aries
|
aj, pa to rucno otvaranje zvuci strasno, ali stvarno prvi put cujem za to valjda me to nece zadesiti, jer ako bude ovaj doktor dezurni koji je bio danas, cijelu ce me rasporiti cuba ja vjerujem da jesu pogresno izracunali, ja sam odmah govorila da je meni ciklus 40 dana, i ovulacija je 100% bila oko 20og dana, ne oko 14og...sto je plus 6-7 dana na njihov termin bez problema, ali valjda se tokom pregleda beba uklapala u dimenzije po njihovom terminu, cak i kad smo bili na 4d tako da me nitko nije registrirao...emmama imas kremu hemopropin s propolisom, stavlja se ujutro i navecer, a kad se smiri , samo navecer, a od prirodnih lijekova, nariban krumpir s maslinovim uljem na gazu- ja sam stavljala, peklo je ali se stvarno brzo smirilo...mislim da mi je odmah sutra bilo bolje. piturice gel se stavlja intravaginalno, i sadrži hormon prostaglandin, tako nesto, koji potice otvaranje..ne boli kad ti ga stavljaju, ali boli kad pocne djelovati, ako pocne, jer kako sam procitala, nekima su ga nanosili i par dana...ma joj, poludjet cu vise od silnih informacija, a opet me sve zanima, bolje da znam nego da dodjem tamo pa da pojma nemam