di.sak
|
bok cure! nisam ni ja bila baš aktivna za vikend, subota neko čišćenje, a jučer puna kuća gostiju, pa navečer s mm na pizzu, mrak da prvo objasnim nadimak..haha..di.sak je kombinacija imena i prezimena, a inače nadimak Saky ima mm, baš zbog prezimena, tak da sam se scimala kad sam vidjela ovdje saki..znači, saki, baš me zanima odakle tebi nadimak mmamita, baš sam se nasmijala na ovo s dm-om...makar bi ja poludjela ..daj bože da uloviš te free ulaznice i počastiš muža s kinom ja jutros bila na pregledu, kile se gomilaju tlak je normalan, a bebica je živahnaaa..mjere su dobre, izgleda super, ugl sve 5..sljedeći pregled zakazan za 18.4. i još ne moram nikakve pretrage radit, a ići ću za 5-6 tj radit OGTT i još nešto, zaboravila sam... iii da, spol smo saznalii ii bit će presretna sam i svaki put kad se sjetim slike na ekranu uzv-a, srce mi hoće iskočit od radosti kod nas tu gore počela kiša padat, uživali 3 dana u lijepim danima i sad opet ružno vrijeme...al mene baš briga, tak sam dobre volje..da počnu go*na padat, ja bi se smijala (pardon na izrazu) eto ga, iduće na redu su Hannah i Cvrčak i ne moram reć da držim fige da sve bude 5, kad vjerujem da će sve biti super
|