|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   37 tjedan,jel ima još kog
17.8.2011 10:27:25   
koka24
Danas mi je 37+1,te idem do svoje ginekologice na pregled a u utorak na UZV na Sv. Duh. Sve me boli već te se nadam da ću i prije rodit (Paulu sam rodila sa 38 tjedana)ali kako je user posted image ,možda i ne. Imam stalni pritisak dolje,wc non stop.....Jel ima još koga tko je u 37-ici?Kak je vama?

30.09.2009 - Paula
28.08.2011 - Dario
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: 37 tjedan,jel ima još kog
17.8.2011 10:33:17   
mm1209
Ja sam u 36.tjednu...Isto je user posted image , ali me već od prošlog tjedna sve lagano boli, pogotovo po noći, probudi me nakratko bol, odnosno više kao neki grčevi i brzo popuste..Prva trudnoća mi je, tako da ne znam ni sama kako izgleda kad to stvarno krene, ali iskreno se nadam da će ranije, jer imam takav osjećaj. Spustio mi se trbuh zadnjih par dana i svi mi kažu da bi mogla onda ranije, jel to istina? Isto tako wc zadnjih par dana svako malo...

(Odgovor članu koka24)
Neposredna veza do poruke: 2
17.8.2011 14:51:40   
zlata2
Ja sam u 36. tjednu. Idem na kontrolu u ponedjeljak, a nisam bila već 4 tjedna! Jedva čekam da vidim šta će mi reći!
Ima dana kad mi je super, a ima dana kad mislim da neću izdržati više niti sata.
Najviše me muče ove vrućine i onda preko dana samo ležim, a čim se pokrenem mi je slabo i nemam snage.
Koji put jedva hodam, čitaj gegam, a koji put mogu šetat do besvjesti. Danas me pak nešto čudno boli kao da trebam dobiti mengu.  Žgaravicu baš nemam, grčevi u nogama rijetko tako da se smatram sretnicom. Malo mi je teže spavati... Ovo je postala prava tužionica!!!
I sama bih da doguramo do 38. tjedna, a onda što prije van!
Budemo mi to izdržale!
Lakše je kad se pojadaš nekome i vidiš da nisi sama i jedina!

(Odgovor članu koka24)
Neposredna veza do poruke: 3
17.8.2011 15:11:35   
ninolina
drage mamice, sve je to normalno brzo će i to proči...Iako su meni ti zadnji dani bili koma i prenesla svoje 5 čudo...al sve se zaboravi...sretno

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu zlata2)
Neposredna veza do poruke: 4
17.8.2011 16:52:24   
mm1209
ninolina hvala...user posted image bude to sve prošlo brzo. Zlata2 tako i ja na trenutke imam osjećaj kao da trebam dobiti mengu..Ja sam u petak naručena isto nakon 4 tjedna, tako da ćemo ovaj tjedan znati nešto više, već jedva čekam

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 5
17.8.2011 18:21:37   
angysb
Drage moje najbolje vam je izdrzati do kraja,beba ce biti puno zrelija,i meni se stomak spustio vec krajem 36 tjedna i imala sam bolove a onda mi je moja gin rekla da se stomak spusti 2-3 tjedna pred porod i da su to pripremni bolovi ili kontrakcije tako da nema potrebe da se brinete,kazem to jer sam ko i vi imala iste simptome malo i gore a sad sam trudna 40+2 i jos nista user posted image moja mrvica nece vani a ja ju cekam ko ozeblo sunce,sretno svima user posted image

Mamina sreca (Josipa-25.08.2011.)

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 6
17.8.2011 18:51:05   
galebica
Blago tebi, da je meni mart docekati. naravno do kraja cekati aBd, i onda kako bude user posted image

(Odgovor članu angysb)
Neposredna veza do poruke: 7
17.8.2011 21:04:13   
koka24
ja bila danas kod svoje gin. te sam skroz zatvorena a u utorak idem na  Sv. Duh na UZV.Uglavnom i ja čekam 38 tjedan a to je u utorak,te onda čim prije van...... Bar je Paula tak htjela van...

30.09.2009 - Paula
28.08.2011 - Dario

(Odgovor članu galebica)
Neposredna veza do poruke: 8
17.8.2011 21:24:12   
ikica84
drage moje i ja sam usla u 36tjedan,i idem u ponedeljak na kontrolu nakon mjesec dana i jedva cekam da vidim kako napreduje moja sreca user posted image
ja sam ok,ponekad me stisne da idem svaki cas u wc al dobro,vec sam navikla na to. do sada sam ok spavala nocu al ovih zadnjih mi je prevruce pa se samo valjam user posted image
jos malo i izdrzacemo mi to cure!!!user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu koka24)
Neposredna veza do poruke: 9
17.8.2011 22:21:01   
mm1209
Angysb sad sam izgubila nadu da će možda ranije krenuti van...user posted image Lakše mi je kad vidim da nsa ima više sa istim mukama, uz podršku je lakše! user posted image

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 10
17.8.2011 22:33:15   
Nika 24052006
Ja vam mogu reći da sam se tih zadnjih tjedana osjećala jadno,ogomno,iscrpljeno...Sve me boljelo,o spavanju sam mogla samo maštati...Sjećam se da sam jednom u tim trenucima očaja,ovdje napisala da ću spavati na stojeći,ako to može kobila,mogu i jauser posted image ...Ali,evo,prošlo je više od 15 mj da sam rodila,sve to nekako prođe....

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 11
18.8.2011 8:27:45   
angysb
Draga ja kazem kako je u mom slucaju,kod svake od nas je drugacije,mozda ces ipak ranije,nikad ne znamo kad ce nase mrvice vani.Mojoj je ocito lijepo unutra pa evo nece i nece rekla sam muzu da cu ko kobila nosit dijete 12 mjeseciuser posted image ,neka ti sve prode u najboljem redu,puno srece i snege ti zelim,ali ipak ti je najbolje izdrzat do kraja zboguser posted image ,valjda ce mene moja ovih dana razveselit pa krenut van.pozzzzuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina sreca (Josipa-25.08.2011.)

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 12
18.8.2011 9:06:28   
mm1209

IZVORNA PORUKA: angysb

Draga ja kazem kako je u mom slucaju,kod svake od nas je drugacije,mozda ces ipak ranije,nikad ne znamo kad ce nase mrvice vani.Mojoj je ocito lijepo unutra pa evo nece i nece rekla sam muzu da cu ko kobila nosit dijete 12 mjeseciuser posted image ,neka ti sve prode u najboljem redu,puno srece i snege ti zelim,ali ipak ti je najbolje izdrzat do kraja zboguser posted image ,valjda ce mene moja ovih dana razveselit pa krenut van.pozzzzuser posted image user posted image user posted image user posted image

I ja tebi želim puno sreće, što lakši porod i da napokon krene van da vidiš svoju malu mrvicu user posted image

(Odgovor članu angysb)
Neposredna veza do poruke: 13
18.8.2011 9:18:30   
zlata2
Draga angysb, vjerujem da će tvoja Josipa uskoro. Baš sam sinoć muža pitala da kaj misli, hoće li mi faliti ti udarci u trbuhu kad se rodi, znaju bit bolni, ali su slatki i obožavam gledati kako se premiješta po  meni. Veli on, imat ćeš onda bebača pored sebe i to će ti bit lijepše. Želim ti da što prije doživiš te trenutke!

A mi ostale se moramo jadati jer nam je tako lakše.
mm1209, sutra obavezno javi kaj je rekao ginekolog, baš sam znatiželjna, a ikica i ja ćemo podnjeti izvještaj u ponedjeljak.

Osobno sam noćas odlično spavala i probudila sam se tako odmorena. Baš se super osijećam, ništa me više ne boli.
A sinoć sam nakon dugo vremena imala apetita i želja za hranom (inače me to držalo samo prva 3 mjeseca trudnoće) da mi se u pola 10 navečer tako jeo sendvič sa sirom i svježom paprikom da je muž po susjedstvu tražio namirnice, a na kraju sam otišla na drugi kraj grada do mame i pošteno se najela. I nisam imala žgaravicu ni od paprike koja me inače ubija!

Kako ste vi danas?

(Odgovor članu angysb)
Neposredna veza do poruke: 14
18.8.2011 16:38:01   
ikica84
zlato2 evo mene citav dan nisam usla u sobu...
pravila jutros kolace jer je svekru rodj u subotu,a sutra popodne vodim maloga na kontrolu i cjepljenje pa necu imati vremena.pa sam podesavala satelit jer smo juce kupila neki motor za programe i bas sam se umorila.
mozda nagovorim muza da odemo do grada veceras u kupovinu,ima nekih finih stvari za djecicu u lidlu.user posted image da jos malo uzivam vani i set_njama dok ne rodimuser posted image
sve u svemu danas sam ok!user posted image

< Poruku je uredio ikica84 -- 18.8.2011 16:39:03 >

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

(Odgovor članu zlata2)
Neposredna veza do poruke: 15
19.8.2011 9:10:32   
zlata2
A da usporiš malo, ikica84? user posted image
Još samo da nam se mm1209 javi sa novostima i da je ozdravila...
A zanima me i kako je koka24... U zadnjih par dana sam i ja stalno na wc-u, svako malo mi se piški...

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 16
19.8.2011 9:47:05   
ikica84
znaci danas cekamo mm1209 sa novostima user posted image
kad ides ti u ponedeljak na kontrolu?ja idem tek popodne oko 2h...po najvecoj vrucini user posted image
jel si ti radila neke briseve skoro,ja sam u prosloj trudnoci radila kad sam usla u 9ti mj cervikalni i vaginalni bris a sad mi nista dr ne spominjeuser posted image moracu da ga pitam,tj da mu trazim da odradim to jer nisam niti jednom radila citavu trudnocu...

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

(Odgovor članu zlata2)
Neposredna veza do poruke: 17
19.8.2011 10:44:48   
mm1209
Evo mene napokon...user posted image Ovako, malo sam otvorena, pokazao mi je onako u razgovoru prstima: evo ovako malo ste otvoreni user posted image kao da ja kužim koliko to je?! Onda se ispravio pa rekao da prst. Naručio me za tjedan dana na pregled ponovo i onda ćemo napraviti ultrazvuk i rekao mi da sada samo možemo čekati termin, da možda to bude i prije termina i nasmješio mi se pa sam iz toga zaključila da bi stvarno i moglo prije. Nakon toga mi je došlo jako slabo, skoro sam se onesvijestila kada sam išla doma, sva sreća bila je moja mama samnom i kad sam došla doma na wc vidim krv na dnevnom ulošku..Sada sam zvala nazad i rekli su mi da mi je to vjerojatno od pregleda, da je sluznica sada osjetljiva, ali ako baš ne stane da se javim u bolnicu. Nadam se da neće više biti krvi jer se baš bojim. A i još uvijek sam prehlađena, malo mi je bolje nego jučer, ali sam skroz iscrpljena već i psihički od današnjeg dana... Tek sam se sada malo smirila jer kada mi je rekao da se počinjem lagano otvarati tek sam tad postala svjesna da ja stvarno uskoro idem roditi i da će to doći jako brzo...sad me strah...user posted image

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 18
19.8.2011 12:02:39   
ikica84
ne brini draga ja sam citav 9t mj bila otvorena 1prst i tako mi je bilo do zadnjeg dana,nikakav pomak...i na kraju prenela 7 dana i kad su poceli trudovi sporo se otvarala sve dok mi nisu probusili vodenjak i onda sam se za sat vremena otvorila 5prstiju user posted image .odmaraj jos malo,nek bebac izdrzi barem jos 10tak dana da nabaci jos koji gram user posted image
ja idem u poned na kontrolu i na uzv pa se onda javim sa novostima!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 19
19.8.2011 12:40:00   
zlata2
I ja sam naručena u 2, nadam se da će mi raditi i ctg jer sam imala neke kontrakcije pred 3-4 tjedna.
Što se tiče briseva, radila sam ih prije nego što sam ostala trudna jer nismo htjeli riskirati da se nešto nepotrebno zakomplicira. Tada sam imala neku bakteriju i liječila se, a briseve sam ponovila kad sam mu došla da sam trudna da se uvjerimo da više nema ničega. Doduše, zadnjih par dana imam lagani svrbež pa ću ga pitati za briseve jer sam inače sklona gljivicama. Al si razmišljam, dok nalazi stignu za 2 tjedna, mogu i roditi!!!
Mene više brine kaj me nije slao ponovo vaditi krv budući da sam rh-, a niti za muža ne znam kaj je on, pa mislim da bi trebali ić oboje. Sve ću ga pitati u ponedjeljak, zapisala sam već na papir. Samo što mi je sve nekako kasno!

mm1209, pa jel ti baš onako jače kaj mrdao po nutra? Vidi koliko ćeš krvariti pa ako ništa drugo odi u bolnicu ako ti ne bude prestalo. Bar ćeš bit mirna. Sad razmišljam da nije sluzni čep? Možda neka druga ima više iskustva pa se javi. To kaj si malo otvorena, baš kako ti je ikica rekla, nije ništa strašno! A porod nam je blizu, na to smo se spremale svih ovih mjeseci. Ne brini, možemo mi to! Samo misli da bebicu i na trenutak kad ćeš prvi put vidjeti to malo stvorenje!
I bolje ti je da čekaš mene, neću ja to sama prolaziti!!!user posted image

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 20
19.8.2011 12:49:48   
ikica84
ne verujem da je cep jer meni kad je izasao vise je bio braon nego crvenkasto...mozda je malo ostetio sluznicu i to je to...
ja evo odmaram,lezim jer u 2.30h vodim maloga na kontrolu i cjepljenje,po najvecoj vrucini pa se pripremam za sok kad izadjem vani.nesto mi dole beba ceprka i stiska pa da odmaram sto vise.ja sam danas usla zvanicno u 9ti jer mi je termin 19.9. user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

(Odgovor članu zlata2)
Neposredna veza do poruke: 21
19.8.2011 13:03:50   
hehehe
IZVORNA PORUKA: mm1209

Ja sam u 36.tjednu...Isto je user posted image , ali me već od prošlog tjedna sve lagano boli, pogotovo po noći, probudi me nakratko bol, odnosno više kao neki grčevi i brzo popuste..Prva trudnoća mi je, tako da ne znam ni sama kako izgleda kad to stvarno krene, ali iskreno se nadam da će ranije, jer imam takav osjećaj.

uh, tak je i meni...

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 22
19.8.2011 13:44:56   
mm1209
Hvala cure user posted image bude sve to nekako prošlo, zbilja jedva čekam da sve prođe..
zlata2 naravno da te čekam, možda ćemo skupa biti i u sobi, tko zna user posted image
Vidim da nas ima dosta sa terminima u 9.mjesecu user posted image

(Odgovor članu hehehe)
Neposredna veza do poruke: 23
19.8.2011 13:50:39   
mm1209
zlata2 normalno me pregledao kao svaki put, ali sada je valjda sluznica osjetljivija pa, evo sada više nema krvi, nadam se da je onda stalo i da neću morat u bolnicu

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 24
19.8.2011 14:41:43   
zlata2
Super!

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!