|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: 37 tjedan,jel ima još kog
26.8.2011 12:45:24   
koka24
Tu sam,još doma!!!Ništa se posebno ne događa,mal čistim.Javim se ja kad krenem za Sv. Duh.Ali mislim da od toga ništa ni danas.

30.09.2009 - Paula
28.08.2011 - Dario

(Odgovor članu zlata2)
Neposredna veza do poruke: 76
26.8.2011 12:49:42   
zlata2
Aktivna si da ga potakneš na izlazak?! user posted image
Jel danas imaš lažne trudove? Ime?

(Odgovor članu koka24)
Neposredna veza do poruke: 77
26.8.2011 13:01:49   
koka24
Ma imam još posla tu doma,trudovi nekakvi se javljaju ali nisu još oni pravi.

30.09.2009 - Paula
28.08.2011 - Dario

(Odgovor članu zlata2)
Neposredna veza do poruke: 78
26.8.2011 13:33:59   
ikica84
evo i mene sa ctg,trudova jos nema a i rano je za njih user posted image beba je nemirna i tako,sve u svemu ok je.sledeci ctg sledeci petak.
mm1209 bravo za bebana,nemoj se brinuti puno za kg nisu bas tacni uzv,bitno da je sve ok.
odoh sad jesti!user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu koka24)
Neposredna veza do poruke: 79
27.8.2011 10:23:59   
mm1209
Cure jeste dobro danas? Ja sam trenutno ok, dok još vani nije jako toplo, kasnije ću biti vjerojatno opet sva depresivna...

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 80
27.8.2011 10:31:24   
koka24
Ja sam ok,baš sam malu otpeljala k svojima ,da si doma neke napravim,ali tako nemam volje....Sad kad još vani zakuri!

30.09.2009 - Paula
28.08.2011 - Dario

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 81
27.8.2011 10:48:33   
mm1209
Ja bi već sad da me trudovi počnu, ne mogu više dočekati da vidim svoju mrvicu.. Nadam se da ću prije termina... I ti koka ćeš prije termina kako je krenulo user posted image

(Odgovor članu koka24)
Neposredna veza do poruke: 82
27.8.2011 10:56:11   
koka24
I ja se nadam ali nikako da krenu pravi trudovi,otvorena sam u četvrtak bila 2 prsta,a sad bumo vidli. Jer me malo zaboli te boli oko 5 min,pa se legnem onda prestane,pa opet ništa pol sata,tak da nikak da krene ono pravo!

30.09.2009 - Paula
28.08.2011 - Dario

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 83
27.8.2011 11:53:22   
wana
zdravo, cure! noćas nisam ni oka sklopila zbog te vrućine i zbog rock koncerta koji je bio u susjedstvu tako da se vučem po kući i nadam se da će napokon pasti kiša. vi ste u prednosti što se tiće poroda, ja imam još 4 tjedna i isto se nadam da će biti prije termina, već sam nestrpljiva.

(Odgovor članu koka24)
Neposredna veza do poruke: 84
27.8.2011 12:25:15   
mm1209
Baš sam sad gledala prognozu, kažu ništa od kiše, ali sutra 10 stupnjeva manje! Ja se iskreno nadam da će tako i biti..

(Odgovor članu wana)
Neposredna veza do poruke: 85
27.8.2011 12:52:31   
ikica84
pozz cure i od mene!!
ja sam se nocas fino naspavala,A mi je spavao do 8.30 tako da smo oboje naspavani.danas sam ok,popodne idem malo na plazu da se brckam u plitkom jer ne smem vise da se kupam.
ja ne bih bas prije termina da rodim,nek dodje kad treba ne zuri mi se user posted image sve ima svoje zasto je termin i ostalo.vi ste zenske nestrpljive jer vam je prva user posted image
ma ne treba mi kisa samo nek malo zahladni.user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 86
27.8.2011 16:52:50   
zlata2
Evo samo da se javim na brzinu. Vikendom mužić više okupira komp pa moram čekati red! user posted image
Loše sam spavala, budna od pola 6, vruće mi je i tako sve redom... Danas me još čeka rođendan, valjda ću ga izdržati nekako, a sutra planiram malo na koncert. Baš sam uzbuđena, konačno da se maknem od kuće. Samo da mi bude dobro.
Pusa svima i pišemo si sutra!!!

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 87
28.8.2011 11:16:03   
mm1209
Evo da se javim, kod nas je vrijeme napokon dobro, hladnije je i napokon normalno dišem user posted image
Jedino što me od sinoć jako pika dolje. Valjda se maleni još spustio jer ako se pomakne dok hodam počne tako jako pikati da moram sjest jer me i kičma onda ukoči. I ne mogu ni sjediti normalno nego nekako 'ukoso' se moram namjestiti..
Kako ste vi?

(Odgovor članu zlata2)
Neposredna veza do poruke: 88
28.8.2011 11:43:36   
Kikaa
Drage trudnice,želim vam svu sreću i da vam sve prođe dobro bez komplikacija i da što prije ugledate svoje user posted image
ja sam trudna 25 tjedana i isto nosim user posted image .Konačno smo se dogovorili oko imena ( Marin ili Milijan) odnosno još se dvoumim. SRETNO user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 89
28.8.2011 12:43:23   
ikica84
ja sam danas ok,nesto mi je malo muka mora da sam pojela nesto sto mi nije prijalo.inace moja beba jos dosta visoko udara,sve u grudiuser posted image nije se jos nista spustio koliko ja osjecam.mada tako i prvi beban je do samog kraja bio dosta visoko i na porodu nikako da se spusti i izadjeuser posted image kod nas je i dalje toplo,mozda 3-4 stepena manje al i dalje je vruce...
kikaa dobro nam dosla,cestitam na user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

(Odgovor članu Kikaa)
Neposredna veza do poruke: 90
28.8.2011 13:50:51   
wana
čestitam Kika ! i kod nas je napokon malo zahladilo, bilo je i vrijeme. ne bih se bunila da tako ostane cijeli tjedan, lakše se živi. ja sam jučer tri puta prošla stepenicama gore-dole nakon čega me počelo probadati, tako da danas prakticiram samo lagane pokrete.

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 91
30.8.2011 8:41:23   
zlata2
Čim je malo zahladilo sve bježe od kompa?!user posted image Neka, neka, napokon smo dočekale mali pad temperature i sad to treba iskoristiti!

Kako ste danas? Zadnjih dana sam malo pretjerala sa izbivanjima iz kuće pa danas odmaram i sve laganini. Sutra na ctg i pregled, jedva čekam!

Imam pitanje, vrijedi za one kojima je ovo prvo dijete, a one kojima nije, mogu ispričati svoja iskustva. Radite li nešto posebno još ovo malo dok ste same sa svojim mužićima? Više nikada neće bit samo vas dvoje...

(Odgovor članu wana)
Neposredna veza do poruke: 92
15.9.2011 13:14:47   
emaemily
evo i mene u 37 tjednu... hvala Bogu.. sve spremno cekamo mrvicu malu..ne spavam nikako po noci od ledja i lievog kuka koji me ubija jer stalno na lijevoj strani spavam a kad se zelimprebaciti na drugu .. jedva,.uz pomoc dvije ruke prebacim stomak nekako i onda samo par. minuta i malecka pocne udarati jako i opet moram nazad.. ali neka .. sve su to slatke brige..samo da sve dobro zavrsi i da nam stigne ziva i zdrava :)

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu zlata2)
Neposredna veza do poruke: 93
15.9.2011 16:45:16   
ruwenzor
IZVORNA PORUKA: zlata2

Imam pitanje, vrijedi za one kojima je ovo prvo dijete, a one kojima nije, mogu ispričati svoja iskustva. Radite li nešto posebno još ovo malo dok ste same sa svojim mužićima? Više nikada neće bit samo vas dvoje...

Dobro pitanjce... zadnjih par tjedana trudnoće smo mm i ja uživali jedno u drugom, mazili trbuh, išli u kino... sad mazimo bebu i koliko god da je ono prije bilo prekrasno, trenuci sa malom bebicom su neprocjenjivi user posted image
Al treba uživati i u zadnjim danima user posted image

< Poruku je uredio ruwenzor -- 15.9.2011 16:47:21 >

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu zlata2)
Neposredna veza do poruke: 94
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!