|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
21.1.2016 19:36:58   
Hannah27
Mare ha ha ha user posted image dobro tvoja je vec velika cura i moze ona tebi pomoći .
Mamita spava do 10 ??? user posted image user posted image user posted image to je sve sta mi treba kad rodim ! Ostatak dana mi nista neće biti problem ! Sva djeca oko mene se bude u 6 ! Ja vec kazem MM, ajme samo da naraste dovoljno da ide sam upalit crtane na TV user posted image , najteže na svitu mi je ustati prije 9 !

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 426
21.1.2016 19:38:54   
Hannah27
Sta se tiče kolica za twinse , gledam ona od stoka tj. ( rješenje za blizance ) , i govorim na glas u dućanu ispred žene, a jadan ovaj dole . Ne znam jeste ih vidjeli, ali jedna beba lezi ispod druge i gleda u "sjedalo" od kraljice/kralja koji je gore i razgledava okolo .

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 427
21.1.2016 19:54:07   
Jupiter
Hehe, Hannah, i ja se isto pitam kad citam da su i ocistile, skuhale, obukle i onog velikog i one male, sve ispratile, odvezle, dovezle....ima toga...osjetim se ko najveca ljenivica na svijetu user posted image
I ja ostanem dugo budna, gledam "kako sam upoznao vasu majku" i tek onda...i zato je valjanje na krevetu do 10-11...a i onda je sve laganini...
Gledala sam i ja ta kolica za twinse. .malo smijesno..a opet nije lako ni ona dupla kolica furat..
Meni su rekle mame da cemo tek kad se rodi vidjet sta ce htjeti, tj voljeti...i da pol toga sto kupimo nece htjeti..
Bumo vidjeli 😍
Lisice reci nam kako je proslo na pregledu! user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 428
21.1.2016 20:02:57   
mmamita
Hannah vidjela sam ta kolica cim su izasla. Ta kolica su isto osmisljena za djecu razlicite dobi. Tako da bi moja cura od 2,5 godine bila gore a beba ispod. Ja sam isto rekla Boze sacuvaj. Pa sta da nedaj Boze nesto pukne ili bilo sta slicno tome i onaj veliki od gori padne na malu bebu od mjesec, dva... Ajmee jezim se od same pomisli na to. Za bliznace mi jos kao i ok, ali isto nebi nikad to uzela...
Je, moja cura zaspe oko 21,21:30 i spava 12, 13 sati u komadu. Ma dobra mi je! Rekla sam da mi drugo bude upola ko ona bit cu najsritnija na svitu!!
Meni je ok da se dite digne u 6 ako mama ide radit. I oko mene se dizu od 5:30 do 7 najkasnije, a niko ziv ne radi, i onda sam ja kao luda sta pustam dite da spava do 9-10. Ali dok se ona digne ja napravim sto stvari, a da je budna stalno bi se motala oko nogu i svako sekund joj nesto drugo triba i moram se posvetit njoj.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 429
21.1.2016 20:16:25   
Lisica Mica
Cvrčakuser posted image , znala sam da će biti sve dobro. Još jedan pišonja!!!user posted image

Evo tek sam sad stigla do kompa. Došla sam s pregleda oko 4:30, al sam morala hitno na kauč na izležavanje jer sam bila preumorna (bila sam i ujutro u gradu, vodila maloga u logopeda, pa svratili u Jokera-shopping centra-,pa tek onda kući, došli kući oko 1, a onda pregled bio u 3), sad sam se odlijepila od kauča da malome dam večeru.
Na pregledu je bilo sve super!!!user posted image user posted image , po ZM 17+1, po UZ 18+1 (stalno tjedan naprijed), ginekologica zadovoljna, kaže da pomalo smanjujem Utrogestane i uskoro ih prestanem stavljati (napokon, baš su me živcirali, stalno sam morala nositi dnevne uloške), dobila dozvolu da mogu za vježbe za trudnice i da smijemo imati odnose, ali da ne pretjerujemo hahahah user posted image
Pregled ponovo za mjesec dana tj. 24.02.
Planiram oko 20-tjedna na 4D privatno napraviti onaj anomaly scan, da pogleda sve bolje, pa možda povedem i muža i maloga. Ovako na obićnom se ništa ne vidi tj.sve se vidi ali se ništa ne kuži, ako nisi ginekolog.

Šta se tiće nas koji već imamo djecu...stvar je u tome da nemamo izbora user posted image user posted image , ja moram priznati da mi puno olakšava to šta sam na bolovanju i šta mali ide u vrtić...a od jeseni ide u školu, vidjet ćemo koji će to biti spoj, mala beba i prvašić.
Ja se uvijek pitam kako one žene koje dobiju blizance ili imaju jedno dijete od npr.godine dana i onda dobiju drugo...user posted image ...

Već nekoliko dana osjetim bebu, pogotovo navečer, skroz konkretno i jasno...baš me to veseli.

I da prijavim, i mi imamo psa i macu i u skladu s tim i dlake po podu, a bome i kauču (pas ne smije na kauč, ali maca smije tj.tko joj može zabraniti...)
Koje su vrste vaši psi? Nama je naša Pepita mješanka (bijela sa crnim točkicama i crnim flekama po glavi), maca (koja se zove Srce, sin je nazvao) žuta tigrasta.

< Poruku je uredio Lisica Mica -- 21.1.2016 20:26:05 >

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 430
21.1.2016 20:33:34   
MareM

IZVORNA PORUKA: mmamita

... stvarno mi je bilo manje zanimljivo nego sada...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 431
21.1.2016 20:47:25   
MareM
Pasonjica je crna labradorka Emma, a ova zvijer koja mi upravo skace po tipkovnici je bijela perzijanerica Yuki (na japanskom to znaci snijeg).
Tako da su nam dlake po stanu salt 'n' pepper ;)
Jos imamo i dva kanarinca (ali oni se ne linjaju user posted image )

Vidila sam dosta tih ajmemajko verzija kolica za blizance... od verzija kod kojih jedan stoji u rupi ili ne vidi nista od stolice drugoga... pa preko onih kod kojih stoje jedan ispred drugoga, ali su kopce koje nose stolice toliko sugave da se pari da ce sve otpast... i do onih jedno do drugoga koja su mi sira od auta. I na kraju ispadaju "TFK" kolica naj. Ma to je spaceshuttle od kolica (s obzirom na ono sta ja trazim kod kolica). Kod odabira kolica nema nista od gledanja po internetu, treba se doc u butigu i probat. Prije par dana smo probali jedna od ABC-a (jedno ispred drugog se sjedi) i to vam je osjecaj kao da vozis autobus sa straznjeg sjedala. user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 432
21.1.2016 20:58:00   
Lisica Mica
MareM jesi gledala Mclaren kolica za blizance? Ili Cybex, ona bi trebala biti ok, a ne preglomazna.

Imaš još i kanarince, super. Mi imamo kornjače u vrtu, a prije smo imali i hrčka i dvije zebe.
Sad se zezamo s obzirom da imamo i psa i mačku da nam fali još i miš.

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 433
21.1.2016 21:23:54   
mmamita
Lisice user posted image za bebu! Neka nase bebice napreduju i rastu user posted image
Ja cu isto trazit detaljan pregled sljedeci put. Taman cu biti 20 tjedana. Bila sam i s kceri u privatnika, i to me bas smirilo po sredini trudnoce... tako da svakako preporucam!

Mi imamo malog, tvrdoglavog, nestasnog bigla! Imali bi puno vise zivotinjica, ali zivimo u stanu, a muz nije navika, pa mu je i cuko bia pod upitnikom. Ali mora je popustit pod pritiskom user posted image

Mare nebi ti bila u kozi sto se tice kolica. Bogami ni ja nebi znala sta bi uzela na kraju. Za to sve sta si nabrojila treba ti posebna dozvola user posted image
Izgleda mi ko u reklami, uz kolica dobivate (kupite) i ovaj prekrasan automobil Jeep da vam kolica mogu stati u auto user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Lisica Mica)
Neposredna veza do poruke: 434
21.1.2016 21:26:14   
Jupiter
Lisica user posted image za super pregled.
Bas istrazujemo gdje ici za 4d.
Mi smo sutra naruceni popodne oko 19h. Rece dragi ako bude sve po ps-u da me vodi na frigane lignje koje tako obozavam user posted image
Tamo imaju int pa cim budem stigla vam posaljem kratki izvjestaj.
Stalno ocekujem neko konkretno "javljanje" u trbuhu ali jos nista. Sve neke sumnje ali nisam sigurna..user posted image
Iako mi je rekla gin da nema vise vaginalnih uzv pregleda, znam da znaju gledat cerviks pa sam se danas potrudila gospodjicu dovest u red user posted image user posted image .
Ja sam ulaskom u 15tjedan polako prestala sa utrogestanom. To rijesila kroz taj tjedan. Evo, sutra sam 16+1i vec tjedan dana sam bez. Bas je olaksanje. Kako sam bila narucila za bebe platnene pelene tako sam i sebi platnene uloske i prezadovoljna sam. Nema vise kemije!

(Odgovor članu Lisica Mica)
Neposredna veza do poruke: 435
21.1.2016 21:31:09   
Jupiter
Naši pregledi user posted image

Jupiter---------22.01.
Faustina-------26.01.
MareM---------26.01.
Cvrčak---------27.01.
tihicka----------29.01.
saki84----------01.02.
mmamita -----15.02.
bebolino2-----15.02.
Hannah27-----24.02.
Lisica Mica---24.02.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 436
21.1.2016 21:44:19   
MareM
Lijo, ta su mi "klimava", ja sam vise tip za stavljene terence. Pogotovo jer su nam ulice i trase za setnju u mjestu (nisam direktno u Trogiru) takva da mi trebaju cvrsta kolica s velikim gumama i sl. Sirina kolica je nebitna, a i tezina isto (zamisli Hulka, samo bez zelene boje... eto, to sam ti ja user posted image )

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 437
21.1.2016 23:52:46   
Hannah27
lisice super za dobre vijesti sa pregleda ! Eto nisam jedina koja ne kuži nista na UZV ! Bitno da je sve ok .
mamita ajme bigl obozavaaaaam ih, bas sam sinoc vidjela neku bebu bigla na netu i zaljubila se !
Ja imam buldoga !
jupiterimamo isto ritam . Ja ne zaspim nikad prije jedan , a pogotovo ako po danu ubijem oko i popijem kavu ... uskoro ce se i tebi beba javiti ... Ja sam stvarno najranije osjetila, 15 tjedan ! Javlja mi se često, većinom nakon sto pojedem i onda navečer oko ponoći, ali to onda traje po 15,20 min osjetim svako minutu da me "takne" , stvarno savršen osjećaj ! Evo ga kao da mi čita misli user posted image

Sta ćete vi sa ljubimcima kad dodje baba/bebe ? A mamita kako je to funkcioniralo sa malom bebom ?
Mene svi pilaju da ga maknem,u svekrve ali to je nemoguća misija, on je toliko razmažen i privržen da je gori od bilo koje bebe . Ma ja se uopće ne bojim nikakve bolesti (sto je mojima glavni problem), a sto se tiče prihvaćanja bebe, to je pas za djecu i bebe tako da sam mirna ...

< Poruku je uredio Hannah27 -- 21.1.2016 23:53:46 >

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 438
22.1.2016 11:51:39   
saki84
jutro cure...user posted image
cvrcak user posted image za odlican nalaz i za deckica..nasa se lista lipo zaplavilauser posted image ... meni danas dosli brisevi i krv i sve je uredno, a brisevi sterilni i tako sam hepi.
ja sam inace bila rani tip, dizala bi se u 7 sati, a sad do 10 bez problema jer po noci nekako lose spavam, svi ti neki cudni snovi...cak sam i sex sanjala sa mnogo ljudi, sok sam dozivila ujutro user posted image
Lisica Mica bravo, neka bebuska i dalje ljepo napreduje user posted image , i ja jedva cekam vidit svoju malu mrvicu...jos samo 10 dana.
mamita meni je zelja bila uzet biglica, ali dragog se nije dalo nagovorit nikako, mada i on voli pse..al ne i dlake..a meni ne smeta, al sad kad budemo brojniji tko zna mozda se smeksa po tom pitanju.
Jupiter danas je tvoj dan....ocekujemo detaljan izvjestaj...i ljepo se napapaj lignjica nakon pregleda
svima saljem veliki user posted image
Kod mene je sve na dane, malo mucnine, malo lud vid, malo boli vjerovatno se maternica siri..a volje i snage sve manje...cila san sebi sama nikakva...al necu se mnogo zalit, sve za moju malu user posted image
i ljubomorna sam na sve vas koji osjetite svoje bebice, jedva i ja cekam taj osjecaj...mazite ih...a ja idem bar malo usisat i oprat pod i nesto sklepat za rucak dok mi se jos da i imam volje nekakve.

< Poruku je uredio saki84 -- 22.1.2016 11:52:10 >

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 439
22.1.2016 11:58:15   
mmamita
Hannah i nama su se svi zgrazali kako ce beba s pasom. Ja sam se uvik samo nasmijala i odgovorila "najnormalnije". Bolje nego sa nekim ljudima koji mi udju u kucu niti ne operu ruke a idu dirat ili uzest bebu od misec dana ili se kao samo malo pomazit po obrascicima!! Cistiji je moj pas nego 70% ljudi i djece koja mi je prosla kroz kucu! Mogu ti rec da njih dvoje su danas toliko smjesni i neopisivo mi je drago sta smo ga uzeli zbog nje. On je uvik zna di mu je misto, u nijednu prostoriju nije ulazio dok je bila beba osim tamo di je njegov krevet i hrana, tako da nismo imali nikakvih problema.

Danas je rijetko rijetko kada bolesna ( ne mora znacit da je od pasa, ali je sigurno stekla dodatni imunitet), dok svi oko nje pokupe sve i svasta i hodaju po bolnicama i doktorima od razno raznih virusa, mi bas imamo srece, da kucnem u drvo!
I sta je najbitnije njih dvoje se toliko vole i igraju da ih je bas milina gledat user posted image user posted image

Jos moj nije cuvar kao vasi. Nema onaj osjecaj da je brani kad joj se netko priblizi. Vasi ce i to radit, a vama ce srce bit ko kuca user posted image

Meni se beba isto pocela javljat prosli tjedan kad smo bili 15 tjedanauser posted image , i svaki put me toliko raznjezi, kad me ono tukne, kao javi se evo me user posted image
Srce mamino user posted image user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 440
22.1.2016 13:02:12   
Hannah27
Super, nadam se da ce tako biti i s mojim dečkima. To si dobro rekla za ljude, ja cu svoga oguliti koliko ga čistimo i čekamo, a kad beba dodje bit ce ljeto pa ga budemo kupali jos i češće ispred kuće na gumu ! Ovako mi je grozno jer prvo on mrzi kupanje vise od ičega, a i MM mora sa njim uc u tuš i kupati ga a nakon toga ja perem wc cijeli dan . To kad si spomenula za ljude,kuću i bebu, vec imam paranoju od toga da mi ga neko dira pogotovo tako malog, nezz kako cu to . Brate mili ja kad idem na Babine ne diram i ne držim malu bebu, prvo od straha a onda radi svega sta joj mogu prenijeti... I imam averziju od tih Babina kad počnu dolaziti odma, najradije bi svih u jedan dan naručila . Ovako zena napaćena , a triba čistit prije nego dodju, ugostiti ih , pa opet čistit nakon sta odu. = mrzim Babine . Ha ha ha .

Mamita muče me kolica . Nikako mi se ne kupuje ona prva košara . Sta ti misliš jel se u njih moze staviti mala beba kad je sportski dio skroz položen u ležeći položaj i sa stavljenim jastukom u kolica ( ima poseban jastučić za malu bebu da stoji ravno- emezeta 80kn ) , jer čini mi se da bi moglo ??? Sta cu ?

Saki, super za nalaze, pomalo, javit ce se i tebi tvoja bebica user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 441
22.1.2016 14:32:12   
MareM
mmamita, potpisujem sve sto si napisala u vezi kucnih ljubimaca user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 442
22.1.2016 15:30:51   
mmamita
Saki, user posted image za super nalaze, da tako bude do kraja trudnoce user posted image
I ti ces vrlo brzo osjetit svoju bebicu user posted image , samo malo strpljenja user posted image

Hannah, meni je kcer rodjena u 2. mjesecu, tako da nisam imala izbora sto se tice kosare. Bilo je hladno a unutra je ipak zasticena. S obzirom da ces rodit u ljeto mozda bi i mogla samo osnovni nastavak, ali kad budes drugo djete imala i bude li u jesen ili zimu rodjeno svakako ce ti trebat kosara. Iako sam ti ja nju svugdi u kosari nosila, bila mi je bas zgodna. I u doktora, i kod prijatelja kad bi isli, tako da na tvom mistu bi svakako razmotrila o kupnji iste. Mozda da pogledas na njuskalu, znaju se prodavat kolica i kosara posebno. A sto se tice kusina anatomskog, kolica ti imaju vec taj kusin tako da ne trebas kupovat.

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 443
22.1.2016 15:32:06   
mmamita

IZVORNA PORUKA: MareM

mmamita, potpisujem sve sto si napisala u vezi kucnih ljubimaca user posted image

Dlakavci rules! user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 444
22.1.2016 20:06:39   
Jupiter
Evo da na brzinu javim da je sve ok. Doma pisem detalje ❤❤❤

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 445
22.1.2016 23:15:44   
Jupiter
E ovako...
Dosli kod gin, sestra mi (napokon) otvorila trudnicku knjizicu, izmjerila tlak (110/60), po onoj starinskoj vagi izgleda da sam dobila jos 4kg? Reko, nemoguce...a ona da je vaga stara...moram se kod frendice izvagati...imam vagu i kod sveki al ne volim da se zna koliko sam se udebljala...necu da znaju...Ugl slj tjedan idem vaditi cijelu krvnu sliku, secer, urin i neka kontrola za jetra posto su mi natecene noge...Da se razumijemo, ja i inace imam problem natecenih nogu i ja ocekujem samo pogorsanje...user posted image
Voljela bih kad bi postojao kakav lijek za to, stvarno..
Ugl, bio i moj m samnom. Rekla da joj se samo nalazi donesu a ja se moram tek u bolnicu naruciti i to za ono mjerenje organa izmedju 18-20 tjedna. Tako da jos nemam nikakav datum. I gin htjela zavrsiti i ja u sebi mislim kako sam zalosna, pa ni srce da vidim...kad moj m poce da moli gin da bar na sec da vidi malu mrvu...Jedva je pristala...rekla je...da je ova mala beba vec previse ultrazvuka prosla i da nije dobro, bar ne toliko prije 20 tjedna...al kad vec toliko place...i namaze ti ona meni trbuh i samo njih dvoje vide ekran...cim sam vidjela da se smije i oponasa mrvu masuci rukama i nogama i govori kako je samo zivahno....sve mi je bilo ljepse...❤❤❤
I tako odosmo na lignjice...napucala se ko bomba i sad lezim, dragi vec spava a ja cekam da mi se mrva javi ❤
I da, mi imamo malu pudlicu, bijelu. Njima ne padaju dlake, tj kad i otpadne to vam je ko kolut...nije po svukud.
Saki user posted image za nalaze! Bit ce to ok! Samo polako, sad imas vremena.
Hannah a kakva se tebi kolica svidjaju? I meni se kosara cini nekako neizostavnim dijelom a opet mi neke mame govore o tim maramama, mei tai i sl. Vjerujem da cu na kraju imat sve to...pa lako prodam visak..

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 446
22.1.2016 23:28:49   
mmamita
Jupiter bas mi je drago da je sve u redu! user posted image za muza i veselu bebicu.
Ti ginekolozi su trebaju dogovorit oko par jednostavnih detalja, a to su sta je dobro u trudnoci a sta nije! Pitam ja svoju gin. u prosloj trudnoci dali je stetno svaki mjesec imati UZV, kaze mi da nije! Pa dajte, bas mi idu na zivce. Oni kazu ubiti ono sta se njima vise svidja i s cime se oni vise slazi ili ne slazu! Nisu za to tu gdje jesu, i nije to posao da mi nameces svoja misljenja, nego mi reci onako kako je u medicini zapisano. 100 ginekologa, 70 razlicitih misljenja!

Oprosti Jupiter, ali bas sam se malo naljutila user posted image
Mogla je barem radi muza biti malo pristojnija!user posted image

Nego kada ti je sljedeci pregled? user posted image i molim te sama se i upisi user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 447
22.1.2016 23:35:44   
Jupiter
Imas pravo mmamita i da nije m navalio izasla bi bez da znam da je sve ok...ipak zivimo za te preglede..No dobro se zavrsilo.
Nego, napisala sam, nemam jos datuma. Tek moram sa uputnicom u bolnicu za to mjerenje organa (izmedju 18-20 tjedna). A u bolnicu cu ici tek u srijedu jer cu tada i krv i sve sto treba..
I biti cu vrijedna i upisat se user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 448
23.1.2016 0:41:12   
Hannah27
jupiter bravo za bebicu ! user posted image zasto tek sad trudnička ?
meni se svadjaju kolica stoke jer sam ja pola metra manja od MM pa su nam ona super za reguliranje visine ! Lijepa su mi i lagana, i elegantna tj. Vidim kud vozim preko njih ! Ali , ona imaju taj osnovni sportski dio koji ima tri položaja, a on je tek od 5,6mjeseci . Ostali dijelovi se dodatno kupuju . Znaci autosjedalica/jaje koja se montira na njih, i košara koja je skupa a koristi se samo od 0do 3mj.pa sam ja mislila zaobići košaru i voziti ga u jajetu . Medjutim mislim se jer nezz dali ce mi beba biti u dobrom položaju ! Zena u dućanu kaze da je košara za zimske bebe a jaje za ljetne, i da moze beba odma u jaje, dok drugi na netu pišu da ne duže u jaje od 45 min. A ja bas planiram , pa ljeto je, beba ce spavati,,, mislim da cu moći s njim od 6navecer do 9 na plažu a to je predugo ako mi nije j dobrom položaju ! Opet zena u dućanu Nije ortoped ni pedijatar ... Vidjet cu jos !

ja cijeli dan u điru nikako bebu nisam osjetila i evo sad kad sam legla, ahhh koje olakšanje !

Sto se tiče UZV , onaj link sta je Mare stavila od onog bloga , čitam i na drugim mjestima , da je u trudnoći preporučljivo od 3do 6 UZV . Ja kako GOD izračunam do kraja bi imala najmanje 9 . Mene užasno muci jeli UZV štetan ili nije jer sam našla neke članke da je ! Cak sam spremna i odbiti 4d ako šteti... Moj gin kaze da je to kratko i da nema opasnosti .. Al opet . Prije se išlo na UZV na početku trećeg mjeseca trudnoće , a ja otišla sa 4 tjedna !!!! Nisam mu dala da mi radi ali je inzistirao jer mi je Beta bila ogromna, a menstruacija neredovita . Nije mi vjerovao da znam kad sam zatrudnila . Onda kad nista nije vidio , naručio me za tjedan dana ..sa 5 tj. Pa za 4 tjedna i tako ja sad imam vec 5 UZV !!!!!!!!!

Užasno me strah tolikog zračenja .

A sta ja sve napisa ovde , laku noć cure

< Poruku je uredio Hannah27 -- 23.1.2016 0:42:46 >

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 449
23.1.2016 7:47:45   
mmamita
Jutro cure!

Ja se lipo najela i evo zasila da vidim sta ima kod nas user posted image

Sinoc sam shvatila zasto mi se mala budi. Pa ona oce piskit u tutu! Od silnog placa i jecanja ja uopce nisam razumila sto ona govori. Nego je jedan put razgovjetno rekla da hoce piti i tako sam to protumacila! Bas sam tuka user posted image
Inace smo se ostavili pelena ima par dana, i to je proslo relativno bezbolno! Skinili smo pelenu u doslovno 3 dana. Prvi dan je piskila samo u gace, druga dan pola gace pola tuta i treci dan sve obavljla u tutu i evo tako je nastavila bez da joj je iti jednom pobiglo! Bas sam sretna i ponosna user posted image Po noci sam joj obavezno stavljala pelenu, jer sam racunala jos je zima pa da se ne prehladi, a ona pije ko smuk par litara vode dnevno user posted image . I jucer sam primjetila vec da joj je pelena skoro suha kad se probudila ( inace se moram dizat usred noci i mjenjat pelenu barem jednom), i evo sad pipam skroz suha! user posted image
Bas sam happy!

Hannah kosara ti nije 0-3, nego 0-6 mjeseci, a onda ide onaj normalni nastavak za kolica. Mozes ga i u kosaru na plazu vodit, a opet je prirodniji polozaj za vise sati boravka na jednom mjestu. Najbolje se posavjetuj sa nekom pedijatricom ili neka ti netko pita svog pedijatra. Mi u slucaju da ne bude bolesna, necemo ic prije 10. mjeseca, tako da ti ne mogu pitat. user posted image

Sto se tice UZV mislim da ne moras brinit. UZV nema ionizirajuce zracenje i nije stetno. Pa nebi nam nikad radili UZV da ima opasnosti po nas i bebu. Kao 6 puta mozes, a 9 puta nemozes imat UZV, koja glupost!

Jupiter sorry user posted image , vidis toliko sam se naljutila da nisam ni shvatila da si napisala kada mozes na sljedeci pregled user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!