|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebice u 2013 god :)
9.11.2012 15:20:15   
Hladna
Nadam se da me nece sad slat na posao, navikla sam i sebe i tjelo na odmor, od 5-og tjedna samo kezim u krevetu od jutra do vecera, povremeno popeglam ves, i to je sve sto radim, a i s jedne strane se bojim sad kad sam lezala 2 mheseca da ce mi biti šok za tjelo najedom ic na posao , radit s ljudima i to 8 sati bez ijedne stolice i bez grijanja,ne znam ... Vidjet cu

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 126
9.11.2012 19:10:08   
Papalina
IZVORNA PORUKA: Hladna

Dame imam pitanje za vas- opet user posted image
Ovako - ja sam na bolovanju od 5-og tjedna trudnoce zbog iscjedka , do sad sam koristila utrogestan no vise ne posto ulazim u 12 tjedan i nema vise iscjedka vec mjesec dana. Naime mene zanimaju vasa iskustva sa bolovanjima od pocetka trudnoce... 15.11. idem k gin na kontrolu i sta vi mislite oce me poslat na posao il ne? Doma sam od kad sam saznala za trudnocu i nekako sam navikla bit doma iskreno , nemogu se zamislit da sad moram rano ustat i radit na nogama 8 sati i to u prostoriji bez grijana ... Kakva su vasa iskustva s bolovanjima u trudnoci? Kako to sad dalje ide? Hoce li me nakon 2 mj bolovanja poslati na posao?

ja sam na komplikacijama od početka, tj od 1.5 mj trudnoće, i na komisiju nemoram jer to se više niti neide... ako odeš na komplikacije, samo nosi doznake u firmu i na socijalno svaki mjesec da nebi izgubila pravo na novac...tako da ako želiš odi a komplikacije,samo reci tako giekologu.... user posted image user posted image

< Poruku je uredio Papalina -- 9.11.2012 19:11:08 >

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 127
11.11.2012 17:22:00   
bubic
Drage cure i kod mene isto cigarete ne podnosim ,dragi puši i naravno smrdi mi na pepeljaru prosto ne mogu da mi priđe u predhodne dvije trudnoće tako nije bilo stalno sam se mogla keksati i kad su mučnine bile prisutne ,a sad osim na cigareta gadi mi se i na spermu i na moj miris a pogotovo kad se pomješaju user posted image  ako me razumijete. Nadam se da nisam suviše vulgarna al ne znam šta ću poče li smo se svađati sve češće bojim se da ne zastranimo suviše !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cura velika 24.6.2005 Curica malena 7.10.2007( Moje bebice velike)

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 128
11.11.2012 19:55:20   
Papalina

IZVORNA PORUKA: bubic

Drage cure i kod mene isto cigarete ne podnosim ,dragi puši i naravno smrdi mi na pepeljaru prosto ne mogu da mi priđe u predhodne dvije trudnoće tako nije bilo stalno sam se mogla keksati i kad su mučnine bile prisutne ,a sad osim na cigareta gadi mi se i na spermu i na moj miris a pogotovo kad se pomješaju user posted image  ako me razumijete. Nadam se da nisam suviše vulgarna al ne znam šta ću poče li smo se svađati sve češće bojim se da ne zastranimo suviše !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

znam kako ti je user posted image user posted image user posted image moraš mu dat do znanja da nije to do njega... ja svom kaže da smrdi i sad se nekako navikao na to user posted image user posted image
al meni to tako od početka...mi smo se prije stalno svađali oko toga, sada poslije 4.5 mj malo manje... možete vi to user posted image user posted image proć će to pa ćemo nadoknađivat kasnijeuser posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 129
12.11.2012 13:17:34   
cuba
Curke drage gdje ste mi?? Kako prolaze dani trudnoćeuser posted image
Ja zadnjih dana stalno nešto čistim, nemam više što ni očistitiuser posted image I onda se preforsiram pa boli trticauser posted image To mi je boljka i iz prve trudnoće. Jel ima još koja da je boli taj dio tijela?

Inače danas sam ušla u 18 tjedan trudnoćeuser posted image user posted image Još malo pa je već pola prošlo, ne mogu vjerovatiuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 130
12.11.2012 13:47:16   
Papalina

IZVORNA PORUKA: cuba

Curke drage gdje ste mi?? Kako prolaze dani trudnoćeuser posted image
Ja zadnjih dana stalno nešto čistim, nemam više što ni očistitiuser posted image I onda se preforsiram pa boli trticauser posted image To mi je boljka i iz prve trudnoće. Jel ima još koja da je boli taj dio tijela?

Inače danas sam ušla u 18 tjedan trudnoćeuser posted image user posted image Još malo pa je već pola prošlo, ne mogu vjerovatiuser posted image

pa baš zadnjih dana nitko aktivan na forumu user posted image
a meni je sve ok...zna me malo probadat dolje ono kao da me netko zareže... valjda od rastezanja... a trtica me ne boli... i da, zaboravljam stvari-pa sam počela pisat stvari na onaj ljepljivi blokić da ne zaboravim,pogotovo za četvrtak za kod ginića user posted image user posted image ja danas ušla u 19 tjedan user posted image to tako brzo prolazi da se sama sebi čudim... u čet idem na pregled i tako...jesi ti cuba obavila pregled za ovaj mj ili? user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 131
12.11.2012 15:07:31   
Papalina
Jeli neka od vas odabrala već ime? koja imena su u igri? user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 132
12.11.2012 15:43:56   
cuba
Papalina, mi smo točno tjedan dana razlike user posted image
Bila sam na pregledu prošli ponedjeljak i sve je u najboljem reduuser posted image user posted image
Opet čekamo malog frajera user posted image i kao i prvi put ni sada nemamo ime user posted image
Al rekla sam mm da ima vremena odlučiti do 1mj prije nego ode na brod user posted image Ne želim više čekati zadnji tren, mislim problema naći ime user posted image
Ajde držim fige da ti na pregledu prođe sve u redu i da saznate spol svoje bebice user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 133
12.11.2012 16:15:22   
zvijezd@
cao cure moje evo i mene, otkad sam trudna postala sam senilna i smotana, stalno nesto razbijem user posted image  o ciscenju  kuce da ne pricam, stalno bi prala kako kucu tako i sebe, od kupanja do mazuckanja i sredjivanja, kakve su vam promjene na tijelu??  kod mene nista strasno, bradavice potamnile, stomacic lipo raste, lice ka u bebe guza,  čisto ko suza user posted image  malo me tu i tamo muči kiselina a to ce mi ocito bit do kraja i ne smeta.. idemo na 3d 27.11

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 134
12.11.2012 19:37:28   
Papalina
moje lice je prištavo... mogu reći da sam se poružnila dosta user posted image user posted image a sav se zaokružio lijepo taj moj stomak...ove isto potamnile, dlaka ima sve više user posted image user posted image user posted image , a drugo po starom... i dalje sam ful ljenauser posted image user posted image
i tako....
javim se u četvrtak sa novostima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 135
12.11.2012 19:39:22   
Papalina
i da, debelim se jakooo- u tome smo vrlo napredni...user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 136
13.11.2012 8:40:52   
nela86
Evo nas s pregleda, hvala dragom Bogu sve je u najboljem redu, bebica nas je jutros pozz...MM se toliko raznjezio kad je vidio koliko je u 4 tjedna narasla i kak mice nogicama i rukicama... Sad se nadam da ce i mucnine prestati i da uzivam u ovom stanju.
Kako je kod vas stanje, drage moje?

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 137
13.11.2012 8:42:08   
bubic
U mene prištića ko u priči ,smršala 1,5 od povraćanja pa završila i na infuzijama .A stomak ko da mi je 5 mjesec a ne tek 13 sedmica nikako da se načudim.O i ne mogu još uvjek ništa čistiti po kući pa možete mislit kakva je .Mučnine su mi najgore naveče .molim Boga da što prije prođu Molim Te Bože ,Molim Te BOžeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .od skora mi se pojavila i kiselina ponekd mislim da cu umrijeti hehehehehehe izmuči mene ova user posted image  .Miš mali !!! 

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 138
13.11.2012 8:45:22   
bubic
Papalina sretno u četvrtak ,ja idem u ponedjeljak na uz da mjeri nuhalni nabor nešto sam sva nervozna nadam se najboljem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 139
13.11.2012 11:17:18   
maminangel
Pozdrav drageuser posted image user posted image user posted image user posted image Evo i mene s pregleda,i konačno mi pao kamen sa srca,toliko sam bila nemirna radi tih grčeva i krvarenja da sam se malo izolirala od svih i svega,,ali eto me user posted image user posted image user posted image sa super vijestima,bebica super,jedvaa ju je izmjerio koliko je bila nemirna,uzv sada odgovara po zadnjoj vještici tako da smo sada 11+5 tj. Mamino je <3 ogromno,predivan je to i neponovljiv osjećaj makar sam to prošla već dvaput kao da mi je prvi putuser posted image user posted image ,Dao mi je uputnicu za uzv u bolnici za slijedeću srijedu isto kao i tebi Bubic,mjerit ćemo nuhalni... terapija i dalje utrićima,kontrola za tri tjedna.... Bože hvala ti user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 140
13.11.2012 11:35:03   
Hladna
Zdravo drage moje . Vidim puno vas je ovaj tjedan bilo i bude jos na kontrolama, ka sam u cetvrtak narucena i strepim hoce li bit sve ok ..
Maminangel kako to da si jos na utricima, ja brojim kolko i ti pa mi je rekao gin prije tj dana da potrosim pakovanje utrica i to je to jer se on koristi samo u prvom tromjesecju a poslje nema nikakav ucinak a tako i u upustsvima pise user posted image user posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 141
13.11.2012 11:36:41   
Hladna
Ženice kolko vam je bebica bila velika u 12-om tjednu ??

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 142
13.11.2012 14:28:15   
Papalina
ooo hladna znači isti dan na pregled idemo user posted image user posted image
a, ja vam moje cure, nakon lanjske trudnoće neželim opće nikakve pretrage, ali baš nikakve...nit me moj gin pitao za to...rekli mi u rodilištu da ako želim na pretrage za downow sindrom ili amniocentezu... i rekao mi da razmislim...ali neću na to...kakvo bude da bude, moje je ... i nakon lanjske trudn. neželim opće znat ni mislit da postoji mogućnost za to...
malo strepim za četvrtak, istina je, jer mi je ovo jako važan tjedan, jer sad će detaljno pregledati bebicu i sve... sad je jedan od najvažnijih pregleda, bar su mi tako rekli...user posted image
valjda će bit sve u redu, mora...
ja više neznam dal osjetim bebu il ne...nemogu raspoznat dal je to ona il nije...neznam...jedino navečer mi se valjda namjesti točno ispod sisa jer mi trbuh onda ful smješan...gore ispod sisa mi koža sva na van i ful rastegnuta a donji dio trbuha normalan user posted image user posted image
pa mi trbuh izgleda ko neki alien mali user posted image user posted image
HLADNA, jesi razmislila, ćeš na komplikacije? mislim da ako imaš naporan posao da bolje da si doma user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 143
13.11.2012 14:39:00   
Hladna
Papalina vidjet cu sta ce mi gin reci, nemogu ja njemu reci da zelim bit na komplikacijama ak on kaze da ne mogu ili?

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 144
13.11.2012 15:31:26   
maminangel
Hladna..Znam ja to sve,ali grdo je bilo to s krvarenjima koja nisu prestajala i rekao m danas da ću sigurno do 18-20 tj uzimati utriće a za dva tjedna bi kao trebali smanjiti na dva puta po dva,već mi je stvarno pun kufer tih pikulica ali sve za ovu maju pikulicu u buši...Evo danas 11+5 tj piše crl 52 mm,to je mjereno od trtice do tjemena..Ja sam isto odustala od tog probira,dobar UZV može čudo reći,a i sam mi je ginić rekao to,a nisam u nekoj rizičnoj skupini...pozdrav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 145
13.11.2012 16:41:50   
zvijezd@
maminangel draga ja sam ih isto stavljala do 18 tjedna budi strpljiva ja sam na njih bila skroz otupila vise , to mi je bilo ka na kavu otic user posted image  navika..... papalina sta se tice bebe ja svoju ja mislim nikako ne osjecam al mi je ginicka rekla da se ne optrecujem prva mi je trudnoca i da ima vrimena za to.... nekad osjetim skakljanje, nekad baluncice ali nisam opterecena je li beba ili ne nastojim bit maksimalno opustena... donji dio mog stomacica je ispupcen gornji nije jos jedva cekam pravi balun ispred sebe.user posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 146
13.11.2012 17:45:08   
cuba
Curke drage, toliko ste me razveselile sa dobrim vijestima nakon pregleda user posted image user posted image user posted image Baš mi je drago da vam je sve u najboljem redu i da se mali user posted image lijepo razvijaju, uživajte u user posted image

Hladna, slobodno ti svom giniću reci da bi i dalje ostala kod kuće zbog uvjeta na poslu. Možeš mu sama to predložiti, valjda neće raditi problem oko toga i ostaviti te i dalje na mirovanju user posted image

Ja isto nisam bila na nikakvim dodatnim pretragama. Samo uzv i planiram kao i sa Rokom otići na 4D kod idućeg pregleda za 3 tjedna user posted image A svog malog frajera sad već dobrano osjećam user posted image Ajme koji predivni osjećajuser posted image Curke još malo pa će se i vaše bebice početi javljati user posted image

Gibamo se sada spremiti, tata nas vodi na pizzu a poslije na slajić user posted image Toliko o zdravoj prehrani jedne trudnice user posted image user posted image

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 147
13.11.2012 18:14:15   
Papalina

IZVORNA PORUKA: Hladna

Papalina vidjet cu sta ce mi gin reci, nemogu ja njemu reci da zelim bit na komplikacijama ak on kaze da ne mogu ili?

ja sam svom rekla da želim i tako je i napravio... samo reci da želiš to i točka user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 148
13.11.2012 18:16:51   
Papalina

IZVORNA PORUKA: cuba

Curke drage, toliko ste me razveselile sa dobrim vijestima nakon pregleda user posted image user posted image user posted image Baš mi je drago da vam je sve u najboljem redu i da se mali user posted image lijepo razvijaju, uživajte u user posted image

Hladna, slobodno ti svom giniću reci da bi i dalje ostala kod kuće zbog uvjeta na poslu. Možeš mu sama to predložiti, valjda neće raditi problem oko toga i ostaviti te i dalje na mirovanju user posted image

Ja isto nisam bila na nikakvim dodatnim pretragama. Samo uzv i planiram kao i sa Rokom otići na 4D kod idućeg pregleda za 3 tjedna user posted image A svog malog frajera sad već dobrano osjećam user posted image Ajme koji predivni osjećajuser posted image Curke još malo pa će se i vaše bebice početi javljati user posted image

Gibamo se sada spremiti, tata nas vodi na pizzu a poslije na slajić user posted image Toliko o zdravoj prehrani jedne trudnice user posted image user posted image

uuuu, mogu i ja svama?? user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 149
13.11.2012 18:34:35   
zvijezd@
cuba kako ti svoju osjecaj zasto ja nisam svoju bebicu  user posted image   a 18 tjedana sam trudna

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Da li ste vi vašim dječacima stavljale penis/cunu/pimpek prema gore, prije povijanja? I ako da, zašto?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!