|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
21.3.2016 20:00:45   
Jupiter
Kad sam imala bikemijsku T sam imala zgaravicu. Nikad goru! I bas nista mi nije pomagalo..

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 976
21.3.2016 20:07:59   
MareM
Za trudnocu s Nikom se ne sjecam sta mi je izazivalo zgaravicu; od nekud mi se cini da sam je imala samo zadnjih mjeseci kada se Nika okrenula glavom dolje, pa me je stalno lupala u zeludac.
Dok je sa ovo dvoje lakse nabrojat sta mi ne izaziva zgaravicu...
Bajame pomazu i Rennie.

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 977
21.3.2016 20:41:51   
Hannah27
Meni slatko,ljuto, kiselo, i prezačinjeno .
Ostaje mi : banana, juha, bademi , i voda user posted image user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 978
21.3.2016 21:34:35   
MareM
Voda da ugasi pozar? user posted image user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 979
21.3.2016 21:44:24   
Hannah27
Ha ha , da ! To ja tako kazem, a umjesto vode nagnem kole, pa onda šou !

Jeli gledate 321 kuhaj ? Mene glad spopadne .

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 980
21.3.2016 21:51:49   
MareM
Jok, izbjegavam i 24 Kitchen jer nisam jos nabavila lanac za frizider user posted image

Laku noc vam svima zelim user posted image Ne mogu vise drzat oci otvorene...

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 981
21.3.2016 22:01:13   
Hannah27
Ajme da je bar u terminu kad je večera , nego ovako u 10!
laku noć svima !

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 982
22.3.2016 10:31:56   
nymeria
Djevojke dobro jutro.. gledam prije 5 min na pbz jos nis od komplikacija nema..

Mm- 81 g; normozoospermia
Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

27.09.2016 - mamin decko F

Cekati je tesko i dugo ali za najljepsi poklon vrijedi sacekati

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 983
22.3.2016 17:38:21   
MareM
http://www.cybermed.hr/vijesti/odgodeno_presijecanje_pupkovine_bolje_za_razvoj_novorodenceta user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 984
22.3.2016 17:42:27   
Hannah27
Mare vidila sam vec ovo teoriju, ali kod mene nista od toga, jer cu čuvati matične Stanice a za to je potrebno presjeći pupčanu dok jos pulsira .

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 985
22.3.2016 17:54:15   
Jupiter
Mare 👍
Vec sam citala o tome i svidja mi se. Bas su nam na tom tecaju govorili kako se prije odmah presjecala i dijete je islo ravno pod spinu da ga operu pa izmjere, provjere i tek onda k majci. Sad da cekaju sa prestankom pulsiranja pupkovine a dijete je odmah po rodjenju na majcinim prsima gdje pokusavaju navesti dijete, ako to samo ne uradi, da povuce ono prvo majcino mlijeko tj kolostrum.
Citala sam i jos neku studiju o tom " nasilnom" probijanju/prokidanju vodenjaka, kako zapravo ne ubrzava porodjaj i da to ne bi trebali raditi.
Evo link, procitajte LINK
Hannah i ovdje inace uzimaju maticne stanice ali su rekli da su raskinuli ugovor sa prijevoznikom i da mozemo i svoj prijevoz/prijenos sami platiti ako zelimo...tako da bas pitaj da li je to kod vas izregulirano.

< Poruku je uredio Jupiter -- 22.3.2016 18:01:41 >

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 986
22.3.2016 18:02:58   
Hannah27
Jupiter ja cu privatno čuvati a ne u zakladi . Organiziran je prijevoz

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 987
22.3.2016 18:50:29   
mmamita
Hey hey!!

Vi se bas razvezale, bas lipo user posted image

Prvo di.sak cestitam na user posted image , neopisivo mi je drago sto imamo jos jednu curku!user posted image Sta kaze dr., jel moguce da je beba lupkala ili su crijeva?
Nymeria cestitke za prvog deckica u jesenskim user posted image user posted image , i da komplikacije jos nisu sjele. Rekli su nesto da ce tek u petak... Malo su bahai ovi HDZ-ovci user posted image

Jupiter i ja nosim starke visoke koje sam kupila s kceri u trudnoci (to su mi bile 1., prije sam se uvik rugala tim patikama). U 1T nisam izlazila iz njih, evo i sada ih jako cesto nosim. Jedino mi znaju biti noge teske nakon par sati nosenja i hodanja, pa kad ih skinem osjetim veliko olaksanje.
Ti si imala biokemijsku user posted image Zao mi je, nisam znala user posted image

Mare lipo si docarala Aliena user posted image i moja bebuska je pocela ostavljat otiske ruke po stomaku i cesto nije bas ugodno. Imam osjecaj da svog snagom gura i prelazi od boka do pupka, ajmeeuser posted image
Super su ti nalazi! Ja ne znam tocno svoje vrijednosti, jer sam bila zvala i rekla mi je samo da sam na gornjoj granici u jednoj od 3. Koje su uopce granice sada po novome?.

Hannah pametna odluka. I ne daj Boze da ti ikad zatrebaju! Imala sam i ja sve spremno na 1. porodu, ali kako je carski bio nista od toga user posted image , bas mi je bilo krivo, ali sta je-tu je....

Cvrcak sretno sutra i javi nam se. Znas koliko smo radoznale user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 988
22.3.2016 18:52:51   
mmamita

Naši pregledi user posted image

Cvrčak----------23.03.
Hannah--------24.03.
Faustina--------24.03.
Lisica Mica------24.03.
Jupiter----------29.03.
saki84----------30.03.
MareM----------30.03.
mmamita ------11.04.
di.sak-----------18.04.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 989
22.3.2016 19:08:02   
MareM
Ako se jutros nisam upisala u gace, onda nikad ni necu... Lezim jutros u krevetu i nekako mi se nije dalo dizat; je da mi je trebalo na zahod, ali racunam izdrzat cu jer ce me u protivnom cut cetveronozna ekipa i onda ce mi zasjedat pred vratima sobe. Posto mi se ukocio lijevi bok, maknem ja kiflu (jastuk) i posteno se rastegnem koliko sam duga i siroka. Gustam na stotu! user posted image Kad odjednom se netko od njih (a sve mi se cini i da su oboje dosli na istu ideju) isto uhvatio rastezat ili radit tombulu ili tko zna sta im je palo na pamet jer mi se cijeli stomak "usiljastio". Naravski, da bi uspili obavit to sta su naumili NUZNO je bilo da se svom snagom odgurnu od mog prepunog mjehura! Nisam znala hocu li stavit prst, srolat se sa kreveta, zagrist kusin... vec sam vidila cijeli krevet natopljen do podnice user posted image user posted image user posted image Junacki sam izdrzala i otrcala u zahod usput u sebi proklinjuci Star Trek zasto teleportacija jos nije izumljena user posted image

U petak nam zovu poboljsanje vremena (barem ovdje kod nas u Dalmaciji), tako da user posted image drage idemo se vani suncat: http://www.cybermed.hr/vijesti/vise_razine_vitamina_d_u_trudnoci_povezane_s_boljim_razvojem_misica_u_djece

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 990
22.3.2016 19:44:41   
di.sak
mmamita ovo s hdz-om si u pravu...ide mi na živce sve..prije sam plaću dobila oko 7. u mj, tako da mi ova naknada praktički kasni skoro mjesec..ja ću poludit user posted image

baš sam pitala doktora za te "smetnje"..veli da je lako moguće da osjetim udarce, pogotovo ako jače pukne user posted image

mare, sad se skoro ja upiškila, ali od smijeha dok sam ovo čitalauser posted image user posted image ali smijat ću se ja za koji mjesec user posted image

kod nas tu gore vrijeme je tak, "ni vrit ni mimo", kak mi kažemo..malo sjeverac, pa kiša, pa sunce, ugl svakih sat vremena užas, al bome ni ne najavljuju neko poboljšanje user posted image

mm i ja danas zapičili u zg, on dobio kupone za billu i interspar od firme za Uskrs pa išli to potrošit user posted image kako već 2 mjeseca nisam bila u zg, točno sam zaboravila zašto ga ne volim user posted image gužva svuda, vozit katastrofa po gradu...ma joj...čini mi se da neću uskoro u zg ..

hannah sretno na pregledu sutra! user posted image izvješće!! :)

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 991
22.3.2016 19:51:46   
Hannah27
Mare ha ha, mene ovaj moj lupa u mjehur toliko da i kad tek odem iz wc , opet moram ! A kamoli da ih je dvoje !!!! user posted image

Mamita sta ste onda gledali u kinu i kako je bilo ?

Ja sam danas bila u doktorice radi alergije jer doslovno uopce ne funkcioniram , dala mi je neki sprej koji smijem samo dva puta dnevno i rekla da selim iz Solina . Ozbiljno . Tu je najkritičnije stanje sa stablima i topolama i peludi na koje sam alergična . Nos mi je ranjen vise i ko jabuka . Ne mogu otići kod mojih , ( gdje je ludilo jer je uz more i nema borovine) jer moram spremati ispite , a i ne mogu ostaviti psa .
Tako da nezz sta cu .

Di.sak - prekosutra mi je pregled morala sam pomaknuti !
Jos uvjek čitam o UZV 4D ZA i PROTIV . Vidim dosta zena pise da je to trajalo pola sata i Sl. Neke cak i sat !!!!!! Nije mi jasna ni mater ni doktor . Ja se mislim dal da samo upali da ga slika ako bude lipo namješten da ga i muz vidi, ali nista dugo i nikakav DVD !
Znam sa sam dosadna vise s tim 4D al Ajmo jos jednom ; sta vi mislite ? 5 min UZV 4D ili ne ?

< Poruku je uredio Hannah27 -- 22.3.2016 19:52:31 >

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 992
22.3.2016 19:59:33   
nymeria
Joj cure veselo vama sa lupkalicama nestasnim...
Ja sam jucer nekog klinca ulovila u tramu i jos juce pocela kihat a danas i smrcanje i grebanje u grlu..

Parim se nad kamilicom.. pijem cajeve sa limunom i medom..
Prije mi je pomagalo par kapi propolisa u zlicici meda za grlo... sad citam za i protiv.. neke su ga koristile neke ne.. kaj vi mislite...

I procitala sam na forum.hr da je neka curka zvala u jukicevu i da ce bit valjda sutra isplata...

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 993
22.3.2016 20:03:29   
di.sak
hannah ja ne bi išla na 4D zato što nije obavezno i nije pretraga, koja mi treba..a s obzirom da se obavlja 2-3 mj prije poroda, toliko se mogu strpit da svoju malu vidim uživo, pa ćemo se naslikavatuser posted image ...a s druge strane, ja nisam sigurna da moj gin ima tu tehnologiju u ordinaciji, tako da stvarno ne mislm ići privat radi toga...moje mišljenje..

a tvoje alergije mora da su katastrofa user posted image ...mm je također alergičan i natiče čim ne popije terapiju...on je na Telfastu već godinama i on mu paše, al svejedno mu oči suze, nos curi i kiše kada se kosi trava i kada je velika razina peluda u zraku...ne mogu vjerovat da ne postoji neka terapija koja može uvelike olakšat taj period alergija, a da se ne moraš odselit user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 994
22.3.2016 20:09:04   
di.sak
nymeria nisi jedina, i ja šmrcam i kišem i grlo me je*e (pardon :D), al pijem čaj s medom samo..mislim da propolis ne smeta u trudnoći...ja ga znam i sad nakapat malo i njega sam kupila na tržnici domaći..al brijem da ništa ne smeta u normalnim količinama :)

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 995
22.3.2016 20:16:07   
nymeria
Idem ga onda odma tak nakapat.. jer prosli put u tako zacetku sam se sa ovim oporavila nakon 2-3 dana.. a temp nemam..

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 996
22.3.2016 20:50:11   
Jupiter
Ajme Mare trebalo bi to snimit, kao onaj fim sa Jenifer Lopez (sigurno sam fulala kako se pise) ... Nego, da li se koja sjeca kako se zove taj film di je ona trudna i prozivljava sve te slatke muke uz humor... kako to samo na filmu znaju prikazati. Stalno ga hocu pogledati ali ne mogu se sjetiti naziva.
Ja vam, kad legnem iza dragog, naslonim trbuh na dragog. Kako sam jutros bila "nize" u odnosu na njega, povukla sam mu gace, tako da je moj trbuh bio na njegovim guzonima. I onda je festa u trbuhu pocela! On se cerekao kao lud user posted image user posted image Bas je bilo fora user posted image
Hannah 5min nece skoditi. Ali da dajes pare privatniku za to, ne isplati se. Beba zna biti i "sramezljiva" pa mozda neces dobiti nikakvu sliku. Ako tvoj gin ima i 4d pitaj da ti napravi sliku ako je polozaj kako treba. Vidim da ti je zelja velika user posted image , ako to toliko zelis - napravi!

Zao mi je sto vas muce alergije. Nikad nisam imala problema sa tim ali vidim po drugima da je prava muka.. Na poslu sam dosta primjecivala da ljudi imaju sve vise problema sa kozom, pogotovo na rukama... Suha, puca na pregibima prstiju, clanaka...svrbi...a nigdje ni uzroka ni lijeka i sve se prepise stresu... Sto reci..user posted image user posted image
Mammita ja sam sa prvim vadjenjem na gornjoj granici, druga dva su ok.

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 997
22.3.2016 20:57:17   
di.sak
jupiter film se zove The back-up plan (plan B) i ooodlicann je user posted image stvarno pišarija!user posted image ja ga gledala nekoliko puta user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 998
22.3.2016 21:19:04   
nymeria
Jupiter sto kazes ovo sa kozom.. ja od prodlog ljeta vise po doma ne nosim prstenje jer odma dobim osip u obliku crvenih tockica koje kad se pocesu izlazi prozirna kap van...i onda koza pukne.. i to samo na prstenjacima... a svrbi strasno...

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 999
22.3.2016 21:20:54   
Jupiter
Hvala ti puno di.sak user posted image user posted image

Mislim da cu prvom prilikom kupiti ovu knjigu ako je ovako napisana..
Procitajte ovaj dio sto sam nasla. Bas mi se svidja!
Klik na---> MAMA ZNA NAJBOLJE (I TATA)

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Hodanje
bicbic

Kada su vaši mali leptirići prohodali???

sa manje od 1 god (46%)

godinu dana (35%)

godinu i više (19%)

Broj svih glasova: 52

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!