|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Osvojite Prvi otisak-komplet za izradu 3D otisaka!

Uredništvo ringeraja.hr, MB, 16.7.2014
Igrajte se s nama! Možda baš vi osvojite ovaj komplet za izradu prekrasnih 3D otisaka dlana ili stopala vaše bebe!

image
/91



Koji majka ili otac ne bi htjeli sačuvati uspomenu na slatke nogice ili rukice svoga djeteta?! 

 

Trodimenzionalni otisci bebinih dlanova i/ili stopala, odličan su i orginalan poklon za nove roditelje, bake i djedove, prijatelje,... čuvajući uspomene na prve dane i godine života djeteta.

 

Zato su ringeraja.hr i Prvi otisak odlučili jednog Ringerajca nagraditi ovim odličnim kompletom koji sadrži apsolutno sve potrebno za samostalnu izradu 3D otiska dlana i/ili stopala vašeg mališana. Sve što morate napraviti je odgovoriti nam na pitanje: Jeste li ikada pokušali izraditi bebin/djetetov tisak i kako je to izgledalo? na temi Osvojite Prvi otisak-komplet za izradu 3D otisaka! na našem forumu. Učinite to najkasnije do 22.07. u 23.59, a najsretnijeg Ringerajca odabrat ćemo putem random.org i objaviti najkasnije 23.07. na forumu i portalu!



Prvi otisak sadrži jednostavne korak-po-korak upute sa slikama koje služe kao dodatne ilustracije i omogućuje nebrojeno mnogo pokušaja dok se ne postigne željeni rezultat.

 

Komplet sadrži sve što je potrebno za samostalnu izradu prekrasnih 3D otisaka:drveni okvir bijele boje dimenzija 30x30cm sa zaštitnim poklopcem, kukicom za vješanje na zid te zatvaračima koji drže zaštitni poklopac čvrsto na mjestumasa za negativni otisakstvrdnjavajuća masa za izradu odljevapločica za izravnavanjeupute za korištenje kompleta


Pretvorite trenutak u prekrasnu uspomenu s Prvim otiskom!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Peta bolest ili parvovirus
ERYTHEMA INFECTIOSUM poznata i kao PETA BOLEST, počela se širiti među vrtićkom i školskom djecom ovog proljeća.
5
Uzrok lošeg dječjeg sna
Ovo može biti vaš podsjetnik što treba izbjegavati kako bi vaše dijete imalo bolji san.
4
Kreativnim igrama do pisanja
Ako vaš prvašić muku muči s pisanjem, znajte da nije jedini, a i da to nije kraj svijeta. Razne vježbe i igre će mu pomo...
4
Dozvolite djetetu da bude dijete!
Normalno je da roditelji žele svojoj djeci sve najbolje i da se trude da ih odgoje što bolje mogu. Međutim, ponekad rodi...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!