|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje listopad 2013.
10.10.2013 11:35:10   
PinkyFunkyBirdy
Bucika upiši tu prvu. Moguće da ti je danas O jer ponekad zna tempica dodatno pasti na dan O. user posted image

Cosak, sve smo se razumijele! user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 326
10.10.2013 11:43:11   
Bucika001
tako sam si i ja pomislila,vidjet cemo kakva ce temp biti dalje....

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 327
10.10.2013 12:09:14   
Snjeguljica_83
Hahhahhahha! Sad sam skužila da sam obvezala Buciku na testić, a ne Bebac!user posted image user posted image Dakle, još jednom. Prije mene dolaze Bebac i Cecilija, 12.10. user posted image

Imam jednu foru za vas, dobro pročitajte:

NIŠTA NE OSTAVLJAJ NEDOVR

user posted image user posted image user posted image Je dobra, ha?user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 328
10.10.2013 13:35:05   
bebac24
moja vjestica dosla naravno .. cak dva dana ranije.. ali dobro.. ovaj put smo samo jednom imali nogice u zraku a sad kad prode ce nogice bit skoro pa stalno u zraku ima da pocnem hodat po rukama :-P pitala sam za pretrage ali mi niko ne odgovara :-(

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 329
10.10.2013 13:37:25   
Bucika001
snjeguljice,skuila sam ja zabunu...user posted image hehe...dobra je...user posted image

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 330
10.10.2013 14:19:50   
Snjeguljica_83
Bebac,
uranila gospođa, ha? Žao mi je user posted image

Joooooj, kad se sjetim mjeseci i mjeseci kad sam priželjkivala da se pojavi, da prokrvarim na "vrijeme", da se sve regulira, čak da me boli jer onda znam da je sve ok, user posted image mi je bila znak da je sve ok s mojim tijelom i da je to pretpostavka za trudnoću. A gle sad, 7 mjeseci ne mogu je zaustaviti, ne želim je. Koliko nam je dobra, toliko je zločesta. user posted image

Sunceeeeeee! Još malo i idem svojoj kućići!user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 10.10.2013 14:20:54 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 331
   [Brisano sporočilo]
10.10.2013 15:18:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 332
10.10.2013 15:24:51   
perlica55
Bebac draga žao mi je user posted image
Glavu gore, idemo zajedno u novo odbrojavanje!!
Snjeguljice nadam se ipak da ti ne bude došla user posted image
Pinky milena, kakva je situacija??
Još sitno brojiš do testića user posted image user posted image
Upravo me zvao MM bijesan ko ris,
opet je dobio Candidu od antibiotika user posted image user posted image
Jadničak, a mazao se Canesten kremom i uzimao
je Biorellu (probiotik) između antibiotika...
Jao žao mi ga, al ne mogu od smijeha user posted image user posted image
Čim bilo koji antibiotik uzme, za bilo što,
on odmah dobije user posted image gljivice,
jao poludio je.. Kaže: bude mi otpao user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 333
10.10.2013 16:37:33   
kisica
Perlica – Bogme je jadničak, ako mu je upola kao nama ženama, a mislim da je njima to još i gore..nije mu lako 
Snjeguljice – Ma zaustavit će se ona kad-tad!
Bebac – žao mi je zbog menge opet. Navijamo ponovo.
Pinky – ma kud nestaju ti tvoji simptomi? Nadam se da će se opet aktivirati 
Katarina – Cijeli sustav je u banani. Njima ne odgovaraju uvjeti rada, ali zar mi moramo patiti radi toga? Dvije godine i nije baš neko kratko vrijeme, i očito se javila neka glupača koja nemože biti gluplja. Užas.
Daxy – sretno kod ginekologa.
Fiona – žao mi je i zbog tvoje menge.

Pa što nam je to ovaj mjesec, sve neke glupe menge počele stizati. Hrabrice moje svaka vam čast za takvu borbu iz mjeseca u mjesec, navijamo skupa i dalje, ma dok ne dobijete sve po plusić i budete mi user posted image

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

Neposredna veza do poruke: 334
10.10.2013 17:00:03   
PinkyFunkyBirdy
Draga bebac, predlažem ti vađenje spolnih hormona i hormona štitnjače i da provjeriš cervikalne briseve, a TM obavezno spermiogram. Jako mi je žao što je ipak vještica stigla. user posted image user posted image user posted image

Perlice, žao mi je da su sad gljive napale TM. user posted image Ajde, mazi ga i pazi da mu brže prođe. user posted image

Ma ne osjećam da je vještica blizu, ali ne osjećam niti da je trudnoća blizu. user posted image Nekako si mislim da bi sad već trebala imati neke dobre simptome, a ono gotovo ništa. Sise bole, ali one uvijek bole u drugoj fazi, napuhnuta sam i "vjetrovita" user posted image ali to su samo crijeva, a mučnina koju imam od prije O je svakim danom sve slabija, ... ma ne znam. user posted image Vidjet ćemo, ali sve se manje nadam. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 335
10.10.2013 17:23:31   
bebac24
koji dan ciklusa se rade ti hormoni? cervikalne sam radila sad 29.8 ako mislis na candidu,ureaplasmu klamidiju i to? svi su bili zacudo uredni a moram ih ponavljat u 12 mj prije kolposkopije .. hehe jao sta bi moj dragi uzivao da vidi da ga zovete mojim muzem hahaha :-) hvala vam cure.. evo bolilo je toliko da ni tableta nije pomogla po prvi put..samo je malo ublazila.. ali da idemo u nove pobjede :-D

Neposredna veza do poruke: 336
10.10.2013 17:28:59   
PinkyFunkyBirdy
Spolni hormoni se vade 3.dc. Da, to su ti cervikalni brisevi. Sorry, ali ne mogu zapamtiti što je sve koja od nas radila. Što je sa spermiogramom? user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 337
10.10.2013 18:07:06   
bebac24
oh draga nije mi ni na pamet palo da bis to trebala znat.. to bi onda trebala u subotu radit ako sam danas dobila..hmmm morat cemo drugi ciklus to onda odradit. pa ovako pricajuci sa njim mislim da nece trebat bit problema ali prvo cu onda zaozbiljno procat sa ovom svojom ginekologicom da shvati da nezelimo cekat 2,3 god i onda krenut sa svim tim...

Neposredna veza do poruke: 338
10.10.2013 19:01:05   
tintin
Bebac draga žao mi je šta je stigla, nadam se da ce te sljedeći ciklus zaobići user posted image
Katy drago mi je da si bolje, a šta da kazem ovaj nas sustav je ajme, moras sam biti doktor, grlim te jako user posted image
Perlice a joj glupi antibiotici ja ih mrzim al šta ćeš kad ih moramo nekad piti, nadam se da ce se dragi brzo rjesiti gljivica user posted image
Pinky ne želim cuti da mi gubis nadu, nemoras imati nikakvih simptoma, ti si trudna i gotovo, ja jedva cekam da napravis testic user posted image
Ostale cure šaljem veliki zagrljaj user posted image

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 339
10.10.2013 19:58:16   
perlica55
Bebac draga, kod mog G na nekom plakatu
piše da se sp. hormoni vade 2-5dc +
progesteron se ponavlja još 21dc.

Joj cijelo popodne MM kmezi po stanu,
budem ga na Mars lansirala. Dajte molim vas
ak znate, da ne gnjavim G, treba li MM
nastaviti piti antibiotik???
Ja mislim da ne, jer mu to nije nuspojava niti
alergija na antibiotik, neg mu je vjerojatno
imunološki sustavloš, pa je zbog tog dobio
gljivice, il se varam user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 340
10.10.2013 21:33:45   
kisica
Perlice - neka muž popije ant.do kraja, i neka se maže Canestenom.
Ja iza svakog ant.dobijem gljivice pa već znam kako to ide. Jednostavno neki ant.je jači, neki slabiji, malo padne imunitet i eto gljivica.

Pinky - zeznuto je to. Ja sam svaki ciklus prije menge imala sve iste simptome. Mučnina, povraćanje, bolne sise, napuhana, bole leđa, i taman kad pomislim to je to- ono dođeuser posted image . Zato kad sam imala prave simptome, nisam imala pojma što se događa. A user posted image mi tak i tak nije bila redovita pa sam i na kašnjenje navikla već..kad ono iznenada user posted image

< Poruku je uredio kisica -- 10.10.2013 21:38:24 >

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 341
10.10.2013 22:46:56   
andydea
bebač žao mi je zbog glupačeuser posted image
Curke imate izvješče na trudnoći da opet ne pišemuser posted image
I da danas sam se ošišala ..nemam više dugu kosu i imam šiške...mali me jedva prepoznaouser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 342
11.10.2013 7:50:43   
Snjeguljica_83
Dobro vam ovo kišno jutro!

Dobre sam volje, obzirom na to da je vani tmurno i vjetrovito, prava jesen. user posted image

Ugodan vam radni petak i da što prije idete kući na vikend (one koje ga imaju user posted image )

Perlica,
dobar ti je muž, nema šta, šaljivdžija! Otpast će mu! user posted image user posted image user posted image

Ne želim razglabati o (ne)simptomima, ali mislim da vam dugujem barem par riječi o tome. Ovaj tjedan sam u par navrata osjetila grčeve, slabe, ali već poznate i imala sam jedan dan pucanje po šavovima, opet i više nego prepoznatljivo. Sve to poznato kao P _ _, Ne želim to izreći naglas. Toliko. Čekam. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 343
11.10.2013 9:11:15   
perlica55
Curke jutro user posted image
Evo sam došla na posao završiti ono kaj je hitno i
gibam doma...
Imam temperaturu 37,6 i jako sam prehlađena user posted image  user posted image  
Kisica draga, MM maže Canesten kremu od prvog dana
i uzima probioti uz antibiotik, i opet je dobio gljivice...
Da mu možda uzmem u ljekarni neku drugu kremu??
Joj jaaako mu je crveno i češka ga užasno user posted image  user posted image  user posted image

Sretno curke svima, hajdemo barem jedan user posted image  il user posted image

Neposredna veza do poruke: 344
11.10.2013 9:46:59   
PinkyFunkyBirdy
Dobro jutro drage moje! user posted image

Snjeguljice, daj mi molim te reci od kud si ti? Neki dan si pisala kako je sunčano, a kod nas u Zg bilo tmurno i kišovito, a danas pišeš kako je loše vrijeme a tu u Zg sunčano s malo naoblake. user posted image user posted image user posted image Kad ti planiraš piškiti testić? user posted image

Draga bebac, da naša Perlica ti je dobro napisala - možeš spolne hormone vaditi od 2-5 dc. Najčešće se uzima 3 dc, ali moguće je i u tom razdoblju. Za progesteron bi bilo dobro da se vadi i na početku (znači 2-5dc), ali i 21. dc tj. 7 dpo no rijetko to ginići traže iako bi bilo dobro provjeriti da je u drugoj fazi progesteron dovoljno visok da održi trudnoću ako do nje dođe. Ako svi nalazi budu ok (i spermiogram) predlažem ti da se dogovoriš s ginićem da dođeš na folikulometriju tako da možete točno ciljati O. user posted image

Perlice moja milena, antibiotici često uzrokuju gljivice, ali mora TM popiti do kraja antibiotike. Neka se macka Canestenom (ili još bolje - ti ga mackaj user posted image ) i kad popije do kraja antibiotik sigurna sam da će brzo proći te gljivetine. user posted image Probiotik koji sam ti spominjala da sam pila i da mi je bio dobar je sljedeći Enterogermina. Prije toga sam pila neki na bazi LGG-a i nije mi bio toliko dobar ko ovaj (kupila sam kapsule). user posted image

Joj tintin moja draga, nemaš pojma koliko bi voljela da sam stvarno user posted image . Hvala ti na pozitivi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidjet ćemo kroz par dana. user posted image

Draga kisica, znam da nikad ne možeš biti siguran sa simptomima. user posted image No, kad sam imala biokemijsku već od 5 dpo sam dobila candidu koja mi je bila glavni simptom, a ovaj put kad sam imala spontani me počeo želudac boljeti i imala sam lagane mučnine navečer već negdje od 9 dpo pa sam nakon plusa skužila da mi je to bio simptom. Sad svim silama pokušavam iskopati neke simptome, ali niti jedan nije onaj pravi. user posted image Pripisala bi ova lagane mučnine simptomima, ali pošto ih imam od prije O nisam baš sigurna da je to to. user posted image Ono što mi je fascinantno kako mašta pretvara neke obične stvari u trudničke simptome. user posted image Npr. svaki put kad mi je mjehur pun ili crijeva i moram na WC to više nije onaj običan osjećaj da trebam obaviti nuždu već je to "poseban pritisak" u cijeloj maternici koji "mora biti simptom T". user posted image user posted image user posted image

Andy, što uradi?!? user posted image user posted image user posted image Dal bude kakava slikica u albumu? user posted image

Draga daxy, gdje si? Dal si se oporavila od svadbe? user posted image

Bucika, čekam da upišeš današnju tempicu. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 345
11.10.2013 10:21:44   
daxy
Jutro,cure. user posted image

Šta ima? Kako ste mi?

pinky još se nisam naspavala od subote. Baš sam pospana ovih dana.

perlice brzo ozdravi. user posted image user posted image

bucika jel narasla temperatura? user posted image

katarina šta ima? Jeste riješili šta po pitanju S-grama?

ostale curke ima li kakvih akcija? Simptoma ovulacije ili još bolje trudnoće? user posted image

Ja još muku mučim s ovim spotingom,jutros se opet pojačao. user posted image
Već lagano pjenim! Ne znam hoće li mi radit pretrage u ponediljak ako ovo ne prestane! Koji vrag se događa sa mnom?!?! user posted image user posted image Al ako ništa danas je samo smeđe,nema svježe krvi...
Od ostalih "simptoma" me razveselila (opet) mučnina,mislim da je to povezano s ovim spotingom. Već je postalo normalno da mi bude muka u drugom djelu ciklusa.

A na poslu sami problemi,sad ni bilo pravo vrijeme za bolovanje.... Da bar uspijemo uskoro. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 346
11.10.2013 10:38:32   
Snjeguljica_83
Pinky,

iz Pule sam. user posted image

U vražju mater! Kod ove moje user posted image se više ništa ne zna. Evo je, došla je. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gospođo moja...

Bolje da sad ne nabrajam, opet ćete me kuditi... Bolje mi je da držim jezik za zubima i imam pitanja u glavi. user posted image

Puno pozdrava svima i sreeeetno!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 347
11.10.2013 10:46:40   
tintin
Snjegulica draga jako mi je žao, saljem ti zagrljaj user posted image

Neposredna veza do poruke: 348
11.10.2013 11:00:16   
PinkyFunkyBirdy
Snjeguljice žao mi je zbog user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Oprosti, i nadam se da se nećeš ljutiti, ali kad si spomenula da ti je u petak 27.09. najvjerojatnije bila O što sam ti ja rekla? user posted image Mislim da sam ti rekla da ranije odbrojavaš, a ne do datuma koji si ti rekla. user posted image Po meni tu nije ništa nepoznato. Sorry. user posted image Jbg, predugo sam u ovim vodama. user posted image

Draga Daxy, ti stvarno moraš na pregled i nekakve pretrage u drugom dijelu ciklusa. Ovaj tvoj spotting ne zvuči baš dobro. user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 11.10.2013 11:01:13 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 349
11.10.2013 11:13:32   
Bucika001
Evo moje temp za danas drage..to nije bila O?

Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!