Pumba
|
Pozdrav drage moje! Vidim lijepe novosti ovdje na raji, pregledi su prosli dobro, to mi je drago Andy bravo za curicu, neka tvoje trece princeze, bas kako si zeljela Super da je sve ok, sigurna sam da ces sve spremiti na vrijeme roza boje, a i plavo moze proci za prvu ruku… ako nista iskustva imas dovoljno. More ce ti odlicno doci, kupanje, uzivancija, bebe to vole, a i zasluzila si odmor nakon ove burne godine Svaka cast na zelji za porodom kod kuce, ja to nikad ne bi mogla, ni zeljela, preveliki sam trtaros i ziheras, ali kapa dolje, neka ti se zelja ostvari i bude ti predivno iskustvo!! bebac24 SUPER za tvoju bebicu!!! BRAVO Bas mi je drago da je sve super i da je beba zdrava, neka samo raste, bit ce to odlicno. Jos ne mogu vjerovati da smo nas dvije, i Pinky trudnice, nekako mi je to jos sve skupa nestvarno iako me ovaj moj rastuci trbuh podsjeca na to kako cemo uskoro imati svoje male bebice u rukama Zao mi je radi ovog ruznog dijela, povracanja, mucnina i slabosti, ali dobro si rekla sve cemo mi to izdrzati radi nasih malenih. Papaj koliko mozes jer ipak nesto ostane bebi makar i povracala cesto, najgore je nista ne jesti, onda slabis i ti i dijete… Prisili se, manje obroke cesce, proci ce i ta faza brzo Pinky kao da jos uvijek ne vjerujem kad citam kako gledas malisana dok radi akrobacije u tvom trbuhu Meni je i moja i tvoja trudnoca kao u nekom snu, JAAAAAKO MI JE DRAGO da smo debeljuce, ali znas sto hocu reci jel da? Nakom toliko vremena imamo svoje mrvice u trbuhu, nakon toliko toga, pogotovo tvoja muka, i zelja, i problemi, ma nesto nestvarno, nevjerojatno i predivno!!!! SAMO DA NAM BUDU ZDRAVE bebe, jake, divne… Izdrzat ces ti i vrucine, i oticanje, i tekucinu, i sve, znam ja to… ali da nije lako, istina, i nije bas… Bilo bi idealno kad bi mogle biti trudne 3-4 mj i odmah roditi, hahhahahaha Zao mi je da te boli stidna kost tako neugodno Ja apsolutno nista ne osjecam pa ne mogu tocno ni zamisliti kako i na koji nacin to osjecas.. Super mi je bilo citati o iskustvima sa tecaja, me cemo u 9 mj tek, i bas fora da tate onda malo vise skuze sto se dogadja, i neka si imala najmanji trbuh, eto ti ga, najelegantnija trudnica si bila, a stalno nesto kukas bzvz, i da te nisam cula vise, 73 kg je super, ja imam 75 (ostala sam trudna sa 71), bit cu sigurno najjaca ovdje, hahahahahaha A sto je najgore, bas me briga, sebi sam super, muz me voli vise nego ikad jer su njegovi plivaci uspjeli ovaj put, hhehhehe raffica sretno s ucenjem, neka bebac napreduje, to je bitno Jedi, jedi, nema diskusije tu… moras, makar na silu! Ja jedva cekam da i ja osjetim udarce bebe, jos cekam… To je sigurno nesto najdivnije, i onda gledati trbuh tako kao ti, ufffff, jedva cekam vucice, Pinky - ako vas imalo tjesi ja nemam apsolutno nista za bebu jos, doduse vi ste koji tjedan naprednije od mene, ali nekako si mislim dosta je rano jos… tamo cemo za koji mjesec ici, negdje u 6. - 7 mj planiram ici u shopping, strah me ranije, nedajBoze cega, a opet mi je glupo cekati 8. ili 9.mj kad cu biti ogromna i kad mi se nece dati ici po trgovinama Vucice super da si organizirala robicu od kumova, barem djelomice, lakse je kad imas od nekog posudit (s kim si super) jer ionako beba to sve za cas preraste.. MarijanaC ti si spremna, imas iskustva, lako tako Svaka cast na organizaciji!! Brzo ce i tvoj preglad, cekamo novosti i potvrdu termina. nicebo nista ne brini, ja sam isto vecinu vremena taaaaako lijena, umorna, samo bi spavala, odmarala, nista mi se ne da…. ne peglam robu po mjesec dana pa se onda jedan dan ubijem od posla, uzas, sama sebi cinim gore ali stvarno mi je sve teze nego prije, valjda je to normalno, tako da nemas razloga za brigu, sve smo u istom kosu mama3. put ja jos uvijek ne mislim o porodu makar me nekad uhvati pa gledam videe na youtube-u, sama sebe strasim, hahahahah, luda sam… ali ako je tebe strah 3. put kako cu ja onda 1. prezivjeti??? Nemoj mi to govoriti, ja sam sigurna da cemo sve mi to kao od sale izbaciti, nemoj se zamarati nepotrebno, svakako ne mozemo utjecati na to, kako ima bit bit ce, nema nam druge nego izdrzati, jedino mozemo izborom bolnice sebi olaksati ili ugoditi, to se slazem… ja nemam izbora, kod nas je jedna bolnica, ali mislim da je dosta u dobrom stanju pa se toga ne bojim, odjel rodilista je cak i renoviran, sjecam se neke reportaze na TV-u i spomenuli su da je nasa bolnica jedna od boljih u Hrv, pa mi je lakse malo roccoko ja ti ne znam informaciju za anesteziju reci, sigurna sam da to nece utjecati na tvoju bebu negativno, ali obavezno nek ti bude ubuduce reci svima da si trudna, radi sebe… Ja inace isto trazim injekciju uvijek jer me jako boli kad idem popraviti zub, kad mi lijepo sve utrne onda mi je lako prezivjeti i taj kobni posjet zubaru tintin super za Saru, predivno!!!! Samo neka nam raste i jaca, i odlicno da je dobra beba, ma mora biti kad je mama toliko cekala i zeljela Uzivajte, sada vam je sigurno najljepse, jos za koji mjesec kad pocne reagirati, osjecati i razumijeti sto joj kazes, ma divota, cuvaj se, i pazi i na sebe, svi se posvetimo bebicama 100% a sebe zaboravimo, papaj dobro jer onda je i bebi bolje, ako si ti sretna i ona je, sjeti se toga kad ti nije neki dan… PUNO PUNO PUNO vas ljubim i grlim riza saljem pozdrave i poljupce dacana ja sam sigurna da ce tvoja curica biti savrsena, zdrava i najljepsa Vidjet ces, samo se nemoj brinuti prije vremena i bez razloga… svi oni fale, svi ti testovi su povrsni, pusti to… Tvoja ce ti mrvica bit NAJDIVNIJA, ma vidit ces!!! Ja sam jucer bila na pregledu, sve nam je u redu, Bogu hvala… Uvijek se ponavljam ali sto cu, kad mi je jedino to bitno da je zdrava beba, da raste, da je sve na broju, ostalo me uopce nije briga… Spol nismo vidjeli jer smo rekli G odmah kad smo dosli da nam ne kaze sto je, hahahhaha Jos uvijek nas drzi da bude iznenadjenje, vidjet cemo hocemo li odustati od te ideje ali za sad nam to stvarno nista bitno ne znaci. Nek je nasa ljubav jaka, pametna i zdrava, ostalo je manje bitno… Sutra nam je punih 16 tjedana, veliki smo 145 grama, vidjeli smo nosic, rukice, stopala, ali bebica nam je neka lijena nije se htjela okrenuti da je lijepo vidimo, tako da imamo neku bzvz sliku, hahahahha, dolje je ukopala glavicu, a gore stopala, rukicama je trljala nosic ili dudala prst, nesto je uglavnom brckala po licu, smijali smo se i plakali istovremeno… lijepo smo vidjeli kraljeznicu i rebra… Ovaj put smo prvi put radili UZV preko trbuha a ne vaginalno… Na proslom pregledu sam imala 75 kg i na ovom isto, pa me pitala jedem li dovoljno, ahhahahahaha, a ja tamanim sve sto vidim, uzas… srecom nisam dobila puno do sad, valjda necu prijeci stotku do kraja, ufff… Malo mi je tlak jos nizak, pa moram jesti slano i piti puno tekucine, i nekoliko puta mi je naglasila da izbjegavam jako sunce pod svaku cijenu, kupanje da, ali navecer, iza 17h, ove vrucine su nenormalne, a i srecom ne patim od kupanja velikog, draze mi je izbjeci slabost, padanje u nesvijet i doma odmarati maksimalno… Eto ga, za sad je to sve sto vam imam reci… Razmisljamo o 4D, ne znam kad je to najbolje napraviti? Mozda iza 20.og tjedna, sto vi mislite? Sljedeci pregled nam je 4.7. pa bi mozda bilo najbolje nakon toga koji dan… Uff, trbuh raste, meni je super sve jos uvijek, osjecam se odlicno, radim koliko mi se radi jer smo privatnici pa se ne moram forsirati ako ne zelim taj dan, uglavnom samo da sve ostane ovako ne bi se bunila. Sve vas puno pozdravljam i citamo se vec sutra nadam se