|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebice u 2013 god :)
5.4.2013 14:26:34   
emamma
eh da zaboravih cure koje gledaju sulejmana jel znate kad kreće nova sezona s prikazivanjem?sad je kao proljetna stanka

(Odgovor članu emamma)
Neposredna veza do poruke: 2426
5.4.2013 14:53:02   
MaTana
zvijezda, moja bubica se rodila sa 2500, carski zbog zadka 10 dana prije termina... Isto kao i kod tebe protocnost i sve ostalo bilo ok, ja odlezala zadnjih mjesec dana u bolnici, umirala od brige... Na kraju ona je stvarno bila sitna, 48cm, 2480 kad smo izasli iz bolnice... U mjesec i po je nadoknadila sve.
Pretprosli ponedjeljak na uzv mi je moj gin rekao da se javim u bolnicu sutri dan radi dogovora za carski jer je i ova tvrdoglavica na zadak, i tamo mi dr rece da je mala beba cca 2500, sljedeci tjedan 37+4 je mjerio 2780, sto po meni nije uopce neko odstupanje, ako je dobila skoro 300gr u tjedan, do ovog ce imati preko 3kg.
Draga bitno je da nema zastoja, tj. Da ne prestaje dobijat na kilazi. Nismo ni mi svi isti, pa nemogu ja sa 160 i 52kg rodit bebu od 5kg. Mislim prije trudnoce sam imala 52.
Bitno je da ima povise 2300, i da su pluca i ostali organi zreli, sve ce bebice to brzo nadoknaditi.

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu emamma)
Neposredna veza do poruke: 2427
5.4.2013 15:00:03   
Hladna
Afrodita rijeci ti se pozlatile , ja bi najardije do zadnjeg bila kod kuce, al mi treba sat i pol do Zagreba a nesmije mi kod kuce nist prije krenut jer bi to moglo biti jako rizicno za mene, trebam odma ljek dobit pa zato si mislim da bi me mogli brzo ostavit tamo na cekanju, a ja cu popizdit tamo mj dana, divim se curama koje citavu trudnocu moraju odlezat daleko od svojih.

(Odgovor članu emamma)
Neposredna veza do poruke: 2428
5.4.2013 16:29:53   
Piturica
evo nas opet user posted image
bas smo se najele fino tako da opet pucam po savu user posted image   jos kad malo se to sve slegne onda cu jos i desert maznuti user posted image user posted image
cekam mm-a opet da dodje. danas isto morao u zg. vise mi stvarno dosta tog njegovog posla. nikako da se to ustabili sa tom njegovom novom pozicijom. a i on je vec lud sav.
bome ja ispeglala hrpetinu robe i sad sam mirna par dana dok opet ne krenem vrtiti masinu user posted image
Hladna, pa ja ne vjerujem da ce bas reci da moras biti mjesec dana prije termina u bolnici. vidjet ces jos sta ce sve reci kad odes na pregled. ne treba se odmah zabrinjavati nepotrebno user posted image
ne znam da li se tko cuo sa maminagel? kako je ona? nadam se da je sve okej sa njom. a i Tiana isto je isla na onaj svoj pregled sad negdje... tko zna kako je to proslo isto?! stvarno se nadam da su sve curke dobro.
saljem puse busicama user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 2429
5.4.2013 16:52:12   
zvijezd@
hvala cure moje hvala matana, imam malo sukrvice od pregleda kako je to ružno, stvara mi fobiju user posted image

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 2430
5.4.2013 16:58:11   
Mmaestral
Hladna - ako si zatvorena i sve ok, mislim da bi te po nekoj logici do 38-og tjedna mogli pustiti doma. A kako god bude izdržat ćeš da sve bude najbolje za tebe i bebu.
Zvijezd@ - mislim da je još netko imao isto sukrvicu od pregleda. To je normalno ako ginić nije baš nježan. Mene je ovaj u bolnici totalno nježno pregledavao, odmah sam znala da nema šanse da me ozlijedi. Svaki je drugačiji...

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 2431
5.4.2013 17:05:58   
MaTana
Ja sam u utorak nakon pregleda isto krvarila... Isto sam se prepala, nabrzinu dovrsila pakiranje torbe i ispeglala sve zaostatke u slucaju da se sto pokrene, iako je rekao na pregledu da sam jos zatvorena user posted image user posted image user posted image
sad u ovaj utorak znam sto me ceka... Iako ja ocekujem ovaj utorak da mi vise rece termin za carski... Ne vjerujem da ce jos cekati jer mi je termin opasno blizyu...

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 2432
5.4.2013 17:13:23   
cuba
Afrodita nisam od pomoći za te mjereuser posted image Pa jel ti doktorica šta na pregledu spominjala da nešto nije u redu iliuser posted image
emamma nova sezona Sulejmana počinje čini mi se tek na jesen koliko sam uspjela vidjeti.
Od sutra će i vama sunce pa vani u šetnju i na kavicu na terasu pa hvataj bojeuser posted image

Hladna ma zbilja ne vjerujem da ćete držati u bolnici cijelih mjesec dana ako je sve u najboljem redu. Možda eventualno zadnja dva tjedna prije termina da ne bude baš u zadnji čas.
MaTana jel se parket osušio?
Kod nas imaju običaj dogovoreni carski raditi tjedan dana prije predviđenog termina? Jel tako i kod vas ili?

Mi se idemo spremiti pa vani na sunce sa našim frajerom da vozi bikuuser posted image
Tipkamo se večerasuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 2433
5.4.2013 17:23:11   
MaTana
Cuba u nas je isto 7 - 10 dana prije termina, parket se osusio, smrdi toliko da ja uopce ne mogu ici gore, ali sad kad je suh mozemo otvoriti prozore da isparava, u pon stize bubi soba... Pa cemo onda laganini pocet sve prenosit. Nas krevet planiram ostavit ovdje da spavamo tj. Spavaju sve dok ja ne izadjem iz bolnice da se ne truju mm i buba.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2434
5.4.2013 18:46:02   
Afrodita83
Ma neeee, baš naprotiv, rekla je da je sve ok, ali ne znam točno šta je to pa me to živcira....user posted image Ne znam koje su normalne vrijednosti za te protoke. Ma ko i obično, brinem se nepotrebno, ali jbg. to je valjda ta j...user posted image profesionalna deformacija kod ludih pravnika user posted image

Koliko sam ja shvatila Hladna treba primit taj lijek prije nego bilo šta počne pa zato mora toliko prije termina u bolnicu...ili? Zato sam i rekla da će ginić najbolje vidjet na pregledu da li se pomaci očekuju uskoro ili ne pa će prema tome ocijenit hoće li je poslat već u 35. tjednu ili kasnije. Uglavnom, kako god da bude, pregrmit češ to Hladna, bitna je beba user posted image . Uzmeš si laptop da si tipkamo i knjigu 50 nijansi sive i začas ti to prođe user posted image

I ja sam se pitala danas šta je s maminangel i Tianom....ako netko sazna neka javi, pokušala slat maminangel poruku na fejs, ali ništa....

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 2435
5.4.2013 21:12:05   
lanac3101
Vidim da se neke zamaraju tezinom bebica, nemojte, meni su Domagoja procijenili 2 dana prije poroda na oko 3600 , tako da su omanuli 550 grama, bio je 4150 na porodu, izasli iz bolnice sa 4100. Pitala ja doktora kako to da je promasio bas dosta, a on mi je rekao kao ne mogu bas pouzdano izmjeriti kilazu ako je beba vec u kanalu spremna, tako da vas to ne opterecuje. Ja sam svoja dva malisana okupala, eno ih hrcu ko topovi, mm radi nocnu, tako da smo sami nas troje, ja cu isto pod tus pa lagano u krevetac, da idmorim malo bar dok se ova ala pijavica moja ne probudi. Laku noc zenice. user posted image

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 2436
5.4.2013 21:28:03   
emamma
cuba thx na info baš mi je žao što će toliku pauzu napraviti user posted image
drage moje ženice nemojte se toliko obazirati na te njihove proračune kilaže bebe jer meni je moj ginekolog 15dana prije termina rekao da moj M na porodu će imati između 2500 i 2700 maximalno,a ja rodila moju mrvu sa 4320 i 54cm user posted image ,a moju prijateljicu su porodili nacarski jer je beba premala da nema ni 2300 a ona rodila bebu od 3350,tako da po mislim da je bitno da se vidi da su svi protoci uredu i da se iz pregleda u pregled vidi da beba dobiva nakilaži

(Odgovor članu lanac3101)
Neposredna veza do poruke: 2437
5.4.2013 23:04:48   
Papalina
taman da ću ić spavat...i neš me svrbi na sisi... a kako sam išla jučer u šumu brat šparoge valjda sam pokupila krpeljuser posted image pa sam ga sad izvadila... ja neznam šta ima nać na mojoj sisi osim kožeuser posted image user posted image user posted image
nadam se da sam ju cijelu izvadila... baš pitam mm koji je u dubokom snu, dal je to krpelj a on meni da nije i okrene se na bok...ccc...

evo baš počeo pred malo neki dobar film na novoj pa ono... joj, ova je neumorna, više ju ni kupka nemože smirituser posted image
možda je to neki znak...user posted image

laku noć svima user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu emamma)
Neposredna veza do poruke: 2438
5.4.2013 23:15:27   
Hladna
Papalina Uhh gdje dode krpelj bas na sisu, zamirisalo mu mlijeko user posted image

Ni moju vise ne umiri kupka, priviknula se pa ju vise nista ne smeta user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2439
6.4.2013 10:21:12   
Papalina
ola debeljuškeuser posted image

eto 6.4 je kod nas još ničeg nema, još smo u komadnom stanjuuser posted image i sve mi se čini da će tako bit još neko vrijemeuser posted image a možda i bolje...možda čeka samo lljepše dane koje su najavili od ponedjeljkauser posted image
aries jesi još u komadu?user posted image
eto mi još u krevetu...smišljamo ručak ali nemogu se ničeg sjetit... da nije na poslu jeo bolonjez bi bolonjez radila a ovako neznam...imate vi kakvih ideja?

eto, čujemo se još kasnije...user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 2440
6.4.2013 10:35:58   
Afrodita83
Papalina ja umirem od smijeha user posted image user posted image user posted image , ma di si samo našla tog krpelja i kako ti se baš na sisu nakalemio!!!!!!!!!! ma zakon!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Ja ću za ručak ispeć pizzu, danas mi se baš jedne nešto nezdravo sa puno sira i šunke user posted image .

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2441
6.4.2013 10:38:49   
aries
Hehe, jos sam tu :) evo dosli s trznice,imam salatu i svjeze sampinjone ali ni ja nemam ideju za rucak, no tek sam doruckovala pa imam jos vremena...Neka m smisli, valja nam ispuniti jos koju zeljicu, onda ce oni nas pazitiuser posted image ...E da, jucer sam primijetila 3 male male strijice nigdje drugo nego kod pupka i to svaka na svoju stranu pa sam to mazala, mazala, ali se ne vide previse kad malo skupim kozu, kako mislim da ce biti kad ne bude ovako zategnuto, a bas sam dan prije toga mislila kako sam lijepo prosla...Morale su se pojaviti user posted image I ja na gtalku imam status jos sam u komadu i datum, koji promijenim svako jutro, tako da me ne zivkaju stalno..sigurno cekaju ljepse vrijemeuser posted image

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2442
6.4.2013 10:39:19   
Papalina
ja htjela malo promjene, pizzu svaki dan jedem user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 2443
6.4.2013 10:40:14   
aries
mhmmm, mogla bih i ja pizzu, otkad nisam, dobar prijedlog, njam njam user posted image user posted image

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

Neposredna veza do poruke: 2444
6.4.2013 11:16:22   
Papalina

IZVORNA PORUKA: aries

mhmmm, mogla bih i ja pizzu, otkad nisam, dobar prijedlog, njam njam user posted image user posted image

još moramo iskoristit ove zadnje daneuser posted image user posted image
poslije tko zna kad ću pojest nešto takvo ako budem dojila što se nadam da oću...user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 2445
6.4.2013 11:58:06   
MaTana
Evo i mene na prijavak, danas sam bila vrijedna i jutros za dorucak ispekla muffine dok su mm i bubica spavali i mazili se, tako ih je kad su konacno usyali docekali mirisno iznenadjenje. Danas nam je 12 god veze pa ga malo mazim i pazim dok jos mogu... Cak sam ga jutros i probudila prije zore za mali akcije... U uto idem na pregled, ako me tada ostavi u bolnici za carski, dok se oporavim on ce otici na brod tako da treba iskoristit ovih par dana user posted image user posted image user posted image
Bas sam napisala na Danas kuham da cu spremat snicele u saftu, kao prilog domace njoke i kupus salat da ga jos malo razmazim.
Parket je gotov, vec se moze disati iako jos smrdi lak, ali fala bogu najavljuju jos par dana bez kise pa cae izvjetrit.
Pozdrav svim mamicama i bebicama u busicama i onim koje su nam se odlucile pridruzit u upoznavanju svijeya.

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2446
6.4.2013 13:11:21   
cuba
Dnevni raportuser posted image
Još sam 2u1user posted image

E, sinoć se mališan toliko naguzio na desnu stranu i lupao da sam u jednom trenutku pomislila da su počeli trudoviuser posted image Al ipak je to mama pojela pikant sendvič u 23h pa mi je vraćao milo za dragouser posted image user posted image
Cijelo jutro smo proveli vani na suncu, ja sam u kratkim rukavima i guštam user posted image
Sad smo kući, ručak se kuha iako nisam više gladna jer dok sam pripremala sam u ormariću snimila Nutellu i bome je platilauser posted image user posted image A kao zdravi ručak danas kuham, juhica, lešo meso i šalšauser posted image A za prilog Nutellauser posted image

E, jučer sam bila atrakcija na riviuser posted image user posted image Šetam ja sa mm i R, kad ono grupa Kineza ispred nas. A, kad su mi vidili stomak svi povadili fotiće i stali slikavati, kao da u Kini nema trudnicauser posted image user posted image user posted image

Ajme ja neznam što mi je zadnjih dana, samo se smijemuser posted image
Puseeeeeeee, guštajte u lijepom vikendu, mazite bušiceuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 2447
6.4.2013 15:38:48   
Piturica
hej-haj..... evo i nas malo user posted image
danas smo mm i nas dvije malo duze spavali. bome ja se dizala jedno 4-5 puta na wc po noci pa me prebacilo pred jutro totalno spavanje... tako da smo fino doruckovali kasnije, otisli na kavicu i dosli doma prije pol ure.
za rucak sam sad napravila punjene palacinke sa sirom i mljevenim + salata. sad dok se to jos zapece u pecnici onda idemo papati fino...
vidim da imate problema sa idejama za rucak user posted image  eto... sutra planiram juhu od graska, speci teletinu sa krumpirom i povrcem. za desert imam jos kolaca ili ako to smrvimo danas, onda ce bome mm ici nekamo po kolace sutra. to tamna da se namirim dok sam jos ovako okrugla user posted image user posted image
Papalina, ovo za krpelj sam odvalila user posted image   a bome i za ove cubine Kineze user posted image user posted image  ajme meni... mozda zato sto su oni svi niski ko cep pa kad su vidjeli normalnu zensku sa trbuhom si im zato bila atrakcija user posted image  jbt, kad se sjetim da su mm-a i mene isto neki turisti naslikavali nakon vjencanja, kad smo izasli iz crkve... ajme meni... to sve ludo totalno! hahahaha..
inace, opet me sve nekako ta kriza bole... ne kuzim uopce koji je to klinac. nije da me to boli non-stop nego onako malo me boli pa prestane i to na vecer taman kad legnem u krevet evo ti te boljke... user posted image  sad...nemam pojima jel se sta dogadja dolje ili ne, ali bas mi to cudno. ne znam tko je rekao da je isto vec otvoren par prstiju? mislim da zvijezda pa ono... bas me zanima jel i ona ima takvih nekih, nazovimo komplikacija user posted image  
ja i dalje fino sve radim po kuci i danas bome isto proletila sa usisavacem cijeli stan, oprala podove i svasta...
sutra mi konacno dolazi taj fucking stolar da mi sredi taj ormaric u hodniku..ono sta jedan dan nisam mogla zaspat jer mi dosla ideja, ako se sjecate user posted image  anyway, kaze on da je zauzet full ali da ce doci da vidi sta mi treba pa da ce napraviti to doma i onda kad bude gotovo da ce mi donesti samo tako da nema sta vise visit kod nas u stanu. tako da i ako bebica dodje prije nece biti problem jer samo mi to dostavi i bok user posted image  na kraju kad mi je to rekao sam smislila jos neke ormarice za kupaonicu da mi napravi tako da i to ima da rijesi sve... sutra neka mjeri i crta pa kad zavrsi zavrsi user posted image user posted image  ajme meni... totalni sam manijak!
odoh sad... rucak i to..
puse svima  user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu emamma)
Neposredna veza do poruke: 2448
6.4.2013 20:56:34   
Papalina
evo i nas....danas sam se družila uglavnom s klincezama u rasponu od 6mj-5god... user posted image
najprije kad je mm došao kući s posla, smo išli u kupovinu... i baš sam bila sretna-našli smo neke kplus pizze na sniženju-200g 8kn pa je uzeo za večeru 2 pizze, i sladoled quatro koji je inače 40kn sad je bio 28kn + kupon za 20% popusta...ma baš sam bila zadovoljnauser posted image
onda da ćemo jest...evo ti seku, obadvije curke i šogora..mm i šogor išli na cugu, a mi smo malo se igrale...došla mi i šogi sa malom a moje curke pogotovo mlađa zaluđena sa malom laulomuser posted image pa smo se igrale... a susjeda koja živi preko puta ima malu koja sa starijom curom je u grupi u vrtiću pa smo i nju uzele na čuvanje dok je susjeda išla na neki sastanak...ma ludnica... sve skupa bilo nas je 12 ženskih u kući ( ako računamo moju chiaru i od seke u buši user posted image ) i 2 muškiuser posted image user posted image pravi raspašoojuser posted image user posted image

malo prije su otišli, i sad nekako nam baš prazno, bez bukeuser posted image
ma jedva čekam rodituser posted image

baš mi se svi čude kako hodam normalno po stepenicama, normalno sjedim i sve to, kao da nisam trudnauser posted image još meni moja sveki kaže da mi se divi- da šogi nije mogla zadnja dva mj niš sama a kamoli obuć iste čarapeuser posted image user posted image
a ja ko ptičicauser posted image user posted image

i tako...pojela sam pun paket ribljih štapića, pijem coca-colu ( neobazirući se da
ću kasnije umirat od žgaravice user posted image ). mm požnjompao 2 pizze i eto sad gleda neki usrani film od dosadnog barbe steven segala user posted image ja ću skoknut na farmu malo iako me živcira jer mi treba pun klinac zlatnika za novi posjed a nemam šta za prodatiuser posted image eto mi mukauser posted image user posted image user posted image

piturice ako me šta ulovi, ja ću ti javit sms-om bez obzira koliko je satiuser posted image user posted image

eto idemo nas dvije nahranit kokoši i tako touser posted image

a gdje nam je aries?? nje nema od jutros...da nije šta uhvatilo?user posted image

pusesssssssssssssseeeeee

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 2449
6.4.2013 21:41:41   
Piturica
ajme meni..... ovo kad sam procitala da stize sms u bilo koje doba ... sam sokirala se user posted image   dobro da spavam ko top zadnja dva dana, osim sto odem na wc, ali se brzo zaspim poslije. u svakom slucaju, provjeravam mob svaki puta kad odem na wc user posted image
evo...nama bio kum u posjeti malo pa smo poslije isli prosetati svi malo na zrak. bome..pocela je burica lagano puhati. meni super jer ja u torbi uvijek imam kapu, a bome i jaknu sa kapuljacom... ali mm se nekako stisnuo sav jer on izadje ko narodni heroj bez ikakvih rekvizita pa smo se vratili domeka u toplo user posted image  
sad laganini mislim da cemo neki filmek upalit i stisnut se zajedno user posted image   full mi je sladak mm kad prica sa busom i onako ju mazi user posted image user posted image
puse svima, a posebno busicama user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Da li ste vi vašim dječacima stavljale penis/cunu/pimpek prema gore, prije povijanja? I ako da, zašto?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!