Lisica Mica
|
Cvrčak , znala sam da će biti sve dobro. Još jedan pišonja!!! Evo tek sam sad stigla do kompa. Došla sam s pregleda oko 4:30, al sam morala hitno na kauč na izležavanje jer sam bila preumorna (bila sam i ujutro u gradu, vodila maloga u logopeda, pa svratili u Jokera-shopping centra-,pa tek onda kući, došli kući oko 1, a onda pregled bio u 3), sad sam se odlijepila od kauča da malome dam večeru. Na pregledu je bilo sve super!!! , po ZM 17+1, po UZ 18+1 (stalno tjedan naprijed), ginekologica zadovoljna, kaže da pomalo smanjujem Utrogestane i uskoro ih prestanem stavljati (napokon, baš su me živcirali, stalno sam morala nositi dnevne uloške), dobila dozvolu da mogu za vježbe za trudnice i da smijemo imati odnose, ali da ne pretjerujemo hahahah Pregled ponovo za mjesec dana tj. 24.02. Planiram oko 20-tjedna na 4D privatno napraviti onaj anomaly scan, da pogleda sve bolje, pa možda povedem i muža i maloga. Ovako na obićnom se ništa ne vidi tj.sve se vidi ali se ništa ne kuži, ako nisi ginekolog. Šta se tiće nas koji već imamo djecu...stvar je u tome da nemamo izbora , ja moram priznati da mi puno olakšava to šta sam na bolovanju i šta mali ide u vrtić...a od jeseni ide u školu, vidjet ćemo koji će to biti spoj, mala beba i prvašić. Ja se uvijek pitam kako one žene koje dobiju blizance ili imaju jedno dijete od npr.godine dana i onda dobiju drugo... ... Već nekoliko dana osjetim bebu, pogotovo navečer, skroz konkretno i jasno...baš me to veseli. I da prijavim, i mi imamo psa i macu i u skladu s tim i dlake po podu, a bome i kauču (pas ne smije na kauč, ali maca smije tj.tko joj može zabraniti...) Koje su vrste vaši psi? Nama je naša Pepita mješanka (bijela sa crnim točkicama i crnim flekama po glavi), maca (koja se zove Srce, sin je nazvao) žuta tigrasta.
< Poruku je uredio Lisica Mica -- 21.1.2016 20:26:05 >