Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 11:16:24
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga Cecilija kakvo je stanje kod tebe? Bucika, možda je bila O (ili je danas) pa je ovo početak rasta tempice (kao što je i meni bilo ovaj ciklus). Ako sutra bude ista ili niža onda nije bila O. Trudilice: cecilija - 12.10. PinkyFunkyBirdy - 15.10. daxy - 17.10. malena 35 - 17.10. Bucika001 - 19.10. mali andeo - 19.10. cosak - 20.10. lelaluna - 22.10. ikaaa - 25.10. *Katarina* - 28.10. nelly. - 28.10. Jasmina19 - 29.10. perlica55 - 31.10.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 11:32:16
|
|
|
|
kisica
|
Perlica - mm je uvijek dobivao taj Canesten, iako neznam što se događa sa tim Canestenom, ali primjetila sam u ovih 26tt kako mi se te gljivice stalno javljaju, da taj Canesten kao da nije onaj stari Canesten. Naime ja sam imala candidu i dobila sam vag. Rojazol i Canesten kremu. Vaginalete su bile super, ali krema uopće nije djelovala, na kraju se sve to zakompliciralo i tek sam u bolnici dobila neku mast za koju nikad ni čula nisam, i već nakon par nanošenja mi je bilo super. MM također redovno od mene pobere to, i prije mu je Canesten bio super, a sad zadnji put je mazao 10 dana 3 puta dnevno, i ništa. Iako je moja gin.govorila da nastavi sa time i dalje, ja sam ti njemu dala tu svoju mast i za dan je bio kao nov. Koliko se kužim u to, ja sam za gljivice dobivala još i neku kremu na P..Plimicol? Nemam ti pojma, al ima tih kremica više vrsta, možda je zaista neki problem u tom Canestenu. Briši doma sa posla, i liječi se da nebi bilo gore. Pinky - Ti simptomi su baš čudna stvar. Ja sam sa prvim malim znala odmah, na dan kad sam trebala dobiti sise su mi buknule kao lopte, a boljele užas jedan. MM je odmah rekao, draga ti si trudna...a ja sam se kao budala, reko Moš mislit. Drugi put nešto malo mučnine, nikakav simptom, samo mi je kasnila menga. I sad isto evo, čak ni test nisam radila dok mi nije kasnila već 10 dana. Nikakvih simptoma, osim onog posebnog - jednostavno kao da ti nešto govori da je to to. Tako da ja čisto sumnjam da kod tebe neće biti . Snjeguljice - debeli bljakić za glupu . Kad ta misli odustati više? Uglavnom, samo ti redaj svoja pitanja, nemaš ništa od toga da grizeš samu sebe. Sve ostale curke, puno vas pozdravljamoooo.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 11:41:21
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Da, ja isto nisam baš zadovoljna s Canesten kremom. Ali Rojazol mi je odlična! Šteta što se ne može kupiti bez recepta.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 11:56:01
|
|
|
|
Bucika001
|
ah,vidjet cemo sutra kakva ce biti situacija...necu se puno opterecivati...kako bude.. draga kisica plymicol ti je ista stvar sto i canesten samo sta ga radi pliva i registriran je tako da ide na recept...hvala Bogu,nisam vec dugo koristila canesten pa nezz jel mu se djelovanje smanjilo...kako se zove ta krema sta ti je dala doktorica? perlice draga,bjezi u krevet i lijeci se...puno pusa za brz oporavak!! pinky draga,ne daj se..mozda ti simptomi nisu tako izrazeni ovaj put..drzim fige za
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 12:22:28
|
|
|
|
perlica55
|
Snjeguljice, žao mi je zbog , drži se draga... Bucika mila, jel mjeriš digitalnim toplomjerom BT??? Ak jesi, a da se prebaciš na dobri stari živin?? Više ih zbog EU nema uzeti u ljekarnama, ak mi se ovaj razbije, budem poludila... Imala sam nekli digitalni i bio mi je užas, u razmaku od 10 min, mjerio je različiu tempicu Ja koristim Rojazol vaginalete, i meni je super stanje dolje a da za MM uzmem neku drugu kremicu?! Budem stala u ljekarnu pitati.. Jer je skoro cijelu tubicu Canestena potrošio, a sstanje kao da ne maže ničim Upravo me zavao G, nemam Kandidu
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 12:25:24
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Pinky, OK. U pravu si. I sad kad se držim teorije - znači da sam pogodila O, točno 27. Ali... nakon ostvarene jedne sreće, moje Eme, ne dolazi druga sreća. Pokrili smo svaki drugi dan, sve do 3.10., kada mi je naglo splasnula želja... Valjda prošli plodni dani...
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 12:26:17
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Super, Perlice!
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 12:27:37
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga Perlice, ajde super pa nemaš klamidiju (pretpostavljam da si zabunom napisala kandidu ) Najiskrenije ti želim da mi ozdraviš čim prije. Ne znam ti preporučiti nikakvu kremu osim Rojazol koju ne možeš dobiti bez recepta. Znam od prirodnih (prirodnijih) stvari da soda bikarbona djeluje protiv gljivica pa ako ima vremena i volje mogao bi umakati pišu u vodi sa sodom bikarbonom.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 12:30:49
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
A možda je Perlica sretna što nema kandidu jer ne želi imati ni klamidiju ni kandidu, dvostruki problem!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 11.10.2013 12:31:06 >
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 12:32:11
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83 Pinky, OK. U pravu si. I sad kad se držim teorije - znači da sam pogodila O, točno 27. Ali... nakon ostvarene jedne sreće, moje Eme, ne dolazi druga sreća. Pokrili smo svaki drugi dan, sve do 3.10., kada mi je naglo splasnula želja... Valjda prošli plodni dani... Pinky, stručnjakinjo, što misliš?
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 12:35:37
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Ma, odlično je da nema niti jedno niti drugo. Draga Snjeguljice, a što da ti kažem. Na žalost ne možemo mi upravljati sudbinom. Mi ju možemo usmjeravati, ali netko drugi odlučuje. Doći će tvoja druga srećica kad bude pravo vrijeme. Znaš da kažu da do 30.g. postotak da ostaneš trudna u jednom ciklusu je 25%, a nakon 30-te se još smanjuje.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 13:24:21
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Znaš da kažu da do 30.g. postotak da ostaneš trudna u jednom ciklusu je 25%, a nakon 30-te se još smanjuje. [/quote] Pinky, hvala ti što si mi dala konkretan odgovor. Ukazala si mi na tu činjenicu. Znala sam je, ali sam je negdje po putu zaboravila. To je odgovor koji sam tražila na svoje pitanje - ZAŠTO? I konačno mi je netko otvorio oči. Eto, od muke sam se rasplakala jer da sam se te činjenice sjetila ranije, puno prije bih išla na drugu bebu. Ovako, tako mi i treba. Razmišljam o prijateljici koja ih ima 4 i zapravo, sve ih je rodila u 20-ima. Od svoje 22-29. Sad se borim s postotkom manjim od 25, a već i on je taaaaako mali! Hvala ti, Pinky, još jednom. Jednostavno ti moram zahvaliti.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 13:28:27
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Zato i jesmo tu da si međusobno pomažemo.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 13:52:16
|
|
|
|
Bucika001
|
Mjerim sa digitalnim,ali i mene je sve strah da ne mjeri dobro..mozda bi mogla poceti sa zivinim..nemas vise zivinih,imas neke na tom principu,samo bez zive..iako i meni se to sve cini li-la..eh to nam je nasa europa..
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 15:29:00
|
|
|
|
perlica55
|
Opsjednuta sam kandidom da, da nemam klamidiju Magistra mi nije htjela ništa osim canestena dati bez recepta, tak da imam u kući sode pa nek s njom pokuša.... Snjeguljice draga, nemoj odustati, zajedno se borimo do Bucika, ja nešto nemam vjere u digitalne, možda sam u krivu, al eto... Ak imaš nekog u BIH, nek ti donese... Već sam u krevetu, hladno mi je za pop****** mora biti da sam neki virus pokupila.. jer pijem antibiotik širokog spektra, tak da me ništa bakterijsko ne bi smjelo uhvatiti...
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 16:27:32
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage moje ugodan vam vikend želim i da mi se odmorite, uživate i ozdravite (koje ste bolesne). Još malo pa će ponedjeljak kad radim testić, a nadam se da neće biti neugodnih iznenađenja prije toga. Još malo, još malo!
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 17:33:35
|
|
|
|
kisica
|
Bucika - baš gledam, zove se Betrion mast. Perlice - bravo da nema klamidije Snjeguljice - nemoj se bedirati. Nekada jednostavno neide, valjda tijelo nije spremno iako mi jesmo. Eto..ja sam ti primjer zdrave djevojke, svi nalazi su mi bili oke, a nakon prvog sina kojeg sa rodila sa 21 godinu, 2 godine smo radili na bebici i ništa. Nažalost kad smo konačno dobili plus(23 godine), naša bebica nas je napustila u 14/15tt iz uredno zdrave trudnoće...zatim ja nisam željela ni pokušavati dok se nisam oporavila, a onda kad sam željela usljedilo je opet 6 mj.pokušavanja. I sad evo, sa 25 imam plusić. Tako da doći će i tvoj plusić. Moja tetka je ostala trudna sa 42 i rodila sina, mamina kolegica sa 40. Što se tiče digitalnog toplomjera, po meni skroz nepouzdan. Ja sam ga kupila za malenog, on nikako nije dao mjeriti temp.a za klasičnim to mjerenje traje, dok je digitalni gotov za čas. Iz početka nisam ni sumnjala u vrijednosti koje je pokazivao, a onda sam primjetila kad je bio bolestan da je dosta topao, a toplomjer pokazuje nešto sasvim malo. Niti je dobro toplomjer radio ikako, a tad pogotovo. Tako da moj savjet, prebacite se na klasični
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 19:18:48
|
|
|
|
Farah 00
|
Zdravo, ja sam nova na ovom forumu, i baš ste svi zaista super! Voljela bih da i ja budem na ovoj listi odbrojavanja.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 19:58:52
|
|
|
|
Fiona0802
|
Drage moje ( nemojte mi zamjeriti, ali nemam snage nabrajati vas sve ponaosob, iako mi je tako draže )! Pakleni je ovo neki tjedan u kojem radni dan traje 13 sati + glupa Pratim vas stalno s mob-a, ali ne stignem pisati... Žao mi je zbog loših situacija, ali drago mi je što ste i dalje jake, kao i sama... Ma doći će i naše srećice! Svima šaljem puuuuno i Farah dobrodošla!
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 20:01:00
|
|
|
|
cosak
|
Farah dobro nam dosla, ali sto manje se druzile na ovom podforumu napisi datum kad mislis da bi trebala dobiti tj, datum koji je sporan da ne bude nego i Sve sto te zanima pisi, kako se oscjes, simptomi.... i sto prije zelim uspjeh
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 20:04:18
|
|
|
|
Fiona0802
|
I da, Perlice jeste li probali Diflucan tablete u kombinaciji s nekom od krema? Meni su se u prošlosti pokazale kao dobro rješenje dosadnih gljivica... Mislim da bi se morale moći kupiti bez recepta, ovisi od ljekarne do ljekarne, a cijena je ak' se dobro sjećam oko 100 kn
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 20:04:38
|
|
|
|
perlica55
|
Farah, dobro došla i čim prije postala javi datum kad ne očekuješ pa te naša Pinky bude dodala na listu... Kad ćeš imati volje, napiši nam više o sebi Kolko se trudite, da li ste radili nekakve pretrage i sl. Mi smo ti na RR velike radoznalice
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 20:07:21
|
|
|
|
Farah 00
|
Menstruaciju bi trebala dobiti 22.10., ovulacija mi je bila 08.10. tako da sam u iškekivanju.... Još uvijek je rano za bilo kakve simptome. Ja pokušavam ostati trudna 5 mjeseci i znam da mi kažu svi da još uvijek nema razloga za brigu, ali svaki put kad dođe ja se razočaram... prvi put sam ovaj mjesec pratila ovulaciju sa LH trakicama, tako da ćemo vidjeti šta će biti
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 20:12:49
|
|
|
|
Farah 00
|
hahahah, radoznalice Ultrazvučnim pregledom kod ginekologa je sve u redu, do sljedećeg pregleda rekao mi je da uradim 20-ti DC Progesteron i TSH, a MM da uradi spermiogram, kaže da oko 50% uzroka neplodnosti je kod muškaraca. Radila sam cervikalne briseve i HPV tipizaciju, sve je negativno, tj ok.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 20:22:35
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Farah dobrodošla u naše veselo društvo i iskreno ti želim da postaneš ponosna trudnica čim prije. Dodam te sad na listu.
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!