|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.10.2013 23:50:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu andydea)
  Neposredna veza do poruke: 851
   RE: Odbrojavanje listopad 2013.
24.10.2013 0:15:59   
Jasmina19
Ikaaa,zao mi je sto nije ovaj put uspjelo al znas sta....uspjet ce drugi put jel si ti jedna velika hrabrica koja se ne predaje niti u ovakvom teskom trenutku i bez obzira na tugu ides dalje.Navijam da sve bude kako treba u iducem postupkuuser posted image Cecilija,draga znam da ti sad nije lako.Potpuno istu reakciju sam i ja bila dozivjela od doktora na hitnoj a taj tren mi je tako trebalo da mi netko kaze,da ce bit sve uredu.Kod takvih situacija nitko nezna kako sve moze zavrsiti tako da doktori ne vole davat prognoze unaprijed.Ja se nadam da ce sve biti uredu kod tebe,beta je obecavajuca,samo ti odmaraj i cekaj iducu betu.Drzim fige i uz tebe smo sviuser posted image Ketica<3 <3

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 852
24.10.2013 1:35:01   
daxy
cecilija sad preostaje čekati i nadat se pozitivnom ishodu. Znam da je to najteže. user posted image user posted image user posted image user posted image
Miruj,odmaraj i čuvaj se. Preksutra izvadi betu i odmah se uputi ginekologu.
Grlim te i nadam se skupa s tobom. user posted image user posted image user posted image

katarina i ti si žena od akcije. user posted image Tako treba! Ne daj se!
U Citu analizu radi kompjuter i nalaz bude gotov za 40 minuta,dok u KBCu to radi doktor (mikroskopom valjda) i nalaz ovisi o njegovoj procjeni i iskustvu. Pomalo je sumnjivo i da nalaz bude tek sutradan i nije potpun,nedostaje dosta podataka. Kad smo mi nosili uzorak bilo je dosta uzoraka u onoj posudi,mi došli na početku,a koliko ih je doneseno kasnije Bog zna. Čisto smnjam da jedan doktor uspije pogledat sve te uzroke i napisat nalaz u tih sat vremena. Nakon sat vremena uzorak više ne vrijedi.

A nemogu virovat da su vaši dr.G toliko tvrdoglavi! Koliko moraš davit za 2 uputnice? Pa to je strašno!

Ja se nadam da ću svoj problem otkrit uskoro,pa da ga riješimo i da postanem mama napokon. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 853
24.10.2013 5:45:44   
Fiona0802
Drage moje,
žao mi je što se ovo sve događa...nekako se nakupilo tuge ovaj mjesec...
Ne preostaje ništa drugo nego čekati slijedeću priliku koja će doći nekome prije, a nekome kasnije ( Pinky, dočekat ćemo i to ), ali doći će!
Čitam vas stalno, ali ne znam što da vam pišem...i ja sam u nekoj depresiji i osjećaju samoće.
Mora i nama krenuti!
Puno puseka svima od mene!

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 854
24.10.2013 6:43:14   
Snjeguljica_83
Cure, jutro! Doduše, nije još ni zora...

Ma još u 1:30 poslije ponoći ste se raspisale, hihihihiiii!user posted image user posted image

Vidim da me se spominje. user posted image  Rijetko sa s vama, ali tko se ne bi sjetio tako lijepog nicka?

Cosak, a baš mi je žao što se i ti osjećaš kao i ja prije par dana... user posted image  Proći će. Sve će proći, samo ljubav ostaje.user posted image

Maloprije provjereno: sluz - EW, rastezljiva 3-4 cm (dugo nije bila toliko) 14 DC - savršeno, školski user posted image  Znate što slijedi, ne?user posted image   E sad, jedina opcija je kad dođem s posla, a Ema spava. Joj, samo spavaj, pliz! user posted image  Ništa mi neće ovaj dan pokvarit... user posted image  

Ema je izgubila dudu, moram kupiti novu, e to mi malo ide na živce. Grrrr! (kupila sam novu prije pet dana) I da, ne znam kako je odviknuti od dude, nemam srca uzeti je  i slušati vrištanje. Jednom sam mislila da će s eod plača zagušiti (gadna scena, ali nevezano uz dudu). Malo sam skrenula s teme. Sorrrrry.....

Pusa svima!

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Fiona0802)
Neposredna veza do poruke: 855
24.10.2013 8:19:25   
perlica55
Cosak draga, nemoj tako... Kad imaš volje, piši
kaj god hoćeš.. Nemoj da se mi stare trudilice (čitaj: čavke user posted image )
osijećamo krive kaj smo na RR starosjedioci...
Vjeruj mi da bi istog časa otišla na neku drugu temu,
npr:Trudnoća user posted image
Cecilia draga, moraš biti strpljiva do iduće bete,
možda se pravilno podupla user posted image user posted image
Katy mila, ja vjerujem svom G, kaj mogu ak čovjek
kaže da ne treba vaditi hormone, i to mi ponovi 3 pua,
ne smijem ga gnjaviti.. Ipak je on doktoe, ne?
Evo ak ne bude user posted image  idem iza N.G. privatno...
Uputi TM na S-gram, pa nije ni Cito na kraj svijeta,
kad sam ja mogla iz Zg doći, možete i vi iz DBK user posted image  user posted image
Ika sunce naše, jako mi je žao user posted image
user posted image user posted image user posted image  što si pozitivna, i ja vjerujem da bude user posted image
idući postupak !

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 856
24.10.2013 8:44:58   
tintin
Ikaa draga žao mi je, ali mi je drago šta kreces odma dalje i šta si mi tako pozitivna, bravo, user posted image
Cecilija cekamo drugu betu i nadamo se da ce biti lijepo poduplana, uz tebe smo user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 857
24.10.2013 9:20:02   
PinkyFunkyBirdy
Draga ikaaa, žao mi je, ali bitno da ste pomireni sa svime i da imate nove planove na koje se možete usredotočiti. user posted image Vjerujem da će ubrzo biti user posted image u buši. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I, da, ne ljutimo se na tebe već smo se brinuli. user posted image

Trudilice:

user posted image cecilija - 12.10. - ponosna user posted image
user posted image lili22 - ponosna user posted image
user posted image Bucika001 - 19.10.
user posted image cosak - 20.10.
user posted image *Katarina* - 28.10.
user posted image nelly. - 28.10.
user posted image Jasmina19 - 29.10.
user posted image eternity - 29.10.
user posted image nadamse - 30.10.
user posted image winkica - 30.10.
user posted image perlica55 - 31.10.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 858
24.10.2013 9:47:59   
winkica
Cecilija drži mi se...ja se nadam da će sve biti u redu sa bebicom....ljubim te...čuvaj se...

Pinky moja draga kako si mi ti...jesi mi barem malo bolje??

Evo ja sam se malo popričala sa curama i sve im rekla...crvenile su se samo tako....od srama...ali su zato sad tako umiljate i drage da je to za ne povjerovati...ja sam pak odlučila biti onakva kakva inače jesam i ne želim se više oko ničega truditi naravno samo oko posla...

Ja čekam svoju bjesnu vješticu...već 2 dana imam lagane grčeve, trebala bi mi doći za 5 dana tako da sam sad na čekanju...mm ide 21.11 na spermiogram pa bumo vidjeli...

držite mi se..

mogu vam reći da od kad pijem čaj za zaštitu žena više me ne bole jajnici što mi je jako drago i nadam se da ciste odlaze...ali mogu reći da se puno bolje osjećam od kad ga pijem..nekako mi pms nije uopće izražen što me jako veseli...

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

Neposredna veza do poruke: 859
24.10.2013 10:17:41   
lili22
zasto ne mogu otvorit fertility frienduser posted image

edit: uspila!!!user posted image

< Poruku je uredio lili22 -- 24.10.2013 10:22:55 >

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 860
24.10.2013 10:24:55   
PinkyFunkyBirdy
Draga Perlice, bravo za endometrij! user posted image user posted image user posted image Znači da je ovaj put i O bila u skladu s tempicom ... ma neka tako lijepo natavi sve do kraja (do user posted image ). user posted image A za prolaktin ako ćeš htjeti vadit mislim da ti privatno dođe negdje 200 do 300 kn. To je odprilike cijena po hormonu kad se vadi privatno. Trebalo bi malo prosurfati ... možda je i manje. user posted image

Jasmina, oprosti, ali što je to uterus septus? Da ne surfam o tome. user posted image Da, da, ni ja ne znam sve. user posted image user posted image user posted image

Draga daxy, baš me zanima što će ti reći za taj skriveni jajnik i za spotting. user posted image Ovo je za izluditi kad ne znaš kako stvari stoje. user posted image Nadam se da je nešto bezazleno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cosak, i ja sam te se sjetila neki dan, ali te nisam vidjela tu, a i sjetila sam se da ti imaš neredovitije cikluse pa nisam htjela gnjaviti. user posted image Ali slobodno se ti ubaci s vremena na vrijeme. user posted image Cure su ti dobro rekle - hormone možeš vaditi od 2 - 5 dc. user posted image

Uh, draga Cecilija, ne znam što da ti napišem ... user posted image Znam kako se grozno i bespomoćno sada osjećaš. user posted image Ovako ... beta je dosta velika i moguće da je rano, ali ovo krvarenje nikako nije dobro. Nadam se da si dobila neki progesteron za svaki slučaj. user posted image Pokušaj razmišljati pozitivno i pripremi se za sve slučajeve jer stvarno može biti bilo što od toga. Nada uvijek postoji i držim fige da bude ona najljepša varijanta - da je bebolino tu, ali se malo skriva, a ti imaš onu lažnu mengu. user posted image Puno te grlim i znaj da smo uz tebe. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kisica, Andy, tintin ... moje drage trudnice. user posted image user posted image user posted image user posted image

Katy, milena, pa kud već pitaš za moju O? Pa još ni M nije do kraja završila. user posted image Vjerojatno ju mogu očekivati tek tamo negdje nakon Nove godine. user posted image Joj, katastrofa ... što drugo. user posted image

Draga Fiona, drži mi se. Nije nama čekalicama lako ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Snjeguljice, to je to ... ready, steady, GO! Sada akcija! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Winkice, hoćeš li možda ići na UZV da vidiš dal su ciste nestale? user posted image Ali mi je jaaaaako drago da ti čaj odgovara i da si zadovoljna s njim. user posted image Super da si uspjela izboriti svoje pred onim rospijama. user posted image user posted image user posted image Javljaj nam se češće jer fališ puno! user posted image user posted image user posted image

Ja sam vam danas shvatila kakva sam tuka! user posted image user posted image user posted image Ok, znala sam to i prije, ali danas sam si to samo i dokazala. Išla sam tražiti parfem u nekoj svojoj vrećici (gdje je nabacano sve i svašta) i naišla sam na gin.lijekove i među njima nađem Duphaston (još je ostalo nekih 25 tableta)! user posted image Pa da sam se samo toga sjetila mogla sam ga piti od kad sam vidjela prvi put slabu crticu. Joooooj! user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 861
24.10.2013 10:28:59   
lili22
Cecilija neznam sto bi ti rekla, da nisi napravila test mislila bi da ti je zakasnjela m jer znan zene koje su obilno krvarile pa je sve bilo ok, evo mojoj su kolegici napravili paniku da je rodila 15 dana prije a zabravo je imala laznu m pa je cila racunica bila kriva. nadan se da ce sve bit ok!!! user posted image user posted image

Ikaa ja ti od svega srca zelin da sljedeci pt bude uspjesan. pijes li ti vrkutu? ja san je bas ovaj misec pocela pit i sigurna san da je u jednu ruku i ona zasluzna za user posted image

di su druge trudilice!?!? ajmo malo pozitivnih vibrica na odbrojavanju, nekako smo svi pokisli.
sto te ne slomije ojaca te!!!!! idemo u nove pobjede!!!! dok sve ne budemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 862
24.10.2013 10:44:58   
eternity
evo malo pozitivnih vibracija trudilicamauser posted image
ja sam sinoć popila zadnju tableticu dabrostona za ovaj ciklus i već me glava manje boliuser posted image
prolaktin je privatno oko 150 kn, al moj savjet je svima koji mogu dogovorit u bolnici il kod privatnika 3 uzastopna vađenja prolaktina jer jedino tako se dobiju prave vrijednosti, stave vam braunilu i nakon pola sata prvo vađenje,pa za pola sata drugo,pa još pola sata i treće i cijelo vrijeme se miruje, te tri vrijednosti se zbroje i podijele sa 3 i dobijete stvarno stanje. jednim vađenjem se dobije približno stanje al sam ubod igle poveća za 30-40 mjernih jedinica a osim toga malo tko se ne naživcira u dolasku do laboratorija i čekanju na reduser posted image

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 863
24.10.2013 10:49:05   
Jasmina19
Pinky to ti je jedna od anomalija maternice ili po nasem pregrađena maternica ima svakakvih vrsta dupla,dvroga,jednoroga......meni pise ovak u nalazu u gornjoj 1/4 šupljine matrrnice endometrij se u poprecnom i uzduznom presjeku dijeli na dva dijela suspektnim septumom promjera 6-7mm.Ja sam ti nudila da ti posaljem duphastone pa nisi nis odg.imam ih jos za nekih desetak dana,za prvu ruku kad je hitno dobro dodu i odmah bi ti ih poslala preporuceno.Eto tak cure za ubuduce ak ce nekom ne dao Bog trebat hitno a nemate mogucnost ih brzo dobit od doktora samo javite ja ih odmah saljem postomuser posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 864
24.10.2013 11:06:25   
PinkyFunkyBirdy
Joj, ma vidjela sam draga moja .... i hvala ti puno na tome, ali tada sam već imala iscjedak i znala sam da je sve gotovo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pretpostavljam da ta pregrada onda smeta zatrudnjivanju? user posted image Dal imaš kakvih problema zbog toga? user posted image Dal se to operira? Stvarno ne znam ništa o tome.

Lili, evo vibrica: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ethernity, pa kako to da si prestala piti Dabroston? Zar nebi trebala piti (barem) sve do 29.10. kad ti je dan D? user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 865
24.10.2013 11:34:33   
Jasmina19
A gle meni je ginic rekao da je pregrada mala i da kao nije za operaciju ali da postoje sanse da bi mogla napravit problem u jako ranoj trudnoci ako se bas jako blizu dogodi implantacija onda beba vise nemoze rast nakon nekog vremena jel se popuni sav slobodan prostor i cesto zna doc do spontanih,ako se ugnjezdi dalje onda uspije nac mjesta i izgura nekako tu pregradu.On je meni to tak nekako objasnio.E sad ja sam mislila otic kod jos nekog da mi to pogleda za svaki slucaj.To se dosta tesko primjeti i sve ovisi o ultrazvuku i koliko je doktor strucan sa ultrazvukom,zato mi vjerojatno i nije prije nitko to otkrio.Taj doktor je privatnik jako divan covjek,strucan,ima puno iskustva i jako sam zadovoljna snjim,ima svoju polikliniku na Malesnici.user posted image E da i nemam nikakvih problema s tim vezano za cikluse,il neka bol i sl.Zivjela sam 30godina u neznanju,i jednom rodila bez problema.Malo me to ipak moram priznat zabrinjava i bilo mi je lakse dok nisam nista znala.user posted image

< Poruku je uredio Jasmina19 -- 24.10.2013 11:42:28 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 866
24.10.2013 12:13:43   
eternity
Pa nisam ni ja baš sigurna za ovaj svoj dabroston, rekao mi je 10 dana po 3 tablete i da bi nakon 3-4 dana od zadnje tablete trebala dobituser posted image ? ja nikakav PMS nemam pa nemam pojma iskreno da kažem. prvi put ih pijem pa ne znam šta očekivatuser posted image

Neposredna veza do poruke: 867
24.10.2013 12:17:34   
perlica55
Pinky draga, nekak mi glupo bacati novce
i privatno vaditi sve hormone, prije 2 godine
sam dala 2000 kn... Budem ga pritisnula
za uputnicu iza N.G.
Kak vam izgleda moj FF graf user posted image
Nekak mi nema onog mog velikog skoka BT nakon O,
neg svaki dam po malo ide prema gore...

Neposredna veza do poruke: 868
24.10.2013 12:28:57   
PinkyFunkyBirdy
Eternity, sorry, ali ne sjećam se više zašto piješ Dabroston? user posted image Ako je zato da prokrvariš onda je ovo ok, ali pošto si na našoj listi pretpostavljam da pokušavaš zatrudniti pa mi onda nema smisla da se prekida Dabroston prije nego prokrvariš. U biti ne znam kako se pije kad pokušavaš zatrudniti? Pila sam ga kao i ti kad sam htjela regulirati cikluse, a pila sam ga kad je već došlo do trudnoće pa da se održi. Hm ... sad si me malo zamislila. user posted image

Draga Perlice, nisam mislila na sve hormone nego samo na prolaktin. Realno gledajući pošto imaš redovne cikluse i O ostali hormoni bi po svim pravilima trebali biti ok, pa procesom eliminacije može eventualno prolaktin biti problem (no isto tako ne mora biti). user posted image
Bitno da tempica raste! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 869
24.10.2013 12:29:55   
cecilija
Hej, evo samo da se kratko javim.
Prvo, hvala, sve ste, da sad ne nabrajam ponaosob, bas divne i puno mi znaci vasa podrska.
Puno mi je lakse nositi se s problemima ovdje s vama, kao sto mi je i veselje, bilo moje ili vase, puno veće!!!!user posted image Jedino s vama mogu dijeliti ove prateće probleme oko onog sto sve mi zelimo- user posted image user posted image
Hvala sto ste uz mene, i ja sam uz vas! sve vas user posted image user posted image

Evo kod mene jutros i dalje krvi (nevjerojatno kričavo-crvene), ali vrlo oskudno-bolova nikakvih..i dalje ucestalo moram piskiti...
Eh da, primjetila sam na papirima koje sam dobila na hitnoj juer i prekjucer da pise; prvo endometrij 2.8mm, a jucer 5.1mm...ima li to kakve veze s icim? to nije bas neko zadebljanje za tr?user posted image
Pozz!

Neposredna veza do poruke: 870
24.10.2013 12:30:53   
eternity
Hormoni su stvarno skupi i zato pritisni doktora da ti da uputnicu,stvarno mi nije jasno kako može jednostavno odbituser posted image

Neposredna veza do poruke: 871
24.10.2013 12:39:28   
kisica
Evo mene drage moje forumašice. Jučer sam neplanirano završila u Bosni, pa navečer nisam bila za ništa. Samo sam svratila vidjeti ima li novosti od cecilije i ike, i u krevet. Zato ću sad ovaj mir u kući iskoristiti da vidim što se događalo. Nadam se da vam nisam naporna, jer u ove lude hormonske dane nekako me druženje sa vama opušta.

Perlice taj tvoj ginekolog bogme je neka mazga, ostaje pri svome. Pa ako ti nešto želiš, tko ej on da ti brani. Ajde dobro, barem znaš da ti ovulacija bila i kada user posted image .. Sada čekamo mengu koja nadam se neće doći, i brojimo zajedno do veselog plusića. Za briseve – sigurna sam da će biti sve kako treba. user posted image

Daxy draga ja ti o tim polipima nemam pojma uopće, ali vidim da ti vodiš računa o svemu pa znam da ćeš riješiti i to ako postoji. A googlanje ti je sra** ja sam tako našla sebi hrpu bolesti i uzrokauser posted image , i već sma mogla i umrijeti po tome. Čovijek svašta čita pa samo misli o tome.

Cosak – lijepo je da si nam se javila i ti malo. Neznam kako drugi, ali ja ti obično dođem ovdje i onda čitam što tko piše i tako odgovaram. Ako se ne javiš, osobno ja i neznam onda što bi pitala. Na ovoj našoj listi trudilica ima i nekih nikova koje nikako gotovo i ne dođu ovdje. Ovo oko vađenja hormona neznam, ja to vadila nisam nikada, a što se tiče menge navijamo da i ne dođe. I javi nam se malo više, može?user posted image user posted image

Cecilija draga izludila sam čekajući tebe. user posted image Drago mi je da si konačno otišla na tu hitnu jer me to krvarenje baš brinulo. A oni i njihove 3 moguće situacije, stvarno su budale. Umjesto da te ostave, daju ti nešto za održavanje trudnoće, oni tebe doma šalju da ti misliš što je to. Čekamo tu betu onda, drugo nam ne preostaje. Mogao ti je dat barem bolovanje dan-dva da miruješ.

Ika draga eto i tebe konačno. Jako mi je žao zbog bete, ali vidim da si ti bila pripremljena na to. Drago mi je da si tako jaka i odvažna. Idemo zajedno do plusa, ma kad god on došao.user posted image

Fiona – nemoj biti sama, niti se pustiti tom svom osjećaju samoće. Pa ovdje smo da se družimo. Nitko od nas nemora biti uvijek super raspoložen, ali svakome od nas lijepa riječ pomogne barem malo.

Snjeguljice – ti si uranila jutros. Nadam se da će Emica pajkiti da pokrijete i ovaj dan danas. Moj ti se dude odviknuo taman tu negdje oko druge godine, znaš kako? Ostala nam je kod bake, 6 km dalje, i kad je tražio dudu ja rekla da je nema sad da ćemo otić po nju sutra dan, i sutra nismo otišli i on ti više nije ni pitao za nju. A bio je strašan, kud kod on i duda sa njime, nema spavanja bez dude i tak.user posted image

Katarina – ti si nam iduća? Kako je kod tebe stanje? Ima li kakvih simptoma trudnoće možda, nekih čudnih znakova?

Winkica – dobro je da si im rekla, pa kako god bilo. Zašto bi bila nekako izolirana od njih, i zašto bi te netko na takav način zezao. One sad nek se umiljavaju, prošla im je baba sa kolačima. Super za čaj i ove znakove poboljšanja, a za mengu se nadam da neće doći ni tebi ni ikome sa liste više.

Pinky – ja ti zapravo slabo uopće kopčam što se kod tebe događa sa tom ovulacijom, i ovaj odgovor da bi trebala biti tamo iza nove godine uopće me ne veseli.user posted image Malo sam ti bedasta za medicinu, viš da ja nemam pojma ni za betu kolika bi trebala biti ni išta. Postoji li neki način da se ta ovulacija normalizira?

Jasmina – ja ti o toj pregradi neznam ništa, ali sam negdje čitala jučer da je jedna ženska pitala dali se tko susreo sa dvorogom maternicom. Što kaže tvoj dr.za to, dali je to neki veči problem,ili žene i tako ostaju trudne? Sad vidim ostatak tvog posta, da godinama nisi ni znala za to. Ima ti u Sisku jako dobar dr., voditelj je ginekologije, ali radi i privatno. Stvarno je dobar doktor, razumije se oko svega, srdačan, a nije ni skup previše. Ni ne čekaš dugo, dan, eventualno dva. Ja sam bila kod njega više puta,jer moja gin.ti voli dat dg.onak na prvi pogled – jednom je rekla za prvog sina da ima cistu na glavi, pa bedrenu kost manju, pa sam ti ja imala kvržicu na dojci za koju je onak nekako splašeno rekla „Joj, znate to vam meni ne izgleda dobro.“pa me naručila u bolnicu na uzv dojke za 6-7 mj. I tak..ja sam ti svaki put otišla k tome dr., rekla što em muči, on je sve lijepo detaljno pogledao, objasnio mi, i svaki put je ova baljezgala bezveze.

Eto, sad sam se raspisala, napisala, i sad idem suđe od ručka riješiti. Pusa svima.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

Neposredna veza do poruke: 872
   [Brisano sporočilo]
24.10.2013 13:37:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu kisica)
  Neposredna veza do poruke: 873
24.10.2013 13:40:56   
perlica55
Kisica ma ti si nam super user posted image user posted image  kad imaš
volje/vremena pišiii user posted image user posted image  uvijek je netko tu...
Možda bi mogla prl otići izvaditi...
Dal isto 2-5 dc?

Neposredna veza do poruke: 874
24.10.2013 13:53:27   
kisica

IZVORNA PORUKA: *Katarina*

Kisica hvala na pitanju user posted image Ja sam ok... bas nista ne osjecam, ne znam sto bi ti rekla... Za 4 dana cu piskit ako ne dodje ranije, a nemam grceve ni nista. OK sam.. ne bole me ni sise, ne piskim cesce user posted image Samo da ne dodje glupaca user posted image

Me neće doći pa mora se ta lista počet popunjavat više sa user posted image

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!