kisica
|
Perlica - mm je uvijek dobivao taj Canesten, iako neznam što se događa sa tim Canestenom, ali primjetila sam u ovih 26tt kako mi se te gljivice stalno javljaju, da taj Canesten kao da nije onaj stari Canesten. Naime ja sam imala candidu i dobila sam vag. Rojazol i Canesten kremu. Vaginalete su bile super, ali krema uopće nije djelovala, na kraju se sve to zakompliciralo i tek sam u bolnici dobila neku mast za koju nikad ni čula nisam, i već nakon par nanošenja mi je bilo super. MM također redovno od mene pobere to, i prije mu je Canesten bio super, a sad zadnji put je mazao 10 dana 3 puta dnevno, i ništa. Iako je moja gin.govorila da nastavi sa time i dalje, ja sam ti njemu dala tu svoju mast i za dan je bio kao nov. Koliko se kužim u to, ja sam za gljivice dobivala još i neku kremu na P..Plimicol? Nemam ti pojma, al ima tih kremica više vrsta, možda je zaista neki problem u tom Canestenu. Briši doma sa posla, i liječi se da nebi bilo gore. Pinky - Ti simptomi su baš čudna stvar. Ja sam sa prvim malim znala odmah, na dan kad sam trebala dobiti sise su mi buknule kao lopte, a boljele užas jedan. MM je odmah rekao, draga ti si trudna...a ja sam se kao budala, reko Moš mislit. Drugi put nešto malo mučnine, nikakav simptom, samo mi je kasnila menga. I sad isto evo, čak ni test nisam radila dok mi nije kasnila već 10 dana. Nikakvih simptoma, osim onog posebnog - jednostavno kao da ti nešto govori da je to to. Tako da ja čisto sumnjam da kod tebe neće biti . Snjeguljice - debeli bljakić za glupu . Kad ta misli odustati više? Uglavnom, samo ti redaj svoja pitanja, nemaš ništa od toga da grizeš samu sebe. Sve ostale curke, puno vas pozdravljamoooo.