|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje listopad 2013.
21.10.2013 15:49:15   
PinkyFunkyBirdy
Draga malena, žao mi je što je user posted image stigla. user posted image

Trudilice:

user posted image cecilija - 12.10. - ponosna user posted image
user posted image lili22 - ponosna user posted image
user posted image Marti83 - 18.10.
user posted image Bucika001 - 19.10.
user posted image cosak - 20.10.
user posted image ikaaa - 25.10.
user posted image *Katarina* - 28.10.
user posted image nelly. - 28.10.
user posted image Jasmina19 - 29.10.
user posted image eternity - 29.10.
user posted image nadamse - 30.10.
user posted image winkica - 30.10.
user posted image perlica55 - 31.10.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 751
21.10.2013 15:49:16   
lili22
iman jedno pitanje, mozda nije za ode ali neznan koga pitat. zna li koja sto o ipl uklanjanju dlačica i smije li se koristit u trudnoci. bila san na 2 tretmana potkoljenice i bikini i trebalo bi jos najmanje 3, zena je rekla da je potpuno sigurno jer nije dubinski nego samo povrsinski. sto vi mislite. nije to nikakvo zracenje, samo jaka svjetlost.

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 752
21.10.2013 16:32:45   
daxy
pinky takva sam i ja. user posted image user posted image
Kako nema ništa šta djeluje odmah? Trebalo bi izmislit,zar ne? user posted image
Al ja sam evo otkrila Magnezij i "dijetu" za svoje menstrualne probleme.
Vrkuta može bit najdivnija na svijetu al meni je i pored nje trebala tableta,tj 2-3 prvi dan i drugi dan možda 1. A čini mi se da sam zbog nje puno više krvarila. user posted image
Marulja mi je stvarno pojačala iscjedak,od kad ju ne pijem EW nemam uopće,samo par dana prije O imam S iscjedak.
Moram vidit zbog čega imam ovaj vražji spoting,pa možda opet počnem s maruljom.

Sad uzimam MG i on mi je čudo. Nemam uopće menstrualne grčeve,samo me prvi dan malo boli,al prođem s jednom tabletom taj dan. Izbacila sam mlijeko i mliječne prerađevine 5-6 dana prije user posted image i trbuh mi se ne napuše kao prije. To mi je dodatno pritiskalo maternicu i pojačavalo bolove.

Kao što si rekla,za svakog ima ponešto. Da mi je samo znat zašto ne mogu zatrudnit,pa da i to "riješimo". Izgleda da smo oboje zdravi. user posted image
Kad dobijem papu i briseve ić ću na svoju ruku na color doppler i postkoitalni test. Oboje će me koštat manje od 500kn.
Mislim da je to najmanje šta mogu napravit. Poslije toga mi samo ostaje propuhivanje jajovoda...
Ovulaciju imam svaki ciklus,MM ima plivača 51mil/ml,od toga 28% progresivno pokretnih i 29% sporo pokretnih.
Sve izgleda savršeno,a ja svejedno svaki mjesec dobijem user posted image
Moram otkrit u čemu je problem...

Eto,raspisala se ja o sebi... user posted image user posted image

malena žao mi je. user posted image

lili ja ti ne mogu pomoć,ne znam ništa o tome.

< Poruku je uredio daxy -- 21.10.2013 16:46:08 >

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 753
21.10.2013 16:56:22   
PinkyFunkyBirdy
Draga daxy, slažem se! Trebalo bi izmisliti tabletu koju popiješ i svi problemi su riješeni. user posted image Mene čudi kako svaki put kad dođem kod nekih liječnika i kažem da mi je zadnja M bila prije xy vremena svi me tako gledaju kao da nisam normalna, umjesto da se nešto napravi da žene mogu riješiti svoje ciste na jajnicima. user posted image Pa ljudi, pa nije to ništa toliko rijetko i nedokučivo! I još me liječnici najzbunjenije gledaju. Najrađe bi vrištala na njih kako mogu biti toliko tulavi. user posted image user posted image user posted image
Mila, stvarno moraš privatno na color doppler da ti vidi doktor zašto imaš spotting. user posted image Možda imaš neku ranicu koja se stalno otvara kad se zadeblja sluznica maternice. user posted image Ako je tako nešto to bi moglo smetati bebici da se ugnjezdi. user posted image

Draga lili, stvarno ti ne znam odgovor. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 754
21.10.2013 18:01:06   
winkica
cure, znam da ovo što ću napisati nema veze sa trudnoćom ali moram vam se otvoriti.....
cure na poslu me ni malo ne vole...stalno me tračaju i ogovaraju...to je već postalo ne izdrživo...izbjegavaju me...koma...napravila sam nekoliko grešaka a one valjda jedva čekale da to mogu rastračati po drugom vrtiću...to je zato jer sam došla u područni vrtić i zamjenila njihovu jako dragu kolegicu i one su sad valjda ogorčene...a ja bi se iskreno rado vratila na svoje staro mjeseto....uopće ne funkcioniram u velikom kolektivu upravo zbog kokoši koje ne mogu šutit nego moraju brže bolje sve okolo proširiti umjesto da meni kažu da sam pogriješila pa da to popravim...prošli tjedan mi je bio koma...i bila sam užasno nervozna...a ovaj još i gore...
a svejedno moram dolaziti na posao...
odlučila sam raditi svoj poso i više ne pričati s nikim a kamoli spominjat djecu ili privatni život ali mi je teško jer sam veliki senzitivac...sad ja ko zadnje smeće danas poslala poruku kolegici da znam da se o meni priča i da bih voljela sa njom popričati jer znam da sam griješila i htjela bih to popraviti jer mi je grozno biti ne prihvaćena...
joj totalno sam u bedu...koma...moram raditi sa njima a ne znam kako da ih uopće gledam u oči....
hvala curke što me barem vi razumijete...

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

Neposredna veza do poruke: 755
21.10.2013 18:21:12   
perlica55
Winky draga, žao mi je što si okružena
takvim ženama... Al ipak ne daj na sebe!!
Ak možeš na fini način sjesti s njima i
objasniti im da začepe gubicu, ali ak ne možeš,
fino digni glavu i budi ponosna..
Pa kaj, te čavke nisu čule za onu staru:
tko radi, griješi...
I ja sam radila s kokoškama i to starijim
pa ne možete zamisliti kaj su mi radile...
Stare ljubomorne guske!!
Sada sam napokon na poziciji da sam si izabrala
sama kolege (muške) i samo dvije cure user posted image
i super se slažemo... Nije baš uvijek med i
mlijeko, al za te stvari imamo ponedjeljkom
nakon radnog vremena, kolegij.. I svako kaže kaj
mu smeta-ravno u facu user posted image
Već 5 god funkcionirauser posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 756
21.10.2013 18:26:57   
daxy
winkice baš mi je žao što moraš prolazit takve dječje igrice. Ponašaju se ko balavice.

Ti si dobro postupila. Pružila si im šansu da poprave odnos,pa da bar možete normalno radit. Nadam se da će ju prihvatit i da koliko toliko izgladite odnose. Ti si napravila sve šta si mogla,sad je na njima red. Ako ne prihvate "ruku pomirenja" nemoj se grist,tvoj obraz je čist. Ti nastavi radit svoj posa najbolje što možeš.
Nadam se da će se situacija popravit. Grlim te. user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 757
21.10.2013 19:37:11   
tintin
Drage moje bila na pregledu, sve je u redu, sve je izmirila detaljno i nuhalni nabor i sve odgovara, presretna sam i fala Bogu da je sve ok, dobit ćemo curicu, jako je zivahna stalno je mahala i okrecala se tako da je nije mogla ni izmjeriti ukupno dužinu :-) ima 181 gram.
Pusa svima i hvala vam šta mislite na mene i ja i moja curica mislimo svaki dan na vas sve.
user posted image user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 758
21.10.2013 21:05:36   
perlica55

IZVORNA PORUKA: perlica55

Tintin draga, javi se obavezno nakon pregleda..
Vjerujem da ćete danas saznati spol iako si
pisala da ti je svejedno... Nek bude curica mala user posted image user posted image

A kaj sam ja danas napisla user posted image za malu
curicu, sada fino uživajte..
Valjda si budem dobro prognozirala i
user posted image ovaj ciklus user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 759
21.10.2013 21:15:46   
tintin
Perlice da sitila sam se tebe kako si danas rekla neka bude curica user posted image i ja se od srca nadam da ćeš ovaj mjesec ugledati user posted image

Neposredna veza do poruke: 760
21.10.2013 21:24:37   
Bucika001
lili draga ne ici na ipl!!!ja sam sebi kupila ipl uredaj i pise da se ne smije koristiti u trudnoci...ipak je to zracenje!!normalno da kaze da smijes,oni moraju zaraditi..ja sam ga kupila nedavno i ne koristim ga jer zelim ostati trudna,ali bio je na popustu pa sam to htjela iskoristiti...

draga winkice,ne daj na sebe!!samo digni glavu i briga te za te babetine!!!ljubim te

tintin draga,bravo za malu curicu,neka bude ziva i zdrava!!!

angela drago mi je zbog tvog deckica!!!zelim vam puno srece!!!

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 761
21.10.2013 21:26:26   
kisica
Farah draga i meni je jako jako žao zbog glupe menge. Zapravo žao mi je svake trudilice jer znam koliko bi vas radovao plusić. Ali dobro, idemo dalje svi zajedno, pa dok god ne dobijemo plusić.

Snjeguljice mogu misliti kako je to uz dijete, nikad neznaš kad će vas prekinuti glasić. Ali dobro, bitno da ste vi obavili, pa kako bude. Samo hrabro u akciju dalje, pa čekamo plusić.

Lili draga, čestitam ti iskreno i od srca na plusiću.Želim ti predivnih 9 mjeseci. I sigurna sam da je to, to. Ali eto, čekamo onda sa tobom da ta crta bude malo deblja pa da konačno odahneš.

Lelaluna – baš mi je žao zbog menge.

I eto nam naše Pinky, ženo draga zabrinula si me i to opako. Ali eto, drago mi je da si tu. Upalu jajnika osjetiš i te kako, konstantna bol u jajnicima, ponekad čak i temp. Najčešće je osjetiš baš po tim dosta jakim bolovima koji ne prestaju. Jel tvoja menga na kraju stigla onako kako treba ili? Ciste – imaju ti razne. Ja sam imala vodene, i one najčešće puknu same ili ih ginekolog stisne. Jednom mi je stisnula ona, dobro da pala u nesvjest nisam kad sam ustala sa stola od bolova. A nakon kiretaže kad sam ih imala, rekla mi je dat tablete,ali kao nakon menge jer one obično znaju uz mengu otić i same. Isto su rasle, ali kad sam došla nakon iduće menge više nije bilo niti jedne i na tome je ostalo sve.

Bucika draga, nastavi sad sa tim koji imaš. A kad budeš u mogućnosti kupi živin.

Perlice bravo za O. neka je konačno odradila svoje. Sad čekamo i brojimo dane. Neka nam bude debeli plus.

Daxy draga neka si se ti posvetila njemu. Ipak je on tm, i uz tebe. Bitna si vjerujem i svakome od nas, ali osobni život ipak je osobni, a naši muški često gutaju ono što ih muči.

Winkica draga da znaš sa kakvom sam ja radila, u nesvjest bi pala. Sa mnom lijepo, sve vako nako, a kad ja odem onda peri i deri po meni. Šefu, gostima, nema kome ne. Nakon mog odlaska redovno je komentirala gostima kafića kako sam ja trudna, kao što će meni djete još jedno itd. Jednostavno ti to tako ide. Kad je netko baba tračara nema tu spasa. Probaj se odglušiti na to.

A sad drage moje gdje je Ika? Pročitala sam sve, ali njen post nisam našla. Dali se uopće javila kome? I zna li itko kako je prošlo kod nje danas?

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 762
21.10.2013 21:43:26   
Jasmina19
Winkice nemoj se ti nista stresirati zbog drugih.Poznato je da svi ljudi grijese i nitko nije besprijekoran.Ja vjerujem da ti dobro radis svoj posao i zapravo svaka ti cast jel radis vrlo tezak i odgovoran posao u kojem moras biti sto posto prisutna u svakom smislu.Sto se tice kolegica,a gle to je tako ne voli svatko svakog i to je isto normalna stvar,netko te nervira,netko ti je super drag,netko samo drag nekog trpis jel moras i tak....Mislim da se te tvoje kolegici ne ponasaju bas profesionalno jel ti zapravo nisu niti dale priliku da te upoznaju bar zato sto radite zajedno,ja vjerujem da bi im se misljenje promjenilo.Nemoj se uzrujavati zbog drugih,ti si njima dala priliku i svoje si napravila.Vazno je da tebe tvoji klinci vole,da si im dobra teta i da se super zabavljate.I ne obaziri se na babske price,ako te opet budu gnjavile samo im reci da bi voljela biti savrsena ko one,da vidis kak ce im biti beduser posted image tintin,user posted image za curku,al ce to bit prava mamina i tatina princezauser posted image angel@pusa tebi i tvom velikom decku:-* user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 763
21.10.2013 21:47:28   
perlica55
I ja cijeli dan čekam Iku, al se ne
javlja user posted image
Nadam se da se čudo dogodilo i da je
beta narasla...

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 764
21.10.2013 21:58:28   
Xena_1
Lili, od srca cestitam na user posted image ! I Bucika ima pravo , a i promjena hormona ti tu ne ide u prilog, jer se dlacice vrate.

Cure sve vas citam i zao mi je sto nake nisu uspjele ovaj ciklus, ali samo glavu gore.
A ovo maltretiranje na poslu, uh baba su najgore. Na svojoj kozi osjetila.... samo sada savjesno i ponosno dalje i pokusati ne privvatno nista govoriti.

Drzite se, moramo sve biti jake. Sve to kad prođe izgleda kao da nista nije bilo a mi se zivciramo ( to nam bas ne treba).

Pinky moja, otiđi na pregled, ja ti isto imam na desnom jajniku pa cu vidjeti na kontroli sto je i kolika je.

ANTONIO 26.02.2012. >mamina ribica (4150g, 52cm)
Moj mali anđeo 13.09.2013.

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 765
21.10.2013 23:26:35   
Farah 00
winkice znam tacno o cemu pricas sto se tice posla, bila sam u takvom radnom okruzenju 3,5 godine, i plakala sam i zivcirale se, trudila da udovoljim drugima, ali dzabe, kad je neko tracara i ljubomoran onda samo iz njih zlo izbija. Ti samo radi svoj posao, i sto manje se prepustaj njihovim tračarijama.

Moram i ja kupiti toplomjer (čak ga i nemam kući) pa pratiti svoju temperaturu, kako kaze Pinky treba bolje upoznati svoje tijelo, kako rade hormoni i sl.

(Odgovor članu Xena_1)
Neposredna veza do poruke: 766
22.10.2013 8:05:15   
Bucika001
Izgleda da je ipak dig.toplomjer bio dobar.,temp je ista..sada cekam pad za user posted image

Ikaaaaaaa?

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 767
22.10.2013 9:13:46   
lili22
dobro jutro zene, evo jutros je crta malo tamnija ali i dalje svitla. je li moguce da ovi kineski slabije ocitavaju. ponovit cu ja i sutra za provjeru. di si nan ika? nadan se da si dobro...

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 768
22.10.2013 9:19:49   
perlica55
Jutro curke moje user posted image
Lili draga, beta se dupla svakih dva dana,
tak da je testić zbog tog svijetal, bude sutra tamniji..
Ne znam kaj bi ti rekla o kineskim testićima,
cur uglavnom komentiraju ak su user posted image  testić pokaže..
Za primjer, ja sam prije par mjeseci piškila CB testić
i pokazao mi je drugu crtu, al jaaako tanku (evaporacijsku)
tak da sam popuser posted image , jer kada čekaš user posted image  nije u redu da
skupi testići krivo pokazuju..
Di su ostale curke s liste??? Ajmo simptome na sunce user posted image  user posted image
Ja sam sutra kod G, ponavljam bris na UP...
Pa onda čekanje 10-ak dana da nalaz bude gotov user posted image

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 769
22.10.2013 9:29:08   
PinkyFunkyBirdy
Draga ikaaa, mislimo na te i brinemo se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, draga winkice, kad čitam tvoj post srce mi se para. user posted image Tako mi je žao da si došla u takvu okolinu. Gle, probaj se čim više usredotočiti na klince i pusti si mira od tih glupača. Znam da nije lako i da to nije lako ignorirati, ali probaj. Mislim da će im biti najveća pljuska kad će klinci tebe navesti kao najdražu tetu. user posted image A privatne stvari možeš uvijek podijeliti s nama (imaš i moj mail pa možeš i tako), pa nema smisla da njima daješ informacije o sebi. user posted image Tko njih šljivi kad te mi puno volimo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Perlice, tempica raste! user posted image user posted image user posted image user posted image Dajte vi i danas pokrijte za svaki slučaj. user posted image

Ajme tintin, tako mi je drago da je tvoja mrvica dobro i da savršeno napreduje! I još je curica user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Baš nam fale ovako prekrasne vijesti da malo oraspolože temu. user posted image

Draga kisica, hvala na brizi. user posted image user posted image user posted image Da, menga je prava i jaka, a i tempica je potonula tako da je sve jasno. Za ciste ... ja imam policistične jajnike tako da znam što su to ciste, samo što sam do sada imala hrpu malih (vodenih) cista koje ostaju za vrijeme mojih dugih i neredovitih ciklusa, ali sada baš osjećam da je vjerojatno ostala neka velika cista jer osjećam napetost (što inače ne osjetim). Samo se nadam da neće stvarati probleme. user posted image

Bucika, mila, neće ti pasti tempica kad nije niti narasla. user posted image Za sad ne vidim da bi imala O. user posted image A ovako niti ne znaš kad bi mogla doći M. Ti sigurno nisi imala nikakve ciste na UZV? Jer obično kad nema O onda ostane cista koja kroz par mjeseci nestane. Ako će ti i sljedeći ciklus biti ovakav predlažem ti da se dogovoriš sa ginićem da dolaziš na folikulometrije da utvrdite dal imaš ili ne O. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 770
22.10.2013 9:49:48   
perlica55
Pinky draga, misliš da bi i danas trebali u akciju???
A sutra sam kod G, smijemo li bit u akciji???

Neposredna veza do poruke: 771
22.10.2013 9:52:14   
PinkyFunkyBirdy
Uh ... da ... onda ništa. Obustava radova. user posted image
Hoćeš tražiti da ti napravi UZV da provjeri dal je O prošla? Po svemu bi trebala, ali nakon prošlog ciklusa ...

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 772
22.10.2013 10:00:23   
perlica55
Mogla bih ga moliti da mi napravi UVZ,
sutra će mi biti 3dpo... Ak je bila O,
on bi trebao vidjeti nešto, ne user posted image

Neposredna veza do poruke: 773
22.10.2013 10:03:49   
PinkyFunkyBirdy
Da, žuto tijelo i možda nešto slobodne tekućine (koja nastane kod pucanja folikula). user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 774
22.10.2013 10:23:02   
eternity
Evo kopiram ovdje svoj odgovor o konopljiki jer ste mi rekle da ste na ovoj temi najaktivnije user posted image Ja imam pozitivno iskustvo sa konopljikom, pila sam čaj, nabavljala sam ga u biljnoj apoteci al tek kad sam donijela nalaze prolaktina ( cca 2200 ) jer je čaj dosta jak i ne mogu ga dat bez dijagnoze hiperprolaktinemije i kad bi uzela kutiju naručila bi odmah drugu za sljedeći mjesec jer je valjda nema puno na tržištu pa se treba čekat. Al meni se čekanje isplatilo jer nakon 3 mjeseca svakodnevnog uzimanja 1 šolje čaja ( osim za vrijeme mjesečnice ) prolaktin mi je spao na 1300, ciklus sa 32 je došao na 30 dana i imala sam više sluzi za vrijeme plodnih dana. Od nuspojava sam imala jedino blagu glavobolju pred mjesečnicu. Prolaktin sam kasnije nastavila obarat tabletama al mislim da tko ima manje probleme sa prolaktinom i ciklusom sigurno ga može srediti konopljikomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!