kisica
|
Perlice – ja sam pobrkala nešto, ja sam bila uvjerena da si ti jučer trebala kod ginekologa. Pa traži ga sve što ti padne na pamet, mislim to je tvoje pravo kao pacjenta. Što se tiće muža, bogme mu svaka čast…ja sam svog stalno morala napominjat – popij to, namaži se..ma koma. Gore nego malo djete. Martie – baš mi je žao i zbog tebe. Snjeguljice – znam kako ti je, po pitanju malene. Kod nas je isto zadnje dvije godine sve po tom pitanju lutrija. Jedino kad mali ode van do bake, onda nešto na brzaka, inače živa ludnica. A da ti ne govorim tek sada, sad ja nemam volje za ničim, a mm kao i muški on bi. Mislim, znam ja da njemu to fali, ali ja sam jednostavno toliko umorna navečer da uvijek zaspim prije malog. Ovo „Nadam se da je to u pitanju…“ odnosilo se na tvoj odgovor za Iku da se vjerovatno veseli pa nas drži u iščekivanju. Daxy draga eto nam i tebe. Hvala na pitanju ja sam super, sva u nekim pripremama, već sam i zaboravila kako to ide. Jasmina – zagrljaj ti šaljemooo. Cecilija draga baš mi je žao zbog ove vijesti koju nam nosiš. Inače ja sam već pisala negdje, ja sam ti požurila na uzv sa 5 tj.po z.m. i nije se vidjelo ništa, mislim ništa po pitanju ploda. Zašto? Jer očito moja ovulacija ne štima kako treba, i ja sam ti tek tad bila 4 tjedna trudna. Naručila me za 10 dana, i tad se vidjelo sve. Izvadi tu betu da znaš na čemu si, ali ja se iskreno nadam da je i kod tebe tako. Jednostavno nekima se sa 5 tj.vidi već sve, a nekima ne. Javi nam betu i nemoj paničariti dok ne budeš sigurna o čemu se radi. Što se tiće vanmaterične, mislim oprosti al ja bi ga poslala u 3 lijepe, nije to zajebancija baš neka da ti tako kaže i pošalje te doma. Ja sam ti krvarila sa prvim, i tek je stalo nakon utrogestana. Bila na promatranju 3 dana u bolnici, i evo sad je dječak od 4 godine. Ja ti o beti neznam baš ništa, tako da nemam pojma kolika bi trebala biti, ali ono što ću ti reći sada stvarno bi trebala poslušati – ukoliko ti se pokaže velika beta i potvrdi trudnoća, odi na bolovanje, miruj, leži i odmaraj, posavjetuj se sa ginekologom, pa ako treba neka te i na promatranje pošalje, ali se nemoj igrati nikako sa time. U 14 sam tu, i čekam tvoju vijest mila. Pinky draga naravno da ćeš ti dobiti svoju štrucu, nemoj nam biti tužna ma koliko teško bilo. Mi smo uz tebe, muž je uz tebe, a na kraju krajeva toliko je drugih načina da se dobije bebica, tako da nikada nije kraj. Ljubimo te, ti si nam prava hrabrica. Bucika – a kolika je ta tvoja težina? Ja ti baš i nisam čula da netko zbog toga nemože ostat trudan. Budete vi dočekali plusić i to brzo. A opet i te pretrage nisu nikad na odmet. Kad se najmanje budeš nadala, dočekat ćeš jednu slatkicu ili slatkiša.