|
zlata2 -> RE: 37 tjedan,jel ima još kog (19.8.2011 12:40:00)
|
I ja sam naručena u 2, nadam se da će mi raditi i ctg jer sam imala neke kontrakcije pred 3-4 tjedna. Što se tiče briseva, radila sam ih prije nego što sam ostala trudna jer nismo htjeli riskirati da se nešto nepotrebno zakomplicira. Tada sam imala neku bakteriju i liječila se, a briseve sam ponovila kad sam mu došla da sam trudna da se uvjerimo da više nema ničega. Doduše, zadnjih par dana imam lagani svrbež pa ću ga pitati za briseve jer sam inače sklona gljivicama. Al si razmišljam, dok nalazi stignu za 2 tjedna, mogu i roditi!!! Mene više brine kaj me nije slao ponovo vaditi krv budući da sam rh-, a niti za muža ne znam kaj je on, pa mislim da bi trebali ić oboje. Sve ću ga pitati u ponedjeljak, zapisala sam već na papir. Samo što mi je sve nekako kasno! mm1209, pa jel ti baš onako jače kaj mrdao po nutra? Vidi koliko ćeš krvariti pa ako ništa drugo odi u bolnicu ako ti ne bude prestalo. Bar ćeš bit mirna. Sad razmišljam da nije sluzni čep? Možda neka druga ima više iskustva pa se javi. To kaj si malo otvorena, baš kako ti je ikica rekla, nije ništa strašno! A porod nam je blizu, na to smo se spremale svih ovih mjeseci. Ne brini, možemo mi to! Samo misli da bebicu i na trenutak kad ćeš prvi put vidjeti to malo stvorenje! I bolje ti je da čekaš mene, neću ja to sama prolaziti!!![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|