|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebice u 2013 god :)
11.1.2013 14:41:13   
cuba
Ja sam za Roka kupila posebno jednodjelno odjelce za izlazak iz bolnice. Imao je body benkicu, čarapice, to bijelo odjelce na mediće i bijelu kapicu. Ma pravi mali anđelakuser posted image Još sam ga umotala u dekicu i naravno kući u AS obavezno. Ma to odjelce je on nosio i kasnije ali je eto prvo što je obukao od svega što sam kupila i baš je bilo specijalno za tu prigodu.
Tako nešto planiram i za drugog mališana, samo malo tanje odjelce jer će ipak biti 4mj i dosta toplije. Možda i neko dvodjelno odjelce ako nađem da mi se baš sviđa.

Onaj jastuk za bebe ili paketina, zavisi kako tko zove je po meni bespotreban, od dosta roditelja sam čula da su kupili kao za izlazak bebe iz rodilišta i nikada više upotrijebili. Mislim za te 3 min dok se na izlazu poslikate do ulaska u auto je stvarno bezveze tako nešto kupovati.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1026
11.1.2013 14:57:53   
anaxx
cuba, čitam tvoju poruku i kao da čitam svoju priču: sve je gotovo isto samo se dešava 3 godine kasnije (baš me zanima koje si ti godište :)
moj G je rođen 4.12. 2006. (tjedan dana razlike od R) i za izlazak iz bolnice sam mu kupila bijelu toplu tuticu na mediće i bijelu kapicu, sad si trudna i ne znam točno kad ti je termin, kažeš 4. mjesec... ja sam T rodila 31.03. 2010. i iz bolnice je izašao u onoj istoj tutici i kapici kao i G.... baš zanimljivo user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1027
11.1.2013 15:34:25   
cuba
Hej anaxxuser posted image
Ma da, vidi koliko sličnosti među odabirom za našu dječicuuser posted image
Termin za porod mi je 15.04. a moj rođendan je 19.04. inače sam 82godište tj imam 30god. Rekla sam da ću stisnuti noge još ta 4 dana da mališan i ja zajedno slavimo rođendanuser posted image user posted image
Ove godine ti G roćkas pada na Uskrsuser posted image user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1028
11.1.2013 15:44:36   
anaxx
Teodoru je rođendan na Uskrs ove god, da, znam.... Gregor je stariji...

Uh, ti si mlada, tu nije samo 3 godine razlike nego 3x3 user posted image user posted image user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1029
11.1.2013 16:00:09   
cuba
Joj da, Teodoru ne Gregoruuser posted image
Pa obje smo u 30-ima user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1030
11.1.2013 16:01:59   
anaxx
user posted image user posted image
Dobar odgovor! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1031
11.1.2013 16:33:04   
bebić
zenice puno vam svima hvala na cestitkama..pogotovo piturici na divnoj poruci :)

ajde na kolace user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Elenor 9.5. <3 sve moje

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1032
11.1.2013 16:55:29   
Piturica
bebic, uzivaj danas i opusti se! danas je tvoj dan i samo polako, opusteno i festa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   vezano za kolace.... salji postom za Ri ako su cokoladni. haahahaha.. user posted image
Hladna, ja sam isto neki dan razmisljala sta cu obuci bebici za izlazak iz bolnice i nekako si mislim isto kao i cuba.  Dakle, stavit dolje bodi benkicu sa stopalicama. ne znam da li mi onda trebaju carapice ispod, ali sam mislila preko toga staviti isto odijelce jednodjelno. isto kapicu na glavicu i ubacit ju u kosaru. isto ne planiram kupovati nikakve jastuke za bebe samo za 3 min kao sto kaze cuba.
sad... ja nemam pojima za taj as ... da li se moze vec mala beba vozit u as-u? jel to ima ono ravan polozaj ili kako to? meni je jedna zenska rekla da je vozila  bebicu u kosari iz bolnice. ono da je kosaru pricvrstila sa pojasom ida je ona bila isto iza sa bebicom. ne znam sad kako to ide. ja sam isto za as, ali ne znam da li se on moze namontirati bas u skroz lezeci polozaj?!
btw, kad ste vec kod godina... hahaha... ja mislim da sam ovdje najstarija. ajme.. ja sam pravi babun user posted image user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 1033
11.1.2013 17:22:56   
cuba
Piturica, beba ti može biti ili u košari od kolica ili u AS u autu. Bitno je da je nešto od to dvoje, jer je i po zakonu kažnjivo držati dijete nevezano. Košara se isto zaveže sa pojasevima, samo pogledaj onda kod kupovine kolica da ti u košari postoje oni remenčići za zavezati bebu unutra što idu preko ramena i između nogica (kao u AS). Jer ako ih nema onda nema smisla ni da je košara vezana kad beba može kod sudara izletjeti iz te košare u roku sekunde nevezana.
Meni je nekako AS ipak sigurnija. Predviđena je za vožnju od rođenja tako da bez brige možeš voziti bebicu u njoj ali u prvim mjesecima ipak ne više od 1,5h-2h u komadu.
Možda ti se učini da je beba "upala" u AS i da joj nije najudobnije, ja sam R znala staviti mekani ručnik ispod tkanine od AS da ga malo podigne. Dosta mama je tako radilo.
I AS 0+ ti nema položaje tj samo je jedan oblik "jaja".

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1034
11.1.2013 17:55:55   
maminangel

IZVORNA PORUKA: Afrodita83

http://bhbebe.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=238

evo cure tu vam je tabela user posted image

Super baš ti hvala Afrodita,ova tablica je odličnauser posted image user posted image
Bebić draga,želim ti sve najbolje za tvoj rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ova godina je zbilja posebna za tebe,zar se može išta ljepše poželjeti od jedne male štruce user posted image ljubim te user posted image
Nela a baš me interesiraju dojmovi sa tog tečaja,čini mi se to skroz simpatično,obavještavaj nas i daljeuser posted image user posted image
Ovo za pedijatricu sasvim sigurno nemožete prijaviti djete dok niste rodile,logično,ali naći bi ga bilo poželjno na vrijeme,i kako je Cuba rekla prvi pregled je s mj.dana pa u tom roku stignete sve i prijaviti u matični ured i na mup i na hzzo,ali otom-potom..
Aries ovo za kost natkoljenice prvi glas ali stvarnouser posted image i to ti dr.rekao?jesenti kod nas su doktori ili superznalci ili nikakvi..user posted image
Sad si me Cuba sjetila,i ja sam isto prvo odjelce šta sam kupila maloj nosila za izlazak,a i malome isto tako,bilo je bijelo i bijela kapica,mislim da ću tako i ovaj put ali nekako mi rano to još kupovati,ja ću negdje u 3 mj.šopingirati,ovo mi je prvo djete da ću roditi skoro pa u ljeto,vidjet ću još šta ćemo nositi u rodilište za obući,doma idemo u onoj košari od kolica,imam i onaj jastuk ali košara mi je puno bolja..
Imamo puno mladih mama,stvarno sam te Piturice zamišljala kao neki curetakuser posted image user posted image
Idući tjedan nas ima dosta sa pregledima,pusa vam svimauser posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1035
11.1.2013 18:15:45   
zumbolina
Pozdrav svima user posted image Čitam ovaj forum već nekoliko tjedana pa sam odlučila da vam se pridružim user posted image
U 24-om smo tjednu trudnoće i čekamo user posted image Ovo mi je prva trudnoća pa iz dana u dan imam sve više pitanja.
I mene ste malo zaokupile mislima o tome što sve treba za rodilište, koliko bodya,... iako sam mislila da ću sve to puno kasnije gledati i kupovati moram priznati da ću početi uskoro sa obliaženjima baby dućana user posted image
Jako mi vrijeme brzo prolazi i malo sam tužna što je više od pola iza mene. Uživam kad se bebolinjac rita, premješta, lupka user posted image
Drago mi je da sam vas pronašla i da na jednom mjestu mogu dobiti puno korisnih info.
Pusa svima malim bebama u bušicama user posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 1036
11.1.2013 18:22:59   
maminangel
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobrodošla zumbolina,joj što volim kad se nove mame javljaju,želim ti školsku trudnoću do kraja i da se što više družiš s namauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zumbolina)
Neposredna veza do poruke: 1037
11.1.2013 18:25:18   
Piturica
zumbolina, dobro dosla u nas babinjak user posted image user posted image user posted image user posted image   ovaj nicki mi djeluje kao da ides, odn. da si isla na zumbu prije trudnoce user posted image user posted image  ako je tako, djelimo istu strast user posted image

maminangel, vidis sta nick kao umanjenica radi user posted image  u principu, umanjenica, a ja king-kong od 184 cm i babun od preko 30 god. hahahaaha.. dakle, skoro i meni rodjendan pa jos jedna godina vise!
cuba, hval na objasnjenju za as. nisam znala da imaju neke kosare te utore za pojas privezat. moram to kod bravi pogledat kad cu kupovati. ako ne onda stavljam taj rucnicic ispod spuzve user posted image  tnx user posted image
ja sad napravila palacinke punjene sa sirom i sunkom i cekam mm da se vrati iz zg. bio na sastanku pa se odlucila napraviti ono sta voli za papati,a  to su palacinke na sve moguce nacine ...od onih da se namaze sa nutellom do nekih egzibicija. uglavnom, on je palalacinkar. haahahahaha user posted image user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu zumbolina)
Neposredna veza do poruke: 1038
11.1.2013 18:29:31   
maminangel
Jooj Piturice mogu ja doći na palačinke,i meni u svim varijantama odgovarajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1039
11.1.2013 18:35:26   
Piturica
ako dodjes prije muza, onda da jer sumnjam da ce ti inace ostati ista kad on navali. jbt, ja ne znam di njemu to uopce stane?! hahahaha

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 1040
11.1.2013 18:48:21   
Papalina
evo babuške moje malo o našim bebicama http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.e-beba.com%2Fimena-za-bebe%2Fvasa-beba-i-astrologija%2F80-beba-ro-pod-znakom-ovna.html&ei=aFDwUKsUkNSyBqWngYgK&usg=AFQjCNEukTuTgalW52O4xYZnv3L0pVK9Gw&sig2=iZ7q5l8iApZxj_w8QZDpOw

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1041
11.1.2013 19:15:40   
cuba
A šta ako su i mama i dijete ovnoviuser posted image user posted image jao ti ga meniuser posted image user posted image
Cure, napravila sam album sa R 3 roćkasa, poslala sam vam user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1042
11.1.2013 19:21:21   
Papalina
predivan ti je sinčić cuba user posted image isti tata user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1043
11.1.2013 19:21:50   
pepeljuga
Evo i mene na kratko da ne kažete da sam vas zaboravilauser posted image ,ja opet u pakiranju,sutra se vraćamo u metropolu pa ću napokon imati malo vise vrimena za javljanjeuser posted image
Dobrodoslica novim curamauser posted image user posted image

Meni je pregled drugi četvrtak,nikako dočekati,4 tjedna mi je nekako dugouser posted image

Puse

Bebic draga želim ti sretan rođendan i sve naj,najuser posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 11.1.2013 19:22:50 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1044
11.1.2013 19:26:49   
cuba

IZVORNA PORUKA: Papalina

predivan ti je sinčić cuba user posted image isti tata user posted image

Hvala ti draga user posted image Da, isti tata, ne treba nam DNK sigurnouser posted image Ima samo mamine plave okeuser posted image

Pepe draga puse tebi i tvojim haharima a posebno curki u bušiciuser posted image user posted image Sretan put kući vam želimuser posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1045
11.1.2013 19:30:48   
pepeljuga
Hvala dragauser posted image ,ja sam sa moba pa ću slike pogledati lipo sa kompa. Saljemo puse mami,R i bušici :-*

Drugi vikend opet za Za ,imamo neki pir,ajme ubi me vise ovo putovanje po uvik istoj dioniciuser posted image
U srida mi T ide na zimovanje,ja uzbuđenja kao da ja idemuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1046
11.1.2013 19:43:13   
cuba
Ajme opet za Zduser posted image svaka častuser posted image user posted image
Baš sam tila pitat kad će ti T na zimovanje, ja san mislila da ide već ovaj tjedan. Ajme bit će mu superuser posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1047
11.1.2013 20:15:40   
didi@@
evo i mene! mi upravo odradili pregled (28+6tj.)! Glava nam je prema dolje, pozatvarani, imamo 1388g! user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1048
11.1.2013 21:37:40   
Piturica
samo da javim da smo palacinke sprasili samo tako :-D  bebica moja malena je samo lupkala zadovoljno poslije user posted image user posted image
papalina, ovo za bebice ovnove.... ajme meni.... sta me ceka sve user posted image user posted image
inace, ova pepeljugina putovanja amo-tamo ne mogu uopce vise pratiti.hahahaha  user posted image  sretno na svim tim tvojim lutanjima. svaka ti cast! meni se vise ne ide nikamo kako je ostalo jos tri mj. do kraja. jedino bi na neki izlet, a ovako neki pirevi i to... mene to umara skroz. ne znam kako ti izdrzis, ali ja sam koma ovih zadnjih tjedan dana...samo bi se izlezavala  user posted image
didi, user posted image user posted image  bravo, bas mi drago da je sve super bilo na pregledu. ajme, ja cu isto biti mislim 28 tj. sad na pregledu pa me bas zanima koliko ce biti moja bebolina teska  user posted image  

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu didi@@)
Neposredna veza do poruke: 1049
11.1.2013 23:07:46   
maminangel
Bravo didi pa to je velika bebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..A nebudu nam svima bebe ovnovi,neki budu tvrdoglavi bikići,a neki i blizanciuser posted image user posted image Laku vam noć drage moje user posted image user posted image

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

DALI BEBU OD 1 GOD.DATI U JASLICE?
BEBA2010

TREBA LI BEBU OD 1 GOD.DATI U JASLICE???

DA (46%)

NE (45%)

KOMENTAR (8%)

Broj svih glasova: 106

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!