saki84
|
evo me... ..malo zabusavam, al imam stari laptom pa mi se ponekad usred posta ugasi a ako sam ista primjetila u ovoj trudnoci to je da nemam zivaca Jupiter nadam se da uzivas zajedno sam mm-om, javi nam se kad stignes sa utiscima...ovo su kao zadnja putovanja u dvoje, doduse jeste vas troje, al bebolino je u stomaku di.sak dobro ti cure kazu, ja ti nemam neki savjet prva mi je trudnoca i na sve se tresem, al po logici bitno da je ispod bebe a ne povise...i pozitivne misli, pozitivni ljudi i NE GUGLAT, to sama upravo ucim. Trudne smo i trebamo uzivat u tome, taj period ionako brzo prodje Lisica Mica ja obozavam mace..prije sam ih imala i to podosta kad sam zivila u privatnoj kuci prizemlje, pa kad bi nasla macica malog dovela bi ga kuci...slaba sam na njih..al sam isto tako naucila da su sklone tu i tamo nesto pokupit..bitno da je micika sad dobro, vidim da je potamanila ljekove.. Mozda ti se pridruzim tamo u 3 mjesec na trudnicke vjezbice, planiram kad prodje ova prva tri mjeseca krenit se polako rekreirat...za sada sam na kucnom istezanju svaki dan..ne znam dali si bila napisala di ides tocno i kolika je cjena...mislim da i jesi ali sam zaboravila.. MareM bila si u pravu sta se tice odstupanja nalaza u domu zdravlja naime na nuklearnoj su mi nalazi ovakvi TSH 4.51 ( 0,3 - 3.36 mlu/L ) FT4 14,20 ( 10,3 - 22.8 pmol/L) FT3 3.80 (3,03 - 6.47 pmol/L) moja doktorica opce prakse mi je dala jos u petak Euthyrox 0.25 i ginekologica se slozila sa time, po ovome ispada da mi je blago povisen i ta mala dozica bi to trebala spustit na 2 nadam se...samo ne mogu vjerovat da mogu bit takva odstupanja. Na pregledu sam jucer dobila trudnicku knjizicu i cijela sam bila ponosna. Bebica je vesela, dobro napreduje. Dala mi je ginekologica da radim onaj kombinirani test. Dali ste ga vi cure sve radile? I trebam ic vadit krvnu grupu i sve sta ide uz to. Bas sam jutros razmisljala kako cekas taj pregled po 3-4 tjedna da bi vidio svoju mrvu na 30 sekunda, eto tako brzo meni taj uvz prodje, a tako bi rado cili dan je gledala tihicka, cestitam na mmamita,Hannah27, Cvrčak faustina nadam se da nisam nikoga izostavila
|