Papalina
|
IZVORNA PORUKA: cuba Papalina, odlične vijesti Ma za naše male anđele se sve pretrpi, držim fige da i ta alergija prođe što prije Meni ti taj kineski kalendar nije pogodio ni u prvoj pa ni sada u drugoj trudnoći spol Oba puta je predvidio curke a ono dva frajera Tako da nemoj previše vjerovati Inače sam super, drobić raste i uživam u svakom danu Ponekad se preforsiram sa čišćenjem, peglanjem i svim tim kućanskim obvezama kao i u igri sa Rokom jer jednostavno i zaboravim da sam trudna Ma idila Što se tiče jela tu sam korektna, koliko korektna trudnica može biti A ono, nastojim jesti normalne obroke, zdrave, pazim da prevladavaju povrće, juhice i voće al eto jučer pao šećer pa je platila Rokova kinder čokoladica Ostale curke, jesu mučnine prestale, kako vam prolaze ovi najljepši dani A jadna čokoladica joj, jeste vi sve uzbuđene koliko i ja? ja stalno tlačim dragog da odemo kupovat nešto za bebu, bilo šta, kolica il nešto...šta god mogla bi po cijele dane provodit vrijeme u BEBA DUĆANIMA...jednostavno oduvijek sam to voljela a sad pogotovo jedva čekam da to počnemo uređivat i sve.... neki dan sam malu od šogorice nosila i sva sam se rastopilaa... samo je dosta teška pa nesmijem više jer me poslije buša boljela a malecka ima mj i 13 dana i ima 5200kg...prava pinka kruha jedino me smeta jedna stvar...prije sam pušila, čim sam saznala da sam trudna , ostavila sam cigarete... počele su mi tako smrdit za ispovraćat se... i to je super, ali i mm puši i tu počinju problemi... meni to jako smrdi, al prejako, i on stvarno zbog nmene smanjio kad je doma, al problem je što mu taj zadah od cigareta ostaje u ustima i to neporolazi lako... može on ispirat koliko hoće ali moj nos je na vrhuncu svoje moći i svaki i najmanji miris osjeti i jednostavno, kad ja osjetim cigarete, mene prođđe volja za ljubljenjem a kamoli za šta drugo... žalosno je to zar ne... ja bi htjela to promijenit, al nemogu, htjela bi se mazit al te cigarete su to naše maženje pretvorile u to da mi je od toga muka, d abi si najradije kupila jedan dildo i da se riješim muka...strašno...šta da radiiim???!!!! zbog njega se neki put nekako borim za to da mi ne smrdi al jednostavno jače je od mene, to će nas udaljit a ja to neželim.... on misli da ja njega više ne volim ko prije, a nemogu mu samo govorit da mi smrdi, jer jednom jesam pa sam vidjela da mu to smeta.... a žao mi ga ful i plače mi se zbog toga