saki84
|
evo mene malo MareM i Jupiter drago mi je da je je sve u redu bilo na pregledu i da bebice napreduju Jupiter zao mi je sto si se iznervirala radi TORCH testa i drago mi je da na kraju je sve ok. ..ja sam uzimala utrogestan prva tri mjeseca, i nije me jos bila skinila sa njega pa kad sam joj odnjela neke nalaze i kad je vidila kako mi je stomak napuhan (gornji dio) rekla je da prestanem jer me on ocito jako napuhuje, tako da sam ja sad se "skinula" sa njega..al mogu ti rec da sam se nekako sigurnije osjecala dok sam ga uzimala...kao dok je on tu sve je uredu. psiha valjda MareM i moj je dragi blizanac, u stomaku bili on i seka i isto tako njegova mama prica da ga je uvik gurala i tukla, cak i pri porodu da ga je pogurnula da ona izadje prva , a kasnije da je on uvjek trazio seku da je drzi za ruku di god bi posli jer on nju je tako cuvao...meni je to preslatko i uvik uzivam kad mu mama isprica neku anegdotu njih dvoje....bitno da je njima veselo, da napreduju i da mu seka vec u stomaku dava tecajeve iz borilackih sportova .. Lisica Mica meni je rodica imala u sve tri trudnoce esherichia coli i sve je trudnoce iznjena do kraja, cak je deckica i prenjela malo. Pa ako ce ti to pomoc da si malo mirnija. Vjerujem da ce sve bit uredu ..a prija koja ju je imala izbacila je slatko i stavila sebe na laganu djeticu, sve kuhano i malo malo zacinjeno, skoro pa bljutavo i rjesila je se nakon tri tjedna.. Hannah27 ja oduvjek sjedim sa prekrizenim nogama i toliko puta dnevno kad sidnem se uvatim da sam je prekrizila, pa micem, ali nemam mira..ne znam kud bi sa njima...nekako se tjesim kad stomak malo narast da tu radnju jednostavno vise necu moc pa ce mi bit lakse...a taj nacin sjedenja kod tebe ja sam do srednje prakticirala i uvik su mi mojji doma govorili da dali ja znam normalno sjedit.. ..ja jedva cekam da moj bebolino pocme lupkat, ma samo cu kuvat po cjeli dan Evo ja napisala roman, meni vam od jucer kao pulsira, zari, desni jajnik..malo sam se bila prepala, al jutros je prestalo..sad se malo prebacilo na ljevu stranu. Jeste vi cure imale takve bolove...I dali imate problem sa naduvenosti stomaka? mene to izludjuje, skinila sam se sa utrogestana, pazim da jedem vec par dana skroz laganu i kasastu hranu, kupila donat...ali on je i dalje od samog jutra napuhan ..iman osjecaj kao da cu puknit, nije mi ugodno niti sjedit sa takvim stomakom punim napuhanih crijeva..
|