mmamita
|
Mare tocno sam te zamislila! Sumo Mare Imam i ja dlakavca u kuci i bas se nedavno pitam , pa majke ti 12 mjesec je a on se linja ko da je 8. I evo tek sad kad je zahladilo je lakse. Inace imam pasa vec 14 godina (ostao je u roditelja), i onda je navika-svaki dan usisavac, mop i pranje poda. Eventualno kad muz i cuko odu negdi na par dana spasim se, pa ne moram svaki dan prat pod... Hannah sto se tice stizanja, nekad se pitam pa sto sam radila u 1. trudnoci. I vratim film, stvarno mi je bilo manje zanimljivo nego sada. Ona se probudi oko 9.30.-10.00., marenda, izadjemo vani u park, kupimo za rucak sve sto nam treba, vratimo se kuci cca 12.30-13.00, dam joj voce i nakon toga je stavim spavat( osim zadnjih par dana). Dok se ona probudi, ja obavim sve po kuci, rucamo i onda odemo u neki trgovacki centar ili lesnina, emezeta ili kod nekih prijatelja ili neko dodje kod nas. Ako je bas ruzno vrijeme stojimo doma ili eventualno odemo do mojih ili muzevih. Sad sam na bolovanju i imam previse slobodnog vrimena, tako da stvarno sve stignem, jos nekad i ne znam sta cu od dosade... Sve se spremam rec muzu da idemo malo u lesninu, treba mi par stvari
|