|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
19.1.2016 22:13:09   
Jupiter
Ajme cure, pretuzne price imateuser posted image user posted image
Zao mi je, to bas nitko ne zasluzuje..
No, i tuzni dijelovi su dio nas ❤

Ovako, da se pohvalim kako sam i sebe i dragog obukla za male novce! Ako vasi dragi trebaju nesto, sad u Oviese su popusti do 70%. Njemu smo nasli hlace za 80kn i dzemperi za 40. Bagatela! A sebi bolje da ne nabrajam, hihihi, pa ako je i Mana kod vas, svakako odite jer su takodjer cijene za majce, dzempere 40kn, kao i u Terranovi.
Mmamita koji je to model od Stokka? Imas mozda link da pogledam?

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 376
19.1.2016 22:53:14   
Hannah27
Mamita stoke cu definitivno, skužila sam da su najbolja, ja sam mala pa preko glomaznih kolica ne vidim nista . Jupiter pogledaj klip na YouTube od stoke kolica vidjet ces kako su dobra .
I nama prvo pa i ja cu se zrtvovati za ta ,pa da traju .
U jaje ga voziš do godine dana ? Tako kažu, tek onda ona velika Autosjedalica , sve mi se čini da cu morati uzeti košaru onu prvu, a to je onda preprepreskupo sve skupa, a košara se koristi samo do 5mj. .... Ma nezz sta cu . user posted image
Jupiter user posted image za pametni šoping .

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 377
20.1.2016 9:33:52   
Lisica Mica
Dobro jutro, baš se razveselim kad otvorim forum i vidim da ste puno napisale.

Kolica. S malim sam imala Jane kolica i bila su mi super, imala sam i Jane AS i košaru. Nisam imala naviku stavljati AS na kolica, nekako nisam voljela da bude puno u onom skvrčenom položaju, izvadila bi ga i stavila u košaru.

Sad planiram kupiti od poznanice Cybex (mislim da je model Topaz, boja je zeleno-tirkizna). Totalno sam oduševljena jer su jako lagana, mogu odmah od rođenja, a poslije mogu biti i kišobran kolica. Jedino šta nemaju košaru tj. ona nije bila kupila košaru.

Nekako mi se čini da košara neće ni trebati s obzirom na termin. A tko zna hoće li se beba voljeti voziti u kolicima. Vanja je volio i uvijek bi zaspao, ja sam mislila da tako sve bebe user posted image , ali nije. Mali od prijateljice mrzio je kolica i samo je plakao u njima, valjda jer ništa nije mogao vidjeti...
Za slučaj takvog drečavca imamo Ergobaby nosiljku i elastičnu maramu.

AS ćemo dobiti od prijatelja Maxi Cosi, ona ima dobre ocjene na testovima ADAC-a, a kupili su je prošle godine i koristili samo za svoju kćer.
A da ne bi bilo da ćemo sve dobiti :) (iako to meni uopće ne smeta) planiram kupiti novu komodu za prematanje, onu sa ladicama i kadicom, jeste li negdje vidjeli neke koje su vam dobre?

Ne znam još šta sa onom ležaljkom šta ima luk sa igračkama (šta ljudi zovu seggiolino ili viper) i sa baby gym-om (ona prostirka za na pod, obićno ima luk i svijetli i ima isto igračke koje vise)....to bi isto najrađe posudila ili kupila polovno (sve oni to jako brzo prerastu).
Moram priznati da je stvarno lakše kad već imaš jedno dijete, nekako nisi toliko nabrijan na tu opremu, prvi put sam bila kao hrčak, samo sam skupljala i zgrtala, planirala i panično nabavljala. user posted image

Pozdrav ekipa user posted image

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 378
20.1.2016 11:03:52   
mmamita
Jupiter imam Stokke xplory
https://www.google.hr/search?q=stokke+xplory&client=tablet-android-samsung&source=android-browser&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj24OuTjrjKAhWJa3IKHdR0D4IQ_AUIBygB
Ovdje na linku su ti sve boje i dezeni xplory-a.
S tim da u cijenu ide ova dva dijela http://www.google.hr/search?q=stokke+xplory&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjWqrayjrjKAhWHGCwKHXDYC80Q_AUIBygB#imgrc=591ULy5M8bNtDM%3A
Ja imam bez. Nije bas da se sporkaju, ali svaki dio se skine i pere u masini, tako da se sve opere.

Hannah mali od prijateljice mi sada ima 8 mjeseci i on vec neko vrijeme ne moze u jaje (koju je ujedno koristila kao i autosjedalicu). Kosara moze do 6 mjeseci, ali ja sam kcer stavila s 5,5 mjeseci u nastavak kao kod jajeta jer je vec zvjerkala preko kosare user posted image . Kosara ti je vec u cijeni tako da ne moras nista dodatno kupovat, dovoljno ti je to dvoje. A moja je imala autosjedalicu koju jos dan danas koristi (ima 2 godine). Autosjedalica je 0-36 mjeseci.

Lisica Maxi Cosi je isto super. A sta se tice zabave za bebu meni je baby Gym skroz super.
Je, s prvim sam i ja bila ajme treba mi ovo, treba mi ovo! A sad mi nekako nista ne treba user posted image user posted image Niti mi se da trosit, a hvala Bogu i ovako joj/mu nista nece falit user posted image

(Odgovor članu Lisica Mica)
Neposredna veza do poruke: 379
20.1.2016 11:04:59   
mmamita
Ajme user posted image user posted image user posted image ovo je teski kupus od teksta gore!
Ali ajde, citljivo je user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 380
20.1.2016 11:18:56   
Cvrčak
Drage moje,
Ja imam Bugaboo i na kraju sam njih odnila u vikendicu,
A po Splitu sam stalno vozila macLaren, jer su laganije, a ja imam puno skala.
Ja doma šizdim i plačem, prošlo je 6 radnih dana otkako su epruvete s krvi došle u laboratorij.
A i Željka mi je rekla da bi po nekoj statistici nalazi trebali biti jučer , možda danas.
Za prerpostaviti je ako što nije uredu da oni duže rade sa krvi.
Ajme sta sam žalosna i luda!

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 381
20.1.2016 11:31:47   
Hannah27
Ajme cvrčak nemoj , tako je svima bilo ! Ja sam bila rastrojena . Tek na nalazu s vidjela da su stigli nalazi dan kasnije . Pomalooo , vikendi se ne računaju, a i ko zna jel njima bio neradni dan a da mi na njega ne računamo .
Ja sam čekala skoro dva tjedna sve skupa !
U gin. Sam , gužva teška , pišem popodne !

(Odgovor članu Cvrčak)
Neposredna veza do poruke: 382
20.1.2016 11:43:32   
Lisica Mica
cvrčak, ja sam sigurna da je sve ok i da ćeš danas ili najkasnije sutra dobiti rezultate user posted image , ponekad se oduži radi vikenda. Ja sam radila Nifty i rekli su mi da se čeka 7 dana, ali ponekad i 10.

< Poruku je uredio Lisica Mica -- 20.1.2016 11:44:07 >

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 383
20.1.2016 11:46:07   
Cvrčak
Daj Bože da bude uredu. Čim budem imala rezultate, obavijestit ću vas.
Uh! Ne bi podnila da mi opet sta krene po zlu.

Neposredna veza do poruke: 384
20.1.2016 12:07:50   
Lisica Mica
Ja te skroz razumijem, i sama sam u strahu. Baš mi je grozno šta ti se dogodilo prošli put. Ja ne znam kako bih to izdržala, i ovo šta se meni dogodilo u 16.tjednu sam jedva prebolila (iako zapravo nikad ne preboliš, više nekako preživiš).
Baš mi je žao. user posted image .
Mene uopće nije strah poroda (najrađe bi rodila doma sama), strah me doktora u St rodilištu...iako čujem da su se promijenili (nekidan su kolegicu od prijateljice pitali želi li drip, to je čudo nad čudima, počeli su nuditi lopte one za hopsanje, drugorotkinjama navodno ne rade epiziotomiju...),ali opet ovisi na koga ćeš naletjeti i koliko je taj doktor/ica "čovjek".
Imala sam odličan porod kad sam rađala maloga, sve prirodno, osim šta je započelo gelom jer sam morala na indukciju (prenijela 14 dana), ništa sredstva protiv bolova, ništa drip, stajala na nogama i disala do samog izgona...nadam se da ću i ovaj put imati sreće.
Ako vam se da čitati, evo vam moja priča s poroda http://forum.roda.hr/threads/52895-Kako-se-rodio-na%C5%A1-Vanja (uz napomenu da je to bilo u starom rodilištu u ST)

< Poruku je uredio Lisica Mica -- 20.1.2016 12:17:19 >

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu Cvrčak)
Neposredna veza do poruke: 385
20.1.2016 12:13:34   
mmamita
Cvrcak, vjerujem da ce biti sve u redu, i da ces sada brzo primiti rezultate user posted image Samo se nemoj puno zivcirat!

Lisice dobro si ti to prenijela prvi put. Vanja onda treba bit medju prvim bebama u 2010. da je dosao na termin user posted image

Hannah pa danas je vec 20.01.. covjece... Sretno na pregledu user posted image i brzo nam javi sto je bilo!! user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 386
20.1.2016 12:21:43   
Jupiter
Evo i meneuser posted image

Hannah sretno na pregledu i javi sto ima novoga! user posted image
Mmamita, i druge, kad stavljate neki link, da se ne rastegne ovako preko svega, najlakse je da isto kao kad hocete podebljati necije ime, znaci zaplavite tu jednu rijec ili vise njih (znaci morate prvo napisati tu neku rijec na koju cete vezati taj link, npr "kolica" i onda zaplavite) i onda klik gore, bas ispod podebljano pise LINK, otvori se jos jedna stranica gdje se samo kopira link, vidjet cete, nista ne mjenjate i samo press OK, tj slazem se.
Probajte. Tako funkcionira i sve ostalo.
Sad idem gledati u ta Stokke kolica 😍
Cvrcak molim te draga da se ne sekiras unaprijed! Vidjet ces da ce sve biti ok ❤

Neposredna veza do poruke: 387
20.1.2016 12:24:20   
saki84
cure evo da vam se malo javim da ne mislite da sam vas zaboravila...meni je pocela cjelodnevna mucnina i takva bezvoljnost da vam ne mogu opisat...ne mogu se natjerat da ista radim, oci su mi umorne,..trebala bi malo kucu dovest u red, robu popeglat a ja se ne mogu natjerat pomaknut sa kauca.
Idem procitat malo zaostatke, da sam u toku user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 388
20.1.2016 12:26:00   
mmamita
Jupiter ja sam na tabletu i nemogu ni podebljat ime ni obojat ni nista, preglupo. Tako da necu ni stavljat linkove, najbolje user posted image Jedino kad dodjem u mame na laptop mogu sve te radnje obavit!

Mare ne skilji nas, nego napisi 2, 3 slova user posted image

Di nam je faustina nestala?
Bebolina, Tihicka?

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 389
20.1.2016 13:32:44   
Jupiter
Saki ma isto je tako i meni bilo. Oci, ko da imam neki problem, nisam ih mogla fokusirati na tekst, na knjigu ili tablet.. samo sam u tv buljila ko mrtvac. I to me drzalo do 13 tjedna...bas grozno..al glavno je da prodje! user posted image i to su sve slatke muke, samo se sjeti da je to od jedne male mrve u tebi i sve dodje lakse ❤
Mmamita ma ne brini zbog tih linkova, ja sam mislila da mozda netko ne zna, pa da pomognem, a bilo mi je krivo sto nisam mogla procitati do kraja sto si pisala kod linkova, jer mi, ne znam kako, pola teksta fali i neda da pomaknem i procitam...samo zato. Znas sta sam mislila? Da tako taj link onda stavis u poruku za sebe. Sto kazes? Onda nek se razvuce koliko hoce! user posted image user posted image
Necu da sad zbog toga prestanes stavljati linkove, pls user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 390
20.1.2016 13:38:23   
Cvrčak
Mare M,
Oprosti sta vas svih gnjavim. Koji datum si ti vadila krv, a kad su te obavijestili o rezultatu?

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 391
20.1.2016 13:41:18   
MareM
Vadila krv 21.12. u 9h ujutro, krv u Njemackoj 22.12. i u Zenevi 24.12., a nalazi mi na mail stigli 04.01. u 14:45h.

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Cvrčak)
Neposredna veza do poruke: 392
20.1.2016 15:25:58   
saki84
dosta tuznih prica ima, ima vas sta ste najbolnije prosle..ja ne mogu zamislit kako bi to podnjela...vi ste tako hrabre zene i divim vam se user posted image user posted image user posted image user posted image
sta se tice kolica meni je jos rano razmisljat o njima al Jupiter tvoja mi se bas svidjaju. Za sebe bi mclaren kolica jer mi djeluju lagana, a s obzirom da sam u neboderu, imam stepenica nekako mi djeluje da bi sa njima najlakse upravljala. Al jos ima vremena, a i pregled mi djeluje nekako predaleko, mada kao jos samo 10 dana...djeluje kao 10 god.
I taj umor ociju isti kao kod tebe Jupiter ne mogu citat, nista..mogu tv samo sta nema titla nikakvog. Moram ti rec da sam se bila malo prepala, al vidim da nisam jedina..i pisanje i gledanje u mob mi stavar veliki napor.
Tako da cure ispricavam se ako ikoga preskocim pozdravit user posted image ....pocelo me dosta boljet ispod pazduha, jel to normalno?user posted image ...
Cvrčak bit ce sve u redu. Mora! user posted image

< Poruku je uredio saki84 -- 20.1.2016 15:26:41 >

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 393
20.1.2016 17:57:01   
Hannah27
Evo meeee user posted image
Prvi UZV preko stomaka, i nista ne kužim !!kaze budući da je tranquility uredan ne trebamo raditi onaj vag. UZV , to je sve u redu . ! Valjda toliko ima plodne vode i beba je velika da je 100 puta lošija slika nego onaj donji UZV.
Uglavnom sve je ok, napredan i velik . Vidjela sam srce kako titra user posted image user posted image user posted image , mjerio je glavicu želudac Itd. Sve super .
Nisam dobila slikicu. .. Nisam ni pitala zasto jer mi je jasno bas slabo de kuži. MM ljut radi slike .
Vodit cu ga na pregled tek za 8tj. Valjda na 4d kaze dr. Da je tada najbolje ...
MIran i tih pregled nista posebno , mogla sam i obučena Uc ovaj put , da sam znala . Kaze da su sada mirni tjedni trudoce i da nista posebno ne radimo osim da kontroliram hormone štitnjače .
Kilaža Minimalna, tlak malo visi nego inače user posted image
Sljedeci pregled 24.02.

< Poruku je uredio Hannah27 -- 20.1.2016 18:00:35 >

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 394
20.1.2016 18:12:49   
saki84
Jupiiiuser posted image neka bebica i dalje tako ljepo napreduje.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 395
20.1.2016 18:16:30   
Lisica Mica
Bravo za bebicu!!!!!!user posted image user posted image

Htjela sam vam pokazati kolica koja ćemo se nadam se imati. user posted image

http://tinypic.com/r/o9kd4y/9

< Poruku je uredio Lisica Mica -- 20.1.2016 18:20:52 >

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 396
20.1.2016 18:27:26   
mmamita
user posted image za bebicu! Drago mi je da je sve u redu.

Saki sta se tice bola ispod pazduha, stvarno ne bih znala zasto te to boli. Jedino mozda pojacano lucenje lojnih zlijezda ili nesto vezano za to.... user posted image

Sutra Lisici pregled! user posted image

Neposredna veza do poruke: 397
20.1.2016 18:29:07   
Hannah27
Tnx. user posted image user posted image
Lisice lipa su , al meni se čini ko da su za dijete od godine dana ? Ili ...

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 398
20.1.2016 18:31:03   
Lisica Mica
Mogu se staviti i u nulti položaj, ono da su skroz spuštena. Ima i košara za kupiti, ali nekako nisam sigurna treba li nam uopće...user posted image

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 399
20.1.2016 18:39:25   
mmamita
Nasi kumovi imaju slicna takva ( mislim na polozaj kolica) i nije ni ona kupovala kosaru. Od bebe do danas (2,5 godina) se vozi u njima. Tako da mislim da ti ne treba kosara, bespotrebno bacanje para po meni... Kupi radije sebi nesto user posted image

Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!