Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 10.10.2013 11:35:10
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Bucika upiši tu prvu. Moguće da ti je danas O jer ponekad zna tempica dodatno pasti na dan O. Cosak, sve smo se razumijele!
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 10.10.2013 11:43:11
|
|
|
|
Bucika001
|
tako sam si i ja pomislila,vidjet cemo kakva ce temp biti dalje....
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 10.10.2013 12:09:14
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hahhahhahha! Sad sam skužila da sam obvezala Buciku na testić, a ne Bebac! Dakle, još jednom. Prije mene dolaze Bebac i Cecilija, 12.10. Imam jednu foru za vas, dobro pročitajte: NIŠTA NE OSTAVLJAJ NEDOVR Je dobra, ha?
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 10.10.2013 13:35:05
|
|
|
|
bebac24
|
moja vjestica dosla naravno .. cak dva dana ranije.. ali dobro.. ovaj put smo samo jednom imali nogice u zraku a sad kad prode ce nogice bit skoro pa stalno u zraku ima da pocnem hodat po rukama :-P pitala sam za pretrage ali mi niko ne odgovara :-(
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 10.10.2013 13:37:25
|
|
|
|
Bucika001
|
snjeguljice,skuila sam ja zabunu... hehe...dobra je...
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 10.10.2013 14:19:50
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Bebac, uranila gospođa, ha? Žao mi je Joooooj, kad se sjetim mjeseci i mjeseci kad sam priželjkivala da se pojavi, da prokrvarim na "vrijeme", da se sve regulira, čak da me boli jer onda znam da je sve ok, mi je bila znak da je sve ok s mojim tijelom i da je to pretpostavka za trudnoću. A gle sad, 7 mjeseci ne mogu je zaustaviti, ne želim je. Koliko nam je dobra, toliko je zločesta. Sunceeeeeee! Još malo i idem svojoj kućići!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 10.10.2013 14:20:54 >
|
|
[Brisano sporočilo] 10.10.2013 15:18:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 10.10.2013 15:24:51
|
|
|
|
perlica55
|
Bebac draga žao mi je Glavu gore, idemo zajedno u novo odbrojavanje!! Snjeguljice nadam se ipak da ti ne bude došla Pinky milena, kakva je situacija?? Još sitno brojiš do testića Upravo me zvao MM bijesan ko ris, opet je dobio Candidu od antibiotika Jadničak, a mazao se Canesten kremom i uzimao je Biorellu (probiotik) između antibiotika... Jao žao mi ga, al ne mogu od smijeha Čim bilo koji antibiotik uzme, za bilo što, on odmah dobije gljivice, jao poludio je.. Kaže: bude mi otpao
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 10.10.2013 16:37:33
|
|
|
|
kisica
|
Perlica – Bogme je jadničak, ako mu je upola kao nama ženama, a mislim da je njima to još i gore..nije mu lako Snjeguljice – Ma zaustavit će se ona kad-tad! Bebac – žao mi je zbog menge opet. Navijamo ponovo. Pinky – ma kud nestaju ti tvoji simptomi? Nadam se da će se opet aktivirati Katarina – Cijeli sustav je u banani. Njima ne odgovaraju uvjeti rada, ali zar mi moramo patiti radi toga? Dvije godine i nije baš neko kratko vrijeme, i očito se javila neka glupača koja nemože biti gluplja. Užas. Daxy – sretno kod ginekologa. Fiona – žao mi je i zbog tvoje menge. Pa što nam je to ovaj mjesec, sve neke glupe menge počele stizati. Hrabrice moje svaka vam čast za takvu borbu iz mjeseca u mjesec, navijamo skupa i dalje, ma dok ne dobijete sve po plusić i budete mi
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 10.10.2013 17:00:03
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga bebac, predlažem ti vađenje spolnih hormona i hormona štitnjače i da provjeriš cervikalne briseve, a TM obavezno spermiogram. Jako mi je žao što je ipak vještica stigla. Perlice, žao mi je da su sad gljive napale TM. Ajde, mazi ga i pazi da mu brže prođe. Ma ne osjećam da je vještica blizu, ali ne osjećam niti da je trudnoća blizu. Nekako si mislim da bi sad već trebala imati neke dobre simptome, a ono gotovo ništa. Sise bole, ali one uvijek bole u drugoj fazi, napuhnuta sam i "vjetrovita" ali to su samo crijeva, a mučnina koju imam od prije O je svakim danom sve slabija, ... ma ne znam. Vidjet ćemo, ali sve se manje nadam.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 10.10.2013 17:23:31
|
|
|
|
bebac24
|
koji dan ciklusa se rade ti hormoni? cervikalne sam radila sad 29.8 ako mislis na candidu,ureaplasmu klamidiju i to? svi su bili zacudo uredni a moram ih ponavljat u 12 mj prije kolposkopije .. hehe jao sta bi moj dragi uzivao da vidi da ga zovete mojim muzem hahaha :-) hvala vam cure.. evo bolilo je toliko da ni tableta nije pomogla po prvi put..samo je malo ublazila.. ali da idemo u nove pobjede :-D
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 10.10.2013 17:28:59
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Spolni hormoni se vade 3.dc. Da, to su ti cervikalni brisevi. Sorry, ali ne mogu zapamtiti što je sve koja od nas radila. Što je sa spermiogramom?
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 10.10.2013 18:07:06
|
|
|
|
bebac24
|
oh draga nije mi ni na pamet palo da bis to trebala znat.. to bi onda trebala u subotu radit ako sam danas dobila..hmmm morat cemo drugi ciklus to onda odradit. pa ovako pricajuci sa njim mislim da nece trebat bit problema ali prvo cu onda zaozbiljno procat sa ovom svojom ginekologicom da shvati da nezelimo cekat 2,3 god i onda krenut sa svim tim...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 10.10.2013 19:01:05
|
|
|
|
tintin
|
Bebac draga žao mi je šta je stigla, nadam se da ce te sljedeći ciklus zaobići Katy drago mi je da si bolje, a šta da kazem ovaj nas sustav je ajme, moras sam biti doktor, grlim te jako Perlice a joj glupi antibiotici ja ih mrzim al šta ćeš kad ih moramo nekad piti, nadam se da ce se dragi brzo rjesiti gljivica Pinky ne želim cuti da mi gubis nadu, nemoras imati nikakvih simptoma, ti si trudna i gotovo, ja jedva cekam da napravis testic Ostale cure šaljem veliki zagrljaj
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 10.10.2013 19:58:16
|
|
|
|
perlica55
|
Bebac draga, kod mog G na nekom plakatu piše da se sp. hormoni vade 2-5dc + progesteron se ponavlja još 21dc. Joj cijelo popodne MM kmezi po stanu, budem ga na Mars lansirala. Dajte molim vas ak znate, da ne gnjavim G, treba li MM nastaviti piti antibiotik??? Ja mislim da ne, jer mu to nije nuspojava niti alergija na antibiotik, neg mu je vjerojatno imunološki sustavloš, pa je zbog tog dobio gljivice, il se varam
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 10.10.2013 21:33:45
|
|
|
|
kisica
|
Perlice - neka muž popije ant.do kraja, i neka se maže Canestenom. Ja iza svakog ant.dobijem gljivice pa već znam kako to ide. Jednostavno neki ant.je jači, neki slabiji, malo padne imunitet i eto gljivica. Pinky - zeznuto je to. Ja sam svaki ciklus prije menge imala sve iste simptome. Mučnina, povraćanje, bolne sise, napuhana, bole leđa, i taman kad pomislim to je to- ono dođe . Zato kad sam imala prave simptome, nisam imala pojma što se događa. A mi tak i tak nije bila redovita pa sam i na kašnjenje navikla već..kad ono iznenada
< Poruku je uredio kisica -- 10.10.2013 21:38:24 >
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 10.10.2013 22:46:56
|
|
|
|
andydea
|
bebač žao mi je zbog glupače Curke imate izvješče na trudnoći da opet ne pišem I da danas sam se ošišala ..nemam više dugu kosu i imam šiške...mali me jedva prepoznao
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 7:50:43
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Dobro vam ovo kišno jutro! Dobre sam volje, obzirom na to da je vani tmurno i vjetrovito, prava jesen. Ugodan vam radni petak i da što prije idete kući na vikend (one koje ga imaju ) Perlica, dobar ti je muž, nema šta, šaljivdžija! Otpast će mu! Ne želim razglabati o (ne)simptomima, ali mislim da vam dugujem barem par riječi o tome. Ovaj tjedan sam u par navrata osjetila grčeve, slabe, ali već poznate i imala sam jedan dan pucanje po šavovima, opet i više nego prepoznatljivo. Sve to poznato kao P _ _, Ne želim to izreći naglas. Toliko. Čekam.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 9:11:15
|
|
|
|
perlica55
|
Curke jutro Evo sam došla na posao završiti ono kaj je hitno i gibam doma... Imam temperaturu 37,6 i jako sam prehlađena Kisica draga, MM maže Canesten kremu od prvog dana i uzima probioti uz antibiotik, i opet je dobio gljivice... Da mu možda uzmem u ljekarni neku drugu kremu?? Joj jaaako mu je crveno i češka ga užasno Sretno curke svima, hajdemo barem jedan il
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 9:46:59
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Dobro jutro drage moje! Snjeguljice, daj mi molim te reci od kud si ti? Neki dan si pisala kako je sunčano, a kod nas u Zg bilo tmurno i kišovito, a danas pišeš kako je loše vrijeme a tu u Zg sunčano s malo naoblake. Kad ti planiraš piškiti testić? Draga bebac, da naša Perlica ti je dobro napisala - možeš spolne hormone vaditi od 2-5 dc. Najčešće se uzima 3 dc, ali moguće je i u tom razdoblju. Za progesteron bi bilo dobro da se vadi i na početku (znači 2-5dc), ali i 21. dc tj. 7 dpo no rijetko to ginići traže iako bi bilo dobro provjeriti da je u drugoj fazi progesteron dovoljno visok da održi trudnoću ako do nje dođe. Ako svi nalazi budu ok (i spermiogram) predlažem ti da se dogovoriš s ginićem da dođeš na folikulometriju tako da možete točno ciljati O. Perlice moja milena, antibiotici često uzrokuju gljivice, ali mora TM popiti do kraja antibiotike. Neka se macka Canestenom (ili još bolje - ti ga mackaj ) i kad popije do kraja antibiotik sigurna sam da će brzo proći te gljivetine. Probiotik koji sam ti spominjala da sam pila i da mi je bio dobar je sljedeći Enterogermina. Prije toga sam pila neki na bazi LGG-a i nije mi bio toliko dobar ko ovaj (kupila sam kapsule). Joj tintin moja draga, nemaš pojma koliko bi voljela da sam stvarno . Hvala ti na pozitivi. Vidjet ćemo kroz par dana. Draga kisica, znam da nikad ne možeš biti siguran sa simptomima. No, kad sam imala biokemijsku već od 5 dpo sam dobila candidu koja mi je bila glavni simptom, a ovaj put kad sam imala spontani me počeo želudac boljeti i imala sam lagane mučnine navečer već negdje od 9 dpo pa sam nakon plusa skužila da mi je to bio simptom. Sad svim silama pokušavam iskopati neke simptome, ali niti jedan nije onaj pravi. Pripisala bi ova lagane mučnine simptomima, ali pošto ih imam od prije O nisam baš sigurna da je to to. Ono što mi je fascinantno kako mašta pretvara neke obične stvari u trudničke simptome. Npr. svaki put kad mi je mjehur pun ili crijeva i moram na WC to više nije onaj običan osjećaj da trebam obaviti nuždu već je to "poseban pritisak" u cijeloj maternici koji "mora biti simptom T". Andy, što uradi?!? Dal bude kakava slikica u albumu? Draga daxy, gdje si? Dal si se oporavila od svadbe? Bucika, čekam da upišeš današnju tempicu.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 10:21:44
|
|
|
|
daxy
|
Jutro,cure. Šta ima? Kako ste mi? pinky još se nisam naspavala od subote. Baš sam pospana ovih dana. perlice brzo ozdravi. bucika jel narasla temperatura? katarina šta ima? Jeste riješili šta po pitanju S-grama? ostale curke ima li kakvih akcija? Simptoma ovulacije ili još bolje trudnoće? Ja još muku mučim s ovim spotingom,jutros se opet pojačao. Već lagano pjenim! Ne znam hoće li mi radit pretrage u ponediljak ako ovo ne prestane! Koji vrag se događa sa mnom?!?! Al ako ništa danas je samo smeđe,nema svježe krvi... Od ostalih "simptoma" me razveselila (opet) mučnina,mislim da je to povezano s ovim spotingom. Već je postalo normalno da mi bude muka u drugom djelu ciklusa. A na poslu sami problemi,sad ni bilo pravo vrijeme za bolovanje.... Da bar uspijemo uskoro.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 10:38:32
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Pinky, iz Pule sam. U vražju mater! Kod ove moje se više ništa ne zna. Evo je, došla je. Gospođo moja... Bolje da sad ne nabrajam, opet ćete me kuditi... Bolje mi je da držim jezik za zubima i imam pitanja u glavi. Puno pozdrava svima i sreeeetno!
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 10:46:40
|
|
|
|
tintin
|
Snjegulica draga jako mi je žao, saljem ti zagrljaj
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 11:00:16
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Snjeguljice žao mi je zbog . Oprosti, i nadam se da se nećeš ljutiti, ali kad si spomenula da ti je u petak 27.09. najvjerojatnije bila O što sam ti ja rekla? Mislim da sam ti rekla da ranije odbrojavaš, a ne do datuma koji si ti rekla. Po meni tu nije ništa nepoznato. Sorry. Jbg, predugo sam u ovim vodama. Draga Daxy, ti stvarno moraš na pregled i nekakve pretrage u drugom dijelu ciklusa. Ovaj tvoj spotting ne zvuči baš dobro.
< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 11.10.2013 11:01:13 >
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 11.10.2013 11:13:32
|
|
|
|
Bucika001
|
Evo moje temp za danas drage..to nije bila O?
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!