cosak
|
Perlice draga, nisi oduzila, sve sam shvatila.... znaci kad napravim lh i ona bude dobitna, to ne znaci da je bas tada O, nego tek bude dosla..... ok, sad mi ima logike zasto se ne podudaraju trakice s iscjetkom, s tocnim danom O, BT...itd. Znaci tu svaka metoda vodi svoju pricu Pinky draga, znam ja to sve sto se tice brojanja dana i sati kad bi trebala biti O, nego mi nikako nije odgovaralo poklapanje s trakicom, a u biti trakica je pozitivna tek pred O.... sto ispada da ako je trakica pozitivna npr. danas i npr. sutradan vise nije, znaci da je onda taj sutradan O..... Jer sve sto me bunilo je to, da ako uzmemo da je O bas na 0 (nuli) i taj dan se ispucaju tih 24 sata moguce oplodnje, onda ona 2 dana poslije, vise ne vrijede...nema nikakve sanse. To znaci da plodni dani, tj. mogucnost oplodnje je moguce samo u 3 dana (ako znamo, pretpostavimo, da je O na 0(nuli), a ne u 5 dana....gledajuci tu moju tablicu koja bi izgledala ovako -(opet kazem, ako uzmemo da je O bas na 0 (nuli)) -2, -1, 0. .... hahha Katarina bas mi je zao sto su te toliko nasekirali.... nazalost nista novo za nas sustav.... ja sam cesto znala dozivjeti slicne situacije i onda primorana odem kod privatnika, ali stvarno se postavlja pitanje, sto ako netko nema novce za to... cemu placamo obavezno, dopunsko... da nikad nema mjesta za pregled, da su liste cekanje ogromne, da te ladno odj. kad nesto pitas, da nikad ne mozes saznati prave informacije od za to ovlastenih osoba, jer smo im mi tko zna koji u danu......jooooj znam samo da nisu ni ti ljecnici krivi,nego nas cijeli sustav koji bi se iz temelja trebao mjenjati, ali da ne duljim dalje, draga,znas i sama da cete morati sve sto zelite napraviti sami, ici, zvati, moliti, platiti privato...itd. ali ne odustajte,borba je pola uspjeha!