PinkyFunkyBirdy
|
Vgaspic vidim da si protiv rooming in-a. Moje osobno mišljenje je da dosta toga ovisi o težini poroda i koliko je mamica iscrpljena. Ako je porod bio brz i lak mislim da je i puno lakše biti stalno dostupna bebici, a ako je porod bio dug i težak vjerujem da bi se svaka rodilja htjela malo odmoriti, no vjerujem da gotovo u svakom rodilištu koje imaju rooming in sad već možeš zamoliti babice da ti pričuvaju bebača na koji sat. Vidim sad da bi i ti mogla svaki tren put rodilišta! Navijam! Ja cijelo vrijeme pratim iscjedak (jer vjerujem da će mi sluzni čep ispasti prije nego krenu trudovi iako to ne mora biti pravilo, ali luda ja vjerujem u to) i od sinoć mi se čini da iscjedak nije toliko mliječan već kao da se malo pročistio i kao da postaje malo rastezljiviji, ali vidjet ćemo. MissKitty, ja sam do sad bila na 2 CTG-a po nekih 15 min i oba puta sam morala držati tu spravicu stisnutu o moj trbuh jer inače su se gubili otkucaji. Valjda imam debelu kožu i još su mi prsti utrnuli od toliko stiskanja. I još 2 puta su mi samo na par sekudni prislonili neki kao mali mikrofon i na temelju toga odredili da je CTG ok. Samo ti slušaj ginića i pij antibiotike, a ovo za e.coli ti stvarno ne znam. Draga moja angel@, pa gdje si nam ti? Tvoj David je već sigurno veeeeliki dečko. Izljubi ga puno u moje ime. Andy, draga, baš mi je žao da te toliko pati spavanje. I ja se stalno budim, ali imam osjećaj da me više psiha zeza nego ostalo. Brinem kako će to sve skupa proći i onda se okrećem, znojim, žgaravica zeza, dižem na WC, ne mogu se namjestiti, pa me mali drži budnom jer je odlučio raditi jogu usred noći, ... i tako većinu noći i onda budem iscrpljena pa jednu noć odspavam bez problema i onda opet po starom. Još malo i imat ćemo druge, slatke brige, zar ne? Raffice, vjerujem da ti nije lako, ali drži se. Tintin moja milena, baš je lijepo vidjeti da se javiš s vremena na vrijeme. Kako si mi ti? Kako je tvoja curka? Evo ja ću valjda ovih dana dočekati svog malog hahara. Javim se barem s kratkom porukicom da znate da sam rodila ... bez brige. Hvala ti na lijepim željama. Marijana, hvala ti još jednom što brineš o listama dok me nema. Razmišljam da izbacimo s liste blabli i vodenjak jer nam se uopće ne javljaju više. Možda da uzmemo nekih 15 dana od termina ako se cure ne jave da ih maknemo s liste, pa ako se jave naknadno lako ih je vratiti na listu? Što misliš o tome? Svakako ću vam javiti kad rodim, a probat ću se javiti i kad budem na putu za bolnicu ili primljena u bolnicu pa da znate da je krenulo. Briciola, držim fige da ubrzo ulovite ritam. Mama3.put baš mi je fora čitati kako ste se i ti i Marijana već uhodale sa svojim bebačima (ok, nije da niste imale iskustva od ranije , ali ovako se možemo nadati da će i nama ostalima isto tako ići lako). Evo napokon i naše drage Rize! I ja bi voljela čuti sve detalje o porodu pa ako se desi nešto slično da znam reagirati na vrijeme. Vjerujem da su u Vinogradskoj svi super jer svaki put kad sam bila na pregledu su mi bili svi odlični tako da se nadam da će tako biti i kad dođem roditi. Kikilina, svaka čast na hrabrosti tijekom poroda! Želim ti brz oporavak! Vucice, kako je prošao pregled? Roccoko, ti si dosta brzo riješila porod. Nadam se da ćeš se brzo oporaviti tako da možeš u potpunosti uživati sa svojom curkom. Draga Pumba, baš mi je drago da si nam se malo javila. Žao mi je zbog smrtnog slučaja. Drago mi je da tvoj bebač lijepo napreduje i vjerujem da će se on na vrijeme okrenuti naglavačke. Ako budeš mogla javljaj nam se sad malo češće - barem kad budu pregledi da nam javiš kako napreduje. Grlim te puno!