Lisica Mica
|
Dobro jutro, baš se razveselim kad otvorim forum i vidim da ste puno napisale. Kolica. S malim sam imala Jane kolica i bila su mi super, imala sam i Jane AS i košaru. Nisam imala naviku stavljati AS na kolica, nekako nisam voljela da bude puno u onom skvrčenom položaju, izvadila bi ga i stavila u košaru. Sad planiram kupiti od poznanice Cybex (mislim da je model Topaz, boja je zeleno-tirkizna). Totalno sam oduševljena jer su jako lagana, mogu odmah od rođenja, a poslije mogu biti i kišobran kolica. Jedino šta nemaju košaru tj. ona nije bila kupila košaru. Nekako mi se čini da košara neće ni trebati s obzirom na termin. A tko zna hoće li se beba voljeti voziti u kolicima. Vanja je volio i uvijek bi zaspao, ja sam mislila da tako sve bebe , ali nije. Mali od prijateljice mrzio je kolica i samo je plakao u njima, valjda jer ništa nije mogao vidjeti... Za slučaj takvog drečavca imamo Ergobaby nosiljku i elastičnu maramu. AS ćemo dobiti od prijatelja Maxi Cosi, ona ima dobre ocjene na testovima ADAC-a, a kupili su je prošle godine i koristili samo za svoju kćer. A da ne bi bilo da ćemo sve dobiti :) (iako to meni uopće ne smeta) planiram kupiti novu komodu za prematanje, onu sa ladicama i kadicom, jeste li negdje vidjeli neke koje su vam dobre? Ne znam još šta sa onom ležaljkom šta ima luk sa igračkama (šta ljudi zovu seggiolino ili viper) i sa baby gym-om (ona prostirka za na pod, obićno ima luk i svijetli i ima isto igračke koje vise)....to bi isto najrađe posudila ili kupila polovno (sve oni to jako brzo prerastu). Moram priznati da je stvarno lakše kad već imaš jedno dijete, nekako nisi toliko nabrijan na tu opremu, prvi put sam bila kao hrčak, samo sam skupljala i zgrtala, planirala i panično nabavljala. Pozdrav ekipa