|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesenske bebe - termin 2014.
8.9.2014 22:57:19   
baby20
evo mame da vam se i ja javim! bila danas na kontroli i veli doktor da je stanje kao i zadnji put, prst otvorena! ufff.... naručena sam za 2 tjedna! 23.09. tad će mi radit i uzv pošto danas nije!
sve spominjete mokrenje, pa pazite kojom brzinom otvarate vrata na wc-u! mene sinoć beba toliko pritisnula na mjehur da sam mislila kako ću se zapiškit i tom sam brzinom zaletila u kupaonu da su se vrata uspjela odbiti od zida i mene kvaka pogodi u trbuh iznad pupka! sad naravno imam masnicu i boli me pogotovo kad beba pritisne iznutar! zato se čuvajte!

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1701
9.9.2014 0:31:55   
Anoniman
MarijanaC i moja tako izgleda, ne znam staviti link s ovog glupog moba, ali mislim da je to to, kupila sam je na dodoty.com, i cinila mi se super prakticna, jedva cekam da ju isprobam sa bebom samo se nadam da ce mi uspjeti user posted image .
Baby 20 cuvaj se vrata, najbolje sve drzati otvoreno, ja u ovoj trudnoci i nisam imala neke nezgode sa stomakom za razliku od prve gdje sam sa njim zapinjala u bas sve, totalno nisam imala osjecaj da je ispred mene.

(Odgovor članu baby20)
  Neposredna veza do poruke: 1702
9.9.2014 8:38:31   
MarijanaC
Baby pazi se. Znam o cem pricas.. ja imam osjecaj da svud zapinjem s trbuhom,za stol,pa za vrata,za muza...hahah toliko je ispred mene da vise uopce nemam osjecaj koliko mi je prostora potrebno za okretanje. Lijepo si se drmnula kad masnicu imas user posted image
Ja evo bila opet na vadjenju krvi za ove svoje trombocite. Drzim fige da su narasli. I po prvi puta su me ovdje primili preko reda. Valjda nisu mogli fulat da mi je termin blizu hahahah.

Za dva života bogatija
user posted image user posted image Gabrijel 01.03.2012.
Matej 27.09.2014.user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1703
9.9.2014 8:41:46   
MarijanaC
E da...mene su jucer hormoni uhvatili pa sam napisala svojoj bebi pismo. Tako sam i G-ju dok se nije rodio,i kad sam istom rodila ko i za rodjendane.... bas sam se nacmoljila dok sam ga pisala... jel koja od vas pise pismo svojoj djeci? Neznam hocu li im ikad to prosljediti ali ja ih volim s vrmeena na vrijeme procitati i vidjet kako sam se osjecala u tim trenucima.

Za dva života bogatija

(Odgovor članu MarijanaC)
Neposredna veza do poruke: 1704
9.9.2014 8:56:25   
andydea
Marijanci ja...pisala sam u svim trudnocama i vodila dnevnike..ljepila slike..cak cuvala karte iz kina i rezala neke dogadjaje iz javnog zivota..ja sam ti veliki pjesnik u dusi..Odi tu u moj profil i citaj u moj dnevnik moje pismo i porodjajnu pricu..Objavljeno je u casopisu !

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 1705
9.9.2014 10:15:15   
mama3.put
Dobar dan drage moje okruglice!
Jutros u 5:25 stigla je na svijet Marla 2850 gr i 47 cm,savrsena crnokosa curica
Sve je bilo jako brzo i prosla sam kao da i nisam rodila evo me kao curetsk samuser posted image
Cuvajte mi se,mazite buse i svima ovakve porode zelim puseee

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1706
9.9.2014 10:59:35   
MissKitty
Sto se tice spavanja vec sam navikla da se moram ustajat ali sto se tice ustajanja ujutro iz kreveta...katastrofa...izgledam kao zombi, uopce ne funkcioniram..user posted image
Ja nisam svojoj bebi napisala pismo ali dobro da ste me sjetile, mozda bi i mogla user posted image

Mama3.put CESTITAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zelim vam sve najbolje i puno puno uzivanja!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mama3.put)
Neposredna veza do poruke: 1707
9.9.2014 11:02:39   
Anoniman
Mama3put velike cestitke tebi i tvojoj obitelji, a tebi i tvojoj curi zelim brz oporavak od poroda i povratak kuci

(Odgovor članu MissKitty)
  Neposredna veza do poruke: 1708
9.9.2014 12:21:48   
Ana888
Jeeej...evo nam prve bebice na listi!!user posted image user posted image
Mama3.put, od srca čestitam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drago mi je da je sve super i brzo prošlo, curke želim vam brz povratak doma iz rodilišta!user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1709
9.9.2014 12:43:13   
PinkyFunkyBirdy
Evo nam prve jesenske bebice! user posted image Draga mama3.put, iskrene čestitke i ljubi svoju malu ljepoticu! Čestitam i cijeloj obitelji na dolasku male princezice! user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image mama3.put - 21.09. user posted image - Marla 09.09.2014.
user posted image blabli - 22.09. user posted image
user posted image kika_spy - 24.09. user posted image
user posted image Riza - 27.09. user posted image
user posted image Hubertica - 28.09. user posted image
user posted image MISSMAVEN - 03.10. user posted image
user posted image MarijanaC - 05.10. user posted image
user posted image kikilina - 06.10. user posted image
user posted image Briciola - 06.10. user posted image
user posted image roccoko - 07.10. user posted image
user posted image Ana888 - 08.10. user posted image
user posted image PinkyFunkyBirdy - 09.10.user posted image
user posted image vgaspic - 14.10.user posted image
user posted image Faisca - 15.10. user posted image
user posted image baby20 - 16.10. user posted image
user posted image raffica - 18.10. user posted image
user posted image majalesa - 19.10. user posted image
user posted image pea06 - 22.10. user posted image
user posted image natich - 27.10. user posted image
user posted image Dacana - 02.11. user posted image
user posted image andydea - 04.11. user posted image
user posted image ladyinblack - 11.11. user posted image
user posted image mali.cro - 13.11. user posted image
user posted image zebra1 - 13.11. user posted image
user posted image buducamam - 14.11. user posted image
user posted image vucica - 16.11. user posted image
user posted image MissKitty - 20.11. user posted image
user posted image Pumba - 26.11. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1710
9.9.2014 14:02:36   
PinkyFunkyBirdy
Draga Andy, kako je tvojim školarkama prošao prvi školski dan? Dal su bile uzbuđene? user posted image Znam da lista za već postojeće mamice i prvi put mamice neće biti ista. Mi koje smo po prvi put mame ćemo sigurno pokupovati hrpu stvari koje nam ni neće trebati, ali mislim da je to normalno jer bi htjele imati sve spremno, a ovisno o bebaču će se vidjeti što stvarno treba, a što ne. user posted image

Raffice, i meni se sve čini da ću naručiti Peg Perego i to neka sa Book Plus konstrukcijom jer se ta najviše sviđa MM. user posted image Ipak i oni moraju malo sudjelovati. user posted image

Vgaspic, bravo za tvoju već veeeliku bebicu! user posted image user posted image user posted image Isprobavaj sve one vježbe što se preporučaju za okretanje bebe i možda nešto upali. Ma, ja mislim da nije još kasno da se okrene kako treba, tako da nemoj brinuti prije vremena. user posted image I, da, hvala za info o bivacinu - baš ću vidjeti u ljekarni što će mi reći. Osim kolica i ogradice za kindač još jedino nisam kupila tu kozmetiku za pupak.

Draga Riza, nisam čula da moraju biti 2 torbe već je to više radi praktičnosti da ne nosim veliku torbu sa sobom u boks (naravno ako će u sobama biti mjesta pa da mi odmah tamo odnesu torbu), a ovako mogu odmah u ruksaku poslati s mužem doma nešto ako se ispostavi da mi ne treba kad se porodim. user posted image

Ana, bravo i za tvoju bebicu! user posted image user posted image user posted image I opet je veća od moje, a moj mi se čini dosta velik. user posted image Odmaraj prema uputama dokice da probaš dogurati do termina. Brzo će to proći. user posted image

Uh baby, baš si se nezgodno lupila. user posted image Ja često zapinjem za nešto i već sam skoro par puta pala, ali se za sad uspijevam održati na nogama, no baš je problem održavati ravnotežu. user posted image

Marijana, držim fige za dobar nalaz trombocita! user posted image user posted image user posted image

Mama3.put, kad stigneš napiši nam malo detaljnije kako je prošao porod. user posted image

MissKitty, mene baš čudi kako tijekom noći se skroz razbudim, a ujutro bi prespavala cijeli dan kako sam umorna. Zato svaki dan spavam do nekih 10h i tješim se da to mogu sad koristiti dok još ne stigne mali hahar. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1711
9.9.2014 14:22:18   
MarijanaC
Mama3put cestitke na malenom mirisljavom smotuljku!!! Ljubi ju puno i reci joj da tvoje lude ringerajke joj zele dobrodoslicu na ovaj svijet. Aaaa bas lijeoa vijest danas. Nadam se da ces se brzo oporaviti. Puse saljem.

Za dva života bogatija

Neposredna veza do poruke: 1712
9.9.2014 15:42:34   
andydea
MAMA3.PUT - aaaaaaaaaaaaaaaaaa ljube čestitam na predivnoj curici user posted image user posted image user posted image -javi se sa detaljima...puse velike i drago mi je da je sve bilo brzo i superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PINKY-ma naravno ...e da Peg perego su isto izvrsna kolica-imala sam ih sa curkama i Di vozim u kišobran još njihovima !
Ajme krenuloooooooooo je...curke jedva čekamuser posted image
Kaj se tiče 2.torbe za rodilište-ne ...već u vrečicu stavite namješten uložak na gačicee,vodu,mob. i vl.maramice,labelo...tu vrečicu uzimate u boks sa sobom dok rađate,a putnu torbu vam odnesu u sobu ili ispod kolica ali vi ne možete do nje...kad vas voze i kad odležite poslije poroda onih 2h ..odvedu vas u sobu i prije nego vas prebace na krevet vi iz te vrečice dajete sesti da vam stavi te gačice sa uloškom...eto nikakve dvije torbe..-jedva dozvole i večicu user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 1713
9.9.2014 15:56:06   
kikilina
Pozdrav drage moje!
Mama3.put čestitam na malenom mirišljavom smotuljku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim vam brz oporavak i da se što prije vratite kući user posted image Baš si mi uljepšala dan s vijesti!!! Prva jesenska bebica nam je stigla!!!!user posted image
Riza hvala ti draga na podršci :) I svima ostalima :)
A sad izvještaj s pregleda...malecka je i dalje na zadak, tvrdoglavica jedna mala...nije se udebelila nešto ekstra (samo 300g) od prošlog pregleda (prije 13 dana), opseg trbuha nije mogla dobro izmjeriti jer se blesavica nekako sklupčala, pa su joj mjere ispale nekako male, kao da nije ni narasla, ali je duljina femura veća nego prošli put pa je rekla da je to dovoljan znak da raste još (ja sam svejedno nekako zabrinuta iako znam da te mjere ne moraju ništa značit i da ima pogrešaka stalno) Na ctg-u nam je malo bila uspavana danas...al ju je sestra dobro izdrmala pa je počela na kraju lupat ko blesava :)
Ja sam i dalje zatvorena, plodne vode ima, posteljica super, nisam se ni grama udebljala, tako da sam na +9 i dalje :)
Idući petak (19.09.) imam sljedeći pregled, ali u poliklinici jer moja dr ima praksu poslat zadkove prije na kontrolu njima, pa ćemo vidjet šta će oni reći...
Puseeee drage moje! Čuvajte se i mazite bušice :)user posted image

Neposredna veza do poruke: 1714
9.9.2014 16:06:38   
Riza
Mama3put...pa čestitam. Weeeeeeeee.....lista je otvorena.

Čestitam tebi i tvojoj obitelji na prekrasnoj, zdravoj curici. Uživajte sada. Želim ti brz oporavak i povratak kući. Kad budeš mogla izvjesti nas detaljnije o svemu. Ja jedva čekam čuti detalje user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu kikilina)
Neposredna veza do poruke: 1715
9.9.2014 16:09:52   
PinkyFunkyBirdy
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ user posted image

raffica ....................................... 09.09.
vucica ....................................... 09.09.
roccoko ..................................... 11.09.
MissKitty ................................... 11.09.
andydea..................................... 12.09.
zebra1 ...................................... 15.09.
PinkyFunkyBirdy....................... 16.09.
Riza ........................................... 17.09.
vodenjak123............................. 17.09.
kikilina ...................................... 19.09.
baby20 ...................................... 23.09.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1716
9.9.2014 16:13:09   
PinkyFunkyBirdy
Draga Andy, ja sam čula da nakon poroda kad odležiš ta 2 sata da ustaješ (uz pomoć babice) i da ideš direkt na tuširanje (i dalje u pratnji babice) pa po tome ti treba i dodatni uložak, gel/sapun za tuširanje, japanke i ručnik u toj vrećici. Možda je to praksa samo u Vinogradskoj. user posted image Ja sam to zato mislila staviti u ruksak jer mi se čini malo previše stvari za vrećicu. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1717
9.9.2014 19:39:12   
andydea
Pinky ne dižu se mame odmah i ne idu na tuširanje odmah..to je doslovno nemoguće i vjerovatno ti je netko dao krivu infor. no dobro...ti spremi ako misliš da je potrebno..Na Sv.Duhu je ovako pa evo da znaju mame koje tamo idu..Ja sam rodila ujutro i navećer se tuširala..Žena ipak poslije poroda neko vrijeme treba odležati...bez obzira kako rodi..
Curke su obavile super školicu..vesele su jako i gradivo je HB smanjenouser posted image user posted image user posted image , hvala ti Pinky što pitaš...
Riza jel si nam ti sljedeća???
Kliklina bitno da beba raste..ma i da se ne okrene -carski red nije ništa strašno,samo se malo informiraj i pripremi..i jedino kaj je malo teži oporavak..
evo ja u krevetu..boli me i probada sve više...jao jedva čekam taj 12.-ti..puse do sutra

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 1718
9.9.2014 21:12:54   
raffica
Evo i mene s informacijama s pregleda: I dalje uredno zatvorena, malo jedino omeksana pa nam je zabranjen odnosuser posted image user posted image user posted image Bebac je malo stao sa naglim rastom, pa izgleda da ipak nece biti toliko velikaaa beba kako nam je na pocetku doktor prognozirao. Danas u 34+3 ima 2495g, a na zadnjem pregledu je imao 20150..dakle oko pola kg je napredovao..mala mrvica je spavala, i pokazao nam je glavicu koja je vec u zdjelici user posted image user posted image Ja sam dobila kg, dakle na plus 9 sam, bravo ja!!!user posted image user posted image
Radio mi je bris na steptokok, dopustio daljnje plivanje u moru, i zamolio me da izdrzim jos tri tjedna jer je za muskice bolje da kasnije iziđu van.. Po ultrazvuku mi je termin 6 dana ranije, daklw 12.10. E da, pohvalio se doktor kako mali mangup ima velikog pisulinca, a tata pucaaa od ponosa!!user posted image user posted image user posted image

Baby20 nasmijala si me s tim vratima,ali isto paz, i tocno znam kako je to kada maki frajer odluci lumpovat po mome mjehuru user posted image

Kikilina bravo za pregled!!user posted image

MAMA3PUT, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, stiglaaa prva jesenska bebaaaa!!! Wiiiiuser posted image Ja sam tako sretna kao da sam ja rodilauser posted image user posted image Ljubi malenu, i jedva cekam detaljniji zvjestaj!! Neka maloj punoo zdravlja i srice u zivotu!! Cuvajte se!!! user posted image

Pinky evo mojih https://www.babycenter.hr/proizvod/60232/kolica-3-u-1-switch-compact-modular-plava

< Poruku je uredio raffica -- 9.9.2014 21:15:09 >

18.10.2014. očekujem svoju prvu mrvicu <3

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 1719
9.9.2014 21:44:34   
Riza
Pinky....ja sam isto čula da te nakon 2 sata dižu i pomognu ti sa tuširanjem ali ako bude malo teži porod nejde tako već kad se malo oporaviš...ali to je tako kako sam čula u Vin. Vjerojatno je praksa kod svih drugačija. Ja nisam spremala dvije nego sam na sami vrh torbe stavila spavaćicu, ručnik, japanke, neseser sa gelom za tuširanje, jednokratne gaćice i vir pa da sestra odmah to nađe....ako će mi trebati pomoć.

Andy....ja uopće nisam svjesna kako vrijeme nemilosrdno leti i kako se ludo brzo približava i moj dan D. Baš me zanima kako je moj mali hahar raspoložen i dal misli požuriti ili štrajkati. A meni je u glavi kaos totalni. Lovi me panični strah na momente kad vidim kako tjedni lete. Mislim da je ovo iščekivanje najgore. Možda će kad sve krene adrenalin i uzbuđenje prerasti strah pa bude lakše.

Raffica.....super su kolica. user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu raffica)
Neposredna veza do poruke: 1720
10.9.2014 6:55:44   
MissKitty
Pinky Slazem se s tobom za stvari user posted image user posted image Mi sutra idemo malo po trgovinama pa cemo vidjeti hoce li namostati nesto na racunu user posted image
Hahaha ja isto po noci ko sova a ujutro ko zombi. Sjecam se da sam se sinoc probudila koliko me boljelo kod lijevog jajnika, nisam se smjela pipnutimniti okrenuti, ali brzo je proslo, sada me u zadnje vrijeme sve vise trbuh boli ali samo navecer kad spavam user posted image

Kikilina user posted image za bebicu!!!

Raffice hahahahaha mogu si samo misliti te tatine srece user posted image user posted image Kolica su ti odlicna, pokusat cu ja naci ovdje takva kolica user posted image

Jooj cure ja jedva cekam taj dan D, ja mislim da ce moj bebica i prije van koliko cu biti nastrpljiva. Nemojte me krivo shvatiti ali stvarno jedva cekam da zavrsim sa "trudnim stanjem", od pocetka samo neki problemi, muka a najgore mi je sto se uvijek bojim za bebu pa mi bude jos goreuser posted image Kad rodim past ce mi kamen sa srca, onda cu odahnuti prvi put nakon 9mj.user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 1721
10.9.2014 10:17:19   
Briciola
Dobro jutro curke moje!
Mama.3put čestitam!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Baš si mi uljepšala dan.Želim vam brz oporavak i sretan povratak kući.
Ostale cure bravo za vaše velike bebačeuser posted image
Ja sam prije par dana obavila bris i zadnje pretrage urina i krvi.Sad čekam nalaze pa ću dogovoriti i pregled.
Meni je sve teže nekamo ići po vani,počela sam se gegati i stalno moram na wc...po noći spavam relativno ok osim buđenja zbog mjehura.
raffica kolica su odlična!!!

(Odgovor članu MissKitty)
Neposredna veza do poruke: 1722
10.9.2014 11:29:14   
baby20
mama.3put čestitam!!! user posted image

curke ne znam za ostala rodiličta ali u klc ne treba ništa osim moba i digitalnog (eventualno labelo i nesto za gricnut nakon kaj rodite) ja sam s prvom curkom imala sreću pa sam ju rodila u 7:03 i nakon pola sata sat došla teta s doručkom i toplim čajem, tako da mi nije ništa drugo trebalo! a za vrijeme poroda mi nisu dali ništa piti osim mokre gaze da vlažim usta, jer su rekli da bi mi moglo pozlit! tako da...
MarijanaC vidim da si i ti rodila u klc, pa kakvo je tvoje iskustvo? (p.s. možda si već pisala al ne stignem sve pohvatat jer nisam često tu)
hvala curke na brizi, budem se još nekako pričuvala ovih 5 tj. hehehe.... sad držim vrata otvorena user posted image

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

(Odgovor članu Briciola)
Neposredna veza do poruke: 1723
10.9.2014 12:21:33   
Ana888
Pinky,meni cijelu trudnoću doc govori da će biti velika beba..čak je pitala koliki smo bili mm i ja kad smo se rodili (ja-3000g,a on-2900g) tako da neznamo na koga će biti velika..samo se nadam da neće po tom pitanju biti na šogora jer on je imao čitavih 4900g!user posted image Bitno je da tvoj frajerić raste i taman mu kilaža odgovara tjednima.
Kikilina, user posted image za curku koja lijepo napreduje. Nikad nije prekasno da se okrene..moja susjeda je već bila pripremljena za carski (kod nas svi na zadak idu na CR) i kao samo da obave još zadnji UZV prije nego počnu kad ono njena curka se okrenula glavicom prema dolje. Ali pošto kod vas i zadkovi mogu prirodno, bit će to sve OK..možda tebi malo teže,ali nikad se nezna..možda najlakše rodiš od sviju nas! user posted image
MissKitty, sutra ćeš uživati u šopingu! user posted image ja se totalno raspametim i nemam granice kad dođem u trgovinu sa robicom..sve mi je tako slatko ..sva sreća mm me uvijek spasi od pretjerivanja user posted image
Cure jel vama kojoj trnu ruke..odnosno šake i prsti na rukama? user posted image meni zadnjih tjedan dana svaku noćuser posted image
I htjela sam vas pitati za vreće za spavanje za bebače? Jeste uzimale i da li planirate?

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 1724
10.9.2014 12:52:25   
MissKitty
Ana888 hahaha jedva cekam, prvi formalni soping za bebu user posted image
Isto kao da mi citas misli hahaha meni je prekjucer utrnuo palac na desnoj ruci kad sam rezala povrce i tek me nekako jucer prestao boljeti. I dosta puta mi odjednom samo od lakta do prstiju sve utrne user posted image

Ja cu uzeti vrecu za spavanje, znam da su svi to imali koji su imali bebice ali nikada nisam pitala zasto user posted image Mozda kad je beba malo veca pa se otkrije pa je samo stavis u to i onda joj bude toplouser posted image user posted image user posted image hahah stvarno ne znam... user posted image
Meni mama neki dan govorila da trebam uzeti benkice, gegice, pa nesto sa drukerima, ugl. puno nekih specijalnih naziva, a ja blage veze nemam o cemu je ona pricala, onda sam otisla na google slike i pisala te stvari da vidim sta je to, nisam htjela reci da ne znam sta je to user posted image Jadno moje malo dijete ima mutavu mamuuser posted image

(Odgovor članu Ana888)
Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!