|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesenske bebe - termin 2014.
2.9.2014 12:52:21   
Briciola
Rafficaprekrasan je kinderbet!Stvarno se isplati uzeti taj cijeli komplet user posted image
kikilina mi imamo odbrojavanje na isti dan user posted image
Bliži se bliži.Ja danas ćešće osjećam bol lijevo dolje ali samo dok hodam,i to po kući,znači po par koraka samo.

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 1626
2.9.2014 13:11:36   
Anoniman
Pozdrav svima, evo da vam se i ja priključim jer već se osjećam ko voajer user posted image pratim šta pišete, a od mene ni glasa, međutim uvijek vas čitam s moba s kojega nemam živaca tipkati, a laptop rijetko palim, ali sada pripremam neki ispit pa će mi laptop biti češće u upotrebi. Vidim svima bebe napreduju i sve se poprilično dobro osjećate, naravno uz uobičajene tegobe koje trudnoća nosi. Ja sam danas službbeno 34 tjedna, termin mi je 14.10 iako doktor kaže da je po uzv 27.9 i čekamo drugog sina (prvi je godinu i sedam mjeseci). Ne znam što bih više rekla jer puno toga bi mogla reći, ali moram narušiti ovu manekensku grupu sa svojim kilama jer ja sam na plus 17 user posted image . Što se tiče priprema za novog člana sve sam skoro već odradila jer sada se do poroda mora posvetiti drugim obvezama, čak sam i torbu za rodilište spakirala. Curke uživajte, čuvajte se, i nadam se da ću redovito tipkati i dijeliti sa vama još ove zadnje tjedne trudnoće

(Odgovor članu Briciola)
  Neposredna veza do poruke: 1627
2.9.2014 13:38:24   
Ana888
Baby 20 i Vgaspic, dobrodošle!! user posted image user posted image Vgaspic,ako je doktor u pravu ti bi nam mogla otvoriti listu beba! user posted image
Raffice mislim da je to super ponuda za kinderbet i posteljinu .. da sve to odvojeno kupuješ sigurno bi te više koštalo...bijeli je stvarno prekrasan!
Kikilina i ja si baš danas razmišljam kako imam još hrpu stvari za poprati i gdje ću to sada osušiti user posted image
Danas sam bila kod dijabetologa i nisam znala da ukoliko imate veći broj otkucaja srca da se to povezuje sa anemijom dosta često..moji su otkucaji otišli nebu po oblake od 95-110..kakvo je stanje kod vas?

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1628
2.9.2014 13:51:38   
PinkyFunkyBirdy
Dobrodošle baby20 i vgaspic! user posted image user posted image user posted image Znači vi bi nam obje mogle puno ranije prije termina. user posted image Sretno i da bude čim brže i bezbolnije. user posted image

user posted image

user posted image mama3.put - 21.09. user posted image
user posted image blabli - 22.09. user posted image
user posted image kika_spy - 24.09. user posted image
user posted image Riza - 27.09. user posted image
user posted image Hubertica - 28.09. user posted image
user posted image MISSMAVEN - 03.10. user posted image
user posted image MarijanaC - 05.10. user posted image
user posted image kikilina - 06.10. user posted image
user posted image Briciola - 06.10. user posted image
user posted image roccoko - 07.10. user posted image
user posted image Ana888 - 08.10. user posted image
user posted image PinkyFunkyBirdy - 09.10.user posted image
user posted image vgaspic - 14.10.user posted image
user posted image Faisca - 15.10. user posted image
user posted image baby20 - 16.10. user posted image
user posted image raffica - 18.10. user posted image
user posted image majalesa - 19.10. user posted image
user posted image pea06 - 22.10. user posted image
user posted image natich - 27.10. user posted image
user posted image Dacana - 02.11. user posted image
user posted image andydea - 04.11. user posted image
user posted image ladyinblack - 11.11. user posted image
user posted image mali.cro - 13.11. user posted image
user posted image zebra1 - 13.11. user posted image
user posted image buducamam - 14.11. user posted image
user posted image vucica - 16.11. user posted image
user posted image MissKitty - 20.11. user posted image
user posted image Pumba - 26.11. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1629
2.9.2014 13:55:03   
PinkyFunkyBirdy
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ user posted image

PinkyFunkyBirdy...................... 05.09.
Ana888 .................................... 08.09.
baby20 ..................................... 08.09.
mama3.put ............................... 09.09.
raffica ....................................... 09.09.
kikilina ..................................... 09.09.
vucica ....................................... 09.09.
andydea.................................... 12.09.
zebra1 ...................................... 15.09.
MissKitty ................................... 15.09.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1630
2.9.2014 13:59:52   
PinkyFunkyBirdy
Raffice i meni se sviđa kindač! user posted image

Ajme kako se približavaju naši datumi sve sam napetija. user posted image Nekako mi je to jako brzo došlo. user posted image Moram i ja ovaj tjedan oprati sav veš i pripremiti torbu za rodilište ... da nebi slučajno bilo nekih iznenađenja. user posted image Idem u petak na pregled pa me baš zanima što će gin reći.

Idem sad odmrzavati frižider jer to već predugo odgađam. A tako mi se neda jer je vrijeme savršeno za spavanje. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1631
2.9.2014 14:07:25   
Anoniman
Hvala na dobrodošlici user posted image
Ana888 što se tiče otkucaja srca nemam ti pojma, to mi dr do sada nikada nije spominjao.
I kod nas je ova zadnja dva dana jako hladno, idealno za izležavanje.
Što se tiče mog termina nadam se da dr griješi i da će ipak biti onaj prvi određeni tj. 14.10 i da ću tada i roditi budući da za njega od početka navijam jer tada je i moj rođendan pa ću bar svake godine imati tortu i feštu user posted image

Neposredna veza do poruke: 1632
2.9.2014 14:59:30   
kikilina
Baby 20 i vgaspic dobro nam dosle u odbrojavanje! user posted image
Ana nisam to nikad povezivala, ali logicno je da ako imamo manje zeljeza koje bi prenosilo kisik da se otkucaji ubrzaju kako bi se nadoknadilo...al mi uopce ne idemo za tim, nego se iznenadis tako kad vidis neku cinjenicu user posted image
Meni je zeljezo od pocetka nisko, pila sam ga na pocetku pa je dr rekla da seuzmem predah (jer sam taman prije trudnoce popila 3 kutije)...i sad opet pijem, izgleda da ce tako biti do daljnjeg :/

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1633
2.9.2014 15:01:38   
MissKitty
Raffice kinderbet je preeekrasan, sve i jedan, neces pogrijesiti user posted image user posted image Nadam se da su u pravu haha user posted image
Ana888 moji otkucaji srca su prije trudnoce bili isto tako od 95-110 , a odkako sam trudna malo su manji ali mi doktor nije nista govorio da je lose ( a mozda jer je govno pa ga boli briga). Planiram otici kod privatnika kad uhvatim vremena na kontrole i sve to da mi on obavi a ne ovaj dr. Seronja.

Tako mi je drago da se priblizavaju termini!!!!! user posted image user posted image user posted image osjecam se kao da se moj priblizava. user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1634
2.9.2014 17:25:30   
mama3.put
Baby20 i Vgaspic dobrodosle i sretno do kraja trudnoce i na porodimauser posted image
Evo zenske mogu vas obavijestiti da sam danas izgleda imala prve pripremne trudice,ne kontrakcije kao inace vec tipicna menstrualna zatezanja u pravilnim razmacima trajalo je nekih sat i 15 min i onda stalo,bol u ledima takoder tako da sam vec i pomislila da bi moglo biti nesto legla sam i mjerila razmake ali kazem stalo je.Malecka je malo.mirnija osjecam malo.lakse pokrete tj. rastezanje po trbuhu vec joj je tijesno jadnoj a mama nestrpljiva sumnjam da ce prije termina van ali ako vec bude neka izdrzi bar do petka kada budemo punih 38
Sve je spremno za princezu,tata je danas stavio i slikicu iznad krevetica koju sam kupila za nju samo cekamo veliki dan
Pozdravi svima

(Odgovor članu MissKitty)
Neposredna veza do poruke: 1635
2.9.2014 19:31:09   
baby20
hvala vam kokice na dobrodošlici! da li vama bebe zadju bolne udarce u buši?? moja mrva dubi na glavi već više od mjesec dana i guzu ima nariktanu meni pod rebrima s desne strane i već me toliko bole rebarca da ne smijem ni pomisliti na saginjanje! a kad uhvati mlatit nogama, ajmeee... puno puta mi i suze krenu od boli! curka mi je bila jako mirna tokom cijele trudnoće, pa mi je ovo sad malo previše! da napomenem još da sam dobila samo 7 kg i trbuh mi izgleda kao lopta za odbojku, a ja mršavica! možda ima premalo mjesta???!! jedva čekam da iziđe van! ufff....

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

(Odgovor članu mama3.put)
Neposredna veza do poruke: 1636
2.9.2014 19:50:08   
elina
Ovo je stvarno "napeta" listauser posted image ...bliže se dani....prolete za tren......brz i lagan porod vam želim i još brži oporavak vama i bebama!Sretno!!user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio elina -- 2.9.2014 19:52:33 >

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 1637
2.9.2014 20:22:15   
MarijanaC
Ej drage moje.

Raffice slazem se s curama. Ovo je super ponuda. Ja sam za G-ja 4000kn potrosila na komodu i kindac i dva seta posteljine i madrac. I jako su lijepi kindaci. Da sam na tvom mjestu uzela bih.

Baby20 i Vgaspic dobrodosle medju nas. Veselimo se skupa odbrojavanju do dolaska bebica.

Drage moje eto G je vec drugi dan kako ide u vrtic. Danas je ostao bez mene na sat vremena i to je lijepo prihvatio. Odmah je otisao s tetom i jedva se dao doma. Sutra je sam 2h. Ovaj tjedan imamo privikavanje a sljedeci idemo za ozbiljno. Mene danas rodnica boli user posted image bas se cudno osjecam i ko mama3put danas imala na 10min razmaka kvazitrudove ali stali... bas sam nikakva danas. Smrcam i vise neznam jel alergija ili sam se uspijela prehladiti user posted image . Jos samo mjesec dana dok ugledam svoju kuglicu malenu. Jedva cekam. Curke veselim se i vasim terminima. Mama3put ti si nam ubrzo. Jedva cekam da dodjemo do tih datuma i da se veselimo malim smotuljcima user posted image

Ja sam oprala sve stvari jos pred koji mjesec,kao da sam znala da ce biti ovako. Ali sam oprala jer sam znala da cu imati radove i da mi se nece dati. Hh user posted image Jos mi je samo ostalo preprati gazice i pelene.

G je braci izabrao preslatki kompletic za iz bolnice. Bijeli sa sivim i sa malim zekanom. Ispod cemo pripremiti kratki i dugi body i stramplice i carapice jer neznam kakvo bude vrijeme za mjesec dana user posted image i pripremila sam krznenu jaknicu i kapicu .... pa cemo vidjeti. Polako pakiram svoj kofer. Imam jos par stvari za kupiti i sve to spakirati pa neka se vozi u autu. user posted image user posted image

Sljedeci tjedan moram na ctg i prvi pregled u bolnici i opet na vadjenje krvi zbog svojih trombocita. Ginekologica koja mi daje uputnice (socijalna koja ima ugovor s mojim privatnikom) je na godisnjem do ponedjeljka pa nemogu prije a i ovaj tjedan mi ludnica s tim vrticem pa ni nebih stigla. Mi smo danas na 36tj+2dana.... jos malko i doci ce princ. G jedva ceka da braco dodje user posted image Stalni pita zasto braco ne dodje. Zasto mora biti jos u busi? user posted image

Pusice svima

Za dva života bogatija
user posted image user posted image Gabrijel 01.03.2012.
Matej 27.09.2014.user posted image user posted image

(Odgovor članu elina)
Neposredna veza do poruke: 1638
2.9.2014 20:44:58   
Riza
Baby20 i Vgaspic...dobro nam došle i lijep ostatak trudnoće vam želimuser posted image ...

Marijana....i ja sam fala Bogu oprala svu robicu dok je bilo sunčano i tako mi je drago zbog toga jer ne znam kako bi se samo posušila na ovom vremenu. Jaoooo..jedva čekam sušilicu user posted image ....

Mama3put..pa ti nam brojiš kratko...... JaooooOoo..... Postaje jako zanimljivo. Kako li je samo vrijeme brzo prošlo.

Ja sam u 36.om tjednu. Sutra imam prvi pregled u Vinogradskoj i frka me. Kako li će tek biti kad me čope trudovi user posted image .....

Ima li još koja od cura da ide roditi u Vinogradsku? Pinky...znam za nas dvijeuser posted image ..
Ima li možda itko iskustva s tom bolnicom?
Puse svima

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu MarijanaC)
Neposredna veza do poruke: 1639
3.9.2014 7:36:17   
vucica
jutro trudnice moje, Baby20 i Vgaspic dobro nam dosle!

jucerasnji pregled je dobro prosao, mali hahar je 1200gr, glavicom je sada prema dolje, a posteljica se malko podignula tako da sam odahnula jer da je ostala skroz nisko vjerojatno bi morala na strogo mirovanje a kasnije na carski. curke jel se vama mjere sa uzv-a uvijek poklapaju sa tjednima, dr je rekao da je sve u redu ali kad sam doma gledala mjere vidim da Fl (bedrena kost) je kraca nego bi trebala biti i sad me to malo zabrinulo user posted image

ajme termini se nekima vec opasno priblizavaju, vec imate i sve spremno, uh moram se pod hitno baciti u shoping da bebi bar nesta ima za obuci user posted image Marijana super sto si napisala kombinaciju za izlazak iz bolnice, ja sam isto mislila neki kompletic uzeti ali nisam znala jer ispod jos ide bodi i stramplice i s kakvim rukavima da uzmem, bas si mi olaksala sada user posted image

mama3put bas sam uzbuđena zbog tebe, jesi li nocas imala trudove, kakva je situacija? drzi nam se i naravno javljaj kad god mozes user posted image

raffice kindac je super, ja bi na tvom mjestu kupila!

pinky, i ostale koje ste pohađale tecaj za trudnice, koliko dugo je to trajalo, jucer sam se prijavila jer su mi ranije rekli da cekam da prodju godisnji i sad mi kazu da mozda necemo stici sve odslusati do termina user posted image pa nadam se da hocemo, stvarno bih htjela da muz moze samnom na porod

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 1640
3.9.2014 10:21:47   
Anoniman
Bok, evo malog sam ostavila u jaslicama na sat vremena jer smo na privikavanju pa da se kratko javim. M i ja smo bili na tecaju krajem 2012 g u Petrovoj i trajao je tri do cetiri tjedna ako se dobro sjecam tako da ovaj puta ne moramo ici i ne znam koliko traje. Znate li vi gdje ima za kupiti kabanica za klince, gledala sam na ivancica web shopu i predivne su, ali najjeftinija 230 kn sto mi se cini poprilicno skupo, a ove jeftinije sto sam vidjela su kao pončo sto ne bi htjela vec bi htjela da je kao jaknica, pa ako koja zna recite da odem pogledati.

(Odgovor članu vucica)
  Neposredna veza do poruke: 1641
3.9.2014 13:55:10   
Ana888
Pozdrav drage moje..nešto slabije pišete danas..vrijeme je baš za izležavanje i odmaranje! user posted image
Pinky, kako ti sada stojiš sa valunzima? Jel te još pate? Ja sam se ponadala da će me ovo vrijeme spasiti,ali jednako mi je..i dalje se cjedim na sve strane user posted image
Baby 20, moja curka je u istom položaju..guzu je smjestila po rebra na desnoj strani,pa kad se namješta imam osjećaj da mi pili po rebrima..zna me nekad baš zaboliti..ali ipak volim više neka ona mene lupa..onda znam da je sve OK..sve su to slatke boli user posted image
MissKitty, ne brini oko otkucaja..u trudnoći se i volumen krvi poveća i zbog toga je vjerovatno većina trudnica anemična u zadnjim mjesecima..ni mene moja nije slala vaditi krv već dugo,mada bi to trebala biti praksa..vidjet ću šta će mi reći u ponedjeljak na pregledu.
Vucice, user posted image za bebača koji lijepo napreduje. Meni niti na jednom pregledu mjere nisu odgovarale tjednu..uvijek su bile za tjedan-tjedan i pol veće, samo jednom mi je doktorica rekla da će imati dugačke noge,jer mjera bedrene kosti uvijek je bila najveća..mislim da definitivno nemaš mjesta za brigu..mjere se i promjene,a i ovisi kako ih oni izmjere svaki put.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1642
3.9.2014 14:46:59   
raffica
Joooj kako ste mi se raspisale..baš mi nas je lijepo vidjeti u ovom broju.. Jedva cekam nasu prvu bebicu, uskoro ce se popis pocet puniti user posted image user posted image

Naručila sam onaj krevetić u kombinaciji sa plavom posteljinicom na kojoj su medeki koji se grle. Sada čekamo da dođe!! user posted image

Vidim da nas ima koje imaju predmenstrualnu bol..iskreno bas sam se bila navikla da je vise nema, jer iance kada bi trebala dobiti M onda bi plakala od bolova jer bi ponekad bilo neizdrzivo i isla bi na injekcije u bolnicu. Mama mi kaze da cu lakse onda podnijeti trudove. Ali o tom, po tom user posted image

Baby20 znaci da bi i ti brze mogla..i meni moj kaze da racunam dva tjedna ranije po kilaži, ali sta ja znma, ipakk se vise pouzdam u ovaj termin po mengi.user posted image user posted image Ne mogu se zaliti na tako bolne udarce, ali zaista me zna zaboliti kada me udari u jajnik ili mjehur..ali da se izdrzati!! Koji dan lupa stalno, a ponekad se na dva dana umiri pa mi se javi tu i tamo da znam da je sve uredu s njim.. Srcce moje malo pažljivo!!

Marijanac bravo za vrtić!! Ja sam krv vadila samo na pocetku trudnoce. Jeli to ok???user posted image

Vucice bravo za pregled i bebaca. Za mjere ti stvarno ne znam reci nista jer kao sto sam vec negdi spomenula meni samo kaze tezinu i obujam glavice i to mi zapise u trudnicku knjizicu (onu bijelu), a ostalo mi je spominje :(user posted image user posted image

Joj ja sam tako lijena za otici u trgovinu i kupiti sve sta mi treba za u rodiliste..stalno to odgađam!! Ali eto, rekla sam sebi da iza 15.9. (tada je muzicu plaća) idem poharati trgovine, jer bi tada vec bilo zaista i vrijeme.user posted image Nego, kako znati jeli se beba spustila? Ja po trbuhu to ne mogu znati jer je od samoga početka jako nisko..čak kada sjedim pola ga se ne vidi jer se slijepi s nogama..sta se tice zraka i lakseg disanja to mi ej od dana do dana.. jedan dan najnormalnije prijedem svojih 90 stepenica a sutradan se toliko uspusem i oblije me znoj, uzas!! Tako da stvarno ne znam i ne mogu docekati pregled 9.9. tada cu biti 34+4 (dakle vec u 35 tjednu, kent bilivit, vau!!)user posted image user posted image

18.10.2014. očekujem svoju prvu mrvicu <3

(Odgovor članu Briciola)
Neposredna veza do poruke: 1643
3.9.2014 15:51:12   
mama3.put
Bok ljepotice,kako ste danas jel odmarate na ovaj divan svjezi dan?Usput obozavam jesenuser posted image
Marijana kako je nos?I ja sam mislila da je alergija ali je ipak hunjavica iako je pocelo istim simptomima,mrvicu je bolje jer pijem caj s limunom i vec je proslo.par dana pa se lakse dise...
Joj i ja se tako veselim nasim bebama i jedva cekam da krenemo jedna za drugom,po ovim terminima ako je suditi ja probijam leduser posted image ali znamo da ce to ici kada bebe odluce ipak pa tko zna koja ce i kada bitno da sve prode u najboljem redu i da dobijemo zdrave bebice u ruke
Nisam vise imala trudice samo kontrakcije i danas sam opet cistila cistu kucuuser posted image Danas bas imam energije i osjecam se izvrsno tako da o mojem ranijem porodu bi se dalo razglabati kad stisne to ce biti to
Bebacica sad vec stvarno ima malo mjesta a kako sam i ja mala zena tesko mi je kao da imam kamencinu u trbuhu ugl. guza i leda ispod desnih rebara,nogama upire u zeludac,lijeva rebra i nekud sa strane kao da ce na leđa izaci a glava hmmm dolje mi je imam osjecaj da joj sjedim na glavi
Mjere uzv rijetko kad da su tocne,moja ima kratke nogice,malu glavicu a trbuscic za tjedan veci s tim da su ostala odstupanja poprilicna ali sve zbrojeno doc kaze da je kako treba a njemu vjerujem jer je pravi strucnjak na tom.polju tako da ne brinite pa ne rade nam bebe serijski da moraju biti sve iste a ti uzv-uci su samo programirani na neku zlatnu sredinu i po tome se ravnaju
Puseki svima

(Odgovor članu raffica)
Neposredna veza do poruke: 1644
3.9.2014 17:47:27   
baby20
ola zenskice, ja se nadam da neću krenut u preticanje redosljeda kako smo sad posložene! ja još nisam ništa doma pripremila za bebu, pa ne bi bilo dobro da požuri! robicu sam jedino oprala, ali ju nisam popeglala, jer ne mogu dugo stajati! a sad mi se čini da ću morat laganini počet peglat u boravku na sjedeć! druge mi nema! heheh... user posted image

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

(Odgovor članu mama3.put)
Neposredna veza do poruke: 1645
3.9.2014 18:59:22   
bebac24
pozz zenice ,
citam vas svaki dan i upijam vasa iskustva..
nazalost vidim da ima i losih iskustva ali nadam se da ce vam svima porod proc u sta boljem sjecanju
zelim vam puuuuno srece sad kad jos malo pocnete sa otvaranjem liste,i da uzivate u preostalom trudnickom zivotu user posted image
ja i moj deckic jucer napunili 23t ,trbuh raste a lupa mamu vec 5 tjedana...
eto ljep pozdrav svima

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 1646
3.9.2014 19:15:11   
MarijanaC
Hej mile moje user posted image

Vucice tako sam ja za G-ja bila zbunjena,nisam znala sto da mu spakiram. I onda sam spakirala kompletic s jaknicom i obje opcije (carapice i kratki bodi i stramplice i dugi bodi) i s time da sam spakirala onaj jastuk u kojem se beba nosi i dekicu jer sam pakirala torbu kad je -10 bilo i rodila sam ga na -10 a 5 dana poslije poroda kad smo isli doma je bilo +20! Uzas! Ovako spakiras svega pa oni obuku bebu ovisno o vremenu,a njihova robica zaista malo mjesta zauzima tako da se uvijek vise moze spakirati.

Raffice ja vucem problem s niskim trombocitima pa idem cesce na vadjenje krvi. Prije poroda ce te sigurno slati zbog krvne slike da imas svjeze nalaze za bolnicu. Ja sam sad zadnje radila i bris za streptokok (i srecom sterilno sve) i jos moram krv izvaditi i onda sam spremna za bolnicu user posted image Ja moram po uloske jos i jednokratne gace. Ostalo sam uzela... a neda mi se. Sva sam u vrticu i prilagodbi hh.

mama3put izgleda da nije alergija. Jer me danas i grlo grebe. Definitivno mi nije toga trebalo ali od ovog ludog vremena nije ni cudo user posted image user posted image . Ja pijem onaj caj s secerom i mlijekom... Da,blizimo se terminima. Meni je moj ginekolog rekao da racunam kraj devetog prije nego pocetak desetog.

Mog malca u busi vec par dana stucavica zeza. Bas svako malo. A ja sam se jucer preforsirala i kontrakcije su me jako mucile user posted image Bas moram usporiti.

I sad da vam se malo pohvalim,svojima vec idem vjerojatno na zivce hh.
Moj G je savrseno prihvatio vrtic. Danas je bio 2h bez mene i kazu tete da je bio super,da sudjeluje u svemu,da jako slusa,da je dobar,igra ss s drugom djecom (jedino bjezi od jedne curice koja bi ga ljubila a on nece) hahha Bas sam ponosna. user posted image Jos nije niti jednom plakao zamnom. Sutra je 3h u vrticu. Nadam se da bude i dalje ovako.

E da,imam pitanje. Jel vas boli rodnica? Mene evo tri dana vec tu i tamo bas zaboli. Beba je dosta visoko pa nebi smjelo biti od pritiska a i prosli tjedan sam bila na pregledu i nisam imala nikakvu upalicu niti ista....

Puse svima

Za dva života bogatija
user posted image user posted image Gabrijel 01.03.2012.
Matej 27.09.2014.user posted image user posted image

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 1647
3.9.2014 19:41:34   
mama3.put
Marijana evo da ti odmah odgovorim mene probada u rodnici kao da me pika i zna biti vrlo neugodno pripisala sam to otvaranju bez obzira sto je moja beba nisko a tvoja visoko ako je slican osjecaj nemas razloga za briguuser posted image
Bravo za tvog velikog i hrabrog decka samo morat ces mu objasniti da je zgodan i da ga zato curica juriuser posted image
Za robicu isto nisam sigurna sto iako imam puno kompletica svih modela i sve sam kupila novo a ovaj sto sam planirala za iz bolnice fancy tuniku i gegice kao tajice mi je ipak previse tanko,tako da imamo jos toga na izbor i bijelo i rozo plis naravno jedino nisam uzela cipice a htjela sam da ide u conversicama kao i mama,nisam nasla crvene tako male user posted image
Jastuk za novorođence necu vec ju nosimo u AS jaje i prekriti cemo dekicom laganijom opet zavisi o vremenu

(Odgovor članu MarijanaC)
Neposredna veza do poruke: 1648
3.9.2014 21:54:57   
raffica
Ja isto mama3put obozavam jesen, tj. deveti mj..ali kod nas je vruceee, ja sam se i danas bacila u more i malo otplivala, i nikako da zahladi, ali bar su noci svjezije pa bolje, punoo bolje spavam..user posted image Ja iskreno en mogu razabrati kako stoji...najcesce mi se guza ispupci na lijevoj strani trbuha malo iznad pupka, a nogica na desnoj (ako sam i to dobro primjetila), ali bas cu u utorak pitati doktora jer me zanima...user posted image

Marijanac zao mi je zbog prehlade, ali proci ce!! Znaci sve imamo uz svoje termine jos i one ranije, hmm...bit ce tu svega cini mi sseeuser posted image Moj stuca cijelo vrijeme, ja ga zovem hlapljivac jer se ocito naguta plodne vode previse..Sta se tice rodnice bol mi nije konstantna ali zna me strecnit tako jako i prodje za par sekundi!! user posted image
Ja sam primjetila da mi ej bas narastao trbuh i da je skroz nisko..mozda mi se mali i spustio, bas me zanima..

Iskusne mame, molim pomoc!! Kupila sam tetra pelana u Dm od Lole Ribara i Kaliko (nesto su deblje i cini mi se kvalitetnije), ali ne znam za sta se koriste jedne te deblje, tj. je li to zapravo isto, ali malo kvalitetnije? I jeli znate di ima kupiti kvalitetnijih tetri ali sa uzorcima?

18.10.2014. očekujem svoju prvu mrvicu <3

(Odgovor članu Briciola)
Neposredna veza do poruke: 1649
4.9.2014 7:17:39   
blabli
dobro jutro!!!

nas opet nema pa nema. pokusala par puta javiti se ali me stalno izbacivalo pa sam odustala. reko idem danas probam
da, da termini se priblizavaju, simptomi sve jaci...

dobrodosle nove buduce mame. sretno ovih zadnjih tjedana i sretno svima skupa ako koga prije ulovi.

vidim opet ste se neke napatile sa doktorima. ponekad pretjeraju, nadam se da vam se nece ponoviti a i kako neke kazu vicite i posvadite se ak treba.

user posted image za male nove vrticance

ja niti ne stignem nekaj previse vise. cisti se, pere, pegla.stalno imam osjecaj da moram jos nekaj jer ak zavrsim prije u bolnici da ne ostane za mnom posla. ahh kaj mogu...tak ste sve vjerujem sad prije poroda.

mi smo uglavnom spremni, torba vec jedno vrijeme, za bebu isto. ja sam spakirala i tanje i deblje pa kak bude vrijeme tak bum i bebu obukla za van.

inace smo dobro, bili vec na par kontrola. sve pase tak da mozemo put rodilista jer smo od pon u terminu.

prije dva tj sam isto kako mama3.put imala trudove koja 2 sata, reko pocelo je al je hB stalo nakon 2 sata. sad su tu redovite kontrakcije, trbuh se spustio a i dr kaze da bi mogla prije beba. ctg prekjucer isto pokazao trudove tak da cekam i cekam...

drugi ut idem opet na ctg pa onda za dva tj na kontrolu i tak...

neko je pitao za sarene tetre; ima ih c&a i kik

budite mi dobro, uzivajte jos malo u trbusima i jos jednom sreno svima jer jos malo ima do krajauser posted image t

(Odgovor članu raffica)
Neposredna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!