Piturica
|
Evo i nas Moja mrva ima 1050 gr! Bome je mrcina! hahahahaha.. ugl, od proslog pregleda koji je bio prije 4 tj. sam dobila 1 kg! kad mi je sestra rekla ja pala u nesvijest. iskreno, kod mene, na mojoj vagi je bilo 2 kg plus i to se ja vazem bez cipela, a tamo kod nje bome bila u polucizmama. uglavnom, sve nam super, tlak odlican, mokraca i ostalo sve 5! najbolji mi je bio ginic kad mi je vidio trbuh..kaze on .. ajme, beba se sva nekako naspicila!hahahaha... a ova se bas nekako pomaknula da je bila bas neka spica kod pupka i tako ju je mjerio i rekao da je super sve i da je visoko pa je rekao isto da one koje su se bavile sportom dosta visoko nose. eto, tako da znate i jos je htio potvrditi spol, ali ova moja guzica prekrizila noge i nema sanse. jos je mrdao ginic trbuh i kaze ona meni daj se malo na bok pa na drugi bok, ali nema pomaka. ova tvrdoglava i nema sanse da pomakne noge. hahaaha... ugl, ja njemu pa da mi je vec rekao da je curka, a on kaze ... a valjda zato i ne zeli vise pokazivati. sta jos? poslije sam na kraju isla do tog Kika vidjeti sta ima tamo. lijepo sam kupila dvije pidzamice 62 broj, 1 bodi bez rukava, 1 bodi sa kratkim rukavima i jos jedne hlacice ali bez stopala. to sam sve kupila bas 62 broj tako da ce to biti super. tako i tako mi kaze ginic da cu imati dugacku bebicu kad sam dosla doma, onda sam cak skuzila da mi zenska u ducanu nije naplatila jedan bodi tako da sam prosla 130 kn za tih 5 stvari. nije lose! ugl, brojevi su totalno probrani. ja ne znam sta je to? kao da su svi trudni i cekaju bebice. Papalina, super sto ti ispalo to tako za vjencanje Bas sam ti htjela napisati danas da je glupo uopce raditi neki pir za 50 ljudi i onda ti odes doma. najbolje ovako, vas 4-ero i lijepo onda neki rucak-vecera sa roditeljima i nekim najblizima i bok! Ja uvijek kazem, ili jesi ili nisi. Ili festa ili skromno. ovo sta je na pol, to se meni nikako ne svidja ali dobro, to sam samo ja. svatko ima svoje misljenje maminangel, citam ovo za tog tvoj doktora i u soku sam. ne mogu vjerovati da takvi postoje. drugi puta u sirokom luku zaobilazi tog idota. btw, nadam se da je sve ok. zvijezda i cuba, mislim da mi imamo iste termine... 15.04. nama isto danas 3 mj. do kraja ajme, jedva cekam svoju malu guzicu primiti u ruke i da se mazimo i mazimo i mazimo eto.... odoh ja sad nesto popapat pa opet danas na tecaj. sutra imamo pauzu pa u cetvrtak opet. tipkam poslije.... valjda nisam nesto zaboravila napisati. pazite se curke, pogotovo vi na snijegu i ledu. ljubite i mazite svoje busice