Jupiter
|
Ajme Mare trebalo bi to snimit, kao onaj fim sa Jenifer Lopez (sigurno sam fulala kako se pise) ... Nego, da li se koja sjeca kako se zove taj film di je ona trudna i prozivljava sve te slatke muke uz humor... kako to samo na filmu znaju prikazati. Stalno ga hocu pogledati ali ne mogu se sjetiti naziva. Ja vam, kad legnem iza dragog, naslonim trbuh na dragog. Kako sam jutros bila "nize" u odnosu na njega, povukla sam mu gace, tako da je moj trbuh bio na njegovim guzonima. I onda je festa u trbuhu pocela! On se cerekao kao lud Bas je bilo fora Hannah 5min nece skoditi. Ali da dajes pare privatniku za to, ne isplati se. Beba zna biti i "sramezljiva" pa mozda neces dobiti nikakvu sliku. Ako tvoj gin ima i 4d pitaj da ti napravi sliku ako je polozaj kako treba. Vidim da ti je zelja velika , ako to toliko zelis - napravi! Zao mi je sto vas muce alergije. Nikad nisam imala problema sa tim ali vidim po drugima da je prava muka.. Na poslu sam dosta primjecivala da ljudi imaju sve vise problema sa kozom, pogotovo na rukama... Suha, puca na pregibima prstiju, clanaka...svrbi...a nigdje ni uzroka ni lijeka i sve se prepise stresu... Sto reci.. Mammita ja sam sa prvim vadjenjem na gornjoj granici, druga dva su ok.