|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje listopad 2013.
11.10.2013 20:23:43   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image cecilija - 12.10.
user posted image PinkyFunkyBirdy - 15.10.
user posted image daxy - 17.10.
user posted image malena 35 - 17.10.
user posted image Bucika001 - 19.10.
user posted image mali andeo - 19.10.
user posted image cosak - 20.10.
user posted image lelaluna - 22.10.
user posted image Farah 00 - 22.10.
user posted image ikaaa - 25.10.
user posted image *Katarina* - 28.10.
user posted image nelly. - 28.10.
user posted image Jasmina19 - 29.10.
user posted image perlica55 - 31.10.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 376
11.10.2013 20:28:58   
tintin
Farah dobrodošla i želim ti da što prije ugledas pozitivan testic, sretno.

Neposredna veza do poruke: 377
11.10.2013 20:32:51   
Farah 00
Hvala ti user posted image

Neposredna veza do poruke: 378
11.10.2013 21:06:40   
perlica55
Fiona hvala na savjetu, budem ujutro
poslala MM da uzme te tablete u ljekarni...
Farah, da nek TM odradi S-gram.. Pretraga
je jako jednostavna, nalazi su gotovi odmah,
a puno tog otkriva...
Eto, MM ima jako loš nalaz S-grama...
Sada uzima neke vitaminčeke po preporuci
G, i uz to još prirodne čajeve, kapi, med i
svašta nešto... Vjerujemo da će nas uskoro
obradovati user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 379
11.10.2013 21:43:32   
Bucika001
farah draga,dobro na dosla i ostala user posted image sto prije!!!

kisica,betrion mast ti je antibiotska mast,ona se koristi za razne upalne procese na kozi,nema djelovanje na gljivice...ali ako vam je pomogla super!!

diflucan tablete su registrirane za izdavanje na recept,ali probaj,mozda ti teta magistra da..ja ti ih ne bi preporucila,posto planiras trudnocu...one se daju tek kada kremice ne pomazu i kada su gljivice jakeeee...sad,kako ti zelis..
ja radim u ljekarni pa znam sve to..user posted image

perlice draga super si me sjetila...ja sam 15 min od bosne,tamo sam skoro svaki tjedan..ali mi to nije palo na pamet,oni jos nisu u EU...hvala ti draga!!

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 380
11.10.2013 21:45:06   
Bucika001
pinky draga,ja ti od srca drzim fige za user posted image u ponedjeljak!!!user posted image

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 381
11.10.2013 22:16:13   
kisica
Iako ovo nije tema za to, sad me Bucika iznenadila jer ja zapravo uopće pojma nisam imala za što je to. Uglavnom imala sam gljivice, koristila vag. i Canesten, nije mi pomagalo, i otišla u bolnicu jer me boljelo sve dole. I oni mi dali tamo tu mast, i sve prošlo. U to vrijeme sam imala i uroinfekt, pa sad jedino da je taj svrbež i pečenje na koži bilo od neke bakterije uzrokovane uroinfektom.
U svakom slučaju hvala na informaciji, jer bi ja budala i dalje kad mi Canesten ne pomaže, mazala to. A gljivice imam valjda 2 puta mj. i samo me šopaju vaginaletama.

Pinky i mi navijamo za user posted image

Farah dobro došla i što prije dočekala user posted image

Inače zna li netko od vas, možda i Bucika, postoji li neko vremensko razdoblje u kojem se Royazol vag.u trudnoći ne smiju koristiti?
One mi jedine pomognu zaista, a sad sam ih bila dobila tek nakon Canestena i Plimicola, i pomogle su, ali kad su se gljivice vratile više mi ih dr.nije prepisivala nego inzistira taj Canesten od kojeg nike koristi kod mene.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

Neposredna veza do poruke: 382
11.10.2013 22:33:08   
Bucika001
ma nema na cemu draga..to je vjerovatno dano onda radi tog urinoinfekta,iako jos nisam cula da se on daje vaginalno,pogotovo kod urinoinfekta,obicno se daju neki antibiotici oralno..
sta se tice rojazola,to se moras dogovoriti sa doktorom,jer ti se rojazol daje na procjenu doktora,ako on smatra da je veca korist od stetnosi onda ih daje..ali ako te muce toliko gljivice,mislim da bi bilo bolje da to rjesis sa rojazolom,jer ipak ni toliki canesten nije bez ikakvog utjecaja ako ti ne pomaze..

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 383
11.10.2013 23:10:26   
Xena_1
Pozdrav svim radilicama!
Pridruzujem se navijacicama za user posted image user posted image ,. Skupio se lijepi broj i nadam se da ce nas biti jos.
Ringeraju pratim od 2011 i super su mi forumi.

ANTONIO 26.02.2012. >mamina ribica (4150g, 52cm)
Moj mali anđeo 13.09.2013.

Neposredna veza do poruke: 384
12.10.2013 7:17:49   
Bucika001
xena draga,neces nam se pridruziti?lijepo je da nas je sto vise,ali da se sto brze i premjestimo na trudnocu,a na nase mjesto dodu nove trudilice...user posted image

drage,meni je tem porasla...znaci vrlo vjerovatno je bila O...nije ni cudo da jos nisam trudna..ja zadnjih tjedan dana pred user posted image slabo imam zelju za keksom...

cure moje,citamo se sutra,ja gibam sminkati mladenku i kumice,pa poslije malo na svadbicu..ljubim vaaaas!!!!

(Odgovor članu Xena_1)
Neposredna veza do poruke: 385
12.10.2013 7:36:19   
Snjeguljica_83
IZVORNA PORUKA: Bucika001

drage,meni je tem porasla...znaci vrlo vjerovatno je bila O...nije ni cudo da jos nisam trudna..ja zadnjih tjedan dana pred user posted image slabo imam zelju za keksom...

Bucika, meni isto tako. Ode želja... Je li moguće da je i meni O bila tako samo  tjedan pred O (uzmimo samo zadnji menstr. ciklus), premda sam imala iscjedak koji predstavlja O 27.9.? Kužiš me išta? user posted image  Možda mi je O bila samo tjedan prije user posted image , procurih jučer, ali imala sam iscjedak 27.9. BO.user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 386
12.10.2013 7:46:55   
Snjeguljica_83
Cure,

nakon jučerašnjeg propitkivanja i krize u mojoj glavi, skužila sam (zapravo MM) da sam krivo izračunala broj naših pokušaja. Zapravo, "tek" 7. ovulacija nije urodila plodom, a ne kako sam ja mislila 8.! Ma kako sam bila sretna nakon te spoznaje! user posted image  Hu-hu! Tako daaaa... imamo još 5 pokušaja pa će biti godinu dana pokušavanja (ako se beba ne ulovi prije user posted image ). Ništa nije crno-bijelo, ima i sivoga. user posted image  Bila me uhvatila panika kad sam mislila da je samo ostalo 4.

Meni je ovo velika utjeha i puno mi znači pa ću se držati toga. user posted image

Pozz!

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 387
12.10.2013 9:11:00   
lelaluna
samo da vas pozdravim drage moje,
jaaaaako navijam za sve vas koje ocekujete svoje plusice u narednom tjednu
puno srece i nadam se puno pozitivnih testića
moja O je bila osmog, aktivno smo "junacki" pokrili sve plodne dane, sada malo odmaramo ... zasluzeno
simptoma nikakvih nema, prerano je, a ako i ne bude plusica necu se previse razocarati, tek je drugi mjesec kako radimo na bebi, pa polako
imam jednog veeelikog sina 14 god :-)

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 388
12.10.2013 9:50:23   
perlica55
Bucika draga, fino se zabavi na svadbi user posted image
super za O!! Treba vidjeti hoće li BT
ostati povišena, nadam se da da!!
Snjeguljice, jesi pokušala piškiti LH
trakice, pa da imate ciljane odnose??
Lelaluna, baš sam mislila gdje si nestala.
Bravo za akciju, držim fige!!
Pinky draga, još dva dana do tvog user posted image
Javi nam kakvo je stanje...
Kod mene status quo user posted image
prehlada tu, gljivice kod MM malo bolje,
keksića nemaaa user posted image

(Odgovor članu lelaluna)
Neposredna veza do poruke: 389
12.10.2013 10:03:44   
winkica
pozdrav drage moje...Pinky mila šaljem mnogo vibrica za pon...definitivno si zaslužila da napokon ugledaš user posted image i da sve bude u redu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je već menga došla i prošla hahahahah....ja sam ovu mengu odradila bez da sam se prijavila za odbrojavanje...bio mi je jako kratak ciklus...

a sad imam jednu novost za Vas cure koje imate probleme sa cistama, i dugim ciklusima, zbrčkanim hormonima.
Pronašla sam čaj koji je svim ali baš svim curama pomogao skratiti ili produžiti cikluse, riješiti ciste i endo... čaj se zove Čaj za zaštitu žena od proizvođača MB Travar d.o.o. Bjelovar...imaju na internetu svoju stranicu...a na forumima imaju i pozitivni feedback od curka pa proguglajte

jako pozitivne stvari sam čula o čaju i mislim da ću probati zbog endometrioze ali i zbog cista....čaj dođe 65 kn ali mislim da vrijedi probati jer cure ga hvale na sve glase....

a prijavljujem se na odbrojavanje i to za od prilike datum 31. 10 dok ne dođe ovulacija, pa ću znati točan datum...

Andydea kako si trudnice....???? Evo ja sam tako tako...mislim da su mi se uz sve malo i hormoni poremetili jer imam i mučnine a cice me bole čitav ciklus tako da se radujem ako ću to sa čajem uspjeti riješiti...

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

Neposredna veza do poruke: 390
12.10.2013 10:15:19   
winkica
Snjeguljice molim te prestani paničariti...sama sebe bez veze uznemiravaš i uzrujavaš...to ti i neće ići u prilog što se tiče bebice ako ćeš svaki mjesec paničariti...ja pokušavam 2,6 god, nemam ni jedno dijete i imam 27 godina te svakakvih problema...ali eto što je tu je...kako bude biti će...Hvala Bogu što postoji MPO pa svaka žena, čak i ona sa najgorim problemima može ostati trudna... naravno sve bih voljela da možemo ostati prirodnim putem trudne ali eto...
do godinu dana pokušavanja nemoj paničariti

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 391
12.10.2013 10:22:21   
PinkyFunkyBirdy
Hvala vam na lijepim željama. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bucika draga, da tempica ti je porasla, a navijam da će nastaviti rast. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I ja se nadam da će nam se Xena ubrzo pridružiti, no najprije se mora oporaviti od spontanog koji je imala prošli mjesec. user posted image Draga Xena, drži se i znaj da si dobrodošla k nama kad krenete u akciju. user posted image

Snjeguljice, ajde drago mi je da si si našla neku utjehu. user posted image No, što se tiče ove tvoje sumnje u O mogu ti odmah reći da to pustiš na miru. Prema svemu (tvom iscjetku i dolasku M) bila je 27.09. i točka! Uglavnom, to je prošla svršena stvar. Za buduće O ako imalo sumnjaš koristi LH trakice kako ti je predložila naša Perlica. user posted image

Lelaluna, sad nam preostaje samo navijanje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga moja Perlice, znači da je ipak malo pomogla soda bikarbona? user posted image Kako mi se ti danas osjećaš? user posted image Brinem se za te. user posted image user posted image user posted image user posted image Koliko dana još morate piti antibiotike?
Kod mene je danas malo porasla tempica, a i jučer mi je želudac bio doslovno u grlu. Inače mi hrana pomogne protiv mučnine (dok jedem user posted image ), ali sinoć nije. Čak sam i imala sinoć grčeve dosta slične onima pred M, ali su bili nešto slabiji i konstantni. I da, kao i u prošloj T počinje mi jutarnja kava jaaaako teško sjedat na želudac. Fina mi je i dalje, ali mi želudac odmah reagira. Tako da je to sve pozitivno. user posted image Ono što mi je čudno da gotovo nemam iscjetka. user posted image Znam da je on inače poprilično jak u T pa me to malo obeshrabruje. user posted image
Ajme kako ću se ja razočarat ako bude minus. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 392
12.10.2013 10:27:14   
perlica55
Winkice super za info o tom čajeku, budem
ga uzela zbog mojih kratkih ciklusa 22-24 dana.
Hoćemo popiškiti user posted image user posted image
31. Bilo bi fino, ne?? user posted image
antibiotik završavamo piti u ponedjeljak,
O očekujem krajem tjedna (petak) nadam se
da budemo bolje do tada user posted image
EDIT:
Pinky draga, kažu da je po simptomima
svaka T priča za sebe... Tak da ja vjerujem da
budeš popiškila user posted image
Jesi pripremila testić??

< Poruku je uredio perlica55 -- 12.10.2013 10:39:26 >

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 393
12.10.2013 10:37:08   
PinkyFunkyBirdy
Ajme Winki moja draga, fališ nam tu nenormalno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Baš sam neki dan čitala neke stare postove i kad sam vidjela sve te nadimke od cura koje više nisu na RR baš me neka nostalgija ulovila. user posted image user posted image user posted image
Super da nam se vraćaš na odbrojavanje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ako će imati koja priliku pa da napiše sastojke tog čaja bilo bi super! user posted image Ja se moram baciti na kućanske poslove jer mi je stan katastrofa. user posted image user posted image user posted image Pišemo se kasnije. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 394
12.10.2013 10:38:42   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image cecilija - 12.10.
user posted image PinkyFunkyBirdy - 15.10.
user posted image daxy - 17.10.
user posted image malena 35 - 17.10.
user posted image Bucika001 - 19.10.
user posted image mali andeo - 19.10.
user posted image cosak - 20.10.
user posted image lelaluna - 22.10.
user posted image Farah 00 - 22.10.
user posted image ikaaa - 25.10.
user posted image *Katarina* - 28.10.
user posted image nelly. - 28.10.
user posted image Jasmina19 - 29.10.
user posted image perlica55 - 31.10.
user posted image winkica - 31.10.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 395
12.10.2013 10:41:32   
winkica

CALANDULA FLOS - Cvijet Nevena
URTICAE FOLIUM - Kopriva list
RUBI FRUTICOSI FOLIUM - List kupine

SERPULLI HERBA :majčina dušica

MELLISA FOLIUM - list Maticnjaka

BURSAE PAST.HERBA - Rusomaca

evo sastava Pinky

Neposredna veza do poruke: 396
12.10.2013 10:44:04   
winkica
perlice55 samo si vidi na internetu gdje su im prodajna mjesta...većinom vidim da imaju štandove u Kauflandu...a u Zg također u Utrinama na placu imaju svoj štand i rade svakim danom...nemojte naručivati preko interneta jer im je poštarina visoka...

Neposredna veza do poruke: 397
12.10.2013 10:49:17   
winkica
Pinky ti budeš ovaj mjesec ugledala user posted image pa ti čaj neće trebati!!! veliki cmok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 398
12.10.2013 13:27:07   
tintin
Winkica draga baš te lipo viditi da si nam se javila, nisi nam cesto na rr pa falis, nadam se da ćeš 31 ugledat pozitivan testic, big hug.
Perlice držim fige da se izliječiti pa da i ti 31 radiš testic, super da je dragom bolje, veliki zagrljaj.
Kisica ajme i ja stalno imam gljivice, stavljala sam rojazol vaginalete pa ih sad potrošila pa racunam za nekih deset dana opet pregled pa valjda neće nista biti do pregleda iako me izludjuje taj iscjedak, imam osjećaj "da oprostite" kao da sam stalno popisana u gaće, mislim da ih se necu nikako rjesiti od pocetka ih vucem.
Pinky cekam ponediljak kao da se o meni radi, svidjaju mi se tvoji simptomi, veliki zagrljaj.
Ikaa draga kako si, ima li kakvih simptoma?

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 399
12.10.2013 13:34:10   
Marti83
Drage moje trudilice
ne prođe skoro niti jedan dan a da ne provirim kako ste. Nego,ovaj čaj o kojem pričate,mislim da od tog travara ima kod mene u Pevecu.Nekako mi se čini da sam tamo vidjela trgovinu sa svim tim silnim čajevima.Ako hoćete ja vam vrlo rado u ponedjeljak pogledam i javim ako sam našla. Volim pomagati a posebno u ovakvim situacijama,kada su bebice u pitanju.
Malo mene hvata nostalgija za bebom(imam maloga od 19 mj.ali bih voljela da ubrzo ostanem user posted image )
Iako smo već ovaj mjesec malo se zanijeli user posted image ,i "ludovali" na plodne dane bez zaštite
ma znate šta pišite me za 18.10user posted image

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!