Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite Prvi otisak - komplet za izradu ... 16.7.2014 11:10:49
|
|
|
|
medoKartonski
|
Oduvijek sam htjela imati bebin 3D otisak. Mislim da je to predivna uspomena ... Nismo još isprobali, no eto nam prilike da sad isprobam. Nadam se da ćemo osvojiti ... :)
|
|
RE: Osvojite Prvi otisak - komplet za izradu ... 16.7.2014 11:18:16
|
|
|
|
Ivankasf
|
Još nismo napravili 3D otisak ali bi ga željeli imati kao trajnu uspomenu na našeg malog anđela i njegove male rukice i nogice. Odlična ideja.
|
|
|
|
RE: Osvojite Prvi otisak - komplet za izradu ... 16.7.2014 11:32:14
|
|
|
|
Nedano
|
O da ... probala sam dva puta s alginatom dok je bebica spavala , ali to je završilo u smeću jer nisam bila dovoljno brza ili sam zbrljala omjere alginata i vode ... ne znam ... bilo je praha po svuda , pa sam se okrenula otisku bojama na papiru... E to je ispalo fantastično i jako lijepo. Napravili smo ribicu od otiska dlana i leptira i srce od nožica tj. tabana
|
|
|
|
RE: Osvojite Prvi otisak - komplet za izradu ... 16.7.2014 11:50:39
|
|
|
|
Lucija0
|
Daaaaa... Radila otisak u glinamolu, ali su curke morale biti barem godinu dana, obzirom da je potrebno doooobro pritisnuti rukicu i stopalo da ostane ostisak. Tako da, obzirom da su bile na rubu placa, vise ne bih ponavljala tu proceduru :-P ... ali nije jako lose ispalo
|
|
|
|
RE: Osvojite Prvi otisak - komplet za izradu ... 16.7.2014 12:22:34
|
|
|
|
tina1501
|
Nismo isprobali otisnuti bebine ručice i nožice, stvarno bi jako htjeli...bila bi to savršena uspomena. Za koju godinu kad naraste čudit ćemo se kolko su bile malene te ručice i nožice, pošto je imala samo 680g.
|
|
|
|
RE: Osvojite Prvi otisak - komplet za izradu ... 16.7.2014 12:47:57
|
|
|
|
ivanahr
|
Nisam probala, ali želim :D odlična ideja za uspomenu na našu srećicu dok je bila mala.
< Poruku je uredio ivanahr -- 16.7.2014 12:48:45 >
|
|
|
|
RE: Osvojite Prvi otisak - komplet za izradu ... 16.7.2014 12:48:54
|
|
|
|
Danchi 0810
|
probala sam jednom i ispalo je nekako, ne baš prekrasno. stopalo je još ok, ali rukica nikako. radili smo dok je imala 3 mjeseca. iako je i tako nekako neuredno i dalje mi je lijepa uspomena. svakako bi ovo bilo bolje :D
|
|
|
|
RE: Osvojite Prvi otisak - komplet za izradu ... 16.7.2014 13:58:46
|
|
|
|
Anjitos
|
Nisam nikad probavala iako sam htjela...al ovo mi je super ideja i jako mi se sviđa..voljela bi imati tu uspomenu :)
|
|
|
|
RE: Osvojite Prvi otisak - komplet za izradu ... 16.7.2014 13:59:15
|
|
|
|
ines_os
|
Pokušali smo izraditi otisak ali nije bio 3D nego neki kao plastelin koji se nije nikada stvrdnuo i rastopilo se tako da još uvijek nemamo otiske našeg sina!
|
|
RE: Osvojite Prvi otisak - komplet za izradu ... 16.7.2014 16:28:10
|
|
|
|
Lotte
|
Imam otisak stopala na nekakvoj bijeloj masi i to mi je najdraža uspomena na bebicu. Ona je fizički dokaz majušnog stopala na kojem se vide i nabori! Sigurno će i klincima kada odrastu biti najdraža uspomena! I novoj bebici mislim uzeti otisak!
|
|
RE: Osvojite Prvi otisak - komplet za izradu ... 16.7.2014 16:31:32
|
|
|
|
BRANKA59
|
Nisam pravila 3D otisak, ali je bio otisak dlana i stopala na papiru sa tempera bojama. Otisak je ispao dobro i danas ga uokvirenog čuvam, ali otisak 3D je nešto puno, puno bolje
|
|
|
|
RE: Osvojite Prvi otisak - komplet za izradu ... 16.7.2014 18:00:06
|
|
|
|
Suzy1810
|
Nasa djevojcica stize kroz par dana i bilo bi zaista idealno da je takav predivan poklon doceka kod kuce pa da odmah mozemo otisak tog majusnog stopala zauvijek sacuvati kao uspomenu ❤❤❤
|
|
|
|
RE: Osvojite Prvi otisak - komplet za izradu ... 17.7.2014 1:58:37
|
|
|
|
ivanica1
|
Nismo pokušali ali jako bi voljeli isprobati
|
|
|
|
RE: Osvojite Prvi otisak - komplet za izradu ... 17.7.2014 9:41:26
|
|
|
|
malasejla
|
nisam nikad probala,ruku na srce,stvarno nemam vremena da pravim masu iz kucne radinosti,tako da bi mi ovaj komplet dobro dosao.vidjela sam kod prijateljice slican uradak i odusevljena sam,pogotovo jer joj sin sada ima 5godina,to je predivna uspomena koju bi zelio svaki roditelj da ima!!
|
|
RE: Osvojite Prvi otisak - komplet za izradu ... 17.7.2014 11:08:28
|
|
|
|
blossom
|
Nisam nikada to pokušavala, iskreno mi to nikad nije ni palo na pamet! lol
|
|
|
|
RE: Osvojite Prvi otisak - komplet za izradu ... 17.7.2014 12:19:49
|
|
|
|
ma re
|
Pozdrav Nisam to nikad pokušavala jer mi je tek prva beba ali je to nešto što želim imati i napraviti za uspomenu.. Vidjela sam to za kupiti, ali svakako bi nam dobrodošao poklon i predivno sjećanje na malene nožice i ručice!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Prvi otisak - komplet za izradu ... 17.7.2014 18:34:30
|
|
|
|
Tea2803
|
Mi nismo nikad pokusali jer smo sad dobili prvu bebicu ali bi htijeli imati tako prekrasnu uspomenu
|
|
RE: Osvojite Prvi otisak - komplet za izradu ... 18.7.2014 10:12:24
|
|
|
|
sretnaz
|
Prekrasna uspomena! Vidjela sam otisak kod prijatelja, ali mi nismo nikad radili. Samo otisak na papiru.
|
|
RE: Osvojite Prvi otisak - komplet za izradu ... 18.7.2014 20:58:44
|
|
|
|
evanoi
|
jesmo,kad je malac imao 4 mj. presmješno je bilo jer nije,čak ni onda,htio mirovati!
|
|
|
|
RE: Osvojite Prvi otisak - komplet za izradu ... 18.7.2014 22:49:26
|
|
|
|
Ulala
|
Nikada nisam pokušala jer očekujem svoju prvu bebu, jako dobra ideja. Svakako ću se okušati u tome. Prekrasan način da se napravi ne izbrisiva uspomena
|
|
|
|
RE: Osvojite Prvi otisak - komplet za izradu ... 20.7.2014 15:33:48
|
|
|
|
valerie
|
Nisam još,ali svakako namjeravam za svoju bebicu.Prekrasna uspomena.
|
|
|
|
RE: Osvojite Prvi otisak - komplet za izradu ... 20.7.2014 22:48:24
|
|
|
|
uspavana
|
probali jesmo ali ne baš uspješno. Probali smo bojama nešto kao tempera koje nam je posudila frendica odgajateljica. Otisak nogice je još ispao ok, ali kad sam ručicu namočila u tu hladnu i ljepljivu smjesu M je skroz zatvorila šakicu i na kraju je boje bilo svuda, pa i pod noktima. Kad nam je tata došao doma i vidio zeleni detalj na noktima nije baš bio sretan. A sad smo već malo stariji pa bi htjeli napraviti otisak pravi i pošteni
|
|
RE: Osvojite Prvi otisak - komplet za izradu ... 20.7.2014 22:49:19
|
|
|
|
perlica05
|
Ideja je fantastična, to sa otiskom prstića, rukica i nogica. Uspomena koju si svatko želi sačuvati. Kad sam bila mala često sam znala staviti ruku na papir pa onda olovkom opcrtavati. Posilje bi dodavala nokte, prstenje, narukvicu i tako sam se mogla igrati satima, ali ovo mora da je deset puta bolje. Predobra nagrada, taman za nekog tko je ostao dijete u srcu ili samo želi sačuvati dragocijene trenutke. Kad bih dobila nagradu usrećila bi prijateljicu i za ročkas joj poklonila 3D otisak njezine buhtlice.
|
|
|
|
RE: Osvojite Prvi otisak - komplet za izradu ... 21.7.2014 7:24:52
|
|
|
|
zima1995
|
Na žalost, sa prvim djetetom nismo. Sada sam ponovno trudna i Vi ste mi stvarno dali super ideju za nešto što će biti draga uspomena na novi život koji nam uskoro dolazi. Sa prvim sinom nisam, ali sa drugim hoću sigurno...
|
|
|
Anketa
Adrijana ili Adrianapisonjicakako lepse zvuci?Adrijana (
28%)

Adriana (
72%)
Broj svih glasova: 134Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!