|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje listopad 2013.
23.10.2013 8:43:06   
PinkyFunkyBirdy
Draga Marti žao mi je zbog user posted image . user posted image Bit ćeš dobrodošla kad god nam se opet odlučiš pridružiti. user posted image user posted image user posted image

Trudilice:

user posted image cecilija - 12.10. - ponosna user posted image
user posted image lili22 - ponosna user posted image
user posted image Bucika001 - 19.10.
user posted image cosak - 20.10.
user posted image ikaaa - 25.10.
user posted image *Katarina* - 28.10.
user posted image nelly. - 28.10.
user posted image Jasmina19 - 29.10.
user posted image eternity - 29.10.
user posted image nadamse - 30.10.
user posted image winkica - 30.10.
user posted image perlica55 - 31.10.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 801
23.10.2013 8:51:56   
perlica55
Marty draga, žao mi je zbog user posted image , glavu gore i
sretno idući mjesec  user posted image  user posted image
Cecilija mila, možda si imala kasnije O,
pa se zbog tog user posted image  ne vidi na UVZ...
Držim ti fige mila da betra bude fina i da se nakon
dva dana fino podupla user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 802
23.10.2013 8:58:10   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja Perlice, sretno na pregledu i ispitaj G sve što te zanima. user posted image

Daxy, moja milena, ako si već vadila prolaktin onda ne moraš ponavljati. Ali definitivno odi u drugom dijelu ciklusa dok imaš spotting na color dopler da utvrdiš zbog čega ti se javlja. user posted image Joj kako bi voljela imati magičan štapić i vas sve koje se trudite više od 6 mjeseci učiniti trudnicama. Baš mi je teško gledati kako se sve patimo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drage moje Jasmina, Andy, tintin, Katy, kisica, winkice, ikaaa, .. sve ostale cure šaljem vam puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cecilija, draga, pa kako sad to? Dal još uvijek krvariš? A bolovi? user posted image Kad ideš vaditi betu? Ma ne mogu vjerovati ... ne i ne. user posted image user posted image user posted image Milena, nadam se da će sve ispasti dobro i da ćeš nam javiti lijepe vijesti jer loših je već bilo previše. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene manje boli jajnik pa se nadam da cista nestaje (ili se barem smanjuje). Jučer sam gledala Sulejmana i na kraju kad je svoje unuče davao njegovoj mami tako sam se rasplakala. user posted image user posted image user posted image Baš me obuzela tuga jer ne znam dal ću ikada ja tako dobiti svoju mirisnu štrucu u ruke. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 803
23.10.2013 9:26:13   
nadamse
Pozdrav cure!
lili22 čestitam na +, neizmjerno mi je drago user posted image
Cecilija, nadam se da će sve biti ok, drži se user posted image
Pinky glavu gore i ne misliti crno, pa naravno da ćeš biti preeeekrasna user posted image  i dobiti svoju mirisnu štrucuuser posted image
Ostale curke koje je i ovaj mjesec posjetila zločesta user posted image  žao mi je i nadam se ljepšem ishodu idući ciklus.

Našla sam mjesto gdje sam sigurnija nego u vlastitom domu. Našla sam jedno prazno mjesto u koje se savršeno uklapam. Pronašla sam njega, njegov zagrljaj, a time sam pronašla i samu sebe.

Neposredna veza do poruke: 804
23.10.2013 9:30:41   
Jasmina19
Cecilija,jako mi je zao sto to moras prozivljavat.Mozda je stvarno O bila kasnije pa se jos ne vidi,nadamo se svi najboljem.Trudnoca bi trebala bit jedno divno stanje,i nikad mi nece biti jasno zasto ne moze sve biti jednostavno,pogotovo kad jedna zena to toliko zeli,zasto neke zene moraju godinama prolazit kroz ruzne stvari da bi postale majke.user posted image Pinky,nemoj biti tuzna...dobit ces ti svoju bebicu,budi sigurna u to.Ja te vec vidim s jednom malom predivnom curicom.user posted image <3 <3

< Poruku je uredio Jasmina19 -- 23.10.2013 9:37:47 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 805
23.10.2013 9:34:25   
Bucika001
cecilija draga bit ce sve to u redu,vjerovatno je O bila kasnije!!!samo se ne daj!!!ljubim te!!!

cure moje,ja i mm smo se dogovorili da cemo pricekati jos par mjeseci,posto sam pocela mjeriti bt,ako ne bude nista ici cemo na pretrage da vidimo sta se dogada...jako me strah da to nije sve zbog moje tezine,a ja se jako borim i patim s time...jako mi je tesko..user posted image

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 806
23.10.2013 9:55:35   
eternity
daxy vadila sam na početku prolaktin 3.,12.,19.,25. dan ciklusa a sad ga vadim svako 3 mjeseca zadnjih 5 godina user posted image , sad je super 350, a bio je standardno 1800-2200, ništa na hipofizi ( 3 magnetne odrađene ) ,ništa na grudima ( UZV par puta ), jajnici savršeni doslovno nikad nikakve ciste i svaki ginekolog se šokira kako su mi dobri jajnici s obzirom na prolaktin. u mene je jedini uzrok izgleda stres ( valjda kad ne nađu pravi uzrok sve prepišu stresuuser posted image ). prolaktin sam otkrila prije nego smo počeli radit na bebici, radila sam sve pretrage hormona jer sam se naglo počela debljat, povišen prolaktin i kortizol su bili uzrok, sad su u normali a i kilaža je krenula prema dole user posted image

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 807
23.10.2013 9:58:22   
eternity
pinky funky birdy nemoj bit tužna, nego nabaci osmijeh i u nove pobijede, ako Bog da i mi ćemo svoje struceuser posted image ljuljat u rukamauser posted image

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 808
23.10.2013 10:02:06   
eternity
perlice obavezno ga traži uputnicu za hormone, fino provjeriš da znaš kakvo je stanje, možda je u pitanju mali hormonalni disbalans koji se da srediti sa par tableticauser posted image

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 809
23.10.2013 10:09:16   
PinkyFunkyBirdy
Hvala vam drage moje .... sad sam ok, ali povremeno mi dođe ta neka faza (valjda kao i svima vama) kad se pitam hoće li nam ikada uspjeti. user posted image Koliko god se osjećam dobro i hrabro ponekad me neka situacija samo pokosi. Ali, sve ćemo to prebroditi. Mi smo sve do jedne velike hrabrice i držat ćemo svoje bebice prije ili kasnije. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 810
23.10.2013 10:19:55   
anaxx
pozdrav svima... sretno onima koje ne očekuju user posted image ...

cecilija, s 5 tjedana se stvarno malo što može vidjeti, a ako je O bila kasnije onda se još ne vidi ništa...
znam da sam ja s punih 6 tjedana bila na 1. prgled i da se jadva nešto vidjelo...držim fige da sve bude ipak ok. i nalaz bete kako treba.....

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 811
23.10.2013 10:35:31   
cecilija
Pozz cure!
Hvala vam na bodrenju..betu sam trebala vaditi ujutro s uputnicom, ali kako mi gin radi popodne,tek bi sutra mogla vaditi betu, ali sam ja sada otisla u privatni laboratorij i biti ce nalazi oko 14h gotovi...ja radim bas od dva pa cu valjda uspijet proviriti na mail kakvi su nalazi...
Moguće da je O bila kasnije, to mi je i dr rekao, pogotovo zato jer su mi ova dva ciklusa bila 48 pa 41 dan..dakle produzeni....ah, neznam...posto se bas ne kuzim u betu, moze li mi netko reci kolike bi vrijednosti trebale biti s obzirom da mi 12 dana kasni?
Jutros opet krv, stavila sam ulozak i nesto oskudno curka (svjeza krv), ali me barem ne boli...
Pinky, drzi se! Ljubim vas sve!user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 812
23.10.2013 11:03:36   
perlica55
Cecilija draga, jako je nezgodno gatati
kolka bi ti beta mogla biti, jer nitko ne zna
točno kad se dogodila implantacija...
Ono kaj je bitno da bi trebala nakon 48 sati ponovno
vaditi betu da vidiš dal se pravilno uduplala.
Tak ćeš najbolje znati dal je sve u redu
s trudnoćom... Sretno mila, navijam da beta
bude trocifrena user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 813
23.10.2013 11:04:58   
eternity
cecilija ja sam imala 3 biokemijske trudnoće ( ja sam to zvala rani spontani al su mi objasnili ako se otkucaji srca nisu mogli registrirat da je to biokemijska), testovi su bili pozitivni al ubrzo bi nastupilo krvarenje.oko prilike ovako, par dana prije testa spotting a onda jako crvena krv, uradim test i vidim + a onda nakon dan-dva doslovno odljevi sa dosta sluzi i komadićima veličine 5-6 mm do 2-3 cm, ginekolog bi mi vidio na endometriju da je trudnoća bila al da je više nema i to bi potvrdila beta koja bi i nakon 2-3 dana od odljeva bila preko 100user posted image

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 814
23.10.2013 11:07:23   
Farah 00
cecilija nadam se da će biti sve u redu, sigurno je jos uvijek rano da ginekolog vidi na UZ.
Javi nam za nalaze čim dobiješ i sretno user posted image

Pinky glavu gore i nemoj da sumnjaš, sve ćemo mi aBd dočekati svoje mirisne štruce.

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 815
23.10.2013 11:48:00   
kisica
Perlice – ja sam pobrkala nešto, ja sam bila uvjerena da si ti jučer trebala kod ginekologa. Pa traži ga sve što ti padne na pamet, mislim to je tvoje pravo kao pacjenta. Što se tiće muža, bogme mu svaka čast…ja sam svog stalno morala napominjat – popij to, namaži se..ma koma. Gore nego malo djete.user posted image

Martie – baš mi je žao i zbog tebe.user posted image

Snjeguljice
– znam kako ti je, po pitanju malene. Kod nas je isto zadnje dvije godine sve po tom pitanju lutrija. Jedino kad mali ode van do bake, onda nešto na brzaka, inače živa ludnica. A da ti ne govorim tek sada, sad ja nemam volje za ničim, a mm kao i muški on bi. Mislim, znam ja da njemu to fali, ali ja sam jednostavno toliko umorna navečer da uvijek zaspim prije malog. user posted image
Ovo „Nadam se da je to u pitanju…“ odnosilo se na tvoj odgovor za Iku da se vjerovatno veseli pa nas drži u iščekivanju.user posted image

Daxy draga eto nam i tebe. user posted image Hvala na pitanju ja sam super, sva u nekim pripremama, već sam i zaboravila kako to ide.

Jasmina – zagrljaj ti šaljemooo.

Cecilija draga baš mi je žao zbog ove vijesti koju nam nosiš. Inače ja sam već pisala negdje, ja sam ti požurila na uzv sa 5 tj.po z.m. i nije se vidjelo ništa, mislim ništa po pitanju ploda. Zašto? Jer očito moja ovulacija ne štima kako treba, i ja sam ti tek tad bila 4 tjedna trudna. Naručila me za 10 dana, i tad se vidjelo sve.user posted image Izvadi tu betu da znaš na čemu si, ali ja se iskreno nadam da je i kod tebe tako. Jednostavno nekima se sa 5 tj.vidi već sve, a nekima ne. Javi nam betu i nemoj paničariti dok ne budeš sigurna o čemu se radi. Što se tiće vanmaterične, mislim oprosti al ja bi ga poslala u 3 lijepe, nije to zajebancija baš neka da ti tako kaže i pošalje te doma. Ja sam ti krvarila sa prvim, i tek je stalo nakon utrogestana. Bila na promatranju 3 dana u bolnici, i evo sad je dječak od 4 godine.user posted image
Ja ti o beti neznam baš ništa, tako da nemam pojma kolika bi trebala biti, ali ono što ću ti reći sada stvarno bi trebala poslušati – ukoliko ti se pokaže velika beta i potvrdi trudnoća, odi na bolovanje, miruj, leži i odmaraj, posavjetuj se sa ginekologom, pa ako treba neka te i na promatranje pošalje, ali se nemoj igrati nikako sa time. U 14 sam tu, i čekam tvoju vijest mila.user posted image

Pinky draga naravno da ćeš ti dobiti svoju štrucu, nemoj nam biti tužna ma koliko teško bilo. Mi smo uz tebe, muž je uz tebe, a na kraju krajeva toliko je drugih načina da se dobije bebica, tako da nikada nije kraj. Ljubimo te, ti si nam prava hrabrica.user posted image

Bucika – a kolika je ta tvoja težina? Ja ti baš i nisam čula da netko zbog toga nemože ostat trudan.
Budete vi dočekali plusić i to brzo. A opet i te pretrage nisu nikad na odmet. Kad se najmanje budeš nadala, dočekat ćeš jednu slatkicu ili slatkiša.
user posted image user posted image user posted image

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 816
23.10.2013 12:18:21   
cecilija
Hvala cure,
ma nekako se nadam da ce sve biti u redu..i tako cu misliti dok mi netko ne kaze da je gotovo...puna sam nade...onaj moj instinkt koji mi je govorio da sam trudna sada mi isto govori da ce biti dobro...znam da se ne smijem zamarati...potrudit cu se javiti sa rezultatom bete..
sutra idem opet u vin. da vidim sto ce mi reci.

Pozz!

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 817
23.10.2013 13:08:50   
tintin
Cecilija draga jako mi je žao user posted image ali ja ti držim fige da ispadne sve dobro, cekamo nalaz bete i nadamo se lijepoj brojci
Pinky user posted image

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 818
23.10.2013 13:21:40   
Snjeguljica_83
Cecilija, drži se.... Ne znam što bih ti pametno napisala.... user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 819
23.10.2013 13:39:21   
lili22
cecilija ja se nadan da ce sve bit ok, i cekan da nan javis betu!!! user posted image user posted image
jo zene ja san u ova 3 dana napravila jedno 10 testova i ujutro i popodne i navecer. i crta je tu ali svitla. testovi su oni kineski pa mozda slabije reagiraju, inace danas san tribala dobit. nista me ne boli ali strah me da nije kakva vanmaternična ili.... ma neznan. sve u svemu tamnija je crta nego jucer i prekjucer ali i dalje svijetlija od ove sto pokazuje ispravnost testa. ova druga je ljubicasta a testna je svitlo roza. za u gin je rano jer nece nista vidit tako mi je bilo i prvi put, a betu mi nemoze vadit i nece jer je njegov komentar ako je test pozitivan trudna si. to mi je reka s prvon trudnocon, e i gestacijska vrecica je tu i za 2 tjedna cemo vidit je li prazna. user posted image user posted image ovaj put cekan 8 tjedana i onda iden...

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 820
23.10.2013 14:12:31   
PinkyFunkyBirdy
Lili, a da odeš privatno vaditi betu ... radi svog duševnog mira? user posted image Privatno ti dođe između 100 i 150 kn i ponoviš za 2 dana. user posted image
Ja sam sigurna da je kod tebe sve super, no ako se brineš bolje da se riješiš te brige nego da se stalno stresaš bezveze. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 821
23.10.2013 14:18:19   
lili22
ja ti zivin na otoku od 50km na kojemu je jedan jedini ginekolog. user posted image
ali eto bar se ne moran narucit, primi te kad god dodes, je da znamo cekat i po 2 sata ali te na kraju pregleda.

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 822
23.10.2013 16:28:53   
daxy
cecilija draga,žao mi je što to prolaziš,al sigurna sam da će sve biti u redu. Sigurno si imala kasniju O. Teško je išta vidit tako rano. Pokušaj što više mirovat. Javi nam betu. Važno je da se ona lijepo udupla. Grlim te. Čuvaj se.

lili ostavi se ti testova. Nemoj da ti doplivam na taj otočić i isprašim te po turu! user posted image
Ako se dobro osjećaš i nemaš krvarenja nemaš razloga za brigu! A te testove u smeće baci. A to jeli crtica svjetlija ili tamnija ovisi i o tome koliko je prošlo od zadnjeg mokrenja,a ni testovi nisu uvijek jednake kvalitete. Uglavnom,opusti se i ne misli o ružnim stvarima! Uživaj u trudnoći,nek te malo razmaze... user posted image user posted image user posted image

pinky drago mi je da ti je bolje. I ja sam gledala Sulejmana,mene isto raznježila ta scena... user posted image
Imat ćemo i mi svoje mirisne uplakane smotuljke jednog dana. user posted image

Pitanjce: Vidi li se polip na UZV-u? Googlala sam o spotingu. Ja sam isključila sve uzroke spotinga osim rane na maternici i polipa. user posted image
Eh i vaginalna suhoća može bit uzrok. user posted image

perlice sretno na pregledu! user posted image user posted image

bucika draga,jesi uspjela šta skinit? Znam da ste imali i temu podrške za skidanje kilica. Sretno u svakom slučaju!

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 823
23.10.2013 16:46:39   
PinkyFunkyBirdy
Draga daxy, stvarno ne znam, ali pretpostavljam da bi se trebao vidjeti polip. user posted image Ali color doppler bi trebao točnije pokazati. Dal još uvijek planiraš otići na to? Ja bi ti to najtoplije preporučila (imaš sigurno i na grupnim popustima negdje taj UZV s color doplerom pa da prođeš jeftinije).

Cecilija, draga, kolika je beta? user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 824
23.10.2013 16:58:37   
daxy
Planiram,naravno. Vidit ću hoću li uspit užicat uputnicu od dr.G. Al svakako ću otić,ne brini. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!