016 13:32:50   
nymeria
Ops

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1008
23.3.2016 13:34:25   
nymeria
Izbacuje me nes..

Tolko sam cekala te pare i uplatu.. a sad mi se neda ustat sa kauca kolko mi je lose sa nosem i grlom..

Valjda ce bit bolje..

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 1009
23.3.2016 14:01:21   
di.sak
mmamita dobra ti je ova...na netbakingu mi još ne piše da su mi uzeli za kredit...ženska mi je rekla da imaju ponoćni obračun, pa ću tek sutra ujutro moć vidjet da su uzeli za kredit...znači i dalje mi piše da trebam platit ratu, a para nema...sutra ću baš pogledat da mi bude user posted image na mjestu user posted image a onda idem platit račune u ivanić, dignut doznake kod gina i odnijet ih na hzzo i poslat na posao...

nymeria bome je i mene primila prehlada..malo sam si propolisa nakapala user posted image i pijem čaj s medom i nemrem disat, pa sam odgodila zubara za sutra... uff, idem leć malo user posted image

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 1010
23.3.2016 17:53:34   
Lisica Mica
A šta ste naštancaaaleee!!!user posted image Super, baš dobro. user posted image

di.sak čestitam na curici!!!!user posted image , bome su cure izjednačile čini mi se.

Nymeria tebi čestitam na jesenskom dečkiću!!!user posted image .

Ja jutros oko 10 gledala jel stigla naknada (Hypo banka ) i ništa nije bilo leglo, morat ću poslije opet pogledati. Baš su bezvezni, kako to može biti da je na neke banke stiglo, a na neke nije. Jel to banka zadržava?

Sutra mi je pregled i jedva čekam (osim šta jedva ne čekam vaganjeuser posted image ), baš mi je puno čekati mjesec dana od pregleda do pregleda.
Vrijeme je danas užasno, neka pustinjska oluja koja nosi pijesak, prljava kiša (a ja oprala stakla nekidanuser posted image ).

Kad čitam vaše objave o ludovanju ekipe u trbuhu skoro da se zabrinem. Ne sjećam se doduše kakav je bio Vanja u ovom periodu trudnoće, ali ovaj sad bebac mi se čini nekako miran. Mislim osjetim ga ja ali nije to neko ludovanje, više migoljenje user posted image .
Eto toliko od mene, sutra ću se javiti poslije pregleda. Pretpostavljam da će me poslati ponovo na urinokulturu da vidimo jel prošla ešerihija i na ogtt.

Pozdrav!!!!user posted image I nek vam prehlade i alergije prođu šta prije!!

< Poruku je uredio Lisica Mica -- 23.3.2016 17:54:35 >

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 1011
23.3.2016 18:53:12   
MareM
Lijo & Hannah & Faustina, sretno na pregledu sutra!
user posted image user posted image user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Lisica Mica)
Neposredna veza do poruke: 1012
23.3.2016 19:05:49   
mmamita

Naši pregledi user posted image

Hannah--------24.03.
Faustina--------24.03.
Lisica Mica------24.03.
Jupiter----------29.03.
saki84----------30.03.
MareM----------30.03.
mmamita ------11.04.
di.sak-----------18.04.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1013
23.3.2016 19:06:19   
mmamita

user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image tihicka - 06.07.
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 09.09.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1014
23.3.2016 19:13:23   
mmamita
Lisice dosla ti je lova sigurno, svima je danas.

A nismo jos izjednaceni user posted image fale nam 2 cure da bude izjednaceno. Taman jos da Saky i ja imamo curke da izbalansiramo user posted image

A mozda i tihicka da se javi...user posted image

Sretno sutra Hannah Lisice i Faustina user posted image user posted image user posted image

Cvrcak di je raport? user posted image user posted image I kad je sljedeci pregled?

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1015
23.3.2016 19:53:02   
Hannah27
Hvala , jedva cekam . Jos vise jedva cekam da ga on vidi user posted image
Sretno lisica i faustinaa .
Kako nema cvrčak nikako ? user posted image

< Poruku je uredio Hannah27 -- 23.3.2016 19:54:14 >

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1016
23.3.2016 23:48:21   
MareM
http://theleakyboob.com/2013/10/is-breastfeeding-past-infancy-messing-up-kids/
Joj, nadam se da cemo uspit dojit... user posted image user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1017
24.3.2016 10:16:48   
di.sak
Hannah Lisica Faustina sretno na pregledu danas user posted image user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1018
24.3.2016 12:47:04   
Hannah27
Evo me sa pregleda ! Moj doktor je bolestan . Čekaonica prazna ! Niko nije htio u zamjene . Uglavnom zamjena je neki stariji dr. Koji nije bas pričljivog i raspoložen . Odma me napao da kako sam mogla zaboraviti (u torbi) trudničku . Nebi da sam je zapalila .
Nisam se ni skidala nego sam ušla na UZV, ušao i muz , nismo vidjeli nista, niti mi je ista vele objasnio osim da mi je posteljica nisko ali nije JOS na izlazu ?? Nisam niti htjela pitati sta bi mu to trebalo značiti jer je čudan ajme . Sta bi to onda bilo, jel moram smanjiti aktivnosti ili ?
Mjerio mu je glavu 3 puta koliko sam vidjela , nikakve mjere mi nije rekao osim da je sve ok . Moj muz je bio uporan i pita ga koliki je, a on ; pa za dva tjedna ce imati kilo .

Tako da sam bas bezveze ! Jedva cekam sljedeci pregled .
Tlak nizak, kilaža super .
Mene dole niko nije pregledao od vaginalnog UZV znaci zadnja 3mj !

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 1019
24.3.2016 14:09:09   
Jupiter
Joj, da, Mare, i ja se nadam da nece biti velikih problema kod dojenja kako citam. Tekst je predobar! Mala se sjeca dojenja i odvikavanja..i osjecaja da je to mjesto utjehe, topline, ljubavi... Predivno razmisljanje..

Hannah zao mi je da si naletjela na takvu zamjenu user posted image
Nije u redu da komentira nesto sto moze a ne mora biti kad se po tom pitanju i onako nista ne moze. Naime, posteljica moze "setati" i to sto je nisko a nije na ulazu, cerviksu, nista ne znaci. Bilo je cura cija je posteljica lezala bas na cerviksu pa se pomakla. Uostalom, i da bude na samom ulazu, to samo znaci da nece biti prirodan porod vec carski. Koji btw nije kraj svijeta. A kad smo kod tog carskog... tko nam garantira da ce nam bebac biti okrenut bas kako treba, da je glavom dolje a ne poprecno.. Nemojte se bojati carskog, necemo biti nista manje majke od onih koje rode "prirodno". Pisem polrorodno pod navodnicima jer je danas u bolnici malo toga prirodnog kod poroda, pocevsi od dripa..
Hannah, nista se nemoj nervirati. Bebac je taman koliko treba biti i ti se osjecas dobro i to je jedino bitno. Sljedeci put (kad je slj.pregled?) reci da zelis da te pogleda da li si zatvorena, a mozda i koji bris ne bi bilo lose uzeti.
Mi, zene, danas moramo biti dobro informirane kako bi znale sto da trazimo i kako sa pitamo nesto. Moramo se znati izboriti i nikada presutjeti nepravdu.
Ovo se sad referiram na mnoge zene koje sute i trpe citajuci iskustva..
Malo sam se raspisala...al ovo me jako ljuti..

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1020
24.3.2016 14:10:39   
nymeria
Curke pozdrav...
Hannah... joj strasno za doktora nemogu vjerovat kakvi mogu bit...

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1021
24.3.2016 14:13:40   
nymeria
Nego ja opet imam par pitanja...
Do kad se ide na vaginalni uzv?
Od juce imam neko pikanje i peckanje u lijevom donjem djrlu trbuha kao ispod kuka pa nize jos... citam da se to zdjelica siri i prilagodjava maternici i da ako nema krvarenja da je normalno u 2 tromj.
E pa jeste i vi to osjetile ili?

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 1022
24.3.2016 14:56:36   
MareM
Hannah, ne brini zbog posteljice. Meni je sa Nikom posteljica bila skroz nisko i doktorica mi je rekla da nema problema jer kako maternica raste tako se posteljica popenje prema gore. user posted image

Jupiter, vjerujem da se mala stvarno sjeca i da im sikenje predstavlja utjehu, jer meni je Nika dugo sikila (3god. 3mj. i kusur nana/tjedana) i smirivalo ju je i samo lezanje kod/na sikama. Cak i dan danas zna leci kod mene ili me zagrlit i "njusit" miris moga tijela (koliko god to zvucalo u stilu "bljak, nisi se okupala" user posted image user posted image ). Zato se i nadam da ce i ova dva misa u pupi bit dovoljno velika da uspiju sikit...user posted image
I slazem se s tobom - danas moras doci skroz informiran na bilo kakvu vrstu pregleda jer inace najcesce odes "posr.." (pardon my french) ili krivo informiran ili rasplakan i prestrasen ili... user posted image

Nymeria, ako me sjecanje dobro sluzi, vaginalni pregledi su u prvom tromjesecju. Poslije su preko stomaka. A bockanja, rastezanja i slicnih party breakera ti ima stalno, tako da nema brige user posted image

Odpustog pisanja zaboravih sta sam vam htjela javiti... user posted image user posted image Kupila sam elasticnu maramu i planiram prva 3 mjeseca nositi ih ovako: https://www.youtube.com/watch?v=j9A8Y1xW2WE Inace mi ne gine da ce mi ledja bit za otpad (kao i sa Nikom nakon poroda - ona jednostavno nije priznavala vodoravan polozaj).

< Poruku je uredio MareM -- 24.3.2016 15:14:03 >

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1023
24.3.2016 15:11:48   
nymeria
Hvala ti mare na odgovoru... znaci sljedeci pregled ide preko buske... ajd da me vise nece dolje gledit

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1024
24.3.2016 15:15:30   
MareM
Nymeria, bilo bi dobro da te svaki put pogleda i dolje jer ti tako provjerava "brtvis li" i je li sve u redu sa cerviksom.

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!