|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesenske bebe - termin 2014.
21.10.2014 11:37:57   
vucica
Cure kako mi je lijepo citati da uzivate sa svojim strucama i vasi muzevi takodjer, jedva cekam da i sama to dozivim!

Pumba moj mali nije na zadak, nisam skuzila da o tim vjezbica pricas pa me zanimalo, a drzim fige da ti pomognu te vjezbice

Mi danas imamo zadnji tecaj, hB muz je uspio dobiti slobodno pa se nadam da nam nece raditi probleme oko izdavanja potvrde za njega, jer je izostao vise puta nego sto je dozvoljeno, ali vjerujem da je njima najbitnije da platimo tih 400kn

Pinky nam je sigurno vec doma i uziva sa Mihaelom, a nadam se da ce nam se i Andy uskoro uspjeti javiti sa lijepim vijestima

Natich strasna si, ti jos vrt radis :-) bit ce kasica i svega, super sto imate svoj vrt i sve svjeze i nespricano

Raffice bas sam te mislila pitati kakva ti je sada nakon poroda situacija s aknama, jesu se povukle, joj mene u zadnje vrijeme bas muce, ocito hormoni skroz podivljali koma..

Cure jel koja od vas nosi lece ili naocale, kako ste na porodu bez njih, ja bez leca nevidim dalje od dva metra a ne vjerujem da se smije s lecama ici u radjaonu, dali koja zna?

(Odgovor članu kikilina)
Neposredna veza do poruke: 2376
21.10.2014 12:23:03   
MissKitty
Dobro jutro drage moje curke! user posted image
Mene malo muce problemi s internetom, mogu na mob ali mi otvara jednu stranicu pola sata...user posted image

Pinky Cestitam ti i zelim ti svu srecu ovoga svijeta, tebi, tvom muzu i tvom malenom deckicu Mihaelu!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pumba kada citam tvoj post imam osjecaj da sam ga ja pisala user posted image Ja i ti vodimo skoro identican zivot user posted image user posted image Mm nije jedinac, ima starijeg brata, ali taj je prica za sebe... Ima 40g, nije NIKADA nigdje radio, pusi, pije, zivi s roditeljima, ma katastrofa ziva, onda ti ne moram pisati da nema ni curu a kamoli ista drugo... Tako da je i mojoj svekrvi i svekru prvo unuce. Svekrva mi je isto jako, jako dobra ali nije to moja mama i tocka.user posted image
Ja nemam sestru, imam samo mladeg brata, ali da imam definitivno bi zvala sestru jer je i moja mama ista takva, tako da pretpostavljam da bi se samo svadala s njom. Jucer mi je rekla da bi bilo dobro da dode s mom tetkom... user posted image A ja si mislim, samo se ti nadaj da cete doci...
Moj muz ti takoder radi jako dugo, nema ga nikada doma. Radi od pola 7 pa do 6 navecer, ima mozda jedva dvije subote slobodne, tako da sam potpuno sama po cijele dane.
Kako napreduju vjezbe?user posted image user posted image Nadam se da ce ti pomociuser posted image

Andy Nadam se da si ti dobro, jedva cekam da se javis sa lijepim vijestima!

Marijana i mama3.put vi ste vec mame u puog pogona, bas me zanima kako ce meni biti, jedva cekam!!user posted image

Vucice i ja jedva cekam da dode moja mala beba, ovako sam jos vise nestrpljiva!!!user posted image

Moja curica je super, vrti se, rasteze, super nam je user posted image Zna mi s lijeve strane izbociti rukicu pa je mazim i tako ona drzi sve dok ja ne prestanem, a kada prestanem onda pocne jako udaratiuser posted image user posted image user posted image Sva mi je zanimljivauser posted image

Htjela bih s vama podijeliti jednu prekrasnu molitvu sv. Marti, meni ju je tata danas poslao na mail pa da je ja i vama proslijedim.

Sveta Marto, ti prekrasna, uzimam pribježište u tvojoj pomoći, uzdajući se u tebe da ćeš mi pomoći u nevolji i podržavati me u mojim iskušenjima.
Kao zahvalnost, obećajem ti da ću posvuda širiti ovu molitvu.Tješi me u mojim brigama i teškoćama, ponizno molim. Uz veliku radost koja ti je ispunila srce kada si u svome domu u Bethaniji pružila utočište Spasitelju svijeta, molim, pomoli se za mene i moju obitelj, da sačuvamo svog Boga u svojim srcima i da zavrijedimo dobivanje lijeka protiv svog siromaštva, a prije svega kod one brige koja me trenutno pritišće:
………………(izreci svoju nevolju)……………………….
Molim te, spasiteljice u svakoj nevolji, pobijedi teškoće kao što si pobijedila zmaja, sve dok ti nije ležao pred nogama.
OČE NAŠ
ZDRAVO MARIJO
SLAVA OCU
Tri puta SVETA MARIJO MOLI ZA NAS !

Ova je molitva jako snažna; moli se devet utoraka, dok gori posvećena svijeća , ali možete sami sebi izabratii dane kojima ćete moliti (s tim da imate na umu da utorak ne preskočite) . Ne morate moliti samo devet tjedana, molite beskonačno dugo, molite onoliko koliko mislite da vam je potrebno !!

Puse za sve vas a posebno za bebace!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio MissKitty -- 21.10.2014 12:28:13 >

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 2377
21.10.2014 12:29:09   
perlica55
Pozdrav mamama i user posted image      user posted image
Dal se možda nekom andy javila user posted image
Čudno mi ak je domeka da nije niš pisala user posted image
Andy mila, mislim na tebe... Nadam se da je sve u redu,
i da se već maziš sa svojom princezom user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 2378
21.10.2014 14:23:37   
raffica
Vucic, dva dana nakon poroda mi je lice skroz cisto bilo. Sad mi je koji izbacio na celjusnim kostima sta je normalno jer jos hormoni rade, ali hvala Bogu oni najgori su prosli, tako da ti drzim fige da i tebi tako bude.

Pinky nadam se da si vec doma i da uzivas u maloj struci.

Moj je dobio u cetiri dana oko tristo grama. Danas mu he 14 dana i ima 3500gr, a rodio se sa 3130. Patronazna je zadovoljna.

18.10.2014. očekujem svoju prvu mrvicu <3

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 2379
21.10.2014 14:58:06   
MarijanaC
raffice super za bebicu koja super napreduje! Moj je pak u bolnici izgubio puno (390gr) jer ja nisam odmah imala dosta mlijeka,ali cim je krenulo povratili smo se pa smo iz bolnice izisli s 4350 (rodjen s 4660) a sad imamo 6100 s tri tjedna i tri dana user posted image Znaci dobio je 1700gr. Valjda nas nebudu na dijetu poslali. Samo smo na cici :)

Za dva života bogatija
user posted image user posted image Gabrijel 01.03.2012.
Matej 27.09.2014.user posted image user posted image

(Odgovor članu raffica)
Neposredna veza do poruke: 2380
21.10.2014 17:24:20   
andydea
Pozeljela sam kucni porod..nisam ga mogla ostvariti..ali nebi sada o tome! - place mi se da svako malo i emotivna sam uzasno..jer dok sam bila tamo samo sam razmisljala kako ce moji pilici bez mene, kad se Di probudi i vidi da nema mame i sike (nikada se nismo odvojili)..Inace ja sam jako vezana za svoju djecu i uvijek i u svakom trenutku volim znati gdje su i sta rade..Drugo je puhati doma i znati di je tocno tko i sta radi..a ne biti zatvoren u bolnici i razmisljati o obitelji a moras se zapravo koncentrirati na porod..Indukaciju sam odavno rekla da ne zelim ..isla sam sa jasnim stavom i odmah mahala sa papirom planom poroda i protiv cjepiva..Odmah su mi rekli sto mogu sto nemogu..bili su korektni i nevjerojatno ljubazni..Kad su trudovi postali blazi i doslovno pred jutro prestali dosli su i lijepo me pitali dali sam sigurna u odlazak ili zelim mozda indukaciju..Savjet je cak bio da pricekamo..Jasno sam rekla da idem doma i da cu doci rzo..na to su se nasmijali srcem..Ja sam cetverotka - kod mene je ovakvo stanje normalno..4prsta ..nepravilne kontrakcije..tj. trudovi..Sve je to lijepo dok ste tamo i zelite da zavrsi sto prije..No ja sam samo gledala te mame kako olako pristaju na drip i epiduralnu..samo da se rjese..i sto prije budu gotove..Ovaj put to nisam htjela..koliko god me boljelo..osim toga jos nije ni moj termin! Zasto moja mrva ne bi izasla kad ona zeli ?! - idemo doma ..Dosla sam kuci ..otusirala se u toploj vodi..legla u svoj krevet..pustila melodije delfina i mora..utonula u san..trudova nema..jos sam tu..budim se sa jakom glavoboljom..dizem i pocinje ..ali ja ulazim u kuhinju i radim kakao kocke i pjevam..Razmisljam o tome kako sam dobro..kako disem..pricam sa njom i pecem kolac..ponovno legnem pa hodam..evo me cijeli dan trudovi su tu..ali ja nisam spremna..ne jos..nema pravilnih razmaka..nema presinga i opterecenja gledanja na sat..Moj andjeo zaspao na siki..izmolili molitvu i sad idemo u novu noc i u novi dan..Curke pripremila za skolu za sutra..oprala kupaonu i jednu turu vesa stavila prati..Sutra je lijepi dan..dali cemo sutra biti spremne ne znam..neka odluci malena..slusam svoje tijelo ..disem i disem..ja to mogu..prezivjet cu i ovaj put..cekam to blago..cekam taj trenutak i zato zelim da bude poseban i da ne zaboravim spomenuti i muza..dodir njegove ruke dok pocinje trud a ja u svom krevetu..lakse prolazi user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu MarijanaC)
Neposredna veza do poruke: 2381
21.10.2014 17:26:43   
daxy

user posted image

user posted image mama3.put - 21.09. user posted image - Marla 09.09.2014. (2850gr/47cm)
user posted image Riza - 27.09. user posted image - Viktor 03.10.2014. (3950gr/52cm)
user posted image MarijanaC - 05.10. user posted image - Matej 27.09.2014. (4660gr/52cm)
user posted image kikilina - 06.10. user posted image - Kiara 07.10.2014. (3550gr/50cm)
user posted image Briciola - 06.10. user posted image - Lorenzo 26.09.2014. (3400gr/50cm)
user posted image vodenjak123 - 06.10. user posted image
user posted image roccoko - 07.10. user posted image - Dora 06.10.2014. (3950gr/54cm)
user posted image Ana888 - 08.10. user posted image - Maša 11.10.2014. (3160gr/50cm)
user posted image PinkyFunkyBirdy - 09.10.user posted image - Mihael 17.10.2014. (4430gr/54cm)
user posted image vgaspic - 14.10.user posted image - Jan 14.10.2014. (4000gr/55cm)
user posted image baby20 - 16.10 user posted image -Lea 12.10.2014. (3450gr/50cm)
user posted image raffica - 18.10. user posted image - Bartul 08.10.2014. (3150gr/49 cm)
user posted image majalesa - 19.10. user posted image
user posted image natich - 27.10. user posted image
user posted image Dacana - 02.11. user posted image
user posted image andydea - 04.11. user posted image
user posted image zebra1 - 13.11. user posted image
user posted image vucica - 16.11. user posted image
user posted image MissKitty - 20.11. user posted image
user posted image Pumba - 26.11. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 2382
21.10.2014 17:29:08   
daxy

NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ user posted image

andydea.....................................22.10.
natich........................................24.10.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 2383
21.10.2014 17:32:12   
daxy
andydea svaki dan virim ima li šta novo...
Ajde drago mi je da se dobro osjećaš u svom domu,krevetu..
Nadam se da će cura biti spremna uskoro i da će doći na svijet onako kako njoj odgovara.
Ljubim,grlim. user posted image user posted image user posted image

Drage trudnice,objavila sam vam listu.
Još jednom čestitam rodiljama. Uživajte u svojim bebama. user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 2384
21.10.2014 18:32:54   
mama3.put
Andy ja ti se divim na tolikoj hrabrosti i snazi skidam kapu do poda a tvoj post me bas raznjezio ma nemam rijeci user posted image
Ti bi trebala biti primjer i uzor svima,drzi nam se hrabrice i puno punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i dobrih vibrica saljemo Marla i jauser posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 2385
21.10.2014 20:07:15   
MarijanaC
Ajme Andy svaka cast. To je fizicka i psihicka snaga. Ja priznajem da ja nebi mogla. Ja bi rekla dajte drip samo da rodim. user posted image moj naklon do poda carice. Kad se sjetim s G-jem 36h trudova,nema sanse. Iako me drip skrsio jer nisu kuzili da se on nece spustiti i zavrsila na kraju na carskom nebih to opet prolazila. Drago mi je da su doktori postivali tvoje zelje. Cuvaj nam se draga. E ja trebam jedan savjet u vezi dojenja. Moj G danas bas nece cicu. Pocica malko i pusti. I dosta malo danas jede...nije nervozan ali malko cvili, ne papa bas. Guram mu cicu,on povuce par puta i pusti i place. Kako da ga "natjeram" da jede? Pazim da ne pojedem nista od cega bi mu "smrdila" cica. Tusiram se uvijek istim gelom,ne stavljam dezic...nemam pojma.

Za dva života bogatija

(Odgovor članu mama3.put)
Neposredna veza do poruke: 2386
21.10.2014 20:18:17   
mama3.put
Marijanac a moja M se danas ne skida s cice od podneva i spavala je samo 2 sata i cvili i samo bi se nosila a mlijeka i dalje imam kao krava muzara za citavu ulicu ne kuzim sta je mislim danas je 6 tj. pa mozda skok u razvoju a za tvog Mateja iskreno ne znam mozda je visr sisao proslih dana ili ako ga nosic muci? ali bravo za napredak u 3 tjedna 1700 gramauser posted image M je dobila 1300 u mjesec dana
E da varalicu smo uzeli tommee tippee i nece ju
Uglavnom izluđena sam pomalo i iscrpljena

Neposredna veza do poruke: 2387
21.10.2014 20:24:10   
MarijanaC
mama3put moj se neki dan nije skidao s cice. Danas je onak. Mozda je nosic,ali cistimo prije papanja. Danas je ko mala vurica. Budan je bio od 6-9 ujutro pa od 9-12 spavao. Pa od 12-3 bio budan pa od 3-6h spavao. Sad je od 6 budan i vjerojatno bude do 9 i onda ce spavat do 3 i od 3-6 i onda iz pocetka. 3h sna 3h budnosti.
Nemam pojma kaj je s papanjem. Znam da manje jede jer me cice danas ubijaju. On samo malko izvuce. I onda prije nego je vrijeme za sljedece papanje mene sve boli.user posted image user posted image

Za dva života bogatija

(Odgovor članu mama3.put)
Neposredna veza do poruke: 2388
21.10.2014 20:26:49   
MarijanaC
Nece dudicu? A ribek maleni. Vjerujem da jesi. Ipak imas jos dvoje djece i muza. Bez obzira koliko jesu ili nisu zahtjevni ipak je to tesko. Ja vidim po G-ju. Nije isao u vrtic par dana a ja sam ostajala s njima sama pa me zna umoriti. Kako nemoze sam se popest na wc pa zove za wc,onda kuhala rucak,danas se uhvatila i malo peglanja....i za cas dan prodje i onda tek kad sjednem skuzim koliko sam umorna. Popodne sam spavala s deckima od 3-6 jer nisam vise mogla

Za dva života bogatija

Neposredna veza do poruke: 2389
21.10.2014 20:39:12   
Dacana
Pozdrav cure moje drage,,pisem vam s tableta pa cu biti brza,,a kad budem za kompom napisat cu vam romane,hehehe...
Hvala vam sto ste mislile na mene I sto me niste makle s liste,jer stvarno nisam imala vremena javljat vam se...puno vas grlim I ljubim...
Citala sam vas redovitoni donekle sam u toku:-)

Drage moje mamice koje vec u rukama imate svoje andjele zelim vam od srca cestitat i da vam djecica uvijek budu zdrava I vesela...puno vas grlim I ljubim...

Ja sam vam donekle dobro. Ocekujem svaki cas,otvorena sam dva prsta,cerviksa vise nema...jucer imala neke trudice,al dok nebude jos ono pravo neidem u bolnicu...
Isto ko I moja draga Andy zelim da sve bude prirodno. Cak su mi danas na pregledu govorili da idem na drip,al ja ne zelim. Zasto bi?!
Ane mi je bolesna od jucer,ima veliku temp. i to mi je sad najgore :(

Sve cu vam ispricat cim se dohvatim kompa...

Cuvajte se,puno vas voliiim

Pusaaaa

ANA 13.6.2012. - 3800g i 50cm
VIDA 23.10.2014. - 3350g i 49cm

Neposredna veza do poruke: 2390
21.10.2014 21:11:34   
kikilina
Andy skidam ti kapu! Mislim da si nam ti svima uzor! Svaka ti cast! Saljemo ti puno dobre vibre, snage i zagrljaja Kiarica i ja!

(Odgovor članu Dacana)
Neposredna veza do poruke: 2391
21.10.2014 21:27:09   
MarijanaC
Dacana tako i moj Gabi se razbolio kad sam ja morala ici roditi. Ionako mi tesko bilo ostavit ga i onda jos i to tako da znam kako ti je. Jos malko i tvoj termin je tu. user posted image

Ostale buduce mamice kako ste vi? Jel odbrojavate? majalesa i zebra ne javlkate nam se nista. Ostale mamice se javile. Kako ste nam. Jel odbrojavate polako?pumba jel se ta bebica okrenula vise na glavicu? user posted image

raffice jel prestalo boljet rez? Kako vam ide cickanje?

baby kako se tvoje curke slažu? Jel se veseli sekici Lara? Puse Lei i Lari.

vgaspic mila kako si ti? Jel te boli rez? Kako ide dizanje i ostali pokreti? Jel te jako boli? Jel rez zacijelio? user posted image Puse

roccoko jesu bradavice bolje? Jesu zacijelile?

Za dva života bogatija

(Odgovor članu kikilina)
Neposredna veza do poruke: 2392
21.10.2014 21:29:10   
MarijanaC

NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ user posted image

andydea.....................................22.10.
natich.........................................24.10.
Pumba.......................................12.11.

Za dva života bogatija

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 2393
22.10.2014 8:35:01   
vucica
Andy uz tebe smo, svaka ti cast sto si tako pribrana i sto zelis da sve ide prirodno kako treba, nadam se da se neces previse muciti i da ce sve proci onako kako si zelis! Mislim da si ti bas stvorena da budes majka vidi se koliko snage imas za svoje andjele i svima nam mozes biti uzor, drzi nam se!

Neposredna veza do poruke: 2394
22.10.2014 9:33:34   
raffica
Marijanac zamijenila si me.s.nekim, ja nemam rez, samo dva sava i super se osjecam, osim polaganog zatezanja maternice sta je ok.
Bravo za napredak tvoje struce,sunce malo voli papat...ne znam ti dat savjet u vezi tog manjeg sisanja jer se i meni to dogadja...do jucer mi je bio super, a sinoc me budiotocno svako jedan sat i s tim stao tek u 4.30 jutros da bi odspavao do 8.30...preko dana mi je super, navijen je na.svako dva i pol do tri sata, al ne znam sta se dogadja zadnje dvije noci??! Jos i ta zelena stolica, iako sta sam xitala vidim da ne treba uvijek bit neki problem, ali u svemu sam nova i strah me je...

Andy bravo na upornosti!!!!

18.10.2014. očekujem svoju prvu mrvicu <3

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 2395
22.10.2014 9:39:36   
Ana888
Jutro drage moje! Evo koristim trenutak dok Maša ubija oko,pa da se javim.
Andy, stvarno svaka ti čast,želim ti da sve prođe prirodno i onako kako ti želiš.user posted image
Marijana drago mi je da je rez sada OK. Mi za sada još nismo dali varalicu, patronažna nam je rekla da joj se čini da M nije oralan tip djeteta tako da joj ju ne turamo..mada kada treba zaspati ili kada se mazi onda duda cicu...znam da ni to nije rješenje.
Rafficeuser posted image za Bartula koji tako lijepo napreduje.
MissKitty hvala ti za molitvu! Vjerujem da si nestrpljiva da držiš svoju curku u rukama..brzo će i to stići!
Mi još nismo uspostavili neki ritam..mada nam se vrijeme spavanja produžilo sa 2h na 4h. M najbolje spava prijepodne,dok predvečer zna biti nervozna,lagano se privikavamo i na kupanje..prvih par dana to su bili urlici kad bi ju nakvasili. Iskusne mame,kada bi mogla očekivati prvi skok u razvoju? Tata nam je još ovaj tjedan na godišnjem,od ponedjeljka smo nas dvije same..malo se i plašim dok ne uspostavimo nas dvije neki ritam.
S nestrpljenjem čekamo novu bebicu na listi user posted image
Šaljemo vam svima puse Maša i mama!

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 2396
22.10.2014 9:57:23   
Sunshine28
andy svaka cast user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu Ana888)
Neposredna veza do poruke: 2397
22.10.2014 13:04:11   
andydea
Drage moje hvala vam..Tenutno mi nemojte zamjeriti sto ne mogu pisati i pratiti vas u potpunosti kao prije..
Vidim da sve bebice lijepo napreduju i sisaju..presretna sam zbog toga..
Pinky jedva cekam da nam se i ti malo javis sa dozivljajima <3
Dacana draga moja jako mi je drago da si se javila ..cekam detaljnije o bebici..
Suny oprosti ali ne mogu se javljati na nasu temu..sad sam sva ovdje pa mi ne zamjerite..
Bila sam na pregledu..i dalje su trudovi tu svaki dan..ali nisu dovoljno jaki..
Stanje dole je nepromjenjivo..sluzni cep i dalje curi..
Beba je vec 3500g..plodna voda super..eto i ceka se ..
Sljedeci pregled mi je stavila 28.10 -tad bi bila mala Rosa jer je mojoj baki tad rockas..
Kaj da vam velim..iscrpljena sam..ali cekam kad ce princeza odluciti ..pusam vas sve

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 2398
22.10.2014 13:26:20   
MarijanaC
Raffice ja jedno pisem a drugo mislim user posted image tuka jedna jesam. Mislila sam napisati za savove jesi vec ko nova a ja pisem nekaj sasvim deseto. Bas sam zbunjola hh.

Andy mila cuvaj se. Zelim ti svu snagu svijeta user posted image

Za dva života bogatija

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 2399
22.10.2014 13:54:17   
mama3.put
Andy kad curica odluči za ozbiljno van to će vjerujem ići brzo i bez problema,već sada je prava cura po kilaži i u terminu si sve će to biti super a ti samo slušaj svoj unutarnji glas jer najbolje znaš sama user posted image izdrži još malo i napokon ćeš držati svoju lutkicu
Dacana sretno i ti ćeš nam uskoro javiti lijepe vijesti user posted image

mi smo imale sasvim solidno spavanje noćas nakon višesatnog nasisavanja a i sada smo nastavili sa sisanjem svakih pola sata jer dudu odlučno odbija a sisa je i hrana i varalica ,igračka a i jastuk za spavanje user posted image a navukla je toliko mlijeka da doslovno curi kad potegne sve me još poprilično zbunjuje jer prvi put imam sisača a je sisao nekih mj. dana svakih 4-5 sati ugl. bio je ljena beba a ja kao i svaka mlada,neiskusna mama bila sam sretna što mi dijete stalno spava i nikakvo čudo da se količina mlijeka u roku par dana drastično smanjla i jednostavno smo prešli na adaptirano!moja greška zbog neinformiranostiuser posted image

Marijana je naporno uz njih troje iako su mi A i L super dobra djeca,odgovorni,samostalni i odlični učenici a imaju i dosta aktivnosti pa su dosta i u školi a kod kuće vrijeme provode čitajući lektire ili neke druge knjige ali i dalje trebaju i traže moju pažnju pa mm i ja nastojimo svima udovoljiti i tu se ja doslovno razapinjem s tim da sam bolesna na urednost i čistoću pa svaki dan čistim koliko god mogu i onda padam s nogu umjesto da odspavam ja koristim to vrijeme na glancanjeuser posted image ali to mi je neizlječiva bolest uz šoping koji mi priznajem fali user posted image

Neposredna veza do poruke: 2400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!