MissKitty
|
Dobro jutro drage moje curke! Mene malo muce problemi s internetom, mogu na mob ali mi otvara jednu stranicu pola sata... Pinky Cestitam ti i zelim ti svu srecu ovoga svijeta, tebi, tvom muzu i tvom malenom deckicu Mihaelu!! Pumba kada citam tvoj post imam osjecaj da sam ga ja pisala Ja i ti vodimo skoro identican zivot Mm nije jedinac, ima starijeg brata, ali taj je prica za sebe... Ima 40g, nije NIKADA nigdje radio, pusi, pije, zivi s roditeljima, ma katastrofa ziva, onda ti ne moram pisati da nema ni curu a kamoli ista drugo... Tako da je i mojoj svekrvi i svekru prvo unuce. Svekrva mi je isto jako, jako dobra ali nije to moja mama i tocka. Ja nemam sestru, imam samo mladeg brata, ali da imam definitivno bi zvala sestru jer je i moja mama ista takva, tako da pretpostavljam da bi se samo svadala s njom. Jucer mi je rekla da bi bilo dobro da dode s mom tetkom... A ja si mislim, samo se ti nadaj da cete doci... Moj muz ti takoder radi jako dugo, nema ga nikada doma. Radi od pola 7 pa do 6 navecer, ima mozda jedva dvije subote slobodne, tako da sam potpuno sama po cijele dane. Kako napreduju vjezbe? Nadam se da ce ti pomoci Andy Nadam se da si ti dobro, jedva cekam da se javis sa lijepim vijestima! Marijana i mama3.put vi ste vec mame u puog pogona, bas me zanima kako ce meni biti, jedva cekam!! Vucice i ja jedva cekam da dode moja mala beba, ovako sam jos vise nestrpljiva!!! Moja curica je super, vrti se, rasteze, super nam je Zna mi s lijeve strane izbociti rukicu pa je mazim i tako ona drzi sve dok ja ne prestanem, a kada prestanem onda pocne jako udarati Sva mi je zanimljiva Htjela bih s vama podijeliti jednu prekrasnu molitvu sv. Marti, meni ju je tata danas poslao na mail pa da je ja i vama proslijedim. Sveta Marto, ti prekrasna, uzimam pribježište u tvojoj pomoći, uzdajući se u tebe da ćeš mi pomoći u nevolji i podržavati me u mojim iskušenjima. Kao zahvalnost, obećajem ti da ću posvuda širiti ovu molitvu.Tješi me u mojim brigama i teškoćama, ponizno molim. Uz veliku radost koja ti je ispunila srce kada si u svome domu u Bethaniji pružila utočište Spasitelju svijeta, molim, pomoli se za mene i moju obitelj, da sačuvamo svog Boga u svojim srcima i da zavrijedimo dobivanje lijeka protiv svog siromaštva, a prije svega kod one brige koja me trenutno pritišće: ………………(izreci svoju nevolju)………………………. Molim te, spasiteljice u svakoj nevolji, pobijedi teškoće kao što si pobijedila zmaja, sve dok ti nije ležao pred nogama. OČE NAŠ ZDRAVO MARIJO SLAVA OCU Tri puta SVETA MARIJO MOLI ZA NAS ! Ova je molitva jako snažna; moli se devet utoraka, dok gori posvećena svijeća , ali možete sami sebi izabratii dane kojima ćete moliti (s tim da imate na umu da utorak ne preskočite) . Ne morate moliti samo devet tjedana, molite beskonačno dugo, molite onoliko koliko mislite da vam je potrebno !! Puse za sve vas a posebno za bebace!
< Poruku je uredio MissKitty -- 21.10.2014 12:28:13 >
|