|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje listopad 2013.
9.10.2013 17:01:43   
cosak
aj' da vas nesto pitam ;) ja mislim da sam jucer imala O-valjda... po iscjetku to mislim, a posto nisam jucer napravila lh trakicu ne znam.... danas kad sam ju napravila nema nista, bas nista (znaci samo jedna crtica) sad me zanima, ako mi je jucer bila O, jel se danas moglo vidjeti nesto ili ne.... sad vise nikako ne mogu znati jel bila ili ne...jel tako?! user posted image
i jos nesto, kad vi piskite bilo trakice bilo testove, jel piskite od pocetka u casu ili prvi mlaz u wc, a ostalo u casu?

*Bog će uvijek svakom dati, samo treba vjerovati!!!*

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 301
9.10.2013 17:24:23   
cecilija
helllloooo!
evo i mene napokon..znam, neodgovorno se ne javljam cesto user posted image , ali sta cu, pocela sam radit, cijeli dan imam nekog posla i jednostavno nemam bas puno vremena za comp..

Pinky stavi me na popis s datumom 12.10...
Kod mene je situacija takva da sam cini mi se od 1.-5. bila u plodnim danima, iako nisam bas primjetila neki iscjedak.. danas mi je 27 DC, nemam nikakvih simptoma osim sto sam danas primjetila smedi iscjedak onako sluzavi na gacicama popracen jakim bolovima maternice..bas me 2 puta jako zabolilo... sad neznam sto bi taj iscjedak trebao znaciti, nikad do sada ga nisam imala...user posted image ..

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 302
9.10.2013 17:34:49   
Fiona0802
Sve vi hrabre ženice, ja ću ovaj mjesec biti najjača navijačica...pošto sam izletila iz liste!
Pinky , mislim da me možeš maknuti s liste s obzirom na moje cikluse user posted image Krenula je moja user posted image ...
Totalno su me razvalili hormoni, sve sve sve moguće simptome PMS-a imam već para dana, ali pojačano, kao da znaju da od 01.05. nisam to pošteno odradila...
Eto curke, sada ću samo to prijaviti, pa u krevet...jer trenutno sam jedino za to!
Svima saljem puuuuuuuno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 303
9.10.2013 17:52:06   
PinkyFunkyBirdy
Draga cosak, to što ti je danas negativna LH trakica na znači ništa. Mogla ti je biti pozitivna prije 2 ili 3 dana, pa O jučer. user posted image I, da, ja odmah piškim u čašicu jer ne mogu izdržati. user posted image user posted image user posted image

Cecilija, stavim te na listu ali nam obavezno javi kakav je rezultat. Nadam se da se to kod tebe gnjezdi neka bebica. user posted image user posted image user posted image

Fiona draga, znači ipak je izgleda neka O bila oko 41 dc. user posted image Jako mi je žao što ti je user posted image stigla. user posted image Sada se odmori par dana i onda u nove pobjede. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Fiona0802)
Neposredna veza do poruke: 304
9.10.2013 17:53:14   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image bebac24 - 12.10.
user posted image cecilija - 12.10.
user posted image Snjeguljica_83 - 14.10.
user posted image PinkyFunkyBirdy - 15.10.
user posted image daxy - 17.10.
user posted image malena 35 - 17.10.
user posted image Bucika001 - 19.10.
user posted image mali andeo - 19.10.
user posted image cosak - 20.10.
user posted image lelaluna - 22.10.
user posted image ikaaa - 25.10.
user posted image *Katarina* - 28.10.
user posted image nelly. - 28.10.
user posted image Jasmina19 - 29.10.
user posted image perlica55 - 31.10.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 305
9.10.2013 18:25:26   
andydea
Drage moje, svima kojima je došla user posted image , žao mi je...idemo dalje...doći će vaš trenutak
Ja vjerujem da za svaku od vas ima točno određen trenutak kada će doći user posted image ..ne gubite nadu
Katy moja...ti si veliki borac i sve znašuser posted image user posted image
Pinky ljubim te i jedva čekam tvoj 15.user posted image
Cecilija navijam da se user posted image  ugnjezdila i da ćeš nam se pridružiti na trudnoćuuser posted image
Cosak samo prati tijelo i znaš moje savijete user posted image
Snjeguljice lijepo mi je vidjeti da si toliko pozitivna...
Winkice kako si,javi nam se malo !
Pusa svima da vas sve ne nabrajamuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 306
9.10.2013 18:49:15   
cosak
pinky bas to, tko ce ga sad znati....
Nismo bili doma ovih dana i sve te obaveze, bas nam se poklopilo. Nisam ni trakice napravila i zato ni neznam kakvo je stanje, a sad sto bude!
Kazem kako mi je iscjedak izgledao kao plodni, moguce da je bila jucer....mi smo jucer napravili svoje, pa cemo vidjeti jesmo uhvatili ili zakasnili user posted image andy sve znam user posted image user posted image
edit: sad nesto razmisljam, ako je jucer bila O, postoji li ikakva sansa za danas... ili kad nastupi O, sutra dan je sve gotovo..kuzite sto pitam user posted image

< Poruku je uredio cosak -- 9.10.2013 18:56:53 >

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 307
9.10.2013 19:07:56   
tintin
Fiona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 308
9.10.2013 19:54:40   
perlica55
Fiona žao mi je zbog user posted image
Cosak ak je O bila jučer, obavezno i danas u
akciju user posted image
Sretnooo svima!!!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 309
9.10.2013 19:59:19   
daxy
Hej curke,da se javim.

U ponediljak je dan D. Ja idem ginekologu,a MM na S-gram.
Ja i dr.G se ne poklapamo u smjenama,pa sam riješila da idem u ponediljak,tad ću imat i drugi nalaz S-grama,a i očistit ću se od spotinga. Meni bi po FF- trebala (ne)doći user posted image 19.10,pa mislim da ću moći napravit PAPU i briseve. user posted image

Eh,još uvijek imam smeđi trag na papiru. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 310
9.10.2013 21:58:52   
perlica55
Daxy draga, user posted image za dan D user posted image
Super si ti to organizirala... Želim ti od srca
da svi nalazi budu odlični user posted image
Trudnice drage, moram vas sve pohvaliti
jako je lijepo što nam se javljate i niste nas
zaboravile user posted image
Ikaa, Bucika, kak ste mi vi curke?? Šaljem
vam hugiće user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 311
9.10.2013 22:08:47   
cosak
Ako se nekome da malo racunati, da ne mozgam sama user posted image znaci, ako je plodno razdoblje cca. 4,5 dana, uzmimo da je 5 dana plodno, izgleda li to ona ovako.....
-2, -1, 0, +1, +2 =Ako je 0 sredina plodnog razdoblja, znaci najplodniji dan,
a ova 2 dana prije znamo da bi trebali biti plodni,
jesu li i ova 2 dana poslije isto plodna??
Ako jesu zasto onda na trakicama nema bas nikakve naznake za tim? Bude li tako uvijek/svima... da nakon 0 drugi dan nema apsolutno nista na trakici....?
Ako dva dana poslije 0 nisu plodna onda to ispada da plodno razdoblje zavrsava u biti kod 0... a koliko ja znam to ne bi trebalo biti tako....
Uzimam u obzir i to da se visina plodnosti smanjuje svakim danom vise u + ili - , tj. prije i poslije sredine plodnog razdoblja, tj. od nule.... to znam, nemoze biti jednako na dan 0 i svakim danom poslije jednako plodno.
Pitanje me zanima opcenito u vezi razdoblja plodnosti, povezanosti s lh trakicama, znaci nije bitno konkretno za mene za jucer/danas jer nisam ni sigurna dal je bila jucer O.... Ja polazim od pretpostavke da je O bila jucer, pa povezujem moj primjer s opcenitim cinjenicama da vidim sto se onda desava dan nakon O u organizmu i na trakicama....
p.s. mislim da nisam zakomplicirala ako se pazljivo procita user posted image user posted image

< Poruku je uredio cosak -- 9.10.2013 22:11:11 >

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 312
9.10.2013 22:12:30   
Bucika001
Evo napokon da odgovorim,dakle,najduzi ciklus mi je bio sada u kolovozu kada je gospoda kasnila 14dana..prije toga nije kasnila duze od 7 dana,dakle 35dc je bila tu obavezno..najcesce mi ciklusi traju oko 30-32dana,tako da je O vec svakako trebala biti..a moguce je da je ovaj mjesec nece ni biti..nismo jos radili nikakve pretrage,ja sam radila papu prosli mj.sve je u redu..mm i ja smo se dog da cemo cekati do kraja godine,ako ne docekamo user posted image krenut cemo na pretrage..
Ika draga i ja sam pomislila da sam mozda uhvatila vec kraj o pa da je blaga crta,ali temp je preniska,nije bilo o..sada dva dana nisam piskila trakice,ni necu sada do kraja ciklusa,prvo da se upoznam sa svojom bt..mm i ja smo u akciji,pa cemo vidjeti..

Ika draga,ja se od srca nadam da user posted image suser posted image e to gnjezdi,bit ce nam to ogromna beta!

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 313
9.10.2013 22:54:17   
perlica55
Cosak draga, L hormon je najviši pred O,
tj. kad imaš pozitivnu trakicu. O slijedi za
12-36 sati. Na sam dan O trakica bi trebala
biti negativna. Tak da nakon pozitivne
trakice 2/3 dana treba biti u akciji user posted image
Evo npr. moj ciklus trajeao je 24 dana,
pozitivnu trakicu sam imala 15.dc i taj
dan sam bila na UVZ kod G. Rekao mi je
da mi O slijedi za 24-48 sati.. Jer su mi folikuli
bili 19mm i 20mm (ak rastu 2mm dnevno a
pucaju sa 22-24mm) taman 16 il 17.dc je
bila moja O user posted image
joj jesam odužila, nadam se da si shvatila user posted image

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 314
   [Brisano sporočilo]
10.10.2013 0:40:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu bebac24)
  Neposredna veza do poruke: 315
10.10.2013 8:36:32   
perlica55
Katy drag, žao mi je što su te iznervirali user posted image
Stanje u zdravstvu je blago rečeno užasss user posted image  user posted image
jadan onaj tko nema novca za privatnika.....
Zar u DBK nema nitko za S-gram privatno napraviti user posted image
Jako mi je žao da sada kad ste odlučili, ne
možete odmah to srediti.
Moraš biti hrabra, kad prođu pl. dani budete riješili
S-gram user posted image
Šaljem ti user posted image user posted image user posted image
Kak su ostale trudilice? Ko nam prvi piški user posted image  Još nemamo
user posted image  ovaj mjesec user posted image  user posted image  user posted image
Nadam se da bude uskoro

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 316
10.10.2013 9:49:30   
Snjeguljica_83
Dobro jutro, cure! Evo, sve ću vas lijepo pozdraviti i zaželjeti vam uspješan i sretan dan! Ja sam već bolje volje, samo kad vidim da je sunce potjeralo strašne sive oblake, koji su se bili nadvili iznad mene dok sam išla na posao. Još će mi i Ema doći na marendu, ma ne može bolje! user posted image

Perlica,
, prve na redu su Bucika i Cecilija, i to za dva dana. Nakon njih slijedim ja. Vjerojatno će me user posted image preduhitriti pa opet neću stići piškiti user posted image user posted image user posted image user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 317
10.10.2013 10:12:21   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja Katarina, nadam se da si mi danas bolje volje. Na žalost sve u našoj državi je u k*. user posted image user posted image user posted image Toliko sam se puta već ja razočarala u cijeli taj sustav tako da te u potpunosti razumijem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ono oko čega ti mogu pomoći je kako da vratiš post koji si napisala pa ti je izbacilo “time session has expired”. Samo klikni backspace i vratit će ti tvoj cijeli post. Onda si ga samo kopiraj negdje lokalno, refreshaj RR, ponovno se spoji i samo paste-aj post u novi prozor (novi post). user posted image

Cosak, mila, imam osjećaj da si se malo pogubila u tim plodnim danima. user posted image user posted image user posted image Ajde da to pokušamo malo razjasniti. Znači plodno razdoblje se razvlači na 5, 6 dana zato je je jaaaako teško odrediti točno trenutak ovulacije, ali realno plodna si samo 12-24 sata MAX! To je razdoblje od odpuštanja jajne stanice iz folikula do kraja života jajne stanice (ona živi SAMO 24 sata u najboljem slučaju osim ako naravno ne dođe do trudnoće). Pošto spermići mogu preživjeti do 72 sata znači da teoretski možeš imati odnos 3 dana prije odpuštanja jajne stanice (ovulacije) i da će doći do začeča, ali do tog začeča će doći isključivo kad će biti odpuštena jajna stanica. I to opet ne znaš dal će doći odmah nakon odpuštanja (ako još ima dovoljno živahnih spermića) ili će doći u roku sljedeća 24 sata (znači još dan nakon O ako padne akcija). Evo, to ti je 3 dana prije O + dan O + 1 dan nakon O. Ako se baziraš samo na iscjedak često se zna desiti da žene imaju najplodniji iscjedak dan prije O, a na sam dan O već "presuše" pa se zapravo preporuča odnos i dan nakon najplodnijeg iscjetka -> to bi ti bio još jedan dan. user posted image
Ono što je problem u cijeloj priči je odrediti točno O. LH trakice pokušavaju uloviti nagli rast luteinizirajućeg hormona koji utječe na pucanje folikula i odpuštanje jajne stanice, no tu ima više varijabli: O će biti u razdoblju do 36h od tog rasta LH, te dok ti dobiš pozitivnu LH trakicu pitanje koliko je već sati prošlo od pravog rasta -> tako da opet ne možeš točno znati kad će biti O, ali pretpostavka je da nastupa dan do dva nakon pozitivne LH trakice.
Zaključak: potrebno je pokriti sve dane oko očekivane O jer ne znaš točni trenutak kad će nastupiti O i da li će biti spermića na svom mjestu da oplode jajnu stanicu, a plodni dani se zovu tako jer su to dani u kojima ukoliko se imaju odnosi mogu rezultirati začećem. user posted image Naravno da su manje šanse ako se keksnete 3 dana prije O jer je pitanje koliko će spermića preživjeti do O, a isto tako najbolje je imati keksić neposredno prije O jer se time omogućava najveća koncentracija spermića u borbi za jajčeko. user posted image

Draga Bucika, svakoj ženi koja pokušava zatrudniti bi preporučila da prati BT nekoliko ciklusa da upozna svoje tijelo. Imam osjećaj da možemo puno toga naučiti o sebi. Baš ćemo vidjeti kakav je ovo ciklus kod tebe. user posted image

Perlice, daxy, Snjeguljice, sve ostale moje suborke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim da ništa od mene ovaj ciklus. user posted image Svakim danom imam sve manje i manje simptoma tako da se pripremam na najgore. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 318
10.10.2013 10:31:15   
bebac24
curke mislim da nista od mene :-( evo pocelo je nekakvo brljavljenje pa znam da krece svaki cas :-( ahh neznam sta da radim dali da cekam kolposkopiju u 12 mj pa da nakon nje krenem sa drugim pretragama ili da vec sad pitam gin ? jednom mi je kroz razgovor rekla da je to rano.. a evo od 12 mj nista :-(

Neposredna veza do poruke: 319
10.10.2013 10:44:37   
PinkyFunkyBirdy
Draga bebac, kreni s pretragama. user posted image Ako se ispostavi da nešto treba "popraviti" bolje da to otkrijete čim prije da to možete čim prije i riješiti. user posted image
No, nemoj još odpisivati ovaj ciklus - brljavljenje nije isto što i user posted image . user posted image Navijam da se ipak iznenadiš i da trebaš obavljati samo trudničke pretrage. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 320
10.10.2013 10:57:27   
bebac24
pinky nas optimist :-D pijem ulje nocurke pa me ne boli toliko trbuh i neznam sta da kazem .. a sta bi trebala radit kakve pretrage? posto mojoj gin sam moras rec sta trebas:-(

Neposredna veza do poruke: 321
10.10.2013 10:59:28   
cosak
Perlice draga, nisi oduzila, sve sam shvatila.... znaci kad napravim lh i ona bude dobitna, to ne znaci da je bas tada O, nego tek bude dosla..... ok, sad mi ima logike zasto se ne podudaraju trakice s iscjetkom, s tocnim danom O, BT...itd. Znaci tu svaka metoda vodi svoju pricu user posted image
Pinky draga, znam ja to sve sto se tice brojanja dana i sati kad bi trebala biti O, nego mi nikako nije odgovaralo poklapanje s trakicom, a u biti trakica je pozitivna tek pred O.... sto ispada da ako je trakica pozitivna npr. danas i npr. sutradan vise nije, znaci da je onda taj sutradan O.....
Jer sve sto me bunilo je to, da ako uzmemo da je O bas na 0 (nuli) i taj dan se ispucaju tih 24 sata moguce oplodnje, onda ona 2 dana poslije, vise ne vrijede...nema nikakve sanse.
To znaci da plodni dani, tj. mogucnost oplodnje je moguce samo u 3 dana (ako znamo, pretpostavimo, da je O na 0(nuli), a ne u 5 dana....gledajuci tu moju tablicu koja bi izgledala ovako -(opet kazem, ako uzmemo da je O bas na 0 (nuli)) -2, -1, 0. .... hahha user posted image
Katarina bas mi je zao sto su te toliko nasekirali.... nazalost nista novo za nas sustav.... ja sam cesto znala dozivjeti slicne situacije i onda primorana odem kod privatnika, ali stvarno se postavlja pitanje, sto ako netko nema novce za to... cemu placamo obavezno, dopunsko... da nikad nema mjesta za pregled, da su liste cekanje ogromne, da te ladno odj. kad nesto pitas, da nikad ne mozes saznati prave informacije od za to ovlastenih osoba, jer smo im mi tko zna koji u danu......jooooj znam samo da nisu ni ti ljecnici krivi,nego nas cijeli sustav koji bi se iz temelja trebao mjenjati, ali da ne duljim dalje, draga,znas i sama da cete morati sve sto zelite napraviti sami, ici, zvati, moliti, platiti privato...itd. ali ne odustajte,borba je pola uspjeha! user posted image

Neposredna veza do poruke: 322
10.10.2013 11:09:35   
PinkyFunkyBirdy
Cosak, da, odprilike, ali datum O koji je po tebi 0 nije u ponoć pa da znaš da sutradan više nema šanse. Na dan O može ti biti ovulacija ujutro isto kao i navečer. Ako je navečer onda ti je još sutradan cijeli dan moguća oplodnja. Tako da bi ja svakako dodalo i +1 dan. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 323
10.10.2013 11:15:16   
cosak
ma znam to.... nisam sigurna da si ti mene u potpunosti shvatila, al dobro....
ja sam uzela toretski da je bas na nuli O... ali ako hoces mozemo ovako, uzmi da je na pola 0 i pola +1 O, onda na +2 nema vise sanse,...jel bolje user posted image
znam ja da nepocima o u ponoc, samo sam uzela sredinu zbog lakseg racunanja.... ma dobro, nije vazno....

Neposredna veza do poruke: 324
10.10.2013 11:21:41   
Bucika001
cure pomoooooooccc!!!neznam sta da danas upisem na ff...mjerila sam temp jutros i pokaze mi 35,4.....ja onak u soku..user posted image zar to nije preeeenisko???onda sam ga opet uplaila i pokaze 35,9...sta da sad upisem,prvo ili drugo mjerenje??

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!