|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe 2015/2016
6.8.2015 12:38:08   
lidac0605
Evo mene,curke moje user posted image

Sad sam maloprije došla doma,bila još u dućanu i moja kćer je išla sa mnom jer si traži badić,pa je to potrajalo...uglavnom,danas smo 16 tjedana i mjere nam točno odgovaraju tjednima,veli čini se sve ok,srčeko lijepo kuca,posteljica je straga,veli ne čini se nisko,pita me doktor kaj imate doma-ja reko kćer i 3 sina,veli on ništa nije sigurno,al možda dobijete i drugu kćer user posted image ...živi bili pa vidjeli,tak su mi u zadnjoj trudnoći govorili da je cura,dok se sa 25 tj nije pojavio lulek user posted image ...
Ma nek bude kaj bude,samo nek se živo i zdravo rodi...i posle izvadila krv,nalaz šalju mom giniću,tak da ću onda za tjedan dana vidjet nalaz kad dođem na kontrolu...

Danas je vani opet vruće za popi_dit!!!Perlice,uživaš jel user posted image ...

Ostale,di ste,ajde na raport user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 6.8.2015 12:47:42 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Silvach83)
Neposredna veza do poruke: 451
6.8.2015 12:45:40   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image KOLOVOZ user posted image

perlica55 - ponedjeljak,10.08.

Silvach83 - petak,14.08.

lidac0605 - petak,14.08.

Kazimira - utorak,18.08.

gorina - petak,21.08.

user posted image RUJAN user posted image

MayaZg - ponedjeljak,14.09.

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 452
6.8.2015 12:46:20   
SpužvaBobica
Booook žene! Ajme opet vrućine uffff a tako je bilo lijepo.
Danas sam otišla do gin da vidim zašto se ne javljaju, kad ono... Oni opet na godišnjem haha. Valjda su bili, pa radili dva dana pa sad opet otišli na dva tjedna. Pa ti sad budi normalan haha. Danas ću zvati zamjenskog pa bumo vidjeli hocu opet k njemu na pregled ili ce mi reci da cekam da se moj gin vrati.

Super za sve bebice da su dobro. Ja isto citam kakve vi sve nalaze radite a mene moj ne salje na nista. Vadili mi krvnu sliku na pocetku i slali me za utvrdivanje krvne grupe i to je to. Nikakve briseve dodatne pretrage niiiista. Budem ja pitala jel to tako mora :).

Cuvajte se curke i maksimalno uzivajte!! :*

Neposredna veza do poruke: 453
6.8.2015 12:46:36   
lidac0605

user posted image

user posted image ZIMSKE BEBE-TERMINI user posted image

user posted image Jezic123 - 14.12.2015

user posted image SpužvaBobica - 08.01.2016

user posted image lidac0605 - 21.01.2016

user posted image MayaZg - 29.01.2016

user posted image baby20 - 10.02.2016

user posted image štrumfeta1 -user posted image

user posted image perlica55 - 28.02.2016

user posted image Kazimira - 01.03.2016

user posted image gorina - 09.03.2016

user posted image Silvach83 - 19.03.2016

Neposredna veza do poruke: 454
6.8.2015 12:49:11   
perlica55
Evo me, spremna za spavanac...
Bila s frendicom na paži, pa kavica, ručak, ekipa je ostala na moru,
ja došla odspavati malo...
Kazimira mi smo u gradu Hvaru... Fino je, al gužva me nervira... Ekipa nabrijana za
party, ja ko bakica... Al uživam odmaram, i jedva čekam domeka.. Uopće ne znam
kad ćemo krenut, moguće da ću se vratiti s frendicom, a muški dio bi ostalo još
koji dan, ak nađu smještaj, jer je sve već rezervirano..
Lidac super da je pregled uredan, i ja bi curicu user posted image
Silvac kod mene se na pregledu 6+1 čulo srce... Tak da s 8 tt ga i ti budeš
čula, uživaj na pregledu user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 455
6.8.2015 21:48:41   
gorina
Jezic, Silvestrica, Lidac, drago mi je da su bebice dobro, nek samo i dalje lijepo napreduju!

Silvach, ja sam cula srce sa 6 tjedana tako da bi i kod tebe trebalo vec jako tuci.

Ja dane provodim na selu, papam grozdje iz svojih vinograda, i odmaram na veliko, bas mi godi. Najgore mi je docekat pregled, bila zadnji put 15.7., a sljedeci je tek 21.8., to sve zbog godisnjih, pa me ono ipak povremeno uhvati strah je li sve u redu. Kad dodjem sljedeci put beba bi trebala imati skoro 12 tjedana. Ali eto, moram misliti pozitivno.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 456
7.8.2015 8:36:46   
lidac0605
Jutro,trudničice user posted image user posted image

Slabo sam nešto spavala,opet je vruće za spavat user posted image ,kad će više prestat te vrućine,već mi stvarno ide to na živce...bljak

Gorina,ma bit će sve 5,vidi Kazimiru kak strpljivo čeka tek prvi pregled,ja bi već na živce ispalila user posted image ...sve je to normalno,sve smo mi više manje u većem il manjem strahu pred pregled,ja jučer bila nervozna pred uzv da bi si prste pojela,ne nokte user posted image ...

Perlić,lijepo mi se odmaraš,baš mi je drago user posted image .Kad se vraćaš,hoćeš stić u ponedjeljak na pregled?

Danas kod mene pizza,to je brzo gotovo....jer moram peglat user posted image OPEEEET me veš zatrpo,bljak

< Poruku je uredio lidac0605 -- 7.8.2015 8:37:29 >

(Odgovor članu gorina)
Neposredna veza do poruke: 457
7.8.2015 8:54:18   
Kazimira
jutro  user posted image user posted image

hej gorina nema brige.....sve bu ok.....user posted image

jeeee lidach krasi mog mm strpljenje a ne mene user posted image user posted image user posted image ....eeeeeee a k tome još, ne bumo OPET htjeli znati spol user posted image

jučer sam bila psihički koma tak da me glava boljela, ne pamtim kad me je.....sam da prođe 12 tt. i bum ok......malo me hormoni peru samo u 1 tromj.,  a treba i s malcima izdurati cijele dane,a ja bi sam ležala i blejalauser posted image
jel' perlica sad na redu s pregledom?

Ja ne znam kaj bumo za ručak.....a peglat imam ali mislim da ne bum user posted image

user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 458
7.8.2015 8:57:06   
lidac0605
Jooooj,Kazić,ja moram znat spol,da se psihički pripremim ak je opet lulek user posted image ,preveć imam već muških u kući user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 459
7.8.2015 8:59:21   
Kazimira
eeee super da je sve prošlo dbro na testovima i sigurno  je BEATA user posted image

Neposredna veza do poruke: 460
7.8.2015 9:08:09   
SpužvaBobica
Hej žene, evo ja jučer sazala da je moj gin opet na godosnjem pa zvala zamjenskog i odmah danas dobila termin. Kako neke stvari mogu ici lagano hehe. Upravo se vratila sa pregleda, sve je ok. Srceko kucka na veliko i rekao mi je da ce biti cura!!!!! Hehe nadam se da ce tako ostati do kraja, da joj nece nista narasti haha. Bas sam hepi!!
Curke uzivajte, odmarajte i drz'te se hladovine

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 461
7.8.2015 9:15:50   
lidac0605
user posted image user posted image user posted image SpužvaBobice,nek je sve ok!!!Curka,ha user posted image user posted image

(Odgovor članu SpužvaBobica)
Neposredna veza do poruke: 462
7.8.2015 11:09:56   
perlica55
Hej curke user posted image
Spuzva super za curicu user posted image
Kazimira svaka čast kaj ne želite znati spol, ja ne bi mogla izdržati user posted image
Lidac ak ne stignem u pon ići ću utorak na ptegled... Javim vam user posted image
Mazite buše...

Neposredna veza do poruke: 463
8.8.2015 8:54:56   
Kazimira
jutroooooouser posted image

Spužvice kaj bu zima puna pišulja user posted image user posted image user posted image ...hvala Bogu da je sve super....uživaj user posted image

Evo vikend došao......vručeeeeeeeee.......ali lakše ćim je mm doma user posted image

Ja odbrojavam....JOŠ 10 DANA user posted image

Perlice sam ka si otišla i veće se pakiraš.....kako vrijeme leti user posted image

Lidac kak je mezimici bilo u Njemačkoj? Jel' puna dojmova?user posted image

Cure i bebice user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 464
8.8.2015 9:05:24   
perlica55
Jutro cure user posted image
Kazimira, da, vrijeme leti, sutra 10 dana da smo na moru user posted image
Nek ti brzo proleti i narednih 10, pa da uzivaš u pregledu i maloj user posted image
Kak ste curke??? Opet vrućina ...
Ja ipak u pon krećem za Zg, vjerujem da će biti manja gužva neg sutra...
MM ostaje s frendovima, al sele u Dubrovnik... Ja jedva čekam doći domeka, poželila
sam starce vidjeti user posted image tak da ću biti kod mame...
Pusa svima user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 465
8.8.2015 9:10:00   
lidac0605
Jutro,curke user posted image

Kazić,puna je dojmova mala,sad je počela fantazirat da bi ona išla tam na faks za 2 godine user posted image ,ja reko mala kaj si luda,ko bi tebe financiral tam?!?!?!Sva je oduševljena,znala sam da bu joj se svidjelo to-urbani grad,bla,bla,ja recimo to ne volim,a nju to privlači...sad samo govori koja smo mi selendra...da kak tam možeš i gol na cestu da te niko ne bu ni pogledal,da kak tam trasvestiti i pederi slobodno hodaju i drže se za ruke itd.itd.da to opće niko ne gleda i tak...eh,tinejđeri...

Meni već vruće za poludit...ovog mi je ljeta već stvarno dosta,kaj se mene tiče može završit odma sutra user posted image !
Ja sam već naveliko u nabavi knjiga-jedne gimnazijske,dvoje osnovnoškolske,5.i 7.razred,da vam ne pričam da bi me došle oko 7000 kn da ih sve nove kupujem user posted image ,tak da sad uzimam prvo sve kaj mogu nać rabljeno...užas koje su to cifre,za gimnaziju nijedan udžbenik ne košta manje od 100 kn novi...a ona ima 17 predmeta...pa si ti misli user posted image

Ne znam kaj bum kuhala...najrađe ne bi niš user posted image ...legla bi pod ventilator i čekala da prođe dan user posted image

Di ste ostale?Silvestrica,kak si?

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 466
8.8.2015 11:00:27   
silvestrica
Dobar dan drage moje...
Lidac divim ti se....ja imam dvoje školaraca ove godine,jedno u treći, a jedno je prvacic pa sam sva luda Šta i kako...još i selimo pa me baš frka. ..osjećam se dobro,sva sam u selidbi pa nemam vremena čitati koje Šta po netu :-)
Vruće je za poludit...ja bas volim ljeto ali i meni je sad već dosta...samo maštam kad će zima...
Ostale curke nadam se da ste sve dobro....maziti i pazite busice...pusaaa. ..

Neposredna veza do poruke: 467
9.8.2015 8:59:45   
Kazimira
Jutro drage user posted image ....

Opet Raja nekaj zeza...logirala sam se dva puta i svašta neštouser posted image

Evo već prži vani, spremamo se u bazen, baka nam kuha ručak....baš nam je lijepo user posted image

Nemam niš' za prijaviti.....na vagu ne stajem, ipak izbjegavam stres u trudnoćiuser posted image user posted image user posted image

JOŠ 9 DANA user posted image

(Odgovor članu silvestrica)
Neposredna veza do poruke: 468
9.8.2015 12:04:21   
perlica55
Cure uživam zadnji dan na otoku... Ujutro krećem domeka user posted image
Kolko ste kilica dobile... Ja na 11tt +1kg...
Utorak sam kod gina pa se javim popodne..

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 469
9.8.2015 14:25:30   
gorina
Evo ja standardno ljencarim po kuci.

Perlice, ti bi mogla biti onda neka seksi trudnica ako tako nastavis user posted image sretno na pregledu, pozdravi bebicuuser posted image

Ja u startu imam viska kila pa me isto malo strah kako cu izgledat na kraju trudnoce. Ma joj, neka samo doguram, pa kakva budem, nek se beba zdrava rodi.

Kazimira, odbrojavas ti pomalo... ajde, proci ce i to pa cu poslije tebe ja.

Lidac, svaka cast, puno je to skolaraca, a knjige su ogroman trosak. Bravo za curicu, ma mora biti curica user posted image

Neposredna veza do poruke: 470
9.8.2015 16:10:00   
lidac0605
Bokić,djevojke user posted image

Danas kasnim sa javljanjem,bili smo kod moje mame svi,danas joj je roćkas user posted image pa sam eto bar danas bila pošteđena kuhanja user posted image i dobro da jesam jer mi je danas izgleda opet,kak sam počela to zvat,"dan rastezanja"-trtica i guzovi me rasturaju,evo sad došli doma,popila sam Lekadol i Apaurin i sad legla,da me malo pusti...spomenut ću to doktoru u petak,makar znam da ne bum niš pametnog čula...
Mi smo znači u 17om tjednu kila +2 user posted image ,di ćeš bolje...

Perlić,sretan povratak sutra user posted image

(Odgovor članu gorina)
Neposredna veza do poruke: 471
9.8.2015 18:30:27   
perlica55
Lidac, sigurno ste fino papali... Jedva čekam sutra na ručak kod mame user posted image
Gorina, bila sam bucka u srednjoj, pa pazim zadnjih godina kaj papam,
al slažem se s tobom, važno da su user posted image dobro, a koja kilica
gore/dolje .. Još smo na plaži, moram se kasnije pakirati tak da ujutro
popijem kavicu i gibam s frendicom na trajekt..

Neposredna veza do poruke: 472
9.8.2015 20:34:34   
SpužvaBobica
Vruuuuuuće je!!! Citala sam danas da poslije 15. Bude valjda opet kise i svjezije pa se nadam da ce stvarno tako i biti. Ja sam trenutno na 18+4tt i +4kg. Trebala bi malo paziti jer sam isto usla sa poprilicnim viskom u trudnocu, ali sam prije trudnoce vec skinula cca 30kg pa se nadam da se nece sve vratit. A i majka je dosla u posjet pa kuha pa je sveee fino hehe.

Osjecam vec pokrete svoje male zenskice u buši, ništa jako ali javi se da je tu i osjecaj je user posted image user posted image najbolji!!!

Curke pazite se i odmarajte mi!!!

Neposredna veza do poruke: 473
10.8.2015 9:58:52   
Kazimira
Jutro user posted image
Spužvice svaka čast na gubitku kilograma user posted image user posted image user posted image

Evo ja se vagala i nisam niš dobila što je nevjerojatno...neki dan sam imala 1 kg više hehehehe......ma sam da se ne ugojim da se nemrem micatiuser posted image ..... jedva sam se nagovorila na vagu ( zanemarimo mojih 20-ak kg viškauser posted image )
Perlice sretan put vam želim user posted image ... i moja sveki se vraća s Hvara u srijedu i čak nam i fali.....ja sam valjda jedna od rijetkih kaj ima ok svekrvu i da se volimo user posted image

Mm mi ide na godišnji za tjedan dana i već je najavio svakakve radove...veselim se user posted image

Lidac kaj se kuha? Kako trtica? Baš te zeza user posted image

Druge user posted image  di ste? Još malo i gotove vručine pa bumo user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Odgovor članu SpužvaBobica)
Neposredna veza do poruke: 474
10.8.2015 10:22:33   
lidac0605
Jutro user posted image user posted image

Kazić,ništa još nisi dobila...pa to je za svaku pohvalu!Ja mislim da se ja krenem debljat odma čim saznam da sam trudna user posted image ...zekam se,sad je drugačije samo zato kaj sam na strogom režimu prehrane i puno toga nesmem jest,pa sam zato i dobila samo dvije kile,inače da jedem sve već bi bila na bar +5 poznavajuć svoje debljanje u trudnoći user posted image

Spekla bum piceka danas,ne znam kaj bi još s tim,možda heljdu,vidjet ću...za sada je guza kuc-kuc,pristojna...nema onih groznih bolova od jučer,vidjet ćemo u toku dana...
Kupila sad ujutro na ebayu još jedan pojas za trudnice sa nekim potporom na leđima i dosta je širok preko tog lumbalnog dijela,nekih 20ak cm, a od naprijed ide ispod trbuha...za 80 kn user posted image ...živio ebay user posted image

Perlica nam je već sigurno na putu user posted image ...ostale curke,di ste,kak ste?

SpužvaBobica user posted image za javljanje bebice,mislim da se i meni javlja ali sam još u fazi "jel je il sam si umislila" user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 10.8.2015 10:28:29 >

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!